Ha şöyle şakkıdı bayanssulusmileuff acıdııı:1shok:
tamam kızma yapıcam sabah ikinci işim olucak:çok üzgünüm:
Hoşgeldin zuzum kaydirigubbakcemile3 Anan gelmiş hoşgelmiş opuyorumnanaktan Ben geçtim seni bu sefer aklinialirimsmile Senin boyun uzun ya, böyle daha adil oldu sırnaşık şeyslm fıstıklar nasılsınız bakalım bayanssulusmile
kıs dulcinea guzusu nivea body mi yapıyon bende yaz tatilinde yapmıştım 2 cd sini baya güzeldi ama belli bi zaman sora değiştirmek gerekiyo sıkıyoo opuyorumnanaktan hatta kol kaslarımı o videoya borçluyum bitanesi kolu baya ii çalıştırıyo zemuszemus
hoş geldin linguist bittmi temizliğiniz.......
çok şükür bayağı düzeldik....en azından artık belim var görünüyor.... göbeğimde az da olsa gitti. bende ayva göbek varda.......
evet benimki o. 45 lik olan beni çok yoruyordu 4 set olduğu için bunda çeşit çeşit ya hareketler daha zevkli oluyor......
ben geldim kizlar sondurak 4 u izledim az once bitti
Selam fıstık, bugün naptın sporu aklinialirimsmile
120 dakika bisikler 45 dakkada yuruyus yaptimm balli findikli karamel sekerim
Ha şöyle şakkıdı bayanssulusmile
Hoşgeldin zuzum kaydirigubbakcemile3 Anan gelmiş hoşgelmiş opuyorumnanaktan Ben geçtim seni bu sefer aklinialirimsmile Senin boyun uzun ya, böyle daha adil oldu sırnaşık şey
Benimkinde kol yok canım hiç bilmiyorumkismile Diğerini yapıyom ben, o nasıl sence, çok zorlamadığından sevdim ben. Arkasından da callan ı yapıyom. Alt karını çok güzel çalıştırıyo bi, bi de kalça ve bacağı da dozunda çalıştırıyo. Sen ne düşünüyorsun bu cd hakkında, bu sıralar çok sık değiştiriyordum çeşit ama bu sefer nivea + callan da sabitlicem, iyi ikili oldu diye düşünüyom.
Evet ya, insan sıkılıyo, ama elden ne gelir :sm_confused: Bize kalsa her gün farklı bi cd yapmak isterizCallanı sıkılsam da bırakmam çünkü esnek olmak istiyom bayanssulusmile
Bi de tibet de sıktı baya yaw, sayı arttıkça zorlaşıyo da :kedi: (bırakmam ama kesinlikle)
:roflol: Göbek hep az da olsa var oluyo bence, ama bi göbek var her zaman çığlık atar, bi göbek var sadece oturunca belli olur. Benimki şu an ikinci yolda ilerliyo, kimi kıyafette belli bile olmuyo... Senin bu kilolar çok azdır zaten kaydirigubbakcemile5
Ben o 45 dk yı hiç görmedim, çok yoran bişi istemiyordum zaten ardından hemen callana geçtiğim için iyi oldu bunu duyduğum yerimseniben
Ha bi de bugün boynuma dikkat ettim callanda, çok hafif bişi hissediyosan boyun da ama o da normal tabi, belirgin olarak gıdı da hissediyom etkiyi, o da bi avantaj bence :lepi:
Efferin kaydirigubbakcemile5 Sen hep aynı sporu yapıyosun ya canım, biraz değişiklik olsun diye sen de videodan falan bişiler yapsan :uhm:
İnsan hep aynı sporda sıkılır diye şey ettim, tabi yürüyüşe lafım yok buyrunnnnnnnnn
Pudingi de hergün değil de arada sırada yersen bişi olmaz bence
Canlarım ben aranıza yeni katıldım... 4 hafta önce 58.6 kiloydum.. Şimdi 56 kiloyum.. Beni de alın aranıza:) Hedefim 50 kilo olmak... Çok fazla yürüyüş yapamıyorum ama evde açıyorum mezdekeyi,bi güzel oynuyorum.. Belim inceldi mi ne:) Yediklerime dikkat ediyorum.Abur cubur yemiyorum ama hala çikolatadan vazgeçemedim... Mübarek çok tatlı bişey yaa:) Sabır kızlar,biz bu azimle tığ gibi oluruz alimallah...:sm_cool:
göbeğim geçen hafta 78 çıkmıştı..... yarın ölçülcem bilmem ne olur son durum bu hafta hiç spor yapmadım göbek için.....
hoş buldum yawyuuum Şeniz he geldi anacımm benim kaydirigubbakcemile2 tebrik ederim canım ben biraz yerimde sayıcam (inş. sempatiksalakcinni )
canım her ikisinide sewmiştim ben ama diğeri daha uzun ve ısınma sırasında terlemeye başlıyon senin yaptığın daha hafif ama hareket çeşitliliği fazla diğeri kol da çalıştırıyo işte benim omuz ağrılarım olurdu çok fena tutulurdu güçlendirmem şarttı işime gelmişti hemen hemen bilindik hareketler işte zemuszemus bende ikisi güzel olmuş callan tek başına kilo wermek için yeterli diil mutlaka cardio da yapmak lasım yanında opuyorumnanaktan
bende yeni bi programa başlıcam geçenlerde indirmiştim ama anam gitsin aralıksız 1 aylık bişi bakalım kas kütlemi artırmak istiyorum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
tibete gelince bende zordan yapıyom aslında hele dönme yokmu mafoldumben
yarın büyük gün desene :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?