selam prensesim nasılsıınnnolumunekankayizsmile
yasemincimm hayatim iyi olmaya calisiorum ama reglim yakin istahim acikkk zor dayaniommm sen nasilsinnn?lokumum nasil?
off şu sıkıntılı dönem bilmiyorumkismile
ben iyiyim canım lokum efendide iyi bugün banyo yaptı beyefendi sonra beraber uyuduk ısındı yamyamım yıkarken dökülen tüylerini bayaa temizledim kuruturkende uğraştım çok dökülüyoo:uhm:
Hoşgeldin azulcum, annenin sağlığı nasıl? Biz de yer yer cıs yiyerek kilo verme uğraşına devam ediyoruz, bol bol spor yapmaya çalışıyoruz, herşey bildiğin yani
Kilonu koruyor oluşun bence süper bişi canım.
sağolasın canım. annem iyi, 3-4 ay bakımı iyi olacak sadece işte.
ben sporu bıraktım resmen, ne yürüyorum ne callanetics ne tibet. hepsi yalan oldu valla. ama şşu misafirlerin gelip gitme işi azalınca yeniden başlıycam. :bbo:
cicegim iyi sayilirim tatlim regl oncesi slklntlsl basladi biraz:)ben yapiomm hayatimmm
tam pazar kacamagi yapmissinn canimm gurkan kubilay var doktorumda izlemistim haftanin bi gunu odul gunu izin gunu yapin demisti
afiyet seker olsunnnn allah kavustursunn simdiden hayatimmmm
Walk off 10 Pounds 3 millik 4-5 kg verdirmeyi amaçlayan tempolu aerobik tarzı yürüyüş
canım bu 6 parttan oluşuyo hepsini indirdik daha önceki sildiğim çalışıyordu
Ben her gün ödül günü yapıyorum ama galiba:)
Bilemedim o zaman canım,
ben şimdi kaçıyım gelirim sonra yine.
hoşgeldin canım gelmiş geçmiş olsun a.s.
off şu sıkıntılı dönem bilmiyorumkismile
ben iyiyim canım lokum efendide iyi bugün banyo yaptı beyefendi sonra beraber uyuduk ısındı yamyamım yıkarken dökülen tüylerini bayaa temizledim kuruturkende uğraştım çok dökülüyoo:uhm:
bu aksam onikide var acaba izlesemmi ?izleyenler varmi???
ay canım hangi kanalda?bilmiyorumkismile
alakasız bi şekilde daldım kusura bakmayın kızlar, merak ettim:kedi:
caniminici moviemaxte gosterceklermis ama tavsiye edermisin guzelcimm
yok canım benim izlemedim ben, afişi ilgimi çektide, uykumda yok bugun izliyim diye sormuştum, teşekkür ederim canım cevabınaŞeniz
bu aksam onikide var acaba izlesemmi ?izleyenler varmi???
iyi akşamlar kızlaaarr
ddulsiim ben geçen gün indirdiğim lelie yi sildim yanlış indirmişim galibaa acemilikle
( sanki şimdi iyiyim)
bugün bunu indirdim
Leslie sansone walk off 10 pounds (4-5 kilo verdirici yürüyüş) hepsinide ama açılmıyor:umursamaz: yardım :çok üzgünüm:
canimm tontiriskomm fistik ezmem benim eglenceli tavsiye ederim gul recelim
ben yapiomm gulummm allahtan kolay yemekler oluyo hemen sekercimm
aksam bi dilim izgara yine iki enginar ve salata yedimmm
gece meyva yicemm allah nasip ederse
Orjinal 13. cumaları izlemiştim canım, bence sen izleme bu filmi, korkarsın falan, gerek yok
Bende moviemax olsa izlerdim ama sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?