50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bu iki gündür ben de pek güzel beslenmiyorum sanırım, hep şişkin hissediyorum kendimi, öyle aşırı bişi de yediğim yok aslında, bi tek bi kaç dilim pasta ve peynir konusunda abarttım. Kepek ekmeğine başlıyorum sonunda. En son tartı yüzümü güldürdü belki o yüzden cıvıttım :)))) 55.3 den fazla kiloyu tartıda görmek istemediğimden bi süre tartılmıcam. (

Katrececim öğlen acelem olduğundan pek açık yazamadım: Kalktıktan saatler sonra yemek yiyorsun, yani sen kahvaltı yapmıyorsun ve bu da metabolizmanı yavaşlatıyor. Ayrıca sürekli kızartma görüyorum menünde. Ben 3 aydır falan sadece 1 kez kızartma yedim (genelde böyle şeyler diyince kısa süre içinde ben de yiyom :))))

selam kızlar. geldim ben. :) nasılsınız görüşmeyeli?
annemi hastaneden taburcu ettik cuma günü. yoğun misafir trafiği içerisindeyiz. buralara giremedim hiç. ama yemedim tuttum boğazımı. ama kilomda bi değişiklik yok, almadım vermedim.
bugün misafirlerin etkisiyle biraz cıs yedim ama
birazdan bi grup daha misafir gelicek sadece çay içicem onlarla da artık.

Hoşgeldin azulcum, annenin sağlığı nasıl? Biz de yer yer cıs yiyerek kilo verme uğraşına devam ediyoruz, bol bol spor yapmaya çalışıyoruz, herşey bildiğin yani

Kilonu koruyor oluşun bence süper bişi canım.

Aman iyi o zaman, yesa da sevinir bu duruma, çok kızıyo 10 kilodan fazlaya yerimseniben
Evet, insan kendi vücudunu iyi tanıyıp doğru kararlar vermeli.

Biraz daha sık yaz buraya ama, menülerini sporlarını falan... böylelikle birlikte motive olalım kaydirigubbakcemile5

Buarada çoğu gitmiş azı kalmış, peşini bırakma bu işin

Son düzenleme:
Queen o kadarcık beyaz peynirle nasıl yetiniyon yahu :)

Katrececim kahvaltı yapmıyorsun resmen sen, dün de böyle yaptın, bu şekilde metabolizman yavaşlar.

Ben kaçtım. Öptüm.

çok haklısın canım. iki gündür regl sıkıntım olunca o yüzden yapmıyorum canım sabah kalkıp geri yatma geregi duruyorum o yüzden böye oluyo. ama yarın böyle olmaz artık normalde aksatmam zaten kahvatımı aksam geç yemeyince acıkıyrum çünkü

ayy cnım kızartmam bir çay tabagı kadar dı hem de yagını iyce sildimn kağıt havluya hem de tek tek bastırdım emdirdim yagını:ecrin_bebek:

ben aksam yemegi olarak

1 s.b tam yaglı ,tuzlu ayran
2 tane etliekmek

yedim. aksam misafirliğe gitcez Allah kerim artık
:kedi:

Geri yattığını bilmiyordum katrececim. Etli ekmeğin boyutu küçüktür diye umuyorum. Patatesle ilgili mazeretleri külahıma anlat, kaç gündür patates kızartmasını sıkıştırıyon menüye

Geri yattığını bilmiyordum katrececim. Etli ekmeğin boyutu küçüktür diye umuyorum. Patatesle ilgili mazeretleri külahıma anlat, kaç gündür patates kızartmasını sıkıştırıyon menüye

:)) az yiyodum canım o zamanda:)

az yemesem zaten tartıya böye yansımazdı ben dikkat etmesem hemen alırım canım :)

bak az önce yediğimi söylediğim seyleri yedikten sonra da yarım saat tempolu yürüdüm öyle otura gitmedim:)

bu arada mis.isi yattı galiba sükür pazarı daha fazla cosutmadan atlatacam hafta içi zaten dikkat ederim evvelAllah:)

iyi akşamlar kızlaaarr

ddulsiim ben geçen gün indirdiğim lelie yi sildim yanlış indirmişim galibaa acemilikle
( sanki şimdi iyiyim)

bugün bunu indirdim

Leslie sansone walk off 10 pounds (4-5 kilo verdirici yürüyüş) hepsinide ama açılmıyor:umursamaz: yardım :çok üzgünüm:

Kızlar ya, biz de takım yapıp cuma yarışmalarına katılsak mı ne dersiniz?

Yaseminci, eksik indirmişsindir, tüm parçalar inmeden açamazsın.

canimm tontiriskomm fistik ezmem benim eglenceli tavsiye ederim gul recelim
ben yapiomm gulummm allahtan kolay yemekler oluyo hemen sekercimm
aksam bi dilim izgara yine iki enginar ve salata yedimmm
gece meyva yicemm allah nasip ederse

Kabızlık için, Dr Ahmet Marankiden, şifalı bitkilerle birlikte, şifalı doğla taş ve şifalı kokularla ilgili açıklamlar geldi.

* Şifalı bitkiler : ıncir ,mürdüm eriği ve kuru kayısı kabızlık için sondere faydalı ve kesin çözümdür. Bu meyveleri Sıcak suyun içinde bekletip, suyunu içer, meyvelerini de yerseniz, 3-4 gün içinde kalın bağırsakları temizleyerek, kabızlık sorununuzu çözer.
* Şifalı Taşlar : Kabızlık sorunu için kullanılacak şifalı taşlar, Aytaş, Amber ve Sitrindir. Bu taşların reng beyaz olduğundan, vücudun enerjisini ayarlamaya yardımcı olur.
* Şifalı Kokular : Ihlamur,limon,lavanta,kokuları kabızlık için faydalıdır.

Prensesim nasılsın? Menün yine süper mi sen yapıyorsun bu yemekleri? Ben bugün fazla yedim, eşim şehir dışına çıkıcak 10 gün, o yüzden hiç izin vermiyor kısıtlamama, o yokken baya sıkı olurum artık, sabah krep değildi, dün yemediğimiz için sucuk ızgara yaptık, çörek falan da yedim, ay saymıyım ben bugün çok yedim

cicegim iyi sayilirim tatlim regl oncesi slklntlsl basladi biraz:)ben yapiomm hayatimmm
tam pazar kacamagi yapmissinn canimm gurkan kubilay var doktorumda izlemistim haftanin bi gunu odul gunu izin gunu yapin demisti
afiyet seker olsunnnn allah kavustursunn simdiden hayatimmmm

simdi midem kazindi 45 gramlik paketler var ya beyaz leblebi ondan yiyom 100 grami 357 kaloriymis

Kızlar ya, biz de takım yapıp cuma yarışmalarına katılsak mı ne dersiniz?

Yaseminci, eksik indirmişsindir, tüm parçalar inmeden açamazsın.

Walk off 10 Pounds 3 millik 4-5 kg verdirmeyi amaçlayan tempolu aerobik tarzı yürüyüş

canım bu 6 parttan oluşuyo hepsini indirdik daha önceki sildiğim çalışıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…