50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

peki yarım ekmeği 1/4 yapsan.. hem akşamüstü ye hem de gece ?
olmaz mı ?:uhm:

bu arada dunku yedıklerım
sabah :kepek ekmeklı yağsız tost,domates salatalık
öğlen:nesfıt
akşam:bulgur pilavı

bu aralar arada yemek yıyemıyorum ya unutuyorum

kusura bakmayın ne zamandır uğramadım unuttum

zira zaten kilo verebilmiş değilim...yediklerime dikkat ettiğim halde egzersiz yaptığım halde hala 55im:çok üzgünüm:

günaydın hatunlar ,nasılsınız? ben yoldan direk işe geldim ki işler birikmiş ,akşam 8,30 gibi çıktım yorgunluktan ölü gibiydim zaten bir çorba içip yattım spor yapamadım.

sağolasın burcucuğum, şehir dışına çıktığım ve üzüntülü olduğum için sizlerle olamadım yoksa muhakkak yazardım. yediklerin hafif ama karbonhidrat ağırlıklı besinler olduğu için seni tok tutuyordur ondan ara öğün yeme ihtiyacı duymuyorsundur.sen yinede günde bir öğün meyve tüketmeye çalış canım
beyaz_kelebekciğim bende de olmuştu aynı şey 10 gün öncesine kadar kilo vermem tamamen durmuştu ,bu bir süreç bence sabırlı olmalı ve devam etmelisin.

dünki yediklerim ;
sabah; yoldan direk işe geldim ve 10,30 gibi 1 adet poğaça yedim
öğlen; ızgara köfte
akşam: 1 tas tavuk çorbası

herkese kolaylıklar dilerim

missderne görüyorum seni

umarım iyisindir, ben 3 günlük şok diyetten çıktım tam 1,500 kg gitti, önemli olan bunu korumak tabi, ama ben kalori miktarını da 1200 civarında tutmayı planlıyorum ki hazır başlamışken biraz veriyim çünkü çok takıldım buralarda,
hem cuma yarışması 5,takımdayım, takıma da bir faydam olsun istiyorum

günaydın canıma.s. tebrik ediyorum seni bende 51 civarında dolanıyorum şimdilşik lahana çorbam bittiği için 4.günü tamamlayıp 5 te bitirdim artık bu kilomu korurum yada olursa 50-49 denerim :) ama işte gelinlik falan işi olacağı için fazla kilo vermemem lazım bugün zamanım olursa gelinlik bakacam off off çok iş var...

ben bu hafta diyete ara veriyorum ama abartmadan tabi çayı şekersiz içmeye ekmeği minimum yemeye ve küçük porsiyon almaya devam ama biraz hamur işine hayır demeyeceğim. 2 haftadır öyle dikkat ettim ki sanki oruçmuşum gibi. bu hafta almamda vermem de inşallah.

moonserose cum canım başın sağolsun. Allah rahmet etsin.

slmlar beni de aranıza alır mısınız 5 ay önce dogum yaptım 58 kg yim 55 olmak istiyorum burda napıyosunuz ne yediginizi mi yazıyosunuz yoksa bir listeye mi uyuyosunuz

hoşgeldin montesori (bu arada nickin çok hoş=)
herkesin kendine özgü bir diyeti var. günlük yediğimiz yemekleri de yazıyoruz ve çarşamba günleri kilo bildiriyoruz.
yani zayıflamak adına ne yapıyorsak ne yapmıyorsak kaçamaklar dahil hepsini yazıyoruz.
hoşgeldin, kolay gelsin şimdiden

sağolasınız sportie,guguz,
sportie ciğim tebrik ederim canım uzun zamandır aynı kilodaydım kırdın şeytanın bacağını umarım böyle hedefine devam edersin.
guguzcuğum umarım fazla abartmazsın ve kilo almadan bize katılırsın canım. ara öğünler tüketmeyi unutmaki ana öğünlerde çok acıkıp fala yeme.

hoşgeldin montesori,guguz sağolsun sana açıklama yapmış.çok fazlan yok zaten ikimizinde hedefinde 3 kg vermek var.neler yapıyorsun bunun için anlatır mısın?

hosbuldum:))
ballı sirkeli su içtim bugun tadı ne kötü yaw ....öglen bol salata bezelye yemegi kabak çorbası içtim ekmek yok ....kahvaltı klasik kibrit kutusu ...yeşillik muhabbeti

şekerim senin sporla desteklemen şart o zaman , gayet güzel besleniyorsun .spor yapıyor musun hiç peki ?

oglumla yürüyüşe cıkıyoruz 3 gündür 45 dk. filan göbek gitse yeter kilomdan memnunum aslında da

kızlar hepinize kolay gelsin öncelikle. ya benim bu koca popom nasıl eriyecek bilmiyorum valla aylardır uğraşıyorum. zayıflasam da hep üstten zayıflıyorum. kalça aynen yerli yerinde. hatta biraz fazla kilo alırsam üst bacaklar şişmeye başlıyor. spor da yapıyorum ama ne biliyim olmuyor sanki. ince bacaklı kızlara o kadar özeniyorum ki.

bugün biraz ipin ucu kaçtı. arkadaşımla buluşmuştum. bakalım haftaya yeni bir egzersiz programı deneyecem reglim de bittikten sonra biraz daha veririm diye düşünüyorum.

iyi pazarlar kizlarrrrnasilsiniz ben aciisi yapim bugun
eee kimsecikler yok pazar gunu havada guzelse gezmeleremi gittiniz ben evdeyim

slm kızlar yenı gelen arkadasımızada hos geldın dıyorum.bal esmer bende senınle aynı dertten muzdaripim.ustunm ınce ama hepte ordan gıdıyor.popoda lopez gıbı napcaz bılmıyorum.daha 8 kılom var nasıl gıttcek ya.boyum 170 kılomu cok gostermıyorum ama cogu alt kısımda.kendımı 50 klıo nezaman gorucem.bana bıraz moral ve onerı verın kızlaropuyorumnanaktan

bu arada dunku yedıklerım
sabah klasık kahvaltı
ara erik
öğlenrtaboy hındı kofte yağsız pişirilmiş domates salatalık dereotu tere roka
akşam:zeytın yağlı sebze yemeği
yemekten bıraz sonrada 4-5 tane yulaflı bisküvi yedım tatlı krızı tutuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…