50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Regl döneminin de etkisi oluyo tabi canım, ama 800 gram cidden süper, sağlıklı kilo vermede üst sınır diyebilirim.

Yasemin iyi, bişiyi yok, bahar yorgunluğuymuş.

cilekli pastamm iyi o zaman icim rahatladi hayatim ben daha regl olmadan bi kac gun oncesinde istah acilio bendee gullu lokumumm
malum bahar havasi carpiooo dikkat etmek lazimmm kusum

Yaban Mersininin Faydaları
Avrupa’da bitki uzmanları idrar yolu enfeksiyonları, böbrek taşları ve diyare gibi çeşitli şikâyetleri tedavide uzun zamandır yaban mersinini kullanmaktalar. Yaban mersini güçlü bir antioksidan olarak da bilinir ve gözlerdeki ve vücudun başka kısımlarındaki hücreleri serbest radikallerden ve toksinlerden korumada da kullanılabilir. Yabanmersini takviyeleri günümüz tıp kültüründe, özellikle katarakt ve gece zayıf görme dâhil görme bozuklukları tedavisinde hızla artan bir şekilde popüler hale gelmektedir.

Fıstık (Yer fıstığı) (Arachis hypogaea): Protein, yağ ve E vitamini açısından zengin bir besin olan fıstıkta B grubu vitaminler ile fosfor, magnezyum, potasyum, sodyum ve kalsiyum mineralleri de bulunur.

Fıstık Nelere Faydalıdır Etkileri : Yerfıstığı vücuda enerji ve kuvvet verir. Kasların ve kemiklerin güçlenmesini sağlar. Cinsel gücü arttırır. Zihinsel ve bedensel yorgunluğu giderir. Öğrenmeyi kolaylaştırır. Kalp sağlığına iyi gelir. Kandaki kolesterol oranını düşürerek kalp ve damar hastalıkları riskini azaltır. Başta Meme, prostat ve kalın bağırsak kanseri olmak üzere kansere karşı koruyucudur. Bağışıklık sistemini destekler. Kandaki şeker oranını ayarladığı için şeker hastalarına faydalıdır. Yerfıstığı yağı kabızlığa iyi gelir. Gastrit, Mide yanması ve ekşimesi şikâyetlerini azaltır.

Fıstık (Yer fıstığı) Nasıl ve Nerelerde Kullanılır : Fıstık genellikle çerez olarak ya da tatlılara ayrı bir lezzet katmak için kullanılır. Ayrıca, fıstıktan elde edilen fıstık yağı da kullanılmaktadır. Fıstık içini, üzerini kaplayan zarı ile birlikte yemek daha faydalıdır.

Fasulye: Tam bir protein deposu olan fasulye A, B9 ve C vitamini ile demir ve magnezyum mineralleri açısından zengindir. Ayrıca, B5 vitamini ve kalsiyum içerir. Lif açısından da zengindir.

Fasulye Nelere Faydalıdır Etkileri : Vücuda güç ve enerji vererek, bedensel ve zihinsel yorgunluğu giderir. Vücudun gelişimini ve onarımını destekler. Kemikleri güçlendirir. Romatizma ve siyatik şikâyetlerini azaltır. Böbrek rahatsızlıklarında etkilidir. Böbrekleri kuvvetlendirir. Böbrek kumu ve taşlarını dökmeye yardımcı olur. Sinirleri kuvvetlendirir ve kalp çarpıntısını giderir. Kandaki şeker miktarını düşürerek şeker hastalığına karşı faydalı olur.

Fasulye Nasıl ve Nerelerde Kullanılır : Tanelerinden ve yapraklarından faydalanılır. Fasulye, taze ve kuru olarak yemeklerde kullanılır. Zehirlenmelerden sonra yenirse iyileşmeyi hızlandırır. Kullanmadan önce bir gün kadar suda bekletilirse gaz yapıcı özelliği gider.

saol canım opuyorumnanaktan
yok yemedim henüz canım zatü yarın bi sürpriz yapan olcakmı bakem fisfisfis

canim benimmm valla benim canim simdiden pasta cekti belki bi dilim alirim dogum gunumde artik bi ufak kacamak olur sende ye bence bi dilimm eger olursa dogum gunun serefine kuzum

canim benimmm valla benim canim simdiden pasta cekti belki bi dilim alirim dogum gunumde artik bi ufak kacamak olur sende ye bence bi dilimm eger olursa dogum gunun serefine kuzum

walla canım pasta felan aklımda değil aklımda olan tek şey sevgilim hatırlayıp sürpriz yapcak mı yarın dışarı çıkalım dedi ama öle bi heycan varki bende eyvahedigeldismile boğazımdan şimdiden lokma geçmio ne stresli kızım ben ya -tatlicadiarzu-

merhaba herkese.......
sabahtan beri hareket etmek ten öldüm.......

kahvaltıda yarım tost bir dilim ekmekle bol yeşillik ve peynirle kahvaltı yaptım yanında da büyük bardak portakal greyfurt suyu

sonra 1 saat callan yaptım ilk defa.....ve okula yürüyerek gittim 30 dk

ara olarak bir apaket çubuk kraker yedim

öğle arasındada patates salatası kısır ve mercimek köftesinden az bir şey yedim

gene 30 dk yürüyüş yaptım

evde 3-4 kaşık ıspanağı bol yoğurtla yedim......

saat 17.30 gibi yürüyüşe çıktık 1 saat kadar yürüdük. gelince büyük bir bardak elma-havuç suyu içtim

3-4 tane etsiz çiğ köfte yedim bol limonla..... aklıma gelenler bunlar yediklerimde çok düzensiz bir gün oldu parça pincik......

suyu çok fazla içtim 3 litreye yaklaştı sanırım + 3-4 fincanda bitki çayı

Queen doğum günün kutlu olsun........nice senelere

Fasulye: Tam bir protein deposu olan fasulye A, B9 ve C vitamini ile demir ve magnezyum mineralleri açısından zengindir. Ayrıca, B5 vitamini ve kalsiyum içerir. Lif açısından da zengindir.
prensesimmm bende artık taze fasulye yiyicem çiy çiy hem zayıflamayada yardımcıymış hemde bayanların özel günlerini rahat geçirmesini sağlıyormuş
şimdi seradır diye pek almıyorum belki bu hafta alırım

bilgilerin için sağol opuyorumnanaktanistediği kadar kalorili olsun bazı yiyecekler artık evde mutlaka bulundurucam sağlık gibisi yok yaa
bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…