ben bir gecede 700 gram verdiğimi bilirim...
ayy sen çizelgenin değerelrini değistirdin mi bana mı öyle geliyoo:)
evet canim artik boylee heheh :roflol:
trufcum her ne kadar skilasmak onemli aynada iyi durmak onemli desek de desem de tartida etkiliyor be guzelim olumunekankayizsmile
bu arada herkeslere gunaydin operim al yanaklardan Şeniz
@sensecigimmm canim cok gecmis olsun benimde ayni var yaa ayaklarim nasil agriyorrr
selam kızlar
hepinize mutlu bir pazar günü diliyorumopuyorumnanaktan
ve kaçıyorum
lachesis günaydın canımopuyorumnanaktan
Günaydın kızlarr
kahvaltıyı çok kaçırdım ve kaç gündür hiç kilo veremedim
bugün ceza verdim kendime kızlarla alışverişe gidicektik ama zayıflayana kadar bişi almak yok
Şimdide Liptonun After Meals diye bi çayı var ondan içiyorum yararını gören varmıdırki?
günaydınn kızlarr, baya bi süre yazamadım net yoktu, ama artık her gün burdayım zemuszemus bugün iki günlük detoks diyetine başladım, birazdan başlıcam ayranlı çorbamı içmeye kaydirigubbakcemile2 aranızda bu detoksu deneyip sonuç alan war mı??
@oske.06 ben de lipton form plus şeftalili içiyorum, öle aman aman bi etkisini görmedim ama içiyorum sıvı bişiler tüketmek adına:)
Günaydın bir tanem, günaydın herkese
Günaydın canım, o dediğin çay sadece mideyi dinlendirmek için. Hazım falan.
Ben de kendime ceza verdim, 6 aydır üstüme alıyorum da, hiç kot vs almıyorum kendime. Eski kotlarım olana kadar yenisini de almıycam, alırsam salarım çünkü:)
günaydınn kızlarr, baya bi süre yazamadım net yoktu, ama artık her gün burdayım zemuszemus bugün iki günlük detoks diyetine başladım, birazdan başlıcam ayranlı çorbamı içmeye kaydirigubbakcemile2 aranızda bu detoksu deneyip sonuç alan war mı??
@oske.06 ben de lipton form plus şeftalili içiyorum, öle aman aman bi etkisini görmedim ama içiyorum sıvı bişiler tüketmek adına:)
ayy benim hazım problemimi var ondan kilo aldım zateniçeyim bari işe yarar belki
benimde okadar çok şeye ihtiyacım varki hiiç birini almıyroum çanta almam lazım ama onu bile almıyorum cezaaa
1 kilo verince al bence çantayı, o kadar da sıkma kendini yahu:)
yok yok ceza bana almıcam bu kilolar ne zaman gidicekk ozaman alcam :çok üzgünüm:
Burda bir 20 kişi yaptı, hepimiz sonuç aldık da, yarısı geri aldı kilonun bir kısmını galiba, tam emin değilim, ben almadım ama 1 kilo verdim, o da suydu muhtemelen. Ama yine de etkili tabi, ama ben bir daha yapamam herhalde.
hmm, ben de bi deneyeyim bakim, sonuçları paylaşırım:1rolleyes:
Katrece cim
şimdi o 700 gr .çişşşşş mi diyosun yanikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?