50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de seni çok seviyorum canım, ilk ben kutlayayım dedim, yarın yapıcak mısın mercimekli köfte:) cokacimcoook

canimsinnn benimm tsk ederimmm cicegimm
valla canim istio ama bugun barbunya yapmistim kalmasin diye ogle aksam yedim haliyle gazman oldumm:)))canimm sistimm mercimekte sisirmesin diyorum iyice ama canimda istio napcam bilmiomm ama bi dilim pasta alirim pastenedenn guzelcimm

evet mercimek çok şişirir, başka sevdiğin yemeği yap, ben de yarın hazır mantı yapmayı düşünüyorum.

cicegimmm haklisinnn ayy mantida severim bende mantu yaapayim ozaman manti gunu olsun yarinn papatyam:))bu arada esini yolcu ettinmiii?

Bu sabah gitcek canım eşim. 10 gün yalnızım ben de, ders çalışma kampı yaparım artık

Ay evet mantı günü olsun ama erken yiyelim öğeln yemeğinde yiyycem ben:)

Bu sabah gitcek canım eşim. 10 gün yalnızım ben de, ders çalışma kampı yaparım artık

Ay evet mantı günü olsun ama erken yiyelim öğeln yemeğinde yiyycem ben:)

cicegimmm allahh kavustursunn o zaman haayatimm gulegule gidip gelsin insallahh papatyam allahtan limonla bebik yaninda olcakkk gecen sene prensesim vardi yanimda gercekten canyoldasi oluyolar
bende ogle yiyimmmm o zaman aksama kalmasinnn canikomm

cicegimmm allahh kavustursunn o zaman haayatimm gulegule gidip gelsin insallahh papatyam allahtan limonla bebik yaninda olcakkk gecen sene prensesim vardi yanimda gercekten canyoldasi oluyolar
bende ogle yiyimmmm o zaman aksama kalmasinnn canikomm

Çok sağol hayatım Şeniz Evet canım öyle yapalım akşamı hafif geçirelim:)

Ben de yatıyım artık kuzum, iyi geceler sana çok öpüyorum, çok güzel ve mutlu bir yıl geçirmeni dilerim, tüm dileklerin olur inşallah, çok öpüyorum Şeniz

bitanecikimm cok tsk ederimmmm cok mutlu ettin beni canimm
allah rahatlik versinn iyigeceler tatliruyalar cicegimm
cok opuyorummm cokkkkkk ŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyy geçmise çok bakamadım vakit yok ama gözüme carpanlar oldu.

bende callan yaptım .....yeni başladım becermeye çalışıyorum azıcık zorlanmsamda öğrenecez zamanla....

ay canım bende az önce yaptım ilk insallah devamı gelir bizimde ya.ben de bayagı zorlandım yapamadıkarım oldu, tam yapamadıklarım oldu, az yaptıklarım oldu vs.hele karın egzresizlerini nerdeyse hiç yapamadım boynumu zorlayınca

gerçekten çok yavas hareketer canım esnemeye rahatlamaya yönelik özellikle heralde. kası insanı yormadna çalıstırıyo.biz sporda o kadar tempolu yapıyoruz ki dkya br değil nerdeyse 30 sn yeye bir terimi silmek zorunda kalıyorum

Boynunda destek alabilirsin boynun ağrıyorsa canım, sonunda yazıyor zaten boynu zayıf olanlar kollarıyla destek alıp yapsınlar diye

ayy canım benim çok sağolll yaa bunu söyleidğin iyi oldu canımm gerçektn çok zorladı ya bugün fazla yapmadım o yüzden basımı yere koyuverdim e öylede kaslar calısmıyo tanbi. ama bas yerde değilven gerçekten süper calısıyomus karın kasları bunu farkedebildim ama. ben bundan sonra basımın altına yastık koyarak yapayım madem insllah o zaman da calısır kaslar:)

siz desteksiz mi yapıyosunuz canım?

BI DE NEYDIIII HEMEN HATIRLAYALIMMM

SPORDAN SONRA ilk 45 dakika icerisinde SUT VE SUT URUNLERI OZELLIKLE YOGURT yemek yag yakimini 2 kat arttiriyor

O ZAMAN NEYMISSSS YIYELIM YEDIRELIM

HATTA PUL BIBER+YOGURT OLURSA dadindan yinmez hehe:))

yiyelim canımmm bakın bana Allaha süvür her hafta verebiliyorum az da uz da olsa. fena yogun bi sğor oluyo gidis gelis de toplam bi saate yakın yol.tempolu da yürüyüs eve geliyorum bi de keten tohumlu falan yogurt yiyorum:)) canlı örneğinizim yiyelim ydirelim:))

selam kizlarrr;

az once 22 dk. bisiklette 200 kcal yaktim; ardindan da 8 dk. kadar stretch yaptim..

cok mutluyum yeniden spora basladigim icin..

hadi bismillah pepperim devamı gelicek diye sartandır kendini:)

katrececim bişey dicem yaa..sen çok abur cubur yiyorsun. çok yemiyorsun az az yiyorsun ama görüyorum ki her gün yiyorsun. ama yine de kilo verebiliyorsun ben ona şaşırıyorumbilmiyorumkismile

aaa askolsun koçum amaaa kız ne zaman her gün yemisim bak geçen p.tesiden beri çik namına bisey yememistim aha da bugün çik büskivi yedim. ve yine p.tesiden beri bisküvi yememistim çars biraz yedim o zamndan bugüne yine bisey yemedim yanımda neler neler yiyolar da tadına bakmıyorum canım yesem zaten bu kadar veremem spor da yapsam çünkü met. mı biliyorum tiroit hastasıyım çünkü. hap da kullansam normal bi insanın ki kadar hızlı çalısmıyo..sizler ayda bir kez regl olurken ben 4 aydan beri 2 kez oldum ve yeni anladım oldugumu da. 4 aydır nerdeyse hiç atamadım kirli kanımı. yeni yeni iste. yani öyle regl olup rahatlama, met nın biraz daha hareket etme gibi bi sansım da yok tkullandıgım haptan ve rahatsızlıgımdan dolayı.regl olamamak naısl sıkıntı verir bilirsiniz
o yüzden az bile yesem yediğimde de sporumu yüryüsümü yapıyorum ama bak bugün gecenin 12 sinden sonra kosu yaptım dısarda öyle bi kostum ki dalagım sisti.ısınınca eve girdim spor yaptım terletecek kadar ki ben kolay kolay terlemm sonra callan ı yaptım az sonra tibeti yapıcam .ben zaten normal yediğimin dısına çıkınca yazıyorum buraya yani cezamı çekeyim diye değilse yazmadıgım zamanlar çıkmıyorum dısına sükürler olsun bi de benim büyük tabak dediğim normal , normal tabak yediğim küçük olur:) 7-8 yediğim de 5-6 olur:) bugün mesela yazdıgım fıstık 7-8 yazdım ama 5 taneydi:) ve yaptıgım sporları da yazmıyorum canım ben fazla yaptıgımı düsünüp hemen uyumıyım diye. önümde hedef var ya kendimi aldatma yoluna gidiyorum böyle ama tamamen kendi iyiiğim için hehe:))

ben fazladan ceza almak için öyle yöntem gelistirdim canım.öyle yaptıgıma inanayım salmayayım kendimi diye

bide cnaım ben artık günde 3-4 kez yürüyorum. bi sabah gidiyorum bide dönüsü var öğlen gidiyorum yine dönüsü var bi de ikindin spor sonra yine yürüyüs ve eve gelincee mutlaka masaj yapıyoum bunun da etkisi var siz de ihmal etmeyin.spor sonrası mutlaka harekete geçirin van dolasımınızı . dusunuzu alırken kse yapmayı ihmal etmeyin incelmesini istediğiniz yerlere

bi de ip atlamamın büyük etkisi var canım. o her yeri çalıstırıyo haftada bes gün spor ve her defasında 200 tane ip atlanıyor. diğer hareketler de yogun tempoda ve durmadna yapıyoruz arada molalar var ama o da sularımızı içmek için nefes tazelemek için.

veeee çörek otunu, bitki çaylarını da yabana atmam tabi:)

benim çok az yememde onlar da etkili.reçeli tahinli tam yağlı ürünlü seyleri de çıkardım hayatımdan. eger çörek otu doyurmasa dayanamaz derdim tahn falan. simdi kendimi tutabilyorum sabredebiiyorum.çayın yanında bisey yemeyi de haftada bir 'e indirdim cnm . ki o da her hafta olmıycak insallah ve olmuyoda sükür anca bi yere gidince asırı ısrar ettikerinde

Son düzenleme:
günaydın herkese........ sabahın ilk mesajını ben atayım dedim.......

bol yeşillik,domates salatalık biber ve büyük bardak portakal + greyfurt suyuyla kepekli ekmekten bir tost yedim kahvaltıda.........

gene yoğun bir gün başlıyor.Allahtan bu hafta kursum yok.ohhhhh erkenden evde olacam.....

gunaydin...Aferim sana, umarim gun icindede boyle devam edersin...ben henuz yemedigim icin yazmadim birsey...

gunaydin kk'nin manken hatunlarııııopuyorumnanaktan

katrececim uzuldum şimdi beni yanlış anlama sakın. önceki zamanlardan da aklımda kalmış olabilir, tahin, evde hamurişi filan yiyordun ya onun için dedim. doğru söylüyorsun zaten çok yiyor olsan spor da olsa veremezdin kilo.ama şimdi maşallah her hafta az da olsa veriyorsun. kendi kendine de güzell mi güzel yöntemler geliştirmişsin. hadi bakalım tam gaz devamalkisalkisalkis

günaydin suleulkucummopuyorumnanaktan harika bir kahvaltı! kolay bir gün olsun sana...hihoyyyt

Dunki butun menumu yaziyorum kizlar
Sabah
2 kuru kayisi
1 fincan kahve

Kahvalti:
Bir avuc maydanoz
Ceyrek domates
Yarim kibrit kutusu beyaz peynir
Kahvaltilik aci sos(1 tatli kasigi)
Yarim dilim kizarmis cavdar ekmegi
Yesil cay

Ara 1: Beyaz cay
2 adet tatsiz tuzsuz eti form biskuvi

Ogle
Yemekten onbes dk once bir tatli kasigi corek otu
2 kasik ic pilavi
2 kasik etsiz az yagli nohut yemegi
Ekmek yok

Ara:4-5 cilek(gayet eksiydi)
2-3 yesil erik

Yemekten yarim saat once 1 tatli kasigi corek otu
Aksam: 2 kasik ic pilav
1 adet icine beyaz peynir dere otu doldurulmus ve hic yagsiz firinlanmis kabak( ama beyaz peynir light degldi, normal yagli beyaz peynirdi)

Son ara: biraz beyaz leblebi

1 saat callan, 1 saat pilates, 15 dk streching yaptim. Leslie yapamadim umarim bugun yapabilirim..Bence iyi bir menu idi. Umarim haftanin diger gunleri de boyle devam edebilirim...

Son düzenleme:
iyiki yaz geliyor yaaa....... hayatımız renkleniyor.....bol renkli şeyler yiyebiliyoruz...havalar ısındığı için daha hareketli olabiliyoruz...günümüzün bir kısmını dışarda geçirebiliyoruz.....çok seviniyorum buna......

iyi ne demek bence harika bir menü.......sen bunları yiyip doyabiliyorsan bravo sana....:lepi:

anchusacım iyi ne demek gerçekten harika bir menu.meyve var, sebze var, peynir var, bakliyat var, karbonhidrat var. çok güzel ve dengeli bence. ama dün de söylemiştim öğlen biraz az değil mi? sonra gün içinde çok acıkıp eziyet çekme ?

hihoyyyt ben de çok seviyorum yazı ve yazın meyve sebzelerini!!

bence de super bir menu tebrikler canim,

ben de dun ki menumun tamamini yayinlayayim bari;

19/04/10
Sabah
2 dilim tahilli ekmek
Domates-salatalik
1 kucuk bal;
1 kucuk pinar beyaz
Yesil cay

Ara
Yapamadim

Ogle
Sebze corbasi,
2 kasik salat
2,5 ad. İzgara kofte

Ara
Sekersiz cay,
Biraz domates-salatalik
Yarim acibadem kurabiyesi

Aksam
Yarim tabak pazi dolmasi
3 kasik yogurt
1 dilim tahil ekmegi
1 kucuk salatalik
3 fincan bitki cayi

Gece
1 muz

22 dk bisiklet-200 kcal +8 dk stretch

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…