sPatzilein;
bu çorbanın özelliği bünyenin bunu hazmetmesi için aldığından daha fazla kalori harcaması. Yani ne kadar çok içersen o kadar iyi... Yedikce zayıfla mantığı :jeyyar:
Ancak çorbanın yanına şunları yemek lazım:
Lahana Diyeti Programı
Lahana Diyeti 1. gün
Gün içerisinde dilediğiniz kadar meyve yiyebilir ve çorba içebilirsiniz. Ancak muz tüketmeyin.
Lahana Diyeti 2 gün
2. Gün dilediğiniz kadar meyve yiyebilir ve çorba içebilirsiniz. Ancak baklagillerden tüketmeyin.
Lahana Diyeti 3 gün
3. gün dilediğiniz kadar sebze, meyve ve çorba tüketebilirsiniz.
Lahana Diyeti 4. gün
4 bardak süt, 5 adet muz ve çorba
Lahana Diyeti 5. gün
Kırmızı et 300 gr., 6 adet domates ve çorba
Lahana Diyeti 6. gün
Dilediğiniz kadar yağsız kırmızı et ve çorba
Lahana Diyeti 7. gün
Dilediğiniz kadar meyve suyu, esmer pirinç, sebze ve çorba.
burcuhayalcim,
çok güzel beslenmişsin harika !
günaydın kızlar,cenazemiz olduğu için memlekete gittim geldim ne yedim ne içtim bilmiyorum,geçmişi okuyup geliyorum
günaydın kızlar,cenazemiz olduğu için memlekete gittim geldim ne yedim ne içtim bilmiyorum,geçmişi okuyup geliyorum
bende kilo vermek istiyorum
9 aylık bir kızım var 57 kiloyum zayıflamak istiyorum
boyum 160
54 kilo olmak istiyorum önümde sadece 1 ayım var
temmuza zayıf girmek istiyorum motivasyon eksikligi var bende ve çikolataya tatlıya dayanamıyorum
sabah etiform kepekli bisküvi ile domates yedim ve yine acıktım şuan
veremiyorum kilo ve aksine alıyorum gittikçe
canım 1 ayda istediğin kiloya ulaşırsın sadece 3 kilovereceksin.sabah kahvaltı yapmaya alışkınsan doyurucu bi kahvaltı yap öyle eti form du domatesti olmaz hemen acıkırsın.domates salatalık bi kaç zeytin peynir 1 dilişm ekmek hatta 1 yumurta yersen (yumurta tok tutar) daha sağlıklı olur.yapman gereken şekeri yağı hamurişlerini diyet sırasınca hayatından çıkarman yada minimuma indirmen.aç kalarak zayıflama o zaman daha çok yemek yersin öğünlerinde
bir de hırslı ol madem kilovermen gerekiyor bi diyet listesi yap kendine ve buna uykolay gelsin canım eğer buraya geldiysen kesinlikle başaracaksın..kaydirigubbakcemile5
MissDefne
Biz yine neredeyse aynı kilodayız :) aramızda 400 gr var... ama ben haftasonu kaçamak yapacağım- babama gidiyorum. neredeyse 2 senedir görmüyorum.. yedirir o bana zorla:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?