canim benim yaa cok cok gecmis olsun sana bi sey olmadi yaa en onemlisi o
yok canım çok hafif zaten de bizim arabada göçük var
onun arabasında pek bişi yok
farkettimde aslında vuracağını arkadaş çok dikkatsizdir de
acele ettim ileri hareket etmek için ama
park yerinden çıkarken oluyo bu olay
artık 50 ilemi çıktı 60 lamı çok hızlı oldu olay
canim benim gecmis olsunnn
mala gelen cana gelmesinde kuzumm kiyamam sana bi nazarlik taksaydinn canim
truf geçmiş olsun. iyi tarafından bakarsak size zarar gelmemiş en azından
1.65 kilom da 59,6Ne demek d-gabbana, hoşgeldin, gelince boyunu ve kilonu da söylersin yerimseniben
:roflol: :roflol: :roflol: Delü kaydirigubbakcemile3 Yeni gelenlere bişi demiyom da, burayı uzun süre takip edip hala bilmem ne diyetinden bahsedenlere şaşıyom valla sempatiksalakcinni
Boyu uzun olup da hala zayıflama derdinde olanların zevkine şaşıyom zaten yerimseniben
Trufcum çok geçmiş olsun canım :1hug:
Prensescim ne güzel menülerin var söyle, süper gidiyorsun.
Yesa ve dulcinea kuzuları bu super callan hiç de süper değilmiş, olaydan soğuttu beni resmen, yarım bıraktım canım çıktı, bir daha süper yapmam.
Ve ben gün içinde iyi gibiydim, biraz önce dizi izlerken yarım paket yaklaşık 100 gram çekirdek yiyerek tüm günü mahvettim kendimi vurmak istiyorum alsanaalsanasmile
Ben bunun üstüne bir soğuk duş alıyım, üstüne soğuk su içiyim, öyle bişeyler yapıyım mafoldumben
sağol canımcım
evet biz de öyle teselli ediyoruz kendimizi cana geleceğine mala gelsin diyoruz
ama mal canın yongasıya
şeytan diyoki bi taraftan "tüh arabanın değeri düştü, vuruk diyecekler satarken" :mymeka:
nazara inanırım ama nazarlık olayına inanmam
bi mavi boncuktan medet ummam.
olacağı varmış napalım.
evet canım kimseye zarar gelmemiş olması çok güzel
arkadaşın vardı yine böyle 1-2 vukuatı.
ona da bişey diyemiyorum. biraz dalgın genelde. sakarmı desek. laelaelaelaelae
prensesfb bugün pek ikramda bulunuon bi iskender de ikram et bari kaydirigubbakcemile3
cicegimm desteginn icin cok saol bitanemmm
canim 100 gram cekirdek bisey olmaz yarin yemezsin kuruyemis dengelersin tatlimm
zaten cekirdegin faydalari varmis bulup eklerim bak canim benimmm
FAYDALARI:
-İçerdiği fosfor ve çinko kemik ve dişlerin oluşumu için gereklidir. Ayrıca fosfor, kalp kasının kasılması ve böbrek fonksiyonlarının düzenlenmesine yardımcıdır.
-İçerdiği çinko ise yaraların iyileşmesi, aknenin önlenmesi, bağışıklık sisteminin güçlenmesi, tekrarlayan enfeksiyonların ortadan kalkması, tat ve koku duyarlılığının güçlenmesi, sperm hareketlerinin artması açısından önem taşır.
-İçerdiği B6 vitamini bağışıklık sistemini güçlü tutmaya yarar, kan şekeri düşüklüğüne faydalıdır.
-Ayçiçek yağındaki E vitamini kalp, damarlar, beyin ve sinir fonksiyonlarını düzenler, yaraların iyileşmesine yararlı olur, prostat kanserine karşı korur, cilt yaşlılığını geciktirir.
-Posalı bir besindir. Posalı besinler kanser yapıcı zararlı maddelerin bağırsakta kalma süresini kısalttığı ve bağırsak duvarı ile temasını azalttığı için kanserden korunmada faydalı olurlar.
tebeşir tozu iç
töbe töbe
niyeki yavrum yarınki tartıyı düşünüyosun
önemli olan senin nasıl hissetiğin ve nasıl göründüğün
bi iddiaya girmediysen eğer
bi gecede zayıflama olmaz
aaaaaaaaaaaa yazmayi unutmusum boyum 1.70 kilom 53 ben 50 olmak istiyorum umarim ulasiriz canlarim hedeflerimize sizce ilac kullaniyim mi acai berry iyi diyorlar ya da aranizda lahana diyeti uygulayan var mi simdiden tesekkurler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?