1.65 kilom da 59,6
haziran da 75 kg ile doğum yaptım.işte 10 ayda anca 15 kg verebildiö.54 le hamılşe kalmıştım.bi 5 kılo daha vermek ıstıyorum.
doğru söylüyosun ama bu zayıf olma isteği bi kadınlar için öyle buyuk bişey ki ne boy bakıyo ne kılo ne de yaşkaydirigubbakcemile3
Queen o kadarcık beyaz peynirle nasıl yetiniyon yahu :)
Katrececim kahvaltı yapmıyorsun resmen sen, dün de böyle yaptın, bu şekilde metabolizman yavaşlar.
Ben kaçtım. Öptüm.
Katrececim öğlen acelem olduğundan pek açık yazamadım: Kalktıktan saatler sonra yemek yiyorsun, yani sen kahvaltı yapmıyorsun ve bu da metabolizmanı yavaşlatıyor. Ayrıca sürekli kızartma görüyorum menünde. Ben 3 aydır falan sadece 1 kez kızartma yedim (genelde böyle şeyler diyince kısa süre içinde ben de yiyom :))))
Geri yattığını bilmiyordum katrececim. Etli ekmeğin boyutu küçüktür diye umuyorum. Patatesle ilgili mazeretleri külahıma anlat, kaç gündür patates kızartmasını sıkıştırıyon menüye
Ay sorma, bu aralar peynire aş eriyorum resmen sırnaşık şey
Yanılmıyorsam çörek otu da iyi geliyor, sabah aç karna... Aç karna yeşil çay da iç
Selam prensescim, dün dediğin filmi izlememiştim ama eğlenceliye benziyo, elime geçerse ben de izlerim
Menün yine her zamanki gibi çok sağlıklı... Kız bu yemekleri hep kendin mi yapıyon sen, maşallah hiç üşenmiyon
Ay sorma, bu aralar peynire aş eriyorum resmen sırnaşık şey
Yanılmıyorsam çörek otu da iyi geliyor, sabah aç karna... Aç karna yeşil çay da iç
Prensesim nasılsın? Menün yine süper mi sen yapıyorsun bu yemekleri? Ben bugün fazla yedim, eşim şehir dışına çıkıcak 10 gün, o yüzden hiç izin vermiyor kısıtlamama, o yokken baya sıkı olurum artık, sabah krep değildi, dün yemediğimiz için sucuk ızgara yaptık, çörek falan da yedim, ay saymıyım ben bugün çok yedim
Kızlar ya, biz de takım yapıp cuma yarışmalarına katılsak mı ne dersiniz?
Yaseminci, eksik indirmişsindir, tüm parçalar inmeden açamazsın.
simdi midem kazindi 45 gramlik paketler var ya beyaz leblebi ondan yiyom 100 grami 357 kaloriymis
Kızlar ya, biz de takım yapıp cuma yarışmalarına katılsak mı ne dersiniz?
Yaseminci, eksik indirmişsindir, tüm parçalar inmeden açamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?