50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay Lachesisciğim senin bu dediklerinden sonra ben de daha fazla ertelememeye,insallah hemen bugün baslamaya karar verdimm

ya bana zor ve sıkıcı göründğ söyle bi göz attım ama olsun yaaa buna değer su yazdıklarına sahip olacaksamm

canım simdi ben bugün baslasam 10 gün mü devam etcem bu normale süperine ne zaman geçiliyo yani ne kadar yapmam lazım normali?

bu arada sPatzcığım koçlugun hayırlı olsun, kolay gelsin:)) gözlerine, ellerine kuvvet sekerim baya zor oluyo:)

yediklerim:

sabah aç karna çörekotlu yogurt,
1 s.b. yesilcay

kahvaltı :
1 dilim kepek ekmeği
yesillik
1 haslanmıs yumurta sarısı

öğle yemeğim:

1 dilim çavdar ekmeği
2 siyah zeytin
1 salataık, yesillik

normal yemek yemeye vaktim yoktu hazır değidi yemek ve hemen çıkmam lazım evden o yüzden

bi de kahvaltıdan sonra yürüdüm.ama gayet yavas tempoda

az sonra bi 15-20 dk kadar tempolu yürüyüs yapıcam

kursa gidicem bir de ordan dönmesi var o da hızlı tempoda olucak ve eve gelip aksam yemegimi yeyip hemen hazırlanıp spor salonuna gidicem . orda da olucak bi bucuk saate yakın spor

sonre eve gelince meyve yerim.aksam eger halim takatim olursa callana baslıycam insalah ben deee

ya o zmn yapmakta zorlancağımız syeleri atlasak da olyyo yan öylemi cnm? yine de faydasnı görüyomuyuz vücut sekillenmesinde?

bi de bu verdiğin link 10 saattlik dediği mi.onu indirdim de ona göre yeniden indirmiyim diye soruyorum

Canım hareketleri tam yapana kadar klasiği yap, yoksa süperle beline zarar verebilirsin, ben de hala klasiği yapıyorum.

Hepsini yapsan daha iyidir tabi de ben atlıyorum valla ve etkisini gördüm
Evet o olması lazım. turuncu mayolu sonunda hayatı falan var o işte.

Bu da dublajlısıymış galiba, isteyenler için

http://www.4shared.com/file/224104360/5c5bf6d5/Callanetics_10_hour_Challenge_.html

ayy içeri doğru katlanan göbek ütopya sanıyordum, mümkün mü yani? bekle callan teyze ben de geliyorummmm:sm_cool:

Bu gobekten pilatesle kurtulacagiz umarim...Boyum cok kisa degil. 166 sanirim.Daha uzun da olabilir. Cok kilo vermesemde olur ama bir iki kilo daha versem belki gobekte gider.. O yuzden diyeti salsamda sporu birakmamaya calisiyorum

evet canım ben de aynen öyle düşünüyorum. kilo vermem şart değil aslında ama versem göbek de gidecekmiş gibi geliyor. sporu hiç aksatmamamız lazım yafisfisfis

teşekkürler katrececim. senin koçluğun için de teşekkür ediyoruz.

valla şimdilik menun gayet güzel. spor da yapıcaksın. daha ne olsun? gerçi benim gördüğüm kadarıyla sen akşamları bozuyorsun biraz ama, o kadar spordan sonra emeklerine kıyamazsın herhaldelülülülülülü

lachesis,

beni de heveslendirdin cnm yaa;

ben de yapayim su callan 'i.. once bisikletle biraz bel kaslarimi calistirayim; 10 gun sonra falan da callan'a baslayayim olmaz mi?

keske cnm callana baslamadan once foto cekseydin; bir de simdi; before-after yapsaydin bize... )

--saka bi yana var mi gercekten onceki ve sonraki fotolarin??

callana bende merak sardım şimdi eve gidince bi bakıyım videolarına zaten bu sıralar iyice boşladım sporu yaz yaklaşıyooo imdattt

bugun az yedim

19/04/10
Sabah
2 dilim tahilli ekmek
Domates-salatalik
1 kucuk bal;
1 kucuk pinar beyaz
Yesil cay

Ara
Yapamadim

Ogle
Sebze corbasi,
2 kasik salat
2,5 ad. ızgara kofte

h.sonu cok yedim diyordum; anchusa'nin listesini gorene kadar )))))))))))))

kuzucum sen napmissin oyle p

Cok mu abartmisim:sinifsinif:
Daha da hayir yemiyecegim dedigim seylerin listesini yazsaydim gurur bile duyardiniz benimle...
ama bu sabahtan itibaren kendime geldim. Ben kendimi spora vereyim bu hafta..

canlarim callan videosunun biraz basina baktim da;
bizim bale tahtamiz yok ki;

nasil yapicaz bu callan'i; siz nerde yapiyorsunuz.

Cok mu abartmisim:sinifsinif:
Daha da hayir yemiyecegim dedigim seylerin listesini yazsaydim gurur bile duyardiniz benimle...
ama bu sabahtan itibaren kendime geldim. Ben kendimi spora vereyim bu hafta..

) birazcik abartmissin lulucum..
ama h.sonu da rejim olmuyor ki,
yemek yemek sosyal hayatin bir parcasi, disari bi yere gittiginde bisey yyip icmeden kuru kuru oturamazsin ki,
ya da dedigin gibi, anneler kayinvalideleri geri cevirmek nerdeyse imkansiz.

h.ici halledersin bol sporla;
ben de bisiklet ceviricem.

bir de klachesisin callanina merak saldim simdi.

lachesis cnm benim gibi cahil arkadaslarin icin bir yol haritasi verir misin?

nerden baslicaz, kac gun, gunde kac saat yapicaz; hangi video yu?? vs.

please?

Cezaliyim ya.. Bugun yediklerim de bunlar...
Sabah
2 kuru kayisi
1 fincan kahve

Kahvalti:
Bir avuc maydanoz
Ceyrek domates
Yarim kibrit kutusu beyaz peynir
Kahvaltilik aci sos(1 tatli kasigi)
Yarim dilim kizarmis cavdar ekmegi
Yesil cay

Ara 1: Beyaz cay
2 adet tatsiz tuzsuz eti form biskuvi

Ogle
Yemekten onbes dk once bir tatli kasigi corek otu
2 kasik ic pilavi
2 kasik etsiz az yagli nohut yemegi
Ekmek yok

çok az yemişşsin

alkisalkisalkis çok güzel peppercim. aynen devam!

aynen devam edicem cnm cim cumaya kadar..

Gayet basarili bir menu..simdilik....-tatlicadiarzu-

bozmicam cnm insallahhh

Iste bizim evimizde de yok bale tahtasi...Annem unutmus ceyizime koymayi. Onu sormustum bende ama koltuga tutunup yapiyorlarmis

aynen benim annem de koymamis ceyizime )))))))) koltugun arkasina mi gecmek lazim ki yaa..

kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…