50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cizelgem yok olmussssssss hoytttt anaaaaaaaa nere gitti :))

hu huuuuuuuuuuu valla da yok noljuyor yaaaaaaaaaa :)

canım kepek ekmeği kansızlık yapar çavdar ekmeği yada tam buğday al..
abur cubur ufakta olsa kesinlikle yasak
6 en geç 6buçuk dükkanı kapatıyoruz ağza lokma girmiyceklmaz:
her gün sabah akşam spor.
2 lt su
hadi bakalım 1,5 kilo verebilecekmiyiz
özellikle gözüm snin menülerinin üzerinde olacak aklinialirimsmile

Ben çok beğendim çok yakışmış saçının rengi, ama allığını değiştirmen lazım, ikisi olmamış, yani olmuş da değiştirirsen daha bir afet olursun aklinialirimsmile

zencefil acı zaten çayıda acı olur.....bununki tam bitki çayı içilebilir içine bir dilmde limon attın mı ohhhh mis gibi mis....kaydirigubbakcemile3

ayy canım çekti yarın alıp yapıyım hemen:))

bende callan yaptım .....yeni başladım becermeye çalışıyorum azıcık zorlanmsamda öğrenecez zamanla....

Esnemeleri atla, onlar başa dert:)

hehheeh zeytin yok da canim cikolata kuruyemis falan serbestmis hehehheeheh :))

Ne biçin detox o ya :1shok:

hmmm toplam bir tatlı kaşığı :uhm: azmışşş

ayrı ayrı bir tatlı kaşığıymış kuzum.

Dulci kuzunun dediği gibi, tam tahıla terfi et bence sen, ya da çok tahıl da iyidir, çavdar da güzel, kepekden lezetli hem bunlar.

Ben bugün yine çok yedim ama leslie 1 mil, bisiklet 100 kalori ve callan yaptım.

ben geldimmmmopuyorumnanaktangoçunuz geldi gacılar:sm_cool:

katrececim bişey dicem yaa..sen çok abur cubur yiyorsun. çok yemiyorsun az az yiyorsun ama görüyorum ki her gün yiyorsun. ama yine de kilo verebiliyorsun ben ona şaşırıyorumbilmiyorumkismile

hmm mantı mıııı? tavuk göğsü mü ???bilmiyorumkismile
bir ceza kokusu alıyorum burdakafamçokkarıştı

kuzucum menun gayet güzel bence. akşam meyve ye bence ne dersin ?süprizzzzz

yesammmm geldimmmmopuyorumnanaktan
ikisinden de azıcık yediysen pek sorun değil de hem mantın hem ekmeğin çoksa o olmaz işte.datlu yemedin mi bugun ? aferin sanahihoyyyt

spor da var.daha ne olsun kiii!

hem spor, hem sağlıklı ve hafif akşam yemeği.meyveni de yersen süper olurŞeniz
az sonra fotolarına da baacağım pepperciğimopuyorumnanaktan

kizlar ben kactim ,

kocis gelir birazdan; biraz utu yapicam.

ironing at home ))

bu arada;

spatz yalin "bir tek sen eksiksin" sefgulunle sana armagan ediyorum; dinle, cok guzel sarki..

optummmm

hemen dinlicem balım ayy çok merak ettimmmdelikafadulden

iyi bölümde kimse kalmıyooo bende leslie (( çok şükür kavuştum )) yapayım bariiikaydirigubbakcemile3

anam herkes buradaymış ama ben bende kaçtımmm

kaçmasaydın ablam yaa yeni geldim bennnopuyorumnanaktan

ah spatz cım kilo vermiş olsaydım dediğini uygulardım ama yok olmass lmaz:

kuzucum bir elma veya yarım muz veya bir kaç çilekten ne çıkar ki? kendini bu kadar sıkma. vücudunun onlardan gelecek vitamine de ihtiycaı varç:kedi:

ozaman her ihtiyacı olanı yağa çevirmesin :mymeka:

kafamı bozuyor bazen =)

:roflol: sen kendini psikolojik olarak böyle baskılarsan, az yersen vucudun da kendini korumaya alır, aç kalıcam korkusuya yağları tutar, yakmaz. metabolizmanı çalıştırmak için meyve sebzeden güzel bir çözüm yoksüprizzzzz

yiyorum canım bugün menümde olmadığına bakma.. ama sabah yada öğlen bi süre 6dan sonra ağzımı açamamaya karar verdim. ay sonu şu hedefime bi ulaşayım..

ben geldimmmmopuyorumnanaktangoçunuz geldi gacılar:sm_cool:

kaçmasaydın ablam yaa yeni geldim bennnopuyorumnanaktan

ayy hoşgelmişin canım yaaa kocişimi işe gönderdim şincik :kedi:
kıyamam gececilik çok zor mirmirmirmir

koçuum maşşallahh yaa sanaa Şeniz

slm kızlar ben uzun suredır ugruyamıyrm cunku yuzum yok bu aralar cok sacmaladım spor yapıyrm ama ıvır zıvır yıyrm korkumdan tartılamadım bıle ama yarın 3 gunluk detoks programı hazrladım kendıme onu uygulayacagım bakalım ne olacak en azından su hafta sonunun acısını cıkartırım spor yaptım tıbetde yaptım sadece cmtsı spor yapmadım ama temızlık yaptım onu saymazsak dıger gunler hep yıldızlı artı evet sımdı gıdeyım yatayım yarın dınc bır sekılde kalkıp detoksa baslamalıyım sıkı bırprogram hazrladım kendıme sıvı detoks corba ve kompostodan olusuo eger uygulayabılırsem ve sonuc alırsam sızede solerım opuldunuz hepınız ıyı geceler guzleller

kizlar merhaba nasilsinizz?

bugunku yediklerimi yazayimm hemen
sabah bi dilim tam bugdayy light beyaz bide kendi hazirladigim salca kimyon kekik karisimi yedim
ogle barbunya pilaki yaninda izgara et salatabi dilim ekmek cavdar
araogun activia sade bitane
aksam barbunya salata bi dilim ekmek cavdar
gece meyva ve bi avuc yerfistigi kbuklu

ayy hoşgelmişin canım yaaa kocişimi işe gönderdim şincik :kedi:
kıyamam gececilik çok zor mirmirmirmir

koçuum maşşallahh yaa sanaa Şeniz

canımmm hoşgeldinopuyorumnanaktan gerçekten zor kocanın işi, allah kolaylık versin ablacım!

waterspidercım sporu aksatma, hiç bir şey yapamıyorsan yatmadan önce mekik çek olur mu? aslında bu detoks sonrası kilolar geri alınıyor ama yine de denemek istemişsin iyi şanslarrrr

hoşgeldin pilensessss Şeniz
çok güzel menu alkışalkisalkisalkis

merhaba canımmzemuszemus

menün çok güzelll birde bitki çayı içersen missssssopuyorumnanaktan

hosbuldukkk sekerparemmmmmm
saolllasinn canimm benimm

merhaba canımmzemuszemus

menün çok güzelll birde bitki çayı içersen missssssopuyorumnanaktan

caniimin ici merhaba nasilsinn??lokumm nasill?valla sormadan edemiyomm lokumu nede olsa teyzesiyim dimi hayatim:>?>
tamam canim birazda bi form cay iceyimmmm o zamann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…