bitişik ve büyük harflerle BURCUHAYAL canım..
bi porsiyonda 10 tane mercimekli köfte koyan kayınvaliden varsa az bile yemişsinkaydirigubbakcemile3
cumartesi belki biraz idare eder de, pazar fenaaklinialirimsmile
özellikle baileys...en kalorili içkilerden:50 ml'si 160 kalori. kremalı olduğu için doymuş yağ oranı yüksek. (araştırmacı gazeteci koçunuz sPatz):roflol:
sen hangi sporu yapıyordun, ona göre ceza vericem de?
Benim kayinvalide oyle valla.. Yemek yedik oyle geliyoruz diyoruz bize bir tabak hazirliyor Bizim aksma yemegi o tabagin 5 te biri valla... Bir de masallah yagi falan hic kismadan hazirliyor her seyi, yemek istemiyorum kirmak da istemiyorum , bir tuhaf durumda kaliyorum. Siz verin biz sonra yeriz diyorum. eve paket getirip ertesi gun esime yediriyorum...
Cumartesi gecesi dondurmada yemistim unutmusum yazmayi. ama magnum falan degil. Kaymakli dondurma....
Baileys in icine de bol buz koydum cok gorunsun ama cok olmasin diye...
Bugun eskisehire gidecektim annecigime, neyse onu erteledik cumaya iyi oldu diyet acisindan. Yoksa ben annemlerde 2 kilo alip geri gelirdim...
Her gun pilates (1 saat), tibet(15 kere), 4 mil leslie yapicam bu hafta.. Kendi cezami kendim keseyim. Uygun mu koc???
uygundurkaydirigubbakcemile5 her gün aynı sporu yapmayın diyorlar ama ben tam tersini düşünüyorum, diyette de spor da da esas olan istikrar değil mi? şutarafagitti
ya Lachesiscim şu callan'ı ben de yapmak istiyorum da, o teyzelere gıcık oluyorum mıymıy. onlara ısınmak için naapmam lazım?
3 gun leslie yerine nivea nin cd sini yapabilirim. Ya da leslie nin degisik programlarini yapabilirim. Bir gun lastikle bir gun lastiksiz mesela....
Ay ben de dulci nin tavsiyesiyle baslamak istedim actim videoyu, icimi baydi teyzeler. Bir de tutunacak sey bulamadim evde..Duzenek nasil kuruyorsunuz siz??. Su yere oturup yapilan haraketlerde. bir saat pilates ya da leslie daha kolay geldi bana 20 dk lik callandan...
hehh öyle daha iyi bak. pilates'i nerden yapıyorsun peki anchusa?
yaa evet işte beni de baydılar valla:roflol:
Ya ebru salliya gicik olmama ragmen 2. cd sini cok iyi buldum. Ona basladim 1 haftadir onu yapiyorum. Bir de youtube da bonies pilates workout ve streching var. O da 50 dk falan suruyor. Istersen yollarim linkini. Ebrudan once onu yapiyordum.
ya Lachesiscim şu callan'ı ben de yapmak istiyorum da, o teyzelere gıcık oluyorum mıymıy. onlara ısınmak için naapmam lazım?
Ay ben de dulci nin tavsiyesiyle baslamak istedim actim videoyu, icimi baydi teyzeler. Bir de tutunacak sey bulamadim evde..Duzenek nasil kuruyorsunuz siz??. Su yere oturup yapilan haraketlerde. bir saat pilates ya da leslie daha kolay geldi bana 20 dk lik callandan...
Dümdüz bir karın, dimdik göğüsler, yusyuvarlak ve sımsıkı bir kalça hayal et öyle bir alışıyorsun ki:)
Ben bu dediğim 3 şeye de 2 ayda baya bir yaklaştım, kalçamın bir beden daha düşmesi için, bir de belimin biraz daha incelmesi için uğraşıyorum bakalım.
Çok sıkıcı çok zor, ama 10 günde etkisini gösteriyor, 10 gün sonra bayıla bayıla yapıyorsun ama klasikla beşla süperle başlarsan soğursun.
Mucize gibi ya çok kısa sürede etki ediyor.
Duvara ya da koltuğa yaslanıp yapıyorum ben, esneme hareketlerini atlayıp yaparsan daha kısa sürede biter ve sıkılmazsın, ben öyle yapıyorum. Karın bacak ve kalçayı yapmak mantıklı, hangisine ihtiyacınız varsa işte.
dümdüz bir karın mı?:1shok:dimdik göğüsler mi:1shok:yusyuvarlak ve sımsıkı kalça mı:1shok: hemen yapmalıyımkaydirigubbakcemile2 yaa özellikle şu dümdüz karın o kadar ilgimi çekti ki...keşke düzenli yapabilsem...klasik olanı indirmiştim zaten. akşam eve gidince bi daha göz atayımalkisalkisalkis
anchusa senin boyun kaçtı ? resimlerine baktım da baya zayıf duruyorsun, sende de benim gibi göbek problemi varmış yazdıklarından gördüğüm kadarıyla. nası kurtulucaz bu göbeklerden:sinifsinif:
Göz at tabi canım, karın kasları normalde oturduğunda dışarı doğru kendini salar ya, callanetics düzenli yaptığında oturduğunda kaslar içeri doğru katlanıyor. Bir süre sonra da düzleşior tabi, Benim göbeğim gitti mesela ama karnım hala biraz dışarda onun için uğraşıyorum.
Ben de amma reklam yaptım he, callan teyzeyle akrabalığım var sanki :roflol:
Iste oturunca karnin disari katlanmasi olayi var bende de.Callan ise yariyor mu bu konuda da gercekten?
Iste oturunca karnin disari katlanmasi olayi var bende de.Callan ise yariyor mu bu konuda da gercekten?
Ben de yaradı canım, onun öncesinde 8 ay plates yapmıştım, onun da etkisi vardır gerçi ama callaneticsle görünür şekilde sonuç aldım.
sayfalara baktım da göremedim nirde bu teyzenin videosu link verebilirmisin canım?
20 dak gece 20 dak gunduz programiylami baslayacagiz simdi??Bu mu klasik dediginiz?? Neyle baslayacagiz? Gaza geldim yine. Pilates de cok faydali gobek ve kalcaya bilhassa.15 gunde hissediyorsun vucudundaki degisikligi. Ama callan teyzeye dayanmaya calsiayim bir sans daha vereyim bakalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?