50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Danke Selishaciğim :)

bu arada sen gercekten cok sağlıklı besleniyorsun. kaçamakları saymazsak tabi. olsun canım konsere gidip 1 kase patlamış mısırla sıyrılabiliyorsan ne mutlu sana:içelim:

Merhaba sPatz

Teşekkür ederim.. Dikkat etmeye çalışıyorum işte.. Bu arada zaten 98 den beri vejetaryenim.. yani et yemiyorum. o da sağlıklı bir beslenma şekli zaten...

Kızlar benim diyet sekteye uğradı malesef:çok üzgünüm:.Nereye gittiğsem mantı gözleme cokacimcoookahhh.Bu haftasonuda gene aynısı olacakkaydirigubbakcemile3.Kaç kilo alacağım çok merak ediyorum bakalımlülülülülülü.Bu arada bu sabah soğan suyu içmeye başladım.Lahana çorbası yapmak çok zor geldisengözlerimebaksanab.

günaydın kızlar,cenazemiz olduğu için memlekete gittim geldim ne yedim ne içtim bilmiyorum,geçmişi okuyup geliyorum

moonserose0 .... 57…………………1 kg vermiş
me_as ..............54,7.....................500 gr vermiş
Sportie .............58 kg.....................kilo verememiş
guguz .............. 56 kg……………...1 kg vermiş
selisha ..............53,3 kg................1,1 kg vermiş
Serena.............. belli değil
bal-esmer ..........54,4 kg...............400 gr vermiş
maeves............. belli değil
MissDeFnE....... 51,3 kg ……………..1,3 kg vermiş
bozo85 ..............55 kg…………………kilo verememiş
yanetki ..............belli değil
Mikla .................belli değil
Ddiiiddeemm ......belli değil
sempatik............56 kg …………….....500 gr vermiş
karalım...............belli değil
beyaz melek ......belli değil
damla.................49 kg…………………..1,5 kg vermiş
spatz..................56,5……………………..300 gr almış
kahorihoma........ 52,8………………………200 gr vermiş
figenk24..............belli değil
burcuhayal………58 kg..........................1 kg vermiş

kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ederim.
sağolasın missdefneciğim

Merhaba Kızlar

Dün yediklerim
Kalkınca sirkeli su
1 Kase cornflakes + light süt
ara: 1 adet etiform pirinç patlağı
öğlen:1/2 kase domates çorbası + yağsız, limonlu salata + 1 dilim kepek ekmeği
ara: 1/2 kase cornflakes
ara 2 : 1/2 muz
ara 3 1/2 muz ( doymamışım demek bir türlü )
akşam: mantarlı + soya etli + maydonozlu uydurma yemek - fena olmadı :1rolleyes:

bende kilo vermek istiyorum
9 aylık bir kızım var 57 kiloyum zayıflamak istiyorum
boyum 160
54 kilo olmak istiyorum önümde sadece 1 ayım var
temmuza zayıf girmek istiyorum motivasyon eksikligi var bende ve çikolataya tatlıya dayanamıyorum

sabah etiform kepekli bisküvi ile domates yedim ve yine acıktım şuan
veremiyorum kilo ve aksine alıyorum gittikçe

canım 1 ayda istediğin kiloya ulaşırsın sadece 3 kilovereceksin.sabah kahvaltı yapmaya alışkınsan doyurucu bi kahvaltı yap öyle eti form du domatesti olmaz hemen acıkırsın.domates salatalık bi kaç zeytin peynir 1 dilişm ekmek hatta 1 yumurta yersen (yumurta tok tutar) daha sağlıklı olur.yapman gereken şekeri yağı hamurişlerini diyet sırasınca hayatından çıkarman yada minimuma indirmen.aç kalarak zayıflama o zaman daha çok yemek yersin öğünlerinde
bir de hırslı ol madem kilovermen gerekiyor bi diyet listesi yap kendine ve buna uy kolay gelsin canım eğer buraya geldiysen kesinlikle başaracaksın..kaydirigubbakcemile5

MissDefne

Biz yine neredeyse aynı kilodayız :) aramızda 400 gr var... ama ben haftasonu kaçamak yapacağım- babama gidiyorum. neredeyse 2 senedir görmüyorum.. yedirir o bana zorla:1rolleyes:

MissDefne

Biz yine neredeyse aynı kilodayız :) aramızda 400 gr var... ama ben haftasonu kaçamak yapacağım- babama gidiyorum. neredeyse 2 senedir görmüyorum.. yedirir o bana zorla:1rolleyes:

ben de hafta sonu annemlerin yanına gidecem :) ufak tefek kaçamaklar olacak haliylekaydirigubbakcemile3

Ahh şu haftasonu kaçamakları yokmu zaten, hep moralimizi bozan onlar ama ne yapalım. Biz de insanız canımkaydirigubbakcemile

sağolasınız kızlar,kaçamaklardan kaçmanın en iyi yolu aç kalmamaktır.bunuda sıksık meyve yiyerek veya su içerek sağlayabilirsiniz.illede kaçamak yapacaksanız akşam yemeği ve sonrasında yapmayın.ve yaptıysanızda ardından yeşilçay için bolbol ki sindiriminize yardımcı olsun

kızlar valla haftasonu kabus oluyor, zaten bu haftasonu kaçamakları olmasaydı hepimiz çoktaaan hedeflerimize ulaşmıştık.

Yarın dikkat edicem ama pazar günü peşin peşin söylüyorum kaçamak var.
Pazar Trekking e gidiyorum. sabah dilli kaşarlı tost + limonatayla başlıycak kahvaltım
saat 10. gibi bir poaça
saat 15,00 gibi yarım ekmek + mangal sucuk
onca yol yürümüş olucam 4 saat kadar üzerine yarım ekmek az bile geliyor.
ama akşama ağzıma birşey sürmiycem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…