50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yasemincimm hayatim iyi olmaya calisiorum ama reglim yakin istahim acikkk zor dayaniommm sen nasilsinnn?lokumum nasil?

off şu sıkıntılı dönem bilmiyorumkismile

ben iyiyim canım lokum efendide iyi bugün banyo yaptı beyefendi sonra beraber uyuduk ısındı yamyamım yıkarken dökülen tüylerini bayaa temizledim kuruturkende uğraştım çok dökülüyoo:uhm:

sorma canim hem psikolojik hemde fizyolojik etkilenioz cokk gulummm
iyi olmana sevindim tatlimm
ohh sihhhatler olsun beyzademe kimbilir ne rahatlamistir ne kyiflenmistir bebegim
canim taratsa her gun o kadar tuyu dokulmezdi
havalar isinio su icinde epey olcak tuyleride gider yavrummmun
ohh ne guzelll sonrada uyumussunuz banyo sonrasi allahhh bozmasinnnn insallahhh ne guzell hep boyle gitsinn hayatim

sağolasın canım. annem iyi, 3-4 ay bakımı iyi olacak sadece işte.
ben sporu bıraktım resmen, ne yürüyorum ne callanetics ne tibet. hepsi yalan oldu valla. ama şşu misafirlerin gelip gitme işi azalınca yeniden başlıycam. :bbo:

Ben her gün ödül günü yapıyorum ama galiba:)

Walk off 10 Pounds 3 millik 4-5 kg verdirmeyi amaçlayan tempolu aerobik tarzı yürüyüş

canım bu 6 parttan oluşuyo hepsini indirdik daha önceki sildiğim çalışıyordu

Bilemedim o zaman canım,

ben şimdi kaçıyım gelirim sonra yine.

sorma canim hem psikolojik hemde fizyolojik etkilenioz cokk gulummm
iyi olmana sevindim tatlimm
ohh sihhhatler olsun beyzademe kimbilir ne rahatlamistir ne kyiflenmistir bebegim
canim taratsa her gun o kadar tuyu dokulmezdi
havalar isinio su icinde epey olcak tuyleride gider yavrummmun
ohh ne guzelll sonrada uyumussunuz banyo sonrasi allahhh bozmasinnnn insallahhh ne guzell hep boyle gitsinn hayatim
simdi aklima geldide esin tuye ses cikarmiodur umarim demesin tuy dokuyo sallali disari diye cok aglarim valla gerci esinde cok sevio ama ne biliyim aklima geldi umarim yanlis anlamazsin hayatim sordugum icin iki pisimden sonra tum sevdigim pisiler konusunda asiri kaygili oldummm

Canım tüm partları indirdiysen ve winrar da kuruluysa bilgisayarda, açılması lazım, daha ayrıntılı anlatırsan yardımcı olma şansımız da artar

canimm tontiriskomm fistik ezmem benim eglenceli tavsiye ederim gul recelim
ben yapiomm gulummm allahtan kolay yemekler oluyo hemen sekercimm
aksam bi dilim izgara yine iki enginar ve salata yedimmm
gece meyva yicemm allah nasip ederse

Afiyet olsun canım, tontirişkom da güzelmiş :roflol: unuturum ben ama bu kelimeyi yaw, bi yere mi not alsam :roflol:
Maşallah, çok beceriklisin yani kaydirigubbakcemile3

Orjinal 13. cumaları izlemiştim canım, bence sen izleme bu filmi, korkarsın falan, gerek yok

Bende moviemax olsa izlerdim ama sempatiksalakcinni

caniminici haklisin kuzum merakta ediorumm ikilemde kaldimm fistikli kadayifimmm
bu arada sali dogum gunum odul versem neler yiyebilirimm asiriyada kacmak istemiorum ama mercimekli kofte yapsam olabilirmi bide bidilim pasta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…