Mehaycım spordan mı bilmiyom, bu sıralar peynir çekiyo canım hep, çerez gibi tüketiyom. Akşam da yedim... Çerez gibi gidiyo valla :)))13.00 da hep kalsium icerikli beslenmissin peynir yerine baska bisey yeseydin keske...
aksamki guzel ama...a.s
Bugünküler kısmen dediğin gibi oldu gamişcim ama bi gün de kaç kilo alabilirim ki bayanssulusmileafiyet olsun balım Şeniz lop lop et olmasın delikafadulden
kizlar selam benn geldimmm
bugunku menum
sabah bi dilim peynir light zeytin dorttenae bi dilim cavdar
ogle yogurt corbasi salata
araogun bi avuc yabanmersini
aksam kusbasi et tazefasulye bi kase corba karisik salata
gece 50 gram beyaz leblebi
cilek
Selam fıstık, light olan zeytin mi peynir mi sempatiksalakcinni
Harikasın, ben de senin gibi beslenmeye özencem bundan sonra kaydirigubbakcemile5
canimm findikli kurabiyem pomposkom tontoskomm benimm corbayida light yogurtla pisirdim:)))
Prensescim, paylaşım için teşekkürler
Ben yoğurda yoğurt demem, yoğurt yağlı olmayınca sempatiksalakcinni
Ay ben bugün gazete okumadım hiç, okuyam, haberlerde külden dolayı uçuşların iptal olduğunu biliyom bi tek.canimin ici kul yagmuru geliomus sabaha karsi
dogru diosun ben artik senelrdir alistim light yogurda hep elim ona gidio ama kaymak cok severim hazir kaymak var ya balla falan yiyosunn ama sut kaymagi yogurt kaymagi yiyemem ne ilgincim demi kuzumm :)
canimm findikli kurabiyem pomposkom tontoskomm benimm corbayida light yogurtla pisirdim:)))
Ay ben bugün gazete okumadım hiç, okuyam, haberlerde külden dolayı uçuşların iptal olduğunu biliyom bi tek.
Ben hazır yoğurt tüketemiyorum canım, hiç sevmiyom, normal yoğurdu da sevdiğim söylenemez pek bilmiyorumkismile
Biraz gazeteye bakınam ben. Öptüüm.
ligh yoğurtda bilem alışamadım dahaa sen çorbasını yiosun tadında çok bi değişiklik oluyo mu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?