günaydın hanımlar a.s. bu sabah çok mutluyum 51,3 olmuşumhihoyyythihoyyythihoyyyt uzun zamandır diyet yapıyorum geçenlerde ara vermiştim şimdi tekrar başladım lahana çorbamla tabiki bugüne kadar en güvendiğim diyet uygulamamyerimseniben malum düğünüme 2 ay kaldı artık hedef kiloma ulaşmam lazımkaydirigubbakcemile2 hepinize kolay gelsin görüşmek üzeresengözlerimebaksanab
Meraba canımŞeniz bana lahana çorbanın tarifini verebilir misin?Ve de ne zamn yiyorsun.Teşekkürler a.s.
bu akşam yapmayı düşünüyorumdayerimseniben
lahana,domates ,yeşil biber,kuru soğan,havuç,maydonoz istediğin bir sebze daha bunların hepsini doğrayı atıyosun tencereye pişiriyosun istersen hazır çorba da ekleyebilirsin mesela ben domates çorbası ekledim.sonraaa yerken pul biber nane limon ekleyebilirsin.her öğünde yiyosun bunun bi listesi var ona uyarak yaparsan daha iyi olur.bi çok sitede liste var çorbanın nasıl yapılacağını da anlatıyor.benim çok işime yaradı ilk yaptığımda 10 günde 5 kilo kadar vermiştim şimdi ise 3.günüm 1kilo 300 gram gitti bile.bide kesinlikle ekmek yemiyosun bazı yasakları var onlarıda yaparsan tamamdır
benim bildiğim bu şok diyet değil zaten listeye baktıysan meyve var sebze var süt et hepsi var.
doktorlar ameliyat olacak fazla kilolu hastalarına uyguluyormuş.ben bi zararını görmedim.diyetinin sonunda inceldiğini görecekin..tabi sen vücut dengeni daha iyi biliyosun en doğrusu sağlıklı bi şekilde kilo vermek..
Tebrikler Selisha.Benden hızlı gidiyorsun inan
Yaklaşık 3 aydır spor yapıyorum, haftada üç gün aerobik ve step yapıyorum. Diyet yapmaya çalışıyorum ama çok sıkı olmuyor. Arada kaçamaklarım çok oluyor.diyette bir iki aydır falan yapıyorum sanırım.tam hatırlayamadım tarihi.
kızlar bende ne zamandır diyetteyim, ama kaçamaklar olunca kilit vuruluyor kilo vermelere.
Bende şöyle silkelendim çok sıkı bi şekilde şok diyete başladım, pek matah bişey değil elbet biliyorum ama yalanda olsa bi sonuç göriyim istiyorum tartıda.
önümüzdeki hafta diyetim de hazır
ama küçücük de olsa kaçamak oluyor illaki napıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?