kızlar bugün yediklerime gelince 11 gibi 2 ev poacası yedim maydonoz domates salatalıkla 3 gibi 1 avuç beyaz leblebi 1 kuru incir yedim az evvelde 4 parça köfte salata ve 1 bardak yogurt yedim
İyi yapmışsın canım, bugün biz de görüştük, gördüm sevgülümü :asigim:
İlk hareketi uygun bi hızda dön canım, kendine göre ayarla dönüş şeklini sorun çözülüyor
Maşallah çok güzel beslenmişsin, bana biraz az geldi akşam yemeği ama, tok tutcak pek bişi yok gibi. İki üç lokma ekmek yenebilirdi sanki yerimseniben
Ben de bugün 13 gibi ev yoğurdunun kaymağı, 3 dilim kadar ekmek, sonrasında çerez niyetine peyaz peynirAkşam yemeğinde de ton balıklı salata, 3-4 lokma pide, 1 kuru incir, ceviz, fındık, kuru üzüm yedim :ecrin_bebek:
selam canım hoşgeldinselam kizlar
Selam mehay...
Kızlar menüme yorum yapın yahu, çok mu az mı yedim anlamıyom artık.
13:00 ev yoğurdunun kaymağı, 3 dilim kadar ekmek, sonrasında çerez niyetine peyaz peynir
2 yeşil çay
18:00 ton balıklı salata, 3-4 lokma pide, 1 kuru incir, ceviz, fındık, kuru üzüm yedim
1 yeşil çay içcem
tatlım kaymak çok yeme ekmeğide 1 dilim düşür kız kepek ekmeğimi yiyon
Evde bulundukça yiyom, haftada 1 max. Yaw hala dışarı çıkıp almadım kepek ekmeğini ama alcam ohaoldumsmile Kahvaltıyı zaten normal yapıyom, yediğimden kısmıyom yani, kocamaaan dilim, 2 dilim eder rahat pasta yemiştim kahvaltıda
ulen ben bugün profiterolu elimin tersiyle ittimmmmm ama bugün bi ara niyeti bozup muhallebili kadayıflı tatlı yapasım geldi vazgeçtim allahtan üşenme huyum var kaydirigubbakcemile3
Selam mehay...
Kızlar menüme yorum yapın yahu, çok mu az mı yedim anlamıyom artık.
13:00 ev yoğurdunun kaymağı, 3 dilim kadar ekmek, sonrasında çerez niyetine peyaz peynir
2 yeşil çay
18:00 ton balıklı salata, 3-4 lokma pide, 1 kuru incir, ceviz, fındık, kuru üzüm
1 yeşil çay içcem
Maşallah canım, ben yemek yemeğe devam ediyom şu an :kedi: Bugünlük de böyle olsun diyorum) Spor acıktırdı sanırım, geç saatte yemektense şimdi yiyem
Öptüüüüm.
Oku oku bitmio geçmiş sayfalar
bugün birazcık kaçırdım malüm doğum günü pastamdan yemek zorunda kaldım
bide hamburger yedim ama sevgilim ağzıma tıkdı yoksa hayatta yemezdim eyvahedigeldismile
Onları eritmek için baya bi yürüdüm kızlar biraz dinleniyim spora dewam edicem
slm kızlar opuyorumnanaktan
selam kızlarrrr
mutlu yıllaaarra.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?