50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Enteresan bi menü olmuş, hep meze tarzı yemişsin sanki :sm_confused: Kafam karıştı miktarlarını hesaplayamadığımdan ama iyidir herhal, maşallah hedefine de ulaştın. Çok güzel spor yapmışsın, en güzeli dışarda yürüyüş zaten.

valla ya dışarda yürüş başka oluyormuş uzun zamandır ilk defa kollarım ve bacaklarım ağrıdı.......

:))) Yasemincim yaw, sen iyice koptun kilo verme işinden, hiç spor da yapmıyon kaydirigubbakcemile

inan dulsim benim bünyem bi acayip ben her sene kışın kilo alırdım yine diyorum bu kışı kazasız belesız atlattım
ne demek 8 sene kilo verememek sana anlattığım hikayem sondu geçen seneye kadar oda biliyorsun nasıl verdiğimi

2 aydır hep moral bozukluğu sinirlerim zayıf bunun sebebide işte beslenme alışkanlığım ot çöp pek sevmiyorum meyvada düzenli olarak yemiyorum
morale bağlı olarak açlıktan değil sıkıntıdan öyle tüketiyorum
ben dr a sorduğumda geçen ekim ayında ben niye böyleyim diye tamamen vücuttan kaynaklanıyor dedi hatta düğünüm var ama enerjim yok deyince bitkisel bi ilaç verdi hareketlerimi arttırsın diye:1closedeyes:

bence en zor kısmı atlattık artık havalar ısındı hareket miktarımız ve zamanımız arttı. çok daha kolay kilo veririz......

Kız cidden kızıyorum, hep mazeret hep mazeret... Kabul etmiyom hiçbirini lülülülülülü
E ben de yıllardır genel olarak azar azar da olsa kilo aldım, çünkü genel olarak dikkat etmiyordum, ben de senin gibi sıkıntıdan yemesini çoooook iyi biliyorum. Ben bırak otu, sulu yemeklerin hiç birini severek tüketmem. Eee sonuç noluyo, beğenmediğin bi fizik.

B süre dikkat edince miden küçülüyo, ve seni doyuran öğün de küçülüyo, fazlası insanı rahatsız ediyor, enerjin azalınca seveceğin türden bişi buluyon, benim için kuru meyve, o problem de çözülüyo. Spora da kendini motive edince bal gibi de kilo veriyon.

Senin dediğin mazeretler inan çok sıradan, kendi kendine engel oluyon. kaydirigubbakcemile

evet yaaa çok şükür az kaldı bakalım 52 yi görürsem 50 ye çekecem çıtayı.......

bundan sonra daha ümitliyim.... artık daha çok yürüyüş yapabilcem okula yürüyerek gidip gelecem.ev de spor yapmaya çalışcam yeni sebze meyveler çıkacak vs.. vs....

:bbo: bilmiyorumkismile :çok üzgünüm::sinifsinif: :sinifsinif:

Boy kaçtı??? Şu an fiziğimle bi sorunum yok, her ne kadar süpriz yapacak kadar bi değişiklik olmasa da gayet huzurlu bi şekilde kilo veriyom, en zoru en başları, şu an az yemeye alıştım, spor yapmaya da hihoyyyt
Meyveler cidden süper olacak :lepi:

:bbo: bilmiyorumkismile :çok üzgünüm::sinifsinif: :sinifsinif:

Ha şöyle, en azında mazeret yazmaya devam etmemişsin, bi de hemen ekleyem, sen düzensiz meyve yiyon, ben hiç yemiyom boshayallersmile

Sıkıntıların geçti mi fıstık?

boyum 1.60......bencede en zoru başlamak...insan başlayınca azar azarda verse mutlu oluyor......

hee geçtiiidelikafadulden Şeniz

boyum 1.60......bencede en zoru başlamak...insan başlayınca azar azarda verse mutlu oluyor......
Ooo maşallah boyun da iyiymiş, şu an süperdir fiziğin
Buarada benim nivea senin yaptığından sanırım, spor kısmı 35 dk falan sürüyor.

hee geçtiiidelikafadulden Şeniz

Sevindim tontişkom, sen de başla spora :mymeka:

Sevindim tontişkom, sen de başla spora :mymeka:

uff acıdııı:1shok:
tamam kızma yapıcam sabah ikinci işim olucak:çok üzgünüm:

slm fıstıklar nasılsınız bakalım bayanssulusmile
kıs dulcinea guzusu nivea body mi yapıyon bende yaz tatilinde yapmıştım 2 cd sini baya güzeldi ama belli bi zaman sora değiştirmek gerekiyo sıkıyoo opuyorumnanaktan hatta kol kaslarımı o videoya borçluyum bitanesi kolu baya ii çalıştırıyo zemuszemus

çok şükür bayağı düzeldik....en azından artık belim var görünüyor.... göbeğimde az da olsa gitti. bende ayva göbek varda.......

evet benimki o. 45 lik olan beni çok yoruyordu 4 set olduğu için bunda çeşit çeşit ya hareketler daha zevkli oluyor......

Enginar Bitkisi: Yumru şeklinde çiçekleri olan ve 2 metreye kadar uzayabilen bir bitki olan Enginar, A ve C vitaminleri ile kalsiyum, potasyum, demir, manganez ve fosfor mineralleri açısından zengindir.

Enginar Nelere Faydalıdır Etkileri : Enginar karaciğer için çok faydalıdır; karaciğeri korur ve karaciğer hastalıklarının daha çabuk iyileşmesini sağlar. Karaciğer, böbrek ve bağırsakların düzenli çalışmasına yardımcı olur ve böbrek kumlarını döker. Sindirimi kolaylaştırır. ıdrar söktürücüdür. Kandaki şeker oranını ayarlar, kolesterolü düşürür. Vücuda dinçlik verir. Bedeni ve zihinsel yorgunluğu giderir. Meme, rahim ağzı ve prostat kanserini önlemeye yardımcı olur. Enginar kalbi ve damar sağlığını korumakta da etkilidir. Hücrelerin yıpranmasını engelleyerek yaşlanmanın etkilerini azaltır. Sarılıkta faydalıdır. Romatizma şikâyetlerini azaltır. ıshali keser. Ter kokusunu giderir. Ateş düşürücü ve iştah açıcıdır.

Enginar Nasıl ve Nerelerde Kullanılır : Çiçekleri sebze olarak, taze yaprakları ve kökleri ise ilaç yapımında kullanılır. Enginar suyu kalp çarpıntısına iyi gelir. Taze enginar yaprağı kaynatılarak hazırlanan enginar çayı karaciğer hastalıklarında oldukça faydalıdır. Tüylü kabuklarının kaynatılmasıyla elde edilen enginar suyu ile saçlar yıkanırsa saçları güçlendirir. Karaciğer rahatsızlığı olanlar, enginarın karaciğer üzerindeki olumlu etkileri nedeniyle özellikle son zamanlarda Enginar Hapı kullanımına yöneliyorlar. Enginar Hapı faydalı ve pratik olmakla birlikte kullanmadan önce mutlaka bir doktora danışmak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…