canımmm hoşgeldinopuyorumnanaktan gerçekten zor kocanın işi, allah kolaylık versin ablacım!
waterspidercım sporu aksatma, hiç bir şey yapamıyorsan yatmadan önce mekik çek olur mu? aslında bu detoks sonrası kilolar geri alınıyor ama yine de denemek istemişsin iyi şanslarrrr
canım yok sporu aksatmıyrm sporla aram ıydır zaten burdan kurtaryrm bıraz ozellıkle callenıcts gercekten gozle gorulur bır fark yarattı bende.kalcaları ve ust bacakları daha da toparladı ama bırazdaha ıhtıyacı var. canım yaa su sıralar kendımı toplamam ıcın bır detoks gereklı ben yemegı kacırınca psıkolojım bozuluo kendımı ve psıkolojımı toplamam ıcın yapayım bakalım ne olacak tabıkı uygulayabılırsem elma kompostomu hazrladım sabah ınsaallah ıcebılırım.şans dileklerin için tesekkur ederım canım.opuyorumnanaktan
caniimin ici merhaba nasilsinn??lokumm nasill?valla sormadan edemiyomm lokumu nede olsa teyzesiyim dimi hayatim:>?>
tamam canim birazda bi form cay iceyimmmm o zamann
son dakika yarında nöbetçi olabilirim
davul olcam burda şiştim iycene
eve gitsemde bi rahatlasam
ben çok iyiyim canımcım lokumda iyi maşşallahh
tabi bitanemmm teyzesisin tabiiizemuszemus
bitanem yemeklerdeki gazı almak için içine 2 parmağının ucunda toz tarçın at canım dr lar öneriyor bi minik çimdik:ecrin_bebek:
aaa tamam canim bilseydim atardimm valla cok kotu sistimm gulummm tabi yalnizim yemek bana kalioo bende ogle aksam yedimm bi dahakine tarcin atarim saolasin eksik olma hayatimm
oyy lokumumu opp benim icin annesiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hadi bakalım waterspidercim insallah!
kızlar ben yatıyorum. pfff ya yarın yine erken kalk, yine işe git. pfff'!!
öptüm sizi güzellikler...
yemek pişerken atıcaksın canım hemen hemen her yemeğe atılabilirmiş zannedersemyerimseniben
öperim canım şu an nerelerde bilmiyom uyuyor heraldesırnaşık şey
İyi ki doğdun prensesim, nice mutlu senelere, her istediğinin olacağı mutlu bir yıl olur inşallah.
ben geldimmmmopuyorumnanaktangoçunuz geldi gacılar:sm_cool:
yesammmm geldimmmmopuyorumnanaktan
ikisinden de azıcık yediysen pek sorun değil de hem mantın hem ekmeğin çoksa o olmaz işte.datlu yemedin mi bugun ? aferin sanahihoyyyt
spor da var.daha ne olsun kiii!:nazaran
SPATZcım ıyı geceler tatlım bencede puff yarın ısmı olur dımı yaa cuma gelsede tatıl olsakaydirigubbakcemile3 ıyı geceler
aaaa iyiki hatırlattınlachesisim
iyiki doğdun prensesimmm mutlu yıllarrrrrolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?