Kız katrece, sen 3 gün yapıyon 5 gün yapmıyon zaten, böyle pek bi esprisi kalmıyo ki... Tibeti yapmadan sen istesen de ben verir miyim sanıyon :)))
Tibet artık başlı başına bişi oldu, 13 e çıktık biz bugün. Sabah kalkar kalkmaz yapıyom ben ne kadar zor olsa da, sabah vücudu esnetmek sağlıklı bişi, yaparken sesler çıkıyo vücudumdan. Özellikle 3 ve 5 çok iyi geliyo.
Simiti yarım yemişsin, aferin
Queen o kadarcık beyaz peynirle nasıl yetiniyon yahu :)
.
Kızlar size bişey sormak istiyorum kabızlık için ne önerirsiniz çok rahatsızım bu durumdanbilmiyorumkismile
canım maalesef benimde ööle bi derdim var son 1 yıldır sindirim ve boşaltım sistemimde bir yavaşlama var ve dolayısıyla kilo aldım
sinameki almıştım saçlarıma kullanmak için satan kişi kabızlığada iyi geliyro dedi dün akşam bi içtim ama pek etkisi olmadı bugün bidaha içicem
sabahları aç karnına ılık su iç, kuru kayısı ye, ya da çörek otu ye, bunlarda işe yaramazsa bizde çay tarifleri var onları denersin. Çaylar biraz uğraştırıcı tabi.
ılık su kuru kayısı ve inciri denedim bi işe yaramadılar bi dönem sürekli şehir dışındaydım otel koşullarında da çok sağlıklı beslenemiyosun bööle oldu benneyaptımki
sinameikiyide içmeyim ozaman yaa
aç karnına incir yiyip üzerine sıcak su içtiğinde işe yarıyormuş ama beni pek etkilemedi
Günaydın kızlarr
kahvaltıyı çok kaçırdım ve kaç gündür hiç kilo veremedim
bugün ceza verdim kendime kızlarla alışverişe gidicektik ama zayıflayana kadar bişi almak yok
Şimdide Liptonun After Meals diye bi çayı var ondan içiyorum yararını gören varmıdırki?
Sağol canım desteğin için ama ondan bişey olmaz bundan olmaz dersem çok kaçıyorum sınırı ben, o yüzden kendime kızdım açıkçası
ılık su kuru kayısı ve inciri denedim bi işe yaramadılar bi dönem sürekli şehir dışındaydım otel koşullarında da çok sağlıklı beslenemiyosun bööle oldu benneyaptımki
sinameikiyide içmeyim ozaman yaa
Peynirin tadını beyenmedim canım yoksa peynir hastasıyımdır..
Kızlar size bişey sormak istiyorum kabızlık için ne önerirsiniz çok rahatsızım bu durumdanbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?