50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar aslinda barbunya yaptigima pisman oldum gazman oldummm:))karnim cok sisti yalniz olunda oglede aksam yidimm (bidaha pisirmem ama

son dakika yarında nöbetçi olabilirim
davul olcam burda şiştim iycene
eve gitsemde bi rahatlasam

hadi bakalım waterspidercim insallah!

kızlar ben yatıyorum. pfff ya yarın yine erken kalk, yine işe git. pfff'!!
öptüm sizi güzellikler...

caniimin ici merhaba nasilsinn??lokumm nasill?valla sormadan edemiyomm lokumu nede olsa teyzesiyim dimi hayatim:>?>
tamam canim birazda bi form cay iceyimmmm o zamann

ben çok iyiyim canımcım lokumda iyi maşşallahh
tabi bitanemmm teyzesisin tabiiizemuszemus

bitanem yemeklerdeki gazı almak için içine 2 parmağının ucunda toz tarçın at canım dr lar öneriyor bi minik çimdik:ecrin_bebek:

aaa tamam canim bilseydim atardimm valla cok kotu sistimm gulummm tabi yalnizim yemek bana kalioo bende ogle aksam yedimm bi dahakine tarcin atarim saolasin eksik olma hayatimm
oyy lokumumu opp benim icin annesiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yemek pişerken atıcaksın canım hemen hemen her yemeğe atılabilirmiş zannedersemyerimseniben

öperim canım şu an nerelerde bilmiyom uyuyor heraldesırnaşık şey

yemek pişerken atıcaksın canım hemen hemen her yemeğe atılabilirmiş zannedersemyerimseniben

öperim canım şu an nerelerde bilmiyom uyuyor heraldesırnaşık şey

tamam hayatimmm atarimmm cok saol valla iyi oldu bunu ogrenmem canimbenimm
oyy uyusunda buyusunnn lokummmumuzz gece belki yanina alir uyursunuz birliktee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

SPATZcım ıyı geceler tatlım bencede puff yarın ısmı olur dımı yaa cuma gelsede tatıl olsakaydirigubbakcemile3 ıyı geceler

İyi ki doğdun prensesim, nice mutlu senelere, her istediğinin olacağı mutlu bir yıl olur inşallah.

kocum ben seni cok sevdim yaaaaaaaa iki gundur tatli yemiyorum ama iki gundur hep guzel seyler duyuyorum senden yaa sen hep koc olsa da hehhe canim benim tekrardan tesekkurler

SPATZcım ıyı geceler tatlım bencede puff yarın ısmı olur dımı yaa cuma gelsede tatıl olsakaydirigubbakcemile3 ıyı geceler

waterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nirdesin sen canim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gel arada yahuu olmaz ama boyleeeeee

neyse ben de hemen kactim herkesleri kocaman oper muahhhhhhhh Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…