kızlar ben geldimmmmopuyorumnanaktan
napıyorsunuz bakalım?
caniminici haklisin kuzum merakta ediorumm ikilemde kaldimm fistikli kadayifimmm
bu arada sali dogum gunum odul versem neler yiyebilirimm asiriyada kacmak istemiorum ama mercimekli kofte yapsam olabilirmi bide bidilim pasta?
Canım tüm partları indirdiysen ve winrar da kuruluysa bilgisayarda, açılması lazım, daha ayrıntılı anlatırsan yardımcı olma şansımız da artar
Afiyet olsun canım, tontirişkom da güzelmiş :roflol: unuturum ben ama bu kelimeyi yaw, bi yere mi not alsam :roflol:
Maşallah, çok beceriklisin yani kaydirigubbakcemile3
Biliyom doğum gününü fıstık aklinialirimsmile Bence diyet falan herşeyi unut canın ne istiyorsa doya doya ye cokacimcoook
saolasinnn guzeller guzelim tontiriskom pompiriskommm ben boyle uretirim canim:)))
kac gundur canim mercimekli kofte istio cok kalorilimidir?
cok sevindimmmmm kuzumm insallahh kilomda deismez zenceefilli tarcinli coregimmm
cicegim iyi sayilirim tatlim regl oncesi slklntlsl basladi biraz:)ben yapiomm hayatimmm
tam pazar kacamagi yapmissinn canimm gurkan kubilay var doktorumda izlemistim haftanin bi gunu odul gunu izin gunu yapin demisti
afiyet seker olsunnnn allah kavustursunn simdiden hayatimmmm
Hoşgeldin, esas sen napıyon, neler yedin bugün aklinialirimsmile
Pompirişkom hangi kelimeden türüyo yaw, merak ettim :uhm: Benim aklıma bılgıl bıngıl yağlar geliyo :))))
Mercimekli köfteye düşkünlüğüm olmadığından tam olarak içeriğini bilmiyorum da, bence sağlıklı bişi, sonuçta bakliyattan yapılıyor vev bol yeşillikle yeniyor. Normal günlerde de yenilebilir bence.
Prensesfb ağrıların oluyo mu
Ne zordur o dönemde çikolatasız durmak
iyiyim canım, güzel havanın tadını çıkardık sevduceğimle. ama sakınnn üzülme, senin de bir ayın kaldı balım allahın izniyle...
tabi gezip tozarken biraz cıslarım oldu:kedi: ama yine de çok cozutmadım. sabah kepekli ekmekle kaşarlı tost yedim, sonra öğleden gün içinde 1 tane çilekli tart, 2 parça kıymalı börek, bir kaç tane patates kızartması, 2 ısırık çikolatalı sufle yedim. akşam yemeği yemedim..şimdi bir kaç tane çilek yiyip süt içmeyi düşünüyorumcokacimcoook
prensesim doğumgünün müüüüü? nice mutlu yıllar canım benim..uzun, güzel,mutlu, sağlıklı bir ömür dilerim..
Senin haberin yok sanırım fıstık, ben kaç gündür pasta yiyom :ecrin_bebek: Hem 1 günlük kilo artışları 2 günde hemen veriliyor. Ayrıca arada sırada yiyince metabolizmanın yavaşlamasına engel oluyomuşuz, diyenlerin yalancısıyım
melegimmm perimmm ponpondan gelioo yagdan deil kesinlik fistigimm benimm ponponlar bardir ya yunden yapariz renkli renkli cok seker ordan turemis findikli akide sekerim:)
kirmizi mercimek ince bulgur ve yesillik yagda koymazsam ince bulgurda az koyarsim biraz diyet vari olur sanirimm dunyasekerimm
Maharetli prensesim benim Şeniz
Ya kızlar callan yapıcam bir yorgunum bir yorgunum, bütün gün evde yatıp yemek yedim oysaki, niye yorulduysam
her gun bi dilim pastami yedin ciciskom ?kismetse bende sali yicem insalla ama bi dilim alirim yoksa hepsi bana kalir bende yerimm dayanamam kuzumm
Perşembeden bu yana her gün yiyom canım, bazı günler 1 dilimden çok, ama sonunda bitti akannehir Oh be yaw, abur cubursuz günlerime geri döncem sonunda. Küçük pasta alırsan sorun olmaz ama mümkün oldukça erken saatlerde ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?