:roflol: Ay ilahi tontirişkom, nerden aklına geldiyse artıkın kaydirigubbakcemile3
Zeytinyağı koy bence canım, hem sağlıklı hem lezzet verir
afiyet seker olsun gulumm ama kalori olmasin kilo yapmasinn canparemmmm
ogle gibi yerim o zaman sonrada spor bi kismi gider belki findikli cikolatam
mis kokulu cicegim benimmmm hosgeldinnn yaptinmi cancani gulum?
hayatim olmazmi hic agrilar daha olmadim ama su an regl oncesi sendromudayim:|)
evet ya tatlida cikolatada cok istio insan ciciskom
tamam canikom bi kasik zeytinyag koyarim sonra tazasogan ve maydonoz cok yakisiyo kimyon falanda:)))
Fıstığım ben verdiklerimin bi kısmını geri aldım sanırım, çünkü acaip iştahlıyım bugünlerde... ama sıkıntı yapmıyom, spor yapıyom çünkü guclubacismile 2 gün çok yedik diye fiziğimizde radikal değişiklik olacak değil ya
En güzelini yaparsın kaydirigubbakcemile5
Film izlemeye kaçıyom ben. Hepinize iyi geceler tatlı rüyalar kaydirigubbakcemile3
Taze soğan sana dokunmaz mı canım.
Öptüüüm.
çok halsizim bahar yorgunluğu herhalde ben gidip uyuyayım en iyisi, kuzucum sen de pasta ye elbette doğumgününde şımart kendini:)
Dulcicim gibi abartma ama:)
Kızlar çok öpüyorum sizi ve uyumaya gidiyorum, iyi geceler opuyorumnanaktan
benim regli öncesi sedromu .. ayy hiç çekilmiyo valla bi ara pc niye yavaş açılıyo diye sinirlenipkasayı yurmuklamıştım öle sinir oluyo bende düşün sempatiksalakcinni
doğum günün de geliomuş tatlıyı yersin artık o zaman :icecream:
hayatimm yavas yavas vermek en sagliklisi zaten tatliskomm o kadar abarti kilonda yok benim gibi en azindan giyceklerine sigiyosun gulrecelim
hangi filmi izlicen?iyi seyirler kusummm
sositososito ileride bu topicteyim inş.
Kız senin boy kilo oranın benden daha iyi, ben her halükarda sığarım çünkü genelde bol giyiyom sırnaşık şey
Underworld - Rise of the Lycans sonunda bitiyo seri :)) Bu sefer cidden kaçtım
Hoşgeldin opuyorumnanaktan beklemene gerek yok, şimdiden gel alış, ama ben şimdi kaçıyom, yarın görüşmek üzere
60 lı kilolarda arkadaşlar da var.
ben de yatar güzeller...güzel ve kolay bir hafta olsun hepimize...
can
bu arada yesam ya bende çekcem ama 46 nin altına düsmüyo yaw:) benim hedefim 45 -46 arasıydı ama çizelge çok az buluyo o kioyu heralde olmadı minimum 46 yms:) neyse 46 ye bi gelem kalan son gramlarımı burda vericem insallah:) sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab :))
K
Yesacım cadıcım tibeti yapmadın mı yoksa yazmayı mı unuttun?
selam kızlar. geldim ben. :) nasılsınız görüşmeyeli?k.
Aman iyi o zaman, yesa da sevinir bu duruma, çok kızıyo 10 kilodan fazlaya yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?