yaz canım yaaa..söz sana kıyak geçicek çok ceza vermicem:roflol:
sonuçta haftasonunu normal gunden ayrı değerlendiriyoruz. hem senin eşin gidiyormuş bak bu hafta, onunla geçirdiğin haftasonunda tabi ki biraz bişeyler yiyip içiceksin. şimdi o yokken daha da dikkat edebilirsinkaydirigubbakcemile5
ALLAH gönlüne göre versin canım
olur inşallah
sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin YÜCE RABBİM
Cumartesi 3 dilim çörek az peynir yedim. Az ülker golden yedim.
Arada karışık kuruyemiş yedim baya.
Öğlen pide döner yedim.
Akşam yoğurtlu makarna yedim.
En son olarak yine kuruyemiş yedim.
Pazar sabahı sucuk yedim, 1 dilim ekmek 5 çörek, kaşar peyniri.
Öğlen cips yedim.
Akşam da 2 tane lahmacun 3 tane de çiğköfte yedim.
Son olarak da 3-4 kaşık ülker golden yedim.
Yazınca ben bile şok oldum çok yemişim eyvahedigeldismile
gunaydin tatli tweetyyyopuyorumnanaktan senin var mıydı albumun foton filan, bi görelim gül yüzünü!kaydirigubbakcemile3
,
peppercim o kadar da bozmamışsın ya, kafana takma. bugun biraz dikkat etsen yarın toparlarsın hiç merak etme.
cumartesi gün içinde az yemişsin o yüzden akşam karnın acıkmış.yine de o gün hafif geçmiş.pazar günü için de bir tek şunu diyebilirim, kek biraz daha ince olabilirdi, eriste 2 kaşık yerine 1 kaşık olabilirdizemuszemusama yine de güzel...
saçlarını boyattın mı nasıl oldu???
pazar günü kahvaltıya nereye gittiniz ? opuyorumnanaktan
oyy yerim ben onu yaaa
sağol canım
evet aynen öyle tam ağızlara layık bişi
ben yiye yiye bitiremiyorum onucokacimcoook
İyidir canım, haftasonu çok yemenin pişmanlığı var biraz, ben bir de hiç spor yapmadım callan dışında. Callenetics mükemmel bişey ya, onun sayesinde vücudumdan çok memnunum. Ama hala bir beden incelmem lazım, pantalonlarım olmuyor
Eşim de şehir dışına çıkıcak, annemlerde şehir dışında 10 gün yalnız kalıcam ona sıkılıyorum bir de
Sen nasılsın çok güzel gezmişsiniz, iyi değerlendirmişsiniz baharı. zemuszemus
pepperim ne güzel gezmişsinizkaydirigubbakcemile3 biz de kahvaltıya değil, ama kahvaltıdan sonra gittik aynı yerlere biliyor musun ? çınaraltında oturduk, sahilde yürüyüş yaptıkopuyorumnanaktan
valla zorla yaptılar peppercim, benden nası koç olucak görücez bakalımkaydirigubbakcemile3
günaydon kızlar
cnm evet cmrt. dikkat etmeye calistim; kuafore cikmadan muz yedim tutsun diye, disarda acikinca da leblebi yedim..
pazar da cok yurudum ya belki o telafi etmistir. dedigin gibi kek ince dilim olsaydi iyiydi)
aaa demek ayni yerlere gittik, ne guzellll..
cok guzel oralar diy mi.. birgun de fenerbahce parkina gidicez cnmm.. senin tavsiyen uzerine.
olur olur,, guzel koc olur senden,
acima bize, acimasiz oll
spatz
lachesis
peppermint
klik
anchusa
günaydın hepinize hayırlı sabahlarrrrrrropuyorumnanaktan
spatz cnm; gittim, boyattim saclarimi,
cok da guzel oldu, az da kestirdim (yesa sevinir buna)
fotograf cektik; evdeki bilg.da, aksam yuklerim cnmcimm.
herkese gunaydin
Herkese günaydın arkadaşlarrrrr opuyorumnanaktan
hepinizin günü çok güzel geçer inşallahhh :Saruboceq:
Ya ben ne yedigimi hic yazmak istemiyorum.ama yazacagim ohaoldumsmile
Cumartesi
Kahvalti oncesi 2 kayisi kurusu
Sabah:
2 dilim cavdar ekmegi
yarim domates
yarim salata
beyaz peynir ve kasar peyniri
1 zeytin
2 kozlenmis biber
Siyah cay
Ara 1: Yesil cay ve biraz beyaz leblebi
Ogle: 4 kasik ic pilav
2 kasik pastirmali kuru fasulye
Ara : 1 adet diabetik baklava
Aksam: Iskender kebap
Ara: 2 adet mercimekli kofte, siyah cay (Kayinvalidemdeydim, borek yemedim ayip olmasin diye mercimekli koftelerin beste birini yedim, cok bozuldu cok)
Pazar
Kahvalti oncesi 2 adet kuru kayisi
KAhvalti: Kahvaltiyi disarida yaptik. Cok yedim cok. En tehlikelisi de bal kaymaktilmaz:
Ara:Kahve
Ogle: 1 adet jumbo burger yanina kola zero.Ama patates kizartmasi hic yemedimhihoyyyt
Ara: Cay
Aksam yemegi: Az yagli patlamis misir, sakizli muhallebi( ama light sutten yapmistim- gunahlarimi hafifletmeye calisiyorum), bir avuc nohut, 2 tanecik baileys...
Unuttugum bir kac sey de olabilir....aklinialirimsmile
Ustelik spor da yapmadim. Ama dun 4 saat gezinti seklinde yuruyus yaptik.
Bu sabah iyi basladim insallah iyi de devam ederim..Ogle yemeginden sonra yazarim ne yedigimi.
Bugun tartilmayi hic ama hic dusunmuyorum. Zaten yarin reglim bitecek o zaman gorecegiz....Cezam ne????
arkadaşlar ben burcu hayale kilomu mesaj atmak istiyorumda adını nasıl bulacağım acaba?
evet biraz çok olmuş gerçekten:1shok:
canım sen callan yapıyordun dimi ? onu yap yeter, ceza vermiyorum sanaalkisalkisalkis
cnm callan ben hic denemedim, beli zorlayan hareketler var mi? ben yapabilir miyim ki ?
pisman olma yediklerine, sen h.ici cok spor yapiyorsun, zaten onemli olan taridaki kilo degil, vucudun bicimi, masallah senin fizigin duzgun, bacaklarin ice uzunn ;-)
ah cnm uzulme , yakniz kaldiginda biz burdayiz, konusur dertlesiriz sikildigin zamanlarda..
canim kisin h.sonlari esim kurstaydi, ben de evden pek cikmadim, bayag bunalmistik, bu gezinti iyi olsu. artik yaz geliyor, daha cok gezeriz ins..
herkese gunaydin
Herkese günaydın arkadaşlarrrrr opuyorumnanaktan
hepinizin günü çok güzel geçer inşallahhh :Saruboceq:
günaydon kızlar
arkadaşlar ben burcu hayale kilomu mesaj atmak istiyorumda adını nasıl bulacağım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?