50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar gunaydinnnnopuyorumnanaktan çok güzel bir hafta geçirelim hepimiz!!!

yesammmm ! bişi yememişsin ki kıs sen bilmiyorumkismile
bezelye püresi biraz yağlı oluyor bildiğim kadarıyla, zaten bezelye de diyette pek tavsiye edilen birşey değil ama olucak tabi o kadar da yemiceksek ohoooo...ben beğendim listeni ama akşam acıkmadın mı? hafif bir sebze yemeği yenebilirdi belki ? yok yok beğendim ben aferin sana:hooray:

kızlar benide alırmısınız aranıza :)

aldık bile!!!opuyorumnanaktan hoşgeldin aramıza! kendinden bahset bakalım birazcık boy kilo, hedef nedir, ne yer ne içersin ?

spatz
lachesis
peppermint
klik
anchusa
günaydın hepinize hayırlı sabahlarrrrrrropuyorumnanaktan

Günaydın kuzum, burcu gelmediği için liste olmadı galiba.

Ben de aynı durumdayım, çarşambadan önce tartılmam herhalde:)

bu arada cuma gunu konustugumuz, cengelkoy cinaralti cay bahcesine gittik kahvaltiya... arabayi orda biraktik kahvaltidan sonra beylerbeyine kadar yuruduk. cok cok guzeldi...
donuste uskudara gectik, fethi pasa korusuna gittik; korunun yokuslu yollarinda gezinti yaptik...
sonra uskudar sahile indik, orda da gezindik.

bayag yuruyus yapmisiz, umarim yediklerimi telafi etmistir bu gezintiler.

spatz
lachesis
peppermint
klik
anchusa
günaydın hepinize hayırlı sabahlarrrrrrropuyorumnanaktan

gunaydin tatli tweetyyyopuyorumnanaktan senin var mıydı albumun foton filan, bi görelim gül yüzünü!kaydirigubbakcemile3

,

peppercim o kadar da bozmamışsın ya, kafana takma. bugun biraz dikkat etsen yarın toparlarsın hiç merak etme.

cumartesi gün içinde az yemişsin o yüzden akşam karnın acıkmış.yine de o gün hafif geçmiş.pazar günü için de bir tek şunu diyebilirim, kek biraz daha ince olabilirdi, eriste 2 kaşık yerine 1 kaşık olabilirdizemuszemusama yine de güzel...

saçlarını boyattın mı nasıl oldu???

pazar günü kahvaltıya nereye gittiniz ? opuyorumnanaktan

:CüvCüv:şakkıdı bekliyoooruuuuum
kızımla beraber yazıyoruz kızlar
oda ifadelere tıklıyoalsanaalsanasmile

oyy yerim ben onu yaaa

ah benim sptazim koc mu oldu...

amaninnn...

lachesis, naber?

İyidir canım, haftasonu çok yemenin pişmanlığı var biraz, ben bir de hiç spor yapmadım callan dışında. Callenetics mükemmel bişey ya, onun sayesinde vücudumdan çok memnunum. Ama hala bir beden incelmem lazım, pantalonlarım olmuyor
Eşim de şehir dışına çıkıcak, annemlerde şehir dışında 10 gün yalnız kalıcam ona sıkılıyorum bir de
Sen nasılsın çok güzel gezmişsiniz, iyi değerlendirmişsiniz baharı. zemuszemus

pepperim ne güzel gezmişsinizkaydirigubbakcemile3 biz de kahvaltıya değil, ama kahvaltıdan sonra gittik aynı yerlere biliyor musun ? çınaraltında oturduk, sahilde yürüyüş yaptıkopuyorumnanaktan

ah benim sptazim koc mu oldu...

amaninnn...

valla zorla yaptılar peppercim, benden nası koç olucak görücez bakalımkaydirigubbakcemile3

Ben hiç haftasonu yediklerimi yazmıyım, koçluktan soğursun:)

yaz canım yaaa..söz sana kıyak geçicek çok ceza vermicem:roflol:

sonuçta haftasonunu normal gunden ayrı değerlendiriyoruz. hem senin eşin gidiyormuş bak bu hafta, onunla geçirdiğin haftasonunda tabi ki biraz bişeyler yiyip içiceksin. şimdi o yokken daha da dikkat edebilirsinkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…