canımsın yaaaadelikafadulden Şeniz alkisalkisalkis
yorumunu gördüm ve bastım kahkahayııı :roflol:
napayım bazen güzel oluyor nası oluyorsa artıkfisfisfis
merhaba herkese.......
sabahtan beri hareket etmek ten öldüm.......
3-4 tane etsiz çiğ köfte yedim bol limonla..... aklıma gelenler bunlar yediklerimde çok düzensiz bir gün oldu parça pincik......
suyu çok fazla içtim 3 litreye yaklaştı sanırım + 3-4 fincanda bitki çayı
:))) Yasemincim yaw, sen iyice koptun kilo verme işinden, hiç spor da yapmıyon kaydirigubbakcemile
bence en zor kısmı atlattık artık havalar ısındı hareket miktarımız ve zamanımız arttı. çok daha kolay kilo veririz......
inan dulsim benim bünyem bi acayip ben her sene kışın kilo alırdım yine diyorum bu kışı kazasız belesız atlattım
ne demek 8 sene kilo verememek sana anlattığım hikayem sondu geçen seneye kadar oda biliyorsun nasıl verdiğimi
2 aydır hep moral bozukluğu sinirlerim zayıf bunun sebebide işte beslenme alışkanlığım ot çöp pek sevmiyorum meyvada düzenli olarak yemiyorum
morale bağlı olarak açlıktan değil sıkıntıdan öyle tüketiyorum
ben dr a sorduğumda geçen ekim ayında ben niye böyleyim diye tamamen vücuttan kaynaklanıyor dedi hatta düğünüm var ama enerjim yok deyince bitkisel bi ilaç verdi hareketlerimi arttırsın diye:1closedeyes:
bence en zor kısmı atlattık artık havalar ısındı hareket miktarımız ve zamanımız arttı. çok daha kolay kilo veririz......
Kız cidden kızıyorum, hep mazeret hep mazeret... Kabul etmiyom hiçbirini lülülülülülü
E ben de yıllardır genel olarak azar azar da olsa kilo aldım, çünkü genel olarak dikkat etmiyordum, ben de senin gibi sıkıntıdan yemesini çoooook iyi biliyorum. Ben bırak otu, sulu yemeklerin hiç birini severek tüketmem. Eee sonuç noluyo, beğenmediğin bi fizik.
B süre dikkat edince miden küçülüyo, ve seni doyuran öğün de küçülüyo, fazlası insanı rahatsız ediyor, enerjin azalınca seveceğin türden bişi buluyon, benim için kuru meyve, o problem de çözülüyo. Spora da kendini motive edince bal gibi de kilo veriyon.
Senin dediğin mazeretler inan çok sıradan, kendi kendine engel oluyon. kaydirigubbakcemile
evet yaaa çok şükür az kaldı bakalım 52 yi görürsem 50 ye çekecem çıtayı.......
bundan sonra daha ümitliyim.... artık daha çok yürüyüş yapabilcem okula yürüyerek gidip gelecem.ev de spor yapmaya çalışcam yeni sebze meyveler çıkacak vs.. vs....
:bbo: bilmiyorumkismile:çok üzgünüm::sinifsinif: :sinifsinif:
Boy kaçtı??? Şu an fiziğimle bi sorunum yok, her ne kadar süpriz yapacak kadar bi değişiklik olmasa da gayet huzurlu bi şekilde kilo veriyom, en zoru en başları, şu an az yemeye alıştım, spor yapmaya da hihoyyyt
Meyveler cidden süper olacak :lepi:
Boy kaçtı??? Şu an fiziğimle bi sorunum yok, her ne kadar süpriz yapacak kadar bi değişiklik olmasa da gayet huzurlu bi şekilde kilo veriyom, en zoru en başları, şu an az yemeye alıştım, spor yapmaya da hihoyyyt
Meyveler cidden süper olacak :lepi:
Ha şöyle, en azında mazeret yazmaya devam etmemişsin, bi de hemen ekleyem, sen düzensiz meyve yiyon, ben hiç yemiyom boshayallersmile
Sıkıntıların geçti mi fıstık?
Ooo maşallah boyun da iyiymiş, şu an süperdir fiziğinboyum 1.60......bencede en zoru başlamak...insan başlayınca azar azarda verse mutlu oluyor......
hee geçtiiidelikafadulden Şeniz
Ooo maşallah boyun da iyiymiş, şu an süperdir fiziğin
Buarada benim nivea senin yaptığından sanırım, spor kısmı 35 dk falan sürüyor.
Sevindim tontişkom, sen de başla spora :mymeka:
Ooo maşallah boyun da iyiymiş, şu an süperdir fiziğin
Buarada benim nivea senin yaptığından sanırım, spor kısmı 35 dk falan sürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?