hmmm toplam bir tatlı kaşığı :uhm: azmışşş
Başlayalım canım, 1,5 kilo verirsem o zamana dek göbek atarım valla sositososito Her türlü abur cubur ve geç saatte yemek yemek kaytarmak sayılsın. Haa burada:
ARTIK KEPEK EKMEĞİ YİYOM BEN DE sempatiksalakcinni Bugün toplamda 2 dilim yedim, ama patates piyazı da yedim.
dulci, truf, yesa nasilsiniz kizlar?
son haberler neler?
ben iyiyim,
belimi agritmayacak bi spor buldunm, pedal cevirme, ona basladim.
bu arada sacimi boyattim; kizlar merak ediyordu , pazar gununden fotolar yukledim; bakalim begenecek misniz?
zencefil acı zaten çayıda acı olur.....bununki tam bitki çayı içilebilir içine bir dilmde limon attın mı ohhhh mis gibi mis....kaydirigubbakcemile3
bende callan yaptım .....yeni başladım becermeye çalışıyorum azıcık zorlanmsamda öğrenecez zamanla....
hehheeh zeytin yok da canim cikolata kuruyemis falan serbestmis hehehheeheh :))
hmmm toplam bir tatlı kaşığı :uhm: azmışşş
rica ederim caaanım..
emeklerime kıymamak için aksam misafirlere gideceğimizi bildiğim için orda cayın yanında yemiyim diye evdek, bisküvilerden yedim asagıya yazdım miktarını ama fazla değil:)simdi yemeseydim ordaki bisküvilerden yerdim o yüzden evde ölçülüce yedim bende. nasıl olsa birazdan yürüyeceğim tempolu bi sekilde.
canımm aksam yemeği olarak az önce bir küçük tabak kadar yagsız makarna
yesllikli,yogurtlu veee maalesef bir yemek kasıgı kadar da ketçaplı
regl olunca canım tatlı ve baharatlı,tuzlu seyler istedi baklava vardı onu yemedim onun yerine
1 tane eti tutku (paket değil paketten bir taneciği:)
2 tane eti tamdabu
7-8 tane baharatlı fıstık
Bir parçacık simit yedim
spor ykmus bu aksam o yüzden az sonra yürümeye gideceğim eve gelince de insallah yaapiblirsem callana baslıycam bende. yapamadıgım hareketleri atlayaca olsam da bugün baslıycam insallah bizim de göbüslerimiz içeri katlananlardan olacak hehe:)).
2 tabak ahıska mantısı yedim........bildiğimiz mantının büyüğü. hamuru daha ince yufka kalınlığında .üstünede 1 dilim tavuk göğsü.....
bir bardak maden suyu,1 litre su içtim gelirkende yürüdüm (30 dk falan) gelincede 2 fincan bitki çayı içtim ama hala taş gibi midem.
slm kızlar bugünkü menü;
sabah 1 avuç kuru üzüm
kahvaltı 1 domates 1 salatalık maydonoz 2 s.zeydin bir küçük dilim ekmek
ara yok
öğlen yarım krep bir kase yoğurt
ara sütlaç
akşam 1 kase çorba biraz kabak yemeği salata
sabah 5mil yaptım birazdan 3 mil 10 pound yapıcam.
hafta sonundan bahsetmek istemiyorum :sinifsinif:
zaten kilo vermemişim yine hatta 200 gr fazla çıktım :1no2:
KOCUMMMMMMMMMM yok ama ben yine de menumu yazayim bariii :))
sabah
soya sutu
kahvaltilik gevregi
ara- ogle ne derseniz:)
1 dilim ekmek kasar
ara
1 muz
ara
1 elma
aksam (18:00)
haslanmis tavuk eti
sarimsakli ekmek
bi de mantarli peynirli makarna gibi manti gibi bi sey cozemedim hehe
simdi diyeceksiniz ki manti makarna varsaaaaa ekmek niye yedin yok ekmek yiyeceksennn o makarna manti gibi nerden cikti deeemi ama demeyin yahuuu lutfennnnnn
bugun badminton gunum hobaaaaa:))
selam kizlarrr;
az once 22 dk. bisiklette 200 kcal yaktim; ardindan da 8 dk. kadar stretch yaptim..
cok mutluyum yeniden spora basladigim icin..
aksam;
pazi dolmasi, 3 kasik yogurt, 1 kucuk salataşlik, 1 dilim tahil ekmegi yedim..
esim gelince de bir meyve salatasi yaparim.
optum hepinizi;
kizlar ben kactim ,
kocis gelir birazdan; biraz utu yapicam.
ironing at home))
bu arada;
spatz yalin "bir tek sen eksiksin" sefgulunle sana armagan ediyorum; dinle, cok guzel sarki..
optummmm
iyi bölümde kimse kalmıyooo bende leslie (( çok şükür kavuştum )) yapayım bariiikaydirigubbakcemile3
anam herkes buradaymış ama ben bende kaçtımmm
ah spatz cım kilo vermiş olsaydım dediğini uygulardım ama yok olmasslmaz:
kuzucum bir elma veya yarım muz veya bir kaç çilekten ne çıkar ki? kendini bu kadar sıkma. vücudunun onlardan gelecek vitamine de ihtiycaı varç:kedi:
ozaman her ihtiyacı olanı yağa çevirmesin :mymeka:
kafamı bozuyor bazen =)
:roflol: sen kendini psikolojik olarak böyle baskılarsan, az yersen vucudun da kendini korumaya alır, aç kalıcam korkusuya yağları tutar, yakmaz. metabolizmanı çalıştırmak için meyve sebzeden güzel bir çözüm yoksüprizzzzz
yiyorum canım bugün menümde olmadığına bakma.. ama sabah yada öğlen bi süre 6dan sonra ağzımı açamamaya karar verdim. ay sonu şu hedefime bi ulaşayım..
hepsinden karıştırınca iyi geliyor.....
ben geldimmmmopuyorumnanaktangoçunuz geldi gacılar:sm_cool:
kaçmasaydın ablam yaa yeni geldim bennnopuyorumnanaktan
ay canım hepsinden birer tatlı kaşığıymış yanlış anlama oldusempatiksalakcinni :ecrin_bebek:
ayy hoşgelmişin canım yaaa kocişimi işe gönderdim şincik :kedi:
kıyamam gececilik çok zor mirmirmirmir
koçuum maşşallahh yaa sanaaŞeniz
slm kızlar ben uzun suredır ugruyamıyrm cunku yuzum yok bu aralar cok sacmaladım spor yapıyrm ama ıvır zıvır yıyrm korkumdan tartılamadım bıle ama yarın 3 gunluk detoks programı hazrladım kendıme onu uygulayacagım bakalım ne olacak en azından su hafta sonunun acısını cıkartırım spor yaptım tıbetde yaptım sadece cmtsı spor yapmadım ama temızlık yaptım onu saymazsak dıger gunler hep yıldızlı artı evet sımdı gıdeyım yatayım yarın dınc bır sekılde kalkıp detoksa baslamalıyım sıkı bırprogram hazrladım kendıme sıvı detoks corba ve kompostodan olusuo eger uygulayabılırsem ve sonuc alırsam sızede solerım opuldunuz hepınız ıyı geceler guzleller
kizlar merhaba nasilsinizz?
bugunku yediklerimi yazayimm hemen
sabah bi dilim tam bugdayy light beyaz bide kendi hazirladigim salca kimyon kekik karisimi yedim
ogle barbunya pilaki yaninda izgara et salatabi dilim ekmek cavdar
araogun activia sade bitane
aksam barbunya salata bi dilim ekmek cavdar
gece meyva ve bi avuc yerfistigi kbuklu
kizlar merhaba nasilsinizz?
bugunku yediklerimi yazayimm hemen
sabah bi dilim tam bugdayy light beyaz bide kendi hazirladigim salca kimyon kekik karisimi yedim
ogle barbunya pilaki yaninda izgara et salatabi dilim ekmek cavdar
araogun activia sade bitane
aksam barbunya salata bi dilim ekmek cavdar
gece meyva ve bi avuc yerfistigi kbuklu
canımmm hoşgeldinopuyorumnanaktan gerçekten zor kocanın işi, allah kolaylık versin ablacım!
waterspidercım sporu aksatma, hiç bir şey yapamıyorsan yatmadan önce mekik çek olur mu? aslında bu detoks sonrası kilolar geri alınıyor ama yine de denemek istemişsin iyi şanslarrrr
hoşgeldin pilensessss Şeniz
çok güzel menu alkışalkisalkisalkis
merhaba canımmzemuszemus
menün çok güzelll birde bitki çayı içersen missssssopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?