50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de dulcimin önerisiyle yesilçayımı içtim saat 9 gibi.

kahvaltımı yapmadım henüz ama süper bi kahvaltı yapmayı düsünüyorum çünkü bugun spor yok aksam hafif yiycem o yüzden kahvaltıda doymam lazım:))

bu arada bu hafta salı ve bugün gitmems oluyorum. onun dısında spor salonuna gittim bundan sonra böyle yapcam insallah günde 1 saati geçiyo yaptıgımız spor orda. evde yapsam öyle yapamam hem tempo açısından hem hareketlerin güzelliği acısından hem süre acısından diye böyle bi karar verdim hem o sayede bolca yürümüs oluyorum

tabi salı gitmedim ama yürüdüm bissürü yol bugünde yürüycem insallah

bu arada dulcim dün yiyeceğimi söylediğim 1 simiti yemedmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

sadece yarısını yedim tahin reçel de yemedim 1 zeytin 1 uzunnn salatalık, bol yesllik, 1 haslanmıs yumurta sarısı bunları yedim kahvaltıda.kahvaltıyı ikindi vakti yapınca aksam da yemedim artık meyveyle geçistirdim aslında nasıl canım çekiti bi güzel baharatlıca patates kavurdum mis gibi oldu ama bi kasık bie yemedim vakit geçti çünkü vee sıcacıkk trabzon ekmeği vardı

dün yemedim ama hakkımı bugün kahvatıda yiycem:)sempatiksalakcinni

ben öğün atlamayı tasvip etmiyorum ama kahvaltı öncesinde çörek otudur bilmem nedir yeyince kahvaltı sarktı arada da basva meyve falan yeynce doydum öğle yemegi zaten kaçmıstı zaten ögle vaktinde yiyeceğimi kahvaltıya dahil etmistim iyce doymak adına.aksam ise meyve yeyince yiyesim gelmedi.yemek te spordan sonraya kalınca geç vakit diye yemedim lahana yedim ama

ben bir gecede 700 gram verdiğimi bilirim...

ama hemen hemen hepsinin de su oldugunu biliyosun di mi:)

Son düzenleme:
kızlar günaydınnnn

dün servise geç kalmıyim diye koşuyim dedim bacakların üstü çok ağrıyo yürüyemiyorum

selam kızlar
hepinize mutlu bir pazar günü diliyorumopuyorumnanaktan
ve kaçıyorum

lachesis günaydın canımopuyorumnanaktan

ayy sen çizelgenin değerelrini değistirdin mi bana mı öyle geliyoo:)

evet canim artik boylee heheh :roflol:

trufcum her ne kadar skilasmak onemli aynada iyi durmak onemli desek de desem de tartida etkiliyor be guzelim olumunekankayizsmile

bu arada herkeslere gunaydin operim al yanaklardan Şeniz

@sensecigimmm canim cok gecmis olsun benimde ayni var yaa ayaklarim nasil agriyorrr

canlarım ayak yorgunlugu için hocamız ayaklarımızı tuzlu suya sokmamızı önermisti ama sizin dediğiniz böyle sızı biliyorum o agrıyı hamlık agrısı gibi kas gevsetici krem kullanıorum ben öyle geçiyo bende de çok oluyo sporda 200 tane falan ip atlıyoruz üst üste günelrde atayınca berbat oluyo.

ama dikkat edin kızlar kas gevseltici kremlerin çogunda kortizon oluyomus

ayakları bitki çaylarının suları da dinlenriiyo kızlar nanedir , kırkkilit otudur, adaçayıdır ,lavantadır, hem kokmasına mani oluyo

ben de ilk kez bugün denemeyi düsünüyorum. dün su kaynattım tencerede içine adacayı attım buharına yüzümü tuttum onu bugün ısıtcam kovaya bosaltıp sokcam ayaklarımı içine bende de bayagı agrı var çünkü hafta içi yogun spor yapmaktan yarın performansım düsmesin diye böyle bi siy deniyim dedim bakalım nolcak

bu arada yesam ya bende çekcem ama 46 nin altına düsmüyo yaw:) benim hedefim 45 -46 arasıydı ama çizelge çok az buluyo o kioyu heralde olmadı minimum 46 yms:) neyse 46 ye bi gelem kalan son gramlarımı burda vericem insallah:) sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab :))

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr
kahvaltıyı çok kaçırdım ve kaç gündür hiç kilo veremedim
bugün ceza verdim kendime kızlarla alışverişe gidicektik ama zayıflayana kadar bişi almak yok

Şimdide Liptonun After Meals diye bi çayı var ondan içiyorum yararını gören varmıdırki?

selam kızlar
hepinize mutlu bir pazar günü diliyorumopuyorumnanaktan
ve kaçıyorum

lachesis günaydın canımopuyorumnanaktan

Günaydın bir tanem, günaydın herkese

Günaydın canım, o dediğin çay sadece mideyi dinlendirmek için. Hazım falan.
Ben de kendime ceza verdim, 6 aydır üstüme alıyorum da, hiç kot vs almıyorum kendime. Eski kotlarım olana kadar yenisini de almıycam, alırsam salarım çünkü:)

günaydınn kızlarr, baya bi süre yazamadım net yoktu, ama artık her gün burdayım zemuszemus bugün iki günlük detoks diyetine başladım, birazdan başlıcam ayranlı çorbamı içmeye kaydirigubbakcemile2 aranızda bu detoksu deneyip sonuç alan war mı??
@oske.06 ben de lipton form plus şeftalili içiyorum, öle aman aman bi etkisini görmedim ama içiyorum sıvı bişiler tüketmek adına:)

Burda bir 20 kişi yaptı, hepimiz sonuç aldık da, yarısı geri aldı kilonun bir kısmını galiba, tam emin değilim, ben almadım ama 1 kilo verdim, o da suydu muhtemelen. Ama yine de etkili tabi, ama ben bir daha yapamam herhalde.

ayy benim hazım problemimi var ondan kilo aldım zaten içeyim bari işe yarar belki
benimde okadar çok şeye ihtiyacım varki hiiç birini almıyroum çanta almam lazım ama onu bile almıyorum cezaaa

canım peki bu çay ne için hazmı kolaylaştırmak için mi?

ayy benim hazım problemimi var ondan kilo aldım zaten içeyim bari işe yarar belki
benimde okadar çok şeye ihtiyacım varki hiiç birini almıyroum çanta almam lazım ama onu bile almıyorum cezaaa

1 kilo verince al bence çantayı, o kadar da sıkma kendini yahu:)

hmm, ben de bi deneyeyim bakim, sonuçları paylaşırım:1rolleyes:

Katrece cim
şimdi o 700 gr .çişşşşş mi diyosun yanikaydirigubbakcemile3

Dulcicim senden ne artı ne yıdızlı artı istemistim spor yapmama ragmen tibeti yapmadım diye artıda istememistim canım

ama sana zahmet dünü yıldızlı artıayıver

spordan geldikten sonra masajımı yapıp tibetimi yaptımmzemuszemus

normalde masaj sonrası banyoya giriyodum reglli olunca banyo yapmdım onun yerine tibet yaptım:)) kese kadar etki etmemistir ama olsun:) ayy 9 tanedeyim ben dana hiç yapmadım bu hafta ama yinede 9 yaptım bu hafta yapacaklarımı da 9 yapıp öyle geçicem 11 e bu kadarı biel zor oluyo yaa senin de dediğin gibi 2.ve 4.harekete ben de uyuz oluyom ama yine de bırakmıycam . bu hafta yalnız dün yaptım diye su önümüzdeki haftada 9 yapcam. bi kaç gün bari yapsaydım artırırdım ama sayıyı.

sayı çoğaldıkca zor oluyo ama hemen spor sonrası yapıınca vücut ısınık olunca daha kolay oluyomusa bunu anladım. sabah yapmaktan daha kolay.

hmm, ben de bi deneyeyim bakim, sonuçları paylaşırım:1rolleyes:

hos geldin arkadasım:)

ben denememistim gçen ay kızlar yaptığında.

mayısın 2.haftasını denemeyi düsünüyorum ben de zemuszemus

Kız katrece, sen 3 gün yapıyon 5 gün yapmıyon zaten, böyle pek bi esprisi kalmıyo ki... Tibeti yapmadan sen istesen de ben verir miyim sanıyon :)))

Tibet artık başlı başına bişi oldu, 13 e çıktık biz bugün. Sabah kalkar kalkmaz yapıyom ben ne kadar zor olsa da, sabah vücudu esnetmek sağlıklı bişi, yaparken sesler çıkıyo vücudumdan. Özellikle 3 ve 5 çok iyi geliyo.

Simiti yarım yemişsin, aferin

TRUFCUM geçmiş olsun.

Yesacım cadıcım tibeti yapmadın mı yoksa yazmayı mı unuttun?

günaydın kızlar..
bende kahvaltıda
1 salata 1 domates
yarım k.k. peynir
biraz yeşillik 3 dilim ekmek
1 bardak da çay içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…