canim truf can anlatmamis ki nasil yaptigini o direkt normal ogunden de yedi kuruyemis yedi cikolata bile yedi o yuzden gitmez tabii ki yoksa 20 kisi yaptik 20sinde de gitti ama tabii geri de geldi heheheh kaydirigubbakcemile3
sonuc olarak bence de yapma gerek yok kaydirigubbakcemile3
Ha bi de daha önce de demiştim sanırım ama bi daha diyem. Sen esnemeyi atlıyorsun ya, en sondaki hareketi sakın atlama ama, esas iç bacak çalıştıran hareket o. Öyle 100 e kadar da yapma, yapabildiğin kadar yap kaydirigubbakcemile5
Sanırım bu örgü peynirini çok sevdim onla alakalı :ecrin_bebek: sempatiksalakcinni Ben önümüzdeki haftalardan çok ümitliyim, kilo verceğime ve hiç cozutmayacağıma inanıyorum :lepi:
dulci, truf, yesa nasilsiniz kizlar?
son haberler neler?
belimi agritmayacak bi spor buldunm, pedal cevirme, ona basladim.
bu arada sacimi boyattim; kizlar merak ediyordu , pazar gununden fotolar yukledim; bakalim begenecek misniz?
alsanaalsanasmileyok canimmmm hic atlamiyorum o hareketi ic bacak yazisini gorunce zaten icim bir hos oluyor delikafadulden
iyiymis canim yaaa ben de umitliyim kilo verecegime inaniyorum falan derdim bi aralar biraktim sen de merak etme unutursun gececek bunlar gececek hehehlaelaelaelaelae
aman da aman aman da amannn sulecigim yaaaaaaaaaaaa ne guzel yazmissin sen oyle cok guzel olur canim benim merak etme sen :))
@dulcineacigim canim benim yaaaaaaaaa inersin niye inmiyormussun hic hem de super olursun insallah operim al yanaktan merak etme sen hic durmak yok yola devam :))
@simple-dimple canim baska bi detox var ben turkiye gidince onu yapacagim
1- SUT VE SUT urunleri yasak
2- tum gun meyve sebze yenilecek (pismemis ya da az pismis tercihimizdir)
3- bol su ve de limonata bol bol icilecek
hadi bakalim hobaaaaaaaa
hehheeh zeytin yok da canim cikolata kuruyemis falan serbestmis hehehheeheh :))
ayy zaten deneme tahtası gibi oldum onu da yaparım bi ara teşekkür ederim canımcım opuyorumnanaktan bi de şu spora başlasam çok ii olacak hazirann başında tatile gidicem bi boşluk bulursam 3 4 günlüğüne o zmana kadar tam fit olmam gerekiooeyvahedigeldismile
ayy zaten deneme tahtası gibi oldum onu da yaparım bi ara teşekkür ederim canımcım opuyorumnanaktan bi de şu spora başlasam çok ii olacak hazirann başında tatile gidicem bi boşluk bulursam 3 4 günlüğüne o zmana kadar tam fit olmam gerekiooeyvahedigeldismile
Ay bugünler de iştahım pek bi açık benim yaw, hangi yiyecekten bahsedilse canım çekiyor. cokacimcoook Şimdi de canım zeytin çekti.
Saolasın desteğin için cimcimem, zaten şu spor problemimi senin gazınla çözüme ulaştırdım. Tabi bi de waterspider ın kaydirigubbakcemile3 guclubacismile
heheh hamile misin nesin canim yaa -tatlicadiarzu- aynen canim yaa ben bi donem ara gibi bi sey vermistim yerimden kalkip da yapamiyordum bi sey ama waterspidercigim saolsun
Aşkı memnuyu da izlemedim halbuki laelaelaelaelae :roflol:
ehhehe behlulmuydu adi bihter mi biri erkek biri kadin da karistiriyorum ben hamile demi ednan beyden mi acaba yoksa o erkek olanindan mi hehehe
yok canım 1 tatlı kaşığı yeter......kaynar suya kat demlensin 10-15 dk falan .gün boyu iç.....
ehhehe behlulmuydu adi bihter mi biri erkek biri kadin da karistiriyorum ben hamile demi ednan beyden mi acaba yoksa o erkek olanindan mi hehehe
Ednan bey ha :roflol: Bilmiyorumki canım, arada sırada bakıyorum sadece... Reklamlarını izlemek yetiyo zaten
Ben kaçıyorum kızlar, öptüüüüm. Daha spor neyim yapcam. E2 de five day diye mini bi dizi var, ona da bakıncam sempatiksalakcinni
Ay şimdi düşündüm de, spor belki yapmam, bugün vücudum dinlensin bayanssulusmile Öptüüüm.
@dulcineacigim yaww senin vucudun yine yorgun olsun ki canim yaaaaaaaaaaaaaaa ila sen adami oldursun vucudu dinlensin mi hergun dinlenik zaten hehhehe :)
ben de kacaro badminton yupppiii :))
@yasemcigim yok bebeeeem ben hic izlemedim bihter behlul neyim de turk dizisi bi tane biliyosun zaten izledigim ask ve ceza heheh:)) benim yine carpasim gelmeden kactim ben:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?