50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:)) sağolasın dulcim :)

tibeti yapmadna artı istemem canım:) dün yaptım da ondan istedim:)
sabah esnetme konusunda çok çok haklısın bende yapıyom aklıma geldikçe.ayy bu arada aç karna yesiyçay önerin için çok tesekkür ederim sabah aç karna içtim 9 gibi süper çalısıyo met ha:)) wc ye gide gide bi hos oldum:)

bende yediklerimi yazam bari

9 gibi 1 s.b yesilcay

13:00 da çörek otlu yogurt
1 s.b. yesilcay daha:)

sonraaaa az önce yaptıgım ögle kahvatısı:)

2 bardak cay
1 salatalık
yesilik
tursu :))
1 büyüüüükk tabak patates kavurması (su an sismis bi durumdayım:)) tabak bayagı büyüktü :)
1 çay tabagı pat.kızartması
1 kasık baharatlı yogurt

aksam hafif yerim doyma islemini meyveyle tamamlarım artıkın :) vee aksam yine yesilcay ve kekğimi içicem.yatmadna öncede maydonozlu lahana mı.

saat 6 dan sonra da yürüyüse gidicem insallah

o zamana kadar ev egzersizi yaparım üsenmessem

Queen o kadarcık beyaz peynirle nasıl yetiniyon yahu :)

Katrececim kahvaltı yapmıyorsun resmen sen, dün de böyle yaptın, bu şekilde metabolizman yavaşlar.

Ben kaçtım. Öptüm.

Kızlar size bişey sormak istiyorum kabızlık için ne önerirsiniz çok rahatsızım bu durumdanbilmiyorumkismile

canım maalesef benimde ööle bi derdim var son 1 yıldır sindirim ve boşaltım sistemimde bir yavaşlama var ve dolayısıyla kilo aldım
sinameki almıştım saçlarıma kullanmak için satan kişi kabızlığada iyi geliyro dedi dün akşam bi içtim ama pek etkisi olmadı bugün bidaha içicem

sinameki içme canım, kalıcı hale getiriyor sürekli içmek zorunda kalırsın sonra.
sabahları aç karnına ılık su iç, kuru kayısı ye, ya da çörek otu ye, bunlarda işe yaramazsa bizde çay tarifleri var onları denersin. Çaylar biraz uğraştırıcı tabi.

sabahları aç karnına ılık su iç, kuru kayısı ye, ya da çörek otu ye, bunlarda işe yaramazsa bizde çay tarifleri var onları denersin. Çaylar biraz uğraştırıcı tabi.

ılık su kuru kayısı ve inciri denedim bi işe yaramadılar bi dönem sürekli şehir dışındaydım otel koşullarında da çok sağlıklı beslenemiyosun bööle oldu benneyaptımki

sinameikiyide içmeyim ozaman yaa

Geçmiş olsun canım, ben tam iyi bilmiyorum ama burda katrecem var her türlü bitkiden, neyin neye iyi geldiğinden anlar o aydınlatır seni gelince:)

canim serefine o zaman bende su an liptonun form cayini iciomm:))):içelim:

Sağol canım desteğin için ama ondan bişey olmaz bundan olmaz dersem çok kaçıyorum sınırı ben, o yüzden kendime kızdım açıkçası

cicegimm benimmm yerim seni ben fazlaliklarin hepsi gider :)) opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bugun pazar neeler yedinn?krep yaptinmi veya sabah cucuk varmiydi kuzum?
acikcasi benim canim cucuk cok istio ama yalnizim alirsam bana kalir hepsi diye almiom

Kabızlığa iyi gelen bitkiler: pysillıum husk, aloe vera, magnezyum, patlıcan tohumu, senna (sinameki hapları), hintyağı, piyasada satılan özel lifler ve bazı özel ayurveda tablerleri yararlıdır.
Bitki çayları: rezene, sıcak su ve sinameki içmek bu konuda yardımcıdır. Sinameki bağırsakları çalıştıran yararlı bir çay olmakla beraber, uzun süre tek başına, fazla miktarda ve koyu içildiğinde, belirli bir süre sonra bağırsak yüzeyindeki bazı oluşumları olumsuz etkileyip, bağırsaklarda problemlere yol açabilir. Bu nedenle sinamekiyi tek başına değil, rezeneyle karıştırıp içmek daha uygundur. Tek başına içilen sinameki karın ağrısı ve gaz yapabilir.
Baharatlar: ketentohumu, sinameki (toz halinde) ve rezene faydalıdır. Ketentohumunu, günde ortalama 1 çorba kaşığı kadar ve ağızdan tüketmek uygundur. Ketentohumunu un gibi incecik öğütülmüş olarak değil kaba, iri granüller halinde tüketin.

kizlar bugunku menummm

sabah bi dilim tam bugday ekmegi light beyaz peynir yaninda bibersalcasi icine kimyon kekikte koydum

ogle iki enginar bi dilim izgara et salata bi dilim tam buday ekmek

araogun 3 light grirrinsini bi dilim light peynur yaninda form cay

Selam prensescim, dün dediğin filmi izlememiştim ama eğlenceliye benziyo, elime geçerse ben de izlerim

Menün yine her zamanki gibi çok sağlıklı... Kız bu yemekleri hep kendin mi yapıyon sen, maşallah hiç üşenmiyon

Teşeküür ederim prensesfbcim

Bende menümü yazayım
12'ye doğru Kahvaltı:
Peynir,zeytin,domates, salatalık, helva, patates kızartması,biber kızartması, incir,gözleme (Kahvaltıyı çook abarttım)
4: gibi sadece domates salatası ve bir dilim kepekli ekmek
7de : yarım tabak kavurma azcık pilav ve 1 dilim ekmek

yarım saat kadarda spor yaptım
artık bişey yemem hafta sonları tutamıyorum boğazımı yarın rejime kaldığım yerden devam etcem

Peynirin tadını beyenmedim canım yoksa peynir hastasıyımdır..

Kızlar size bişey sormak istiyorum kabızlık için ne önerirsiniz çok rahatsızım bu durumdanbilmiyorumkismile

Ay sorma, bu aralar peynire aş eriyorum resmen sırnaşık şey

Yanılmıyorsam çörek otu da iyi geliyor, sabah aç karna... Aç karna yeşil çay da iç

Oskecim sen kendi kendine yorumunu yapmışsın :))) Ama kahvaltıyı ağır yapıp sonrasında dikkat etmen güzel bişi bence. Bi de spor yapmak az yemek yemekten daha önemli bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…