Dümdüz bir karın, dimdik göğüsler, yusyuvarlak ve sımsıkı bir kalça hayal et öyle bir alışıyorsun ki:)
Ben bu dediğim 3 şeye de 2 ayda baya bir yaklaştım, kalçamın bir beden daha düşmesi için, bir de belimin biraz daha incelmesi için uğraşıyorum bakalım.
Çok sıkıcı çok zor, ama 10 günde etkisini gösteriyor, 10 gün sonra bayıla bayıla yapıyorsun ama klasikla beşla süperle başlarsan soğursun.
Mucize gibi ya çok kısa sürede etki ediyor.
Duvara ya da koltuğa yaslanıp yapıyorum ben, esneme hareketlerini atlayıp yaparsan daha kısa sürede biter ve sıkılmazsın, ben öyle yapıyorum. Karın bacak ve kalçayı yapmak mantıklı, hangisine ihtiyacınız varsa işte.
dümdüz bir karın mı?:1shok:dimdik göğüsler mi:1shok:yusyuvarlak ve sımsıkı kalça mı:1shok: hemen yapmalıyımkaydirigubbakcemile2 yaa özellikle şu dümdüz karın o kadar ilgimi çekti ki...keşke düzenli yapabilsem...klasik olanı indirmiştim zaten. akşam eve gidince bi daha göz atayımalkisalkisalkis
http://hotfile.com/dl/23317864/96c0b...lenge.mp4.html
Buradan indirebilirsin canım.
O kısaltılmış hali baliba, ben bu linkini verdiğim 1 saatlik programı takip ediyorum, ama esnemeleri falan atlıyorum yarım saatte bitiyor, karın kalça bacak yapıyorum sadece.
Plates de faydalı tabi olmaz mı, ama ben çok uzun süre plates yaptığımdan daha etkili bir şeye geçmeye karar verdim. Bir de sıkılmıştım aynı hareketlerden.
ay Lachesisciğim senin bu dediklerinden sonra ben de daha fazla ertelememeye,insallah hemen bugün baslamaya karar verdimm
ya bana zor ve sıkıcı göründğ söyle bi göz attım ama olsun yaaa buna değer su yazdıklarına sahip olacaksamm
canım simdi ben bugün baslasam 10 gün mü devam etcem bu normale süperine ne zaman geçiliyo yani ne kadar yapmam lazım normali?
ya o zmn yapmakta zorlancağımız syeleri atlasak da olyyo yan öylemi cnm? yine de faydasnı görüyomuyuz vücut sekillenmesinde?
bi de bu verdiğin link 10 saattlik dediği mi.onu indirdim de ona göre yeniden indirmiyim diye soruyorum
Göz at tabi canım, karın kasları normalde oturduğunda dışarı doğru kendini salar ya, callanetics düzenli yaptığında oturduğunda kaslar içeri doğru katlanıyor. Bir süre sonra da düzleşior tabi, Benim göbeğim gitti mesela ama karnım hala biraz dışarda onun için uğraşıyorum.
Ben de amma reklam yaptım he, callan teyzeyle akrabalığım var sanki :roflol:
Bu gobekten pilatesle kurtulacagiz umarim...Boyum cok kisa degil. 166 sanirim.Daha uzun da olabilir. Cok kilo vermesemde olur ama bir iki kilo daha versem belki gobekte gider.. O yuzden diyeti salsamda sporu birakmamaya calisiyorum
ay Lachesisciğim senin bu dediklerinden sonra ben de daha fazla ertelememeye,insallah hemen bugün baslamaya karar verdimm
ya bana zor ve sıkıcı göründğ söyle bi göz attım ama olsun yaaa buna değer su yazdıklarına sahip olacaksamm
canım simdi ben bugün baslasam 10 gün mü devam etcem bu normale süperine ne zaman geçiliyo yani ne kadar yapmam lazım normali?
bu arada sPatzcığım koçlugun hayırlı olsun, kolay gelsin:)) gözlerine, ellerine kuvvet sekerim baya zor oluyo:)
yediklerim:
sabah aç karna çörekotlu yogurt,
1 s.b. yesilcay
kahvaltı :
1 dilim kepek ekmeği
yesillik
1 haslanmıs yumurta sarısı
öğle yemeğim:
1 dilim çavdar ekmeği
2 siyah zeytin
1 salataık, yesillik
normal yemek yemeye vaktim yoktu hazır değidi yemek ve hemen çıkmam lazım evden o yüzden
bi de kahvaltıdan sonra yürüdüm.ama gayet yavas tempoda
az sonra bi 15-20 dk kadar tempolu yürüyüs yapıcam
kursa gidicem bir de ordan dönmesi var o da hızlı tempoda olucak ve eve gelip aksam yemegimi yeyip hemen hazırlanıp spor salonuna gidicem . orda da olucak bi bucuk saate yakın spor
sonre eve gelince meyve yerim.aksam eger halim takatim olursa callana baslıycam insalah ben deee
h.sonu cok yedim diyordum; anchusa'nin listesini gorene kadar)))))))))))))
kuzucum sen napmissin oylep
bugun az yedim
19/04/10
Sabah
2 dilim tahilli ekmek
Domates-salatalik
1 kucuk bal;
1 kucuk pinar beyaz
Yesil cay
Ara
Yapamadim
Ogle
Sebze corbasi,
2 kasik salat
2,5 ad. İzgara kofte
bugun az yedim
19/04/10
Sabah
2 dilim tahilli ekmek
Domates-salatalik
1 kucuk bal;
1 kucuk pinar beyaz
Yesil cay
Ara
Yapamadim
Ogle
Sebze corbasi,
2 kasik salat
2,5 ad. İzgara kofte
canlarim callan videosunun biraz basina baktim da;
bizim bale tahtamiz yok ki;
nasil yapicaz bu callan'i; siz nerde yapiyorsunuz.
Cok mu abartmisim:sinifsinif:
Daha da hayir yemiyecegim dedigim seylerin listesini yazsaydim gurur bile duyardiniz benimle...
ama bu sabahtan itibaren kendime geldim. Ben kendimi spora vereyim bu hafta..
bugun az yedim
19/04/10
Sabah
2 dilim tahilli ekmek
Domates-salatalik
1 kucuk bal;
1 kucuk pinar beyaz
Yesil cay
Ara
Yapamadim
Ogle
Sebze corbasi,
2 kasik salat
2,5 ad. İzgara kofte
Cezaliyim ya.. Bugun yediklerim de bunlar...
Sabah
2 kuru kayisi
1 fincan kahve
Kahvalti:
Bir avuc maydanoz
Ceyrek domates
Yarim kibrit kutusu beyaz peynir
Kahvaltilik aci sos(1 tatli kasigi)
Yarim dilim kizarmis cavdar ekmegi
Yesil cay
Ara 1: Beyaz cay
2 adet tatsiz tuzsuz eti form biskuvi
Ogle
Yemekten onbes dk once bir tatli kasigi corek otu
2 kasik ic pilavi
2 kasik etsiz az yagli nohut yemegi
Ekmek yok
alkisalkisalkis çok güzel peppercim. aynen devam!
Gayet basarili bir menu..simdilik....-tatlicadiarzu-
Iste bizim evimizde de yok bale tahtasi...Annem unutmus ceyizime koymayi. Onu sormustum bende ama koltuga tutunup yapiyorlarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?