50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:roflol: bak o küçük! ayrıntıyı atlamış kaydirigubbakcemile3 aman nese artık bi günle kurtarmış oldukk aklinialirimsmile

yok canimmmm hic atlamiyorum o hareketi ic bacak yazisini gorunce zaten icim bir hos oluyor delikafadulden

iyiymis canim yaaa ben de umitliyim kilo verecegime inaniyorum falan derdim bi aralar biraktim sen de merak etme unutursun gececek bunlar gececek hehehlaelaelaelaelae

dulci, truf, yesa nasilsiniz kizlar?
son haberler neler?
belimi agritmayacak bi spor buldunm, pedal cevirme, ona basladim.
bu arada sacimi boyattim; kizlar merak ediyordu , pazar gununden fotolar yukledim; bakalim begenecek misniz?

iyiyiz canim benim ugrasiyoruz yarin is basi benim kaydirigubbakcemile5
amaninnn hemen bakalim bakalim sen de dikkat et canim benim beline aman diyelim opuyorumnanaktan

bende callan yaptım .....yeni başladım becermeye çalışıyorum azıcık zorlanmsamda öğrenecez zamanla....

alsanaalsanasmile
Kız senin kilona inmek inmek istiyom alt tarafı ya, valla billa senden zayıf olmak gibi bi niyetim yok bayanssulusmile Düşün boyumuzda aynı sayılır. Ama görürsün, 16 Mayısa kadar o kiloya ulaşamıcam ama ulaşana kadar pes etmek yok guclubacismile

aman da aman aman da amannn sulecigim yaaaaaaaaaaaa ne guzel yazmissin sen oyle cok guzel olur canim benim merak etme sen :))

@dulcineacigim canim benim yaaaaaaaaa inersin niye inmiyormussun hic hem de super olursun insallah operim al yanaktan merak etme sen hic durmak yok yola devam :))

@simple-dimple canim baska bi detox var ben turkiye gidince onu yapacagim

1- SUT VE SUT urunleri yasak

2- tum gun meyve sebze yenilecek (pismemis ya da az pismis tercihimizdir)

3- bol su ve de limonata bol bol icilecek

hadi bakalim hobaaaaaaaa

hehheeh zeytin yok da canim cikolata kuruyemis falan serbestmis hehehheeheh :))

ayy zaten deneme tahtası gibi oldum onu da yaparım bi ara teşekkür ederim canımcım opuyorumnanaktan bi de şu spora başlasam çok ii olacak hazirann başında tatile gidicem bi boşluk bulursam 3 4 günlüğüne o zmana kadar tam fit olmam gerekiooeyvahedigeldismile

hehheeh zeytin yok da canim cikolata kuruyemis falan serbestmis hehehheeheh :))

Ay bugünler de iştahım pek bi açık benim yaw, hangi yiyecekten bahsedilse canım çekiyor. cokacimcoook Şimdi de canım zeytin çekti.

Saolasın desteğin için cimcimem, zaten şu spor problemimi senin gazınla çözüme ulaştırdım. Tabi bi de waterspider ın kaydirigubbakcemile3 guclubacismile

Hiç erteleme o zaman, hemen başla spora kaydirigubbakcemile5

canim benim simdiden basla o zaman hadi mars mars daha ne oturuyosun yahuu kalk yap yuru :mymeka:

heheh hamile misin nesin canim yaa -tatlicadiarzu- aynen canim yaa ben bi donem ara gibi bi sey vermistim yerimden kalkip da yapamiyordum bi sey ama waterspidercigim saolsun

WATERSPIDERCIGIM nerdesinnnnnnnnnnnnn gel artik ozledik yahuu

bi de NAZ81 hala gozum yollarda belki gelirsin diye bi de NILUFERT canim yaaa gel de iki guldur bizi hehhe

TRUFLA YASEMCIGIM CADILARI ses verin yahuu cikcam zaten 15dk hadi iki laf edelim de :)

ehhehe behlulmuydu adi bihter mi biri erkek biri kadin da karistiriyorum ben hamile demi ednan beyden mi acaba yoksa o erkek olanindan mi hehehe

Ednan bey ha :roflol: Bilmiyorumki canım, arada sırada bakıyorum sadece... Reklamlarını izlemek yetiyo zaten

Ben kaçıyorum kızlar, öptüüüüm. Daha spor neyim yapcam. E2 de five day diye mini bi dizi var, ona da bakıncam sempatiksalakcinni

Ay şimdi düşündüm de, spor belki yapmam, bugün vücudum dinlensin bayanssulusmile Öptüüüm.

@dulcineacigim yaww senin vucudun yine yorgun olsun ki canim yaaaaaaaaaaaaaaa ila sen adami oldursun vucudu dinlensin mi hergun dinlenik zaten hehhehe :)

ben de kacaro badminton yupppiii :))

@yasemcigim yok bebeeeem ben hic izlemedim bihter behlul neyim de turk dizisi bi tane biliyosun zaten izledigim ask ve ceza heheh:)) benim yine carpasim gelmeden kactim ben:)

iyi bölümde kimse kalmıyooo bende leslie (( çok şükür kavuştum )) yapayım bariiikaydirigubbakcemile3

anam herkes buradaymış ama ben bende kaçtımmm

Son düzenleme:

ee hadii sağada bayyyyyaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…