50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selisha cım,

3 günde 4 kilo verdiren bir diyet varya ona başladım bugün hedefim 2 kilo vermek bu diyetin sonucunda

ah şu kaçamak yokmuklava:

gunaydin kizlar...

keşke bugun tarti gunu olsaydi, 0,5 kilo eksik çıktım bu sabah :)

ayrıca dünden itibaren kahvemi tek sekerli içmeye başladım, umarım en kısa zamanda şekersize dönücem tamamen.kahve benim en büyük keyiflerimden biri ondan vazgeçemiyorum ve içmeden kendime gelemiyorum.

Günaydın Kızlar

Moonserose = şekerim hiç sesin soluğun çıkmıyor? iyi misin ? Bizim haftalık liste çıktı mı ?

sPatz= ben de bugün düne göre 400 gr eksik çıktım... hem seviniyorum hem de aynen keşke dün daha az çıksaydın diyorum.. iyi ama bak.. ikimiz de bayağa motive olmuşuz burada :)

Sortiecim = ben şok diyetten vazgeçtim. Yavaş yavaş veriyoruz işte kiloları. şok diyet ile metabolizmam iyice alt üst olacak, yavaşlayacak. Şimdilik erteledim şekerim. Gerçi senin ne kadar kilo verdiğini görünce bu fikrim her an değişebilir :)

MissDeFNe sen süper kilo vermişşin

KK kızlarıyla sırlarını paylaşır mısın, mikrofon sende:smiley-cool:

MissDeFNe sen süper kilo vermişşin

KK kızlarıyla sırlarını paylaşır mısın, mikrofon sende:smiley-cool:

teşekkür ederim canım :) efendim ben kilo verme çalışmalarına aralık ayının son haftası lahana çorbas diyetiyle başladım 10 gün sürdü ondan sonra ekmeği minimuma indirerek sebze ağırlıklı beslenmeye başladım tabi bulduğum diyetlere uyarak. zaman zaman ara vermek zorunda kaldım aralarda şok diyetler yapıyodum 3 günlük yada 2 günlük kilo vermelerim durduğu zaman.neyse yine bikaç hafta ara verdim tekrardan lahana çorbası diyetine başladım bugün 4.günüm 1,5 kilo verdim verdiğim kiloları da hiç geri almadım almayıda düşünmüyorum.böyle işte kızlar asla pes etmemek lazım arada kaçamaklar olsada istenilen hedefe ulaşınca herşeye değiyoryerimseniben

hadi bakalim :) düğüne de az kalmış, daha da çok kilo verirsin sen heyecandan. hayırlı olsun şimdiden canım.

lahana çorbasıyla ilgili bir sürü diyet var, hangisini yapıyorsun sen ?

olsun canım haftaya bızden 500 gram onde basldın.boyle dusun motıve ol.bende cayı falan sekersız ıcıyorum ama kahveye az da olsa atmayınca olmuyorkaydirigubbakcemile5

bu arada dunku yedıklerım:
sabah:nesfıt
ara:erik
öğlen:yesil fasulye,salatalık 1 dilim kepek ekmeği
akşam:bulgur pilavı
gece:yeşil çay

moonserose nerdesın canım sesın cıkmıyor:1hug:

Selisha'cın dediğin gibi doğru olan şok diyet yapmamak ama, bıktım artık aynı yerde sayıklamaktan, şok mok bir heyecan geldi bana. yarısı da bitti zaten
valla dün sabah itibariyle 58,500 kilodaydım
cumartesi sabahı tartılıp koşup yazıcam buraya
şimdilik iyi gidiyor bakalım

benimde dün yediklerim
kahvaltı klasik süt yumurta vs
öğlen mısır ekmeği yoğurt
akşam da salata
bol bol su içtim bide 30 dak yürüdüm
bu kadar az yememe rağmen 1 gr bile oynamıyor ya deli oluyorum

hadi bakalim :) düğüne de az kalmış, daha da çok kilo verirsin sen heyecandan. hayırlı olsun şimdiden canım.

lahana çorbasıyla ilgili bir sürü diyet var, hangisini yapıyorsun sen ?

Merhaba Kızlar

kendim şu an yapmıyorum ama lahana çorbası için elimde şu tarif var:
1Orta Beyaz Lahana
1demet taze soğan
6-8 kuru soğan
8-10 Havuç
2 tane biber
6 tane büyük domates
450 gr taze fasülye
Maydonoz
salça
Karabiber
Pulbiber
1-2 Paket Soğan Çorbası
2 lt su

Kolay gelsin & Afiyet olsun
cokacimcoook

bunu günde kaç kere içeceğiz şeker ?cokacimcoook

Günaydın Kızlar

Dün yediklerim:
Sabah uyanınca elma sirkeli su:1no2:
Sabah = 1 kase cornflakes + light süt
Ara 1 taze sıkılmış portakal suyu + 1/2 elma
Öğlen = 1/2 kase mercimek çorbası + 1 küçük tabak babaganuş ( zeytinyağlı patlıcan yemeği ) +1 dilim kepek ekmeği
Ara 1/2 kase cornflakes + light süt
Akşam = iglo Steam fresh sebze
Gece 1 kase patlamış mısır ( tutamadım yine kendimi - konsere gitmiştim )
Yatmadan elma sirkeli su öğgg

bunu günde kaç kere içeceğiz şeker ?cokacimcoook

sPatzilein;

bu çorbanın özelliği bünyenin bunu hazmetmesi için aldığından daha fazla kalori harcaması. Yani ne kadar çok içersen o kadar iyi... Yedikce zayıfla mantığı :jeyyar:

Ancak çorbanın yanına şunları yemek lazım:

Lahana Diyeti Programı

Lahana Diyeti 1. gün
Gün içerisinde dilediğiniz kadar meyve yiyebilir ve çorba içebilirsiniz. Ancak muz tüketmeyin.

Lahana Diyeti 2 gün
2. Gün dilediğiniz kadar meyve yiyebilir ve çorba içebilirsiniz. Ancak baklagillerden tüketmeyin.

Lahana Diyeti 3 gün
3. gün dilediğiniz kadar sebze, meyve ve çorba tüketebilirsiniz.

Lahana Diyeti 4. gün
4 bardak süt, 5 adet muz ve çorba

Lahana Diyeti 5. gün
Kırmızı et 300 gr., 6 adet domates ve çorba

Lahana Diyeti 6. gün
Dilediğiniz kadar yağsız kırmızı et ve çorba

Lahana Diyeti 7. gün
Dilediğiniz kadar meyve suyu, esmer pirinç, sebze ve çorba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…