50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoş geldin linguist bittmi temizliğiniz.......

uff acıdııı:1shok:
tamam kızma yapıcam sabah ikinci işim olucak:çok üzgünüm:
Ha şöyle şakkıdı bayanssulusmile

Hoşgeldin zuzum kaydirigubbakcemile3 Anan gelmiş hoşgelmiş opuyorumnanaktan Ben geçtim seni bu sefer aklinialirimsmile Senin boyun uzun ya, böyle daha adil oldu sırnaşık şey

Benimkinde kol yok canım hiç bilmiyorumkismile Diğerini yapıyom ben, o nasıl sence, çok zorlamadığından sevdim ben. Arkasından da callan ı yapıyom. Alt karını çok güzel çalıştırıyo bi, bi de kalça ve bacağı da dozunda çalıştırıyo. Sen ne düşünüyorsun bu cd hakkında, bu sıralar çok sık değiştiriyordum çeşit ama bu sefer nivea + callan da sabitlicem, iyi ikili oldu diye düşünüyom.

Evet ya, insan sıkılıyo, ama elden ne gelir :sm_confused: Bize kalsa her gün farklı bi cd yapmak isteriz Callanı sıkılsam da bırakmam çünkü esnek olmak istiyom bayanssulusmile

Bi de tibet de sıktı baya yaw, sayı arttıkça zorlaşıyo da :kedi: (bırakmam ama kesinlikle)

DOMATES: Domates demir, potasyum, kalsiyum ve fosfor mineralleri ile A, B ve C vitaminleri açısından oldukça zengin bir besindir.

Domates Nelere Faydalıdır Etkileri : Özellikle lif açısından zengin kabuklarıyla yenildiğinde sindirimi kolaylaştırır. Mide ve bağırsakların düzenli çalışmasına yardımcı olur ve kabızlığı giderir. İyi bir idrar söktürücüdür ve vücuttaki zararlı maddelerin uzaklaştırılmasına yardımcı olur. Böbrek taşlarının düşürülmesine yardımcı olur. Kanı temizler. Kanseri, özellikle de prostat kanserini, önlemede çok etkilidir. Kalp hastalıklarına karşı koruyucudur. Damar sertliği ve romatizmaya iyi gelir. Yaşlanmayı geciktirir. Cilde tazelik verir.

Domates Nasıl ve Nerelerde Kullanılır : Domates taze olarak yenebileceği gibi yemeklerde, domates salçası, ketçap ve turşu yapımında da kullanılır. Ayrıca, domates cilt bakımı için de yararlıdır. Cilde tazelik ve renk verir. Dilimlenmiş domatesi ciltteki sivilce ve siyah noktaların üzerine koyup bir süre beklettikten sonra cilt temizlenirse yararı görülür. Domates ve domates suyu yağlı ciltlere iyi gelir ve derideki gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı olur.

:roflol: Göbek hep az da olsa var oluyo bence, ama bi göbek var her zaman çığlık atar, bi göbek var sadece oturunca belli olur. Benimki şu an ikinci yolda ilerliyo, kimi kıyafette belli bile olmuyo... Senin bu kilolar çok azdır zaten kaydirigubbakcemile5

Ben o 45 dk yı hiç görmedim, çok yoran bişi istemiyordum zaten ardından hemen callana geçtiğim için iyi oldu bunu duyduğum yerimseniben

Ha bi de bugün boynuma dikkat ettim callanda, çok hafif bişi hissediyosan boyun da ama o da normal tabi, belirgin olarak gıdı da hissediyom etkiyi, o da bi avantaj bence :lepi:

kizlarr sutastan tatlim puding cikmis dogal diolar ama sizce cok kalorilimi gunde bi tane yesek bisey olurmu veya gun asiri

120 dakika bisikler 45 dakkada yuruyus yaptimm balli findikli karamel sekerim

Efferin kaydirigubbakcemile5 Sen hep aynı sporu yapıyosun ya canım, biraz değişiklik olsun diye sen de videodan falan bişiler yapsan :uhm:

ınsan hep aynı sporda sıkılır diye şey ettim, tabi yürüyüşe lafım yok buyrunnnnnnnnn

Pudingi de hergün değil de arada sırada yersen bişi olmaz bence

Balın Nelere Faydalıdır : Bal çok iyi bir enerji kaynağıdır. Besleyici değeri çok yüksek olan Bal, kansızlar için kan deposudur. Vücuda ve gözlere kuvvet verir. Boğaz ağrılarına ve iltihaplara şifadır. ıdrar söktürücüdür. Mide ve bağırsaklardaki yaralara ve karın ağrısına iyi gelir. Sinirleri yatıştırır ve rahatlatır. Kalp çarpıntısı ve yüksek tansiyona karşı faydalıdır. Kanı temizler, kan dolaşımını düzenler. Damar sertliğine karşı faydalı olur. Soğuk algınlığına şifadır. Ballı süt bağırsak parazitlerini düşürmekte yararlıdır. Bala tuz katılıp yenirse balgam söktürür. Bal, Sarılığa iyi gelir. Yaraların iyileşmesini hızlandırır. Cildi besler, nemlendirir ve yumuşatır.

Bal Nasıl Tüketilir Nasıl ve Nerelerde Kullanılır : Sindirime gerek kalmadan direk kana karışır. Özellikle ılık su ile şerbet yapılıp içilirse birkaç dakikada kana karışıp vücuda enerji verir. Bal yenebileceği gibi cilde ve yaralara da sürülebilir. Şerbeti ile gargara yapılırsa boğazları rahatlatır. Çay ve süt gibi içeceklerde şifalı bir tatlandırıcı olarak kullanılabilir.

hoş buldum yawyuuum Şeniz he geldi anacımm benim kaydirigubbakcemile2 tebrik ederim canım ben biraz yerimde sayıcam (inş. sempatiksalakcinni )
canım her ikisinide sewmiştim ben ama diğeri daha uzun ve ısınma sırasında terlemeye başlıyon senin yaptığın daha hafif ama hareket çeşitliliği fazla diğeri kol da çalıştırıyo işte benim omuz ağrılarım olurdu çok fena tutulurdu güçlendirmem şarttı işime gelmişti hemen hemen bilindik hareketler işte zemuszemus bende ikisi güzel olmuş callan tek başına kilo wermek için yeterli diil mutlaka cardio da yapmak lasım yanında opuyorumnanaktan
bende yeni bi programa başlıcam geçenlerde indirmiştim ama anam gitsin aralıksız 1 aylık bişi bakalım kas kütlemi artırmak istiyorum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
tibete gelince bende zordan yapıyom aslında hele dönme yokmu mafoldumben

Canlarım ben aranıza yeni katıldım... 4 hafta önce 58.6 kiloydum.. Şimdi 56 kiloyum.. Beni de alın aranıza:) Hedefim 50 kilo olmak... Çok fazla yürüyüş yapamıyorum ama evde açıyorum mezdekeyi,bi güzel oynuyorum.. Belim inceldi mi ne:) Yediklerime dikkat ediyorum.Abur cubur yemiyorum ama hala çikolatadan vazgeçemedim... Mübarek çok tatlı bişey yaa:) Sabır kızlar,biz bu azimle tığ gibi oluruz alimallah...:sm_cool:

göbeğim geçen hafta 78 çıkmıştı..... yarın ölçülcem bilmem ne olur son durum bu hafta hiç spor yapmadım göbek için.....

findikli kurabiyemm video olaylari bana yaramio pek canim doktorada sormustum hic birakmican bi sporu secersen hic birakmazsin buda daha saglikli olur demisti hakketen 10 seeneden fazla bisikleti hic birakmadim bakma su antidepresanlar olmasaydi bisiklet cok guzel form tutmami sagliodu hayatim bide bi sure yapip birakinca hemen kilo aliniomus o yuzden videolari devamini getiremediim icin baslamadim cikolatali pastam reglim yakin ya canim nasil tatli istio anlatamam yarin bi tane puding yesim olurmu veya daha az kaloirili ne olabilir sekercim?

Ihlamur (tilia) Ihlamurgiller familyasından; kerestesi güzel, bir gölge ağacı ve bunun kurutularak çay gibi haşlanıp içilen güzel kokulu çiçeğidir. Temmuz ve ağustos aylarında toplanıp, kurutulur. çok çeşidi vardır

Faydası : Sinirleri kuvvetlendirir, sinir bozukluğunu giderir. Uyku verir. Kan dolaşımının normal olmasını sağlar. Kansızlığı giderir. Kalp kifayetsizliğinde faydalıdır. Damar kireçlenmesini önler. Böbrekleri ve mesaneyi temizler. ıdrar söktürür. Kum döker, taş oluşmasını önler.

Ter söktürür. Grip ve soğuk algınlığının şikayetlerini giderir. Göğsü ve bronşları yumuşatır. Mide ifrazatını artırır. Balla karıştırılıp içilirse, mide ülserine faydalıdır. Kabızlığı ve bağırsak spazmını giderir. Boyun ve yüze güzellik verir. Burkulma ve ezilmelerde ağrıyı keser. Saç dökülmesini giderir

hoşgeldin canım a.s. bitter yiyosan çokta sorun yok bence zamanla onuda azaltırsın bayanssulusmile

göbeğim geçen hafta 78 çıkmıştı..... yarın ölçülcem bilmem ne olur son durum bu hafta hiç spor yapmadım göbek için.....

yarın büyük gün desene :lepi:

Saolasın canım opuyorumnanaktan
Arada sırada diğerini de yapmalı o zaman guclubacismile Cardio (yürüyüş falan cardio sayılıyo di mi) zaten evde yapılmaz ki zuzum ya, leslie ile kendimi sakatlarım, ama 8 dklık kalça videosu var, o bende kardio etkisi yaratıyo valla, acaip zorluyo -tatlicadiarzu-
Bi de şöyle düşünüyom kendi kendime, az yiyerek kilo verem, bu süreçte vücudu da bunlarla şekillendirem bayanssulusmile
Callanı bırakmamamdaki bi sebep de kasları şişirmekten çok inceltmeye yardımcı, şişirenlerden istemiyom çünkü benim baldırlar (diz altı bölge baldırdı di mi :)) kalın mafoldumben

Dönme olayını çözdüm ben canım, çok hızlı dönmeyip makul bi hızda dönersen bişi olmuyo, sen de öyle yap. Tibeti de bırakmama sebebim şu, sabah kalkar kalkmaz aç karnı hareket yapmak da güzel bişi. Bi de cidden eskisi gibi uykucu değilim. 7 saat 40 dk uyku yetiyo bana sempatiksalakcinni

Senin spor programı ne? aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…