50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim benim yaa cok cok gecmis olsun sana bi sey olmadi yaa en onemlisi o

canim benim yaa cok cok gecmis olsun sana bi sey olmadi yaa en onemlisi o

yok canım çok hafif zaten de bizim arabada göçük var
onun arabasında pek bişi yok
farkettimde aslında vuracağını arkadaş çok dikkatsizdir de
acele ettim ileri hareket etmek için ama
park yerinden çıkarken oluyo bu olay
artık 50 ilemi çıktı 60 lamı çok hızlı oldu olay

yarin sabah tartida az cikmak icin ne yapsam bu geceden yaaaa truf can sen bilirsin heheh:))

tebeşir tozu iç
töbe töbe
niyeki yavrum yarınki tartıyı düşünüyosun
önemli olan senin nasıl hissetiğin ve nasıl göründüğün
bi iddiaya girmediysen eğer
bi gecede zayıflama olmaz

canim benim gecmis olsunnn
mala gelen cana gelmesinde kuzumm kiyamam sana bi nazarlik taksaydinn canim

canim benim gecmis olsunnn
mala gelen cana gelmesinde kuzumm kiyamam sana bi nazarlik taksaydinn canim

sağol canımcım
evet biz de öyle teselli ediyoruz kendimizi cana geleceğine mala gelsin diyoruz
ama mal canın yongasıya
şeytan diyoki bi taraftan "tüh arabanın değeri düştü, vuruk diyecekler satarken" :mymeka:
nazara inanırım ama nazarlık olayına inanmam
bi mavi boncuktan medet ummam.
olacağı varmış napalım.

truf geçmiş olsun. iyi tarafından bakarsak size zarar gelmemiş en azından

evet canım kimseye zarar gelmemiş olması çok güzel
arkadaşın vardı yine böyle 1-2 vukuatı.
ona da bişey diyemiyorum. biraz dalgın genelde. sakarmı desek. laelaelaelaelae

Ne demek d-gabbana, hoşgeldin, gelince boyunu ve kilonu da söylersin yerimseniben
1.65 kilom da 59,6
haziran da 75 kg ile doğum yaptım.işte 10 ayda anca 15 kg verebildiö.54 le hamılşe kalmıştım.bi 5 kılo daha vermek ıstıyorum.

doğru söylüyosun ama bu zayıf olma isteği bi kadınlar için öyle buyuk bişey ki ne boy bakıyo ne kılo ne de yaşkaydirigubbakcemile3

neyse kızlar ben yatıyorum
görüşürüz yarın akşam olmadı
pazartesi sabah tüm gün sizleyim zaten nöbette olacağım.
ha bu arada yarın dürüm bol soslu
+ yanına bisürü bişey
yarın yeme günüm
gerçi bugünde öyleydi ama boşver
yarın tatlı pasta ne bulursam yiycem
dışarda olacağız tüm gün.
hadi Allah rahatlık versin
öpüldünüz

Trufcum çok geçmiş olsun canım :1hug:

Prensescim ne güzel menülerin var söyle, süper gidiyorsun.

Yesa ve dulcinea kuzuları bu super callan hiç de süper değilmiş, olaydan soğuttu beni resmen, yarım bıraktım canım çıktı, bir daha süper yapmam.

Ve ben gün içinde iyi gibiydim, biraz önce dizi izlerken yarım paket yaklaşık 100 gram çekirdek yiyerek tüm günü mahvettim kendimi vurmak istiyorum alsanaalsanasmile

Ben bunun üstüne bir soğuk duş alıyım, üstüne soğuk su içiyim, öyle bişeyler yapıyım mafoldumben

cicegimm desteginn icin cok saol bitanemmm
canim 100 gram cekirdek bisey olmaz yarin yemezsin kuruyemis dengelersin tatlimm
zaten cekirdegin faydalari varmis bulup eklerim bak canim benimmm

FAYDALARI:

-İçerdiği fosfor ve çinko kemik ve dişlerin oluşumu için gereklidir. Ayrıca fosfor, kalp kasının kasılması ve böbrek fonksiyonlarının düzenlenmesine yardımcıdır.
-İçerdiği çinko ise yaraların iyileşmesi, aknenin önlenmesi, bağışıklık sisteminin güçlenmesi, tekrarlayan enfeksiyonların ortadan kalkması, tat ve koku duyarlılığının güçlenmesi, sperm hareketlerinin artması açısından önem taşır.
-İçerdiği B6 vitamini bağışıklık sistemini güçlü tutmaya yarar, kan şekeri düşüklüğüne faydalıdır.
-Ayçiçek yağındaki E vitamini kalp, damarlar, beyin ve sinir fonksiyonlarını düzenler, yaraların iyileşmesine yararlı olur, prostat kanserine karşı korur, cilt yaşlılığını geciktirir.
-Posalı bir besindir. Posalı besinler kanser yapıcı zararlı maddelerin bağırsakta kalma süresini kısalttığı ve bağırsak duvarı ile temasını azalttığı için kanserden korunmada faydalı olurlar.

olacakla olecegin onune gecilmio malesef kuzumm
allah beterinden saklasinnnn tatlimmm

heheheh guldurdun canim beni yaa uzun gercekten off hadi bitsin artik diyesi geliyor insanin ama hepsini yapinca cok sahane oluyor :)) ben de bugun yapamadim zaten neyse yaptiklarimi yazayimm

YAPTIKLARIM

1- 2 saat disarida yuruyus

2- leslie ile 5 milin ilk mili

3- nivea body (anam konustunuz burda canim cekti benim bilgisayarda kayitliydi bi baktim silmemisim onu yaptim ALI VE NESLIHAN olan 45dklik:)

Allahim nolurr sabah az cikiyimmmmmm aminnnnnnn

Sağol canım desteğin için ama ondan bişey olmaz bundan olmaz dersem çok kaçıyorum sınırı ben, o yüzden kendime kızdım açıkçası

tebeşir tozu iç
töbe töbe
niyeki yavrum yarınki tartıyı düşünüyosun
önemli olan senin nasıl hissetiğin ve nasıl göründüğün
bi iddiaya girmediysen eğer
bi gecede zayıflama olmaz

ben bir gecede 700 gram verdiğimi bilirim...

trufcugum çok geçmis olsun verilmis sadakan varmıs yine önden carmasından iyidir.Allah korumus beterin beteri vardır derler mazallah bi de kızın da araba da olsaydı ne vadar korkardı.yani teselli bulcak madde çok canım..

hayırlı yolcuuklar bu arada bi sey yoktur insaallah yolda bi sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum

aaaaaaaaaaaa yazmayi unutmusum boyum 1.70 kilom 53 ben 50 olmak istiyorum umarim ulasiriz canlarim hedeflerimize sizce ilac kullaniyim mi acai berry iyi diyorlar ya da aranizda lahana diyeti uygulayan var mi simdiden tesekkurler :)

ayy sen çizelgenin değerelrini değistirdin mi bana mı öyle geliyoo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…