50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Meraba canımŞeniz bana lahana çorbanın tarifini verebilir misin?Ve de ne zamn yiyorsun.Teşekkürler a.s.

bu akşam yapmayı düşünüyorumdayerimseniben

Meraba canımŞeniz bana lahana çorbanın tarifini verebilir misin?Ve de ne zamn yiyorsun.Teşekkürler a.s.

bu akşam yapmayı düşünüyorumdayerimseniben

lahana,domates ,yeşil biber,kuru soğan,havuç,maydonoz istediğin bir sebze daha bunların hepsini doğrayı atıyosun tencereye pişiriyosun istersen hazır çorba da ekleyebilirsin mesela ben domates çorbası ekledim.sonraaa yerken pul biber nane limon ekleyebilirsin.her öğünde yiyosun bunun bi listesi var ona uyarak yaparsan daha iyi olur.bi çok sitede liste var çorbanın nasıl yapılacağını da anlatıyor.benim çok işime yaradı ilk yaptığımda 10 günde 5 kilo kadar vermiştim şimdi ise 3.günüm 1kilo 300 gram gitti bile.bide kesinlikle ekmek yemiyosun bazı yasakları var onlarıda yaparsan tamamdır

Çok teşekküra.s. ederim canım.7 günlük diyet listesi var ama benim bünye biraz hassas sabah akşam içsem o şekilde bana yardımcı olur mu acaba bilemiyorum.Bide yaparsam yanında vitamin almayı düşünüyorum.Çünkü böyle şok diyetlerde vicut yağ yerine kas yakıyormuş canım.

Herkese kolay gelsinhihoyyythihoyyythihoyyyt

benim bildiğim bu şok diyet değil zaten listeye baktıysan meyve var sebze var süt et hepsi var.
doktorlar ameliyat olacak fazla kilolu hastalarına uyguluyormuş.ben bi zararını görmedim.diyetinin sonunda inceldiğini görecekin..tabi sen vücut dengeni daha iyi biliyosun en doğrusu sağlıklı bi şekilde kilo vermek..

misdefnecim harikasın canım tebrik ederim.
Şurda hedefine gelmişin nerdeyse

Valla şok diyetler iyi değil ama napıyım bende 3 günlük diyete başladım. Uzun zamandır bende diyetteyim 1 aydır kıpırdamıyorum. Hafta sonu bi kaçamak yapıyosun hadi sil baştan. Sürekli hiç kaçamaksızda olmuyor ki
o yüzden bugün 3 günlük diyete başladım valla, en azından kendimi iyi hissediyorum. Hafta sonuna birazda olsa hafiflemiş girerim

Şu lahana çorbasına henüz cesaret edemiyorum, o da çok kilo verdiren bir diyet ama, tamamlayabilirmiyim bilemiyorum

Hepsini okudum canım obez hastalara veriliyormuş.Hadi bakalım bu akşam pişirecem yarın yemeğe başlıyacağım.Benim yeme düzenim bozuk canım birazda.Hergün köye gidip geliyorum 1saat git 1 saat gel öğretmenim doğudayım.Bide öğlenciyim tam allak bullak.İnsan ne yapacağını şaşırıyor.Sabah düzgün kahvaltı yap öğle atıştır akşam saldırcokacimcoook.Neyse canım bilgilerin için tekrar teşekkürlera.s..Servise geç kalacam kaçtıımm

merhaba şekerler ben bugün çok yoğunum listeyi eklerim birazdan.öpüldünüz canlarım Şeniz

moonserose0 .... 57…………………1 kg vermiş
me_as ..............belli değil
Sportie .............58........................kilo verememiş
guguz .............. 56 kg………………..1 kg vermiş
selisha ..............belli değil
Serena.............. belli değil
bal-esmer ..........belli değil
maeves............. belli değil
MissDeFnE....... 51,3 kg ……………..1,3 kg vermiş
bozo85 ..............55 kg…………………kilo verememiş
yanetki ..............belli değil
Mikla .................belli değil
Ddiiiddeemm ......belli değil
sempatik............56 kg …………….....500 gr vermiş
karalım...............belli değil
beyaz melek ......belli değil
damla.................49 kg…………………..1,5 kg vermiş
spatz..................56,5……………………..300 gr almış
kahorihoma........ 52,8………………………200 gr vermiş
figenk24..............belli değil
burcuhayal………belli değil

mrb kızlar benım evde tartı olmadıgından daha tartılamadım bugun dısarı cıkıp tartılcam ve sızlerle paylascam valla cok merak edıyorum bı de heycan var tabıkı kılo verenler sızı tebrık edıyorum aynı kıloda taklıp kalanlarda uzulmesın bence bı zaman sonra bunye bağışıklık kazanıyo oyuzden olabilir.azim azim azim en onemlısı bu.bıde ınsan kafasında takıntı yapınca daha zor oluyo oyuzden takmayın kafanıza fazla herkesı optum.inşallah bende kılo vermısımdır.
bu arda dunku yedıklerım
sabah.klasık kahvaltı
öğlen:nesfıt
ara:erik
akşam:ızgara tavuk

Bizim evdeki tartıda eksik gösteriyor. o yüzden akşamları spora gittiğim zaman spora başlamadan tartılıyorum. uzmanlar sabah aç karnına tuvalete gittikten sonra tartılmanın doğru olduğunu diyor ama ne yapalım artıkın bizimki bu kadar oluyor :) . Pazartesi günü tartıldım ve kilom 54,70. seni geçememişim moonsero.Seni canı gönülden tebrik ediyorum.hadinnn bakalım.

Kızlar,

Sabahtan beri elektrikler kesikti. Ancak yazabiliyorum dolayısıyla.. ben diyete başladığımdan beri en düşük kilomdayım:teytey:
Umarım bunu koruyabilir ve daha çok veririm. ama sizlerle yazışmak gerçekten iyi geliyor- motivasyon veriyora.s.

Kilo bu sabah 53.3.

Beni de listeye alınız

:dance:

Yaklaşık 3 aydır spor yapıyorum, haftada üç gün aerobik ve step yapıyorum. Diyet yapmaya çalışıyorum ama çok sıkı olmuyor. Arada kaçamaklarım çok oluyor.diyette bir iki aydır falan yapıyorum sanırım.tam hatırlayamadım tarihi.

Merhaba Me-As
Ben de 13.04.2009 da başladım. hem spora hem rejime.. Aslında gayet sıkı yapmaya çalışıyorum ama genelde akşamları şarap / peynir kaçamaklarım oluyor.
Haftanın 6 günü spora gitmeye çalışıyorum ve benim hedefim senden 2 Kg düşük iken şimdi başlamışken hedefimi daha da mı düşürsem diye düşünmüyor değilim :uhm:

kızlar bende ne zamandır diyetteyim, ama kaçamaklar olunca kilit vuruluyor kilo vermelere.
Bende şöyle silkelendim çok sıkı bi şekilde şok diyete başladım, pek matah bişey değil elbet biliyorum ama yalanda olsa bi sonuç göriyim istiyorum tartıda.
önümüzdeki hafta diyetim de hazır
ama küçücük de olsa kaçamak oluyor illaki napıcam bilmiyorum

Merhaba Sortie

Hangi şok diyeti yapıyorsun ? ben de sevgilimi göreceğim haftaya.. 2 Kg vereyim istiyorum bir haftada... belki çikolata rejimi yaparım ama o da baş ağrısı yapıyor ( besinsizlikten ) galiba yine en iyisi lahana çorbası

Benim de maalesef kaçamaklarım oluyor. gündüz değil ama gece...cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…