bence de super bir menu tebrikler canim,
ben de dun ki menumun tamamini yayinlayayim bari;
19/04/10
Sabah
2 dilim tahilli ekmek
Domates-salatalik
1 kucuk bal;
1 kucuk pinar beyaz
Yesil cay
Ara
Yapamadim
Ogle
Sebze corbasi,
2 kasik salat
2,5 ad. ızgara kofte
Ara
Sekersiz cay,
Biraz domates-salatalik
Yarim acibadem kurabiyesi
Aksam
Yarim tabak pazi dolmasi
3 kasik yogurt
1 dilim tahil ekmegi
1 kucuk salatalik
3 fincan bitki cayi
Gece
1 muz
22 dk bisiklet-200 kcal +8 dk stretch
bu arada cok mutluyum, bu sabah tartildim; 54,8 h.sonu kilo almamis ve 10 gr vermis olmam superrrr
cok cok sevindim.
pinar beyaz ne??
Bir de gece son arani asla ama asla bir muzla yapma...... Canin cok istiyorsa yarim muz ye..Bir butun muz ara ogunlerde tavsiye edilmez oek, hele ki son gece arasinda. Ana ogunlerin guzel. Sen baslamadinmi corek otuna?? Ben basladim bu hafta
bence de super bir menu tebrikler canim,
ben de dun ki menumun tamamini yayinlayayim bari;
19/04/10
Sabah
2 dilim tahilli ekmek
Domates-salatalik
1 kucuk bal;
1 kucuk pinar beyaz
Yesil cay
Ara
Yapamadim
Ogle
Sebze corbasi,
2 kasik salat
2,5 ad. İzgara kofte
Ara
Sekersiz cay,
Biraz domates-salatalik
Yarim acibadem kurabiyesi
Aksam
Yarim tabak pazi dolmasi
3 kasik yogurt
1 dilim tahil ekmegi
1 kucuk salatalik
3 fincan bitki cayi
Gece
1 muz
22 dk bisiklet-200 kcal +8 dk stretch
bu arada cok mutluyum, bu sabah tartildim; 54,8 h.sonu kilo almamis ve 100 gr vermis olmam superrrr
cok cok sevindim.
kizlar fotolara yorumlariniza sagolun;
saclarimi begenmenize sevindim.
truf canim fotografin birinde hakikaten kilolu cikmisim; ben de begenmedim o fotoyu , yine de yukledim ama.
lachesis benim gercekten gobisim yoktur, oturunca da pek cikmaz ama o foto kahvaltidan sonraydi ve o kadar cok yemistim ki, gobis isyan etti fiskirdi))
allik icin de baska renkler denicem cnm sagoll
spatz, begenmissin saclarimi cnm. ama renk henuz oturmadi, tecrubeyle sabit, renk 2-3 yikamadan sonra asil kendini buluyor. simdi fazla kizil gibi duruyor, 1 hafta sonra o fazla kizillik gidecek, daha dogal olacak.
klik canim sagol, sac rengim; kumral kahve+bakir karisimi. 2 rengi karistirdi kuafor.
sana da yakisir bu renk..
klik canim sagol, sac rengim; kumral kahve+bakir karisimi. 2 rengi karistirdi kuafor.
sana da yakisir bu renk..
bugün hava kötü ve benimde psikolojim hiç iyi olmuyor böyle havalarda :sinifsinif:
nedense kendimi kötü hissediyorum . ama güneşli sıcak havalara baylıyorum. ah birde nisanıda atlatsakda şöyle sıcacık içimizi ısıtan havalr başlasa. cıvıl cvıl olsa etraf..
dün akşam yemeğine eltime gittik ve ben orda biraz abarttım gibime geliyor ama bilmiyorum belkide abartmamışımdır . yazayımda fikir verin arkadaşlar :
bir tabak tarhana çorbası - yarım tabak patates yemeği - 1 tabak tavuklu pilav - 4-5 kaşık yoğurtlu patlıcan kızartması - 5-6 kaşık salata - 1 dilim ekmek - 1 bardak kola
ya şimdi bakıyorumda gerçekten sınırı aşmışım :sinifsinif:
klava: klikcim abartmışsın gerçekten yaa! hadi patatesi yedin, üstüne tavuklu pilav nooluyor?yetmemiş üstüne patlıcan kızartma hem de 4-5 kaşık! kola da içmiş aman yarabbi! klikcim olmamış hiçÇok üzgünüm çoook cezalısın! sen leslie yapıyordun dimi? bu akşam 4 miles yapıyorsun. anlaştık mı?
ya bugünde kayınvalideme gidicez yine.kendisi hafta sonu tekirdağa taşınacakda.o yüzden gidicez. ben normalde her akşam 4-5 kilo verdirenden yürüyordum ama dün yapamadım maalesef. ve bugünde yapamayacağım gibi :kedi:
cezamı yarın akşam ödesem olurmu ? hem 4-5 kilo verdirenden yapayım hemde 4 mili yapayım ??
zaten bende o kadar şeyi yedikten sonra fena rahatswızlık hissetim
tamam canım olur, ama fırsatın olursa biraz yürü en azından olur mu? :1no2:
bugün hava kötü ve benimde psikolojim hiç iyi olmuyor böyle havalarda :sinifsinif:
nedense kendimi kötü hissediyorum . ama güneşli sıcak havalara baylıyorum. ah birde nisanıda atlatsakda şöyle sıcacık içimizi ısıtan havalr başlasa. cıvıl cvıl olsa etraf..
dün akşam yemeğine eltime gittik ve ben orda biraz abarttım gibime geliyor ama bilmiyorum belkide abartmamışımdır . yazayımda fikir verin arkadaşlar :
bir tabak tarhana çorbası - yarım tabak patates yemeği - 1 tabak tavuklu pilav - 4-5 kaşık yoğurtlu patlıcan kızartması - 5-6 kaşık salata - 1 dilim ekmek - 1 bardak kola
ya şimdi bakıyorumda gerçekten sınırı aşmışım :sinifsinif:
klava: klava: klava: klava: klava: klava:: bu menu benim pazar gunku menume benzemis.Kola zero muydu bari???
ahhh kilk ahh, kolayi icmeyeydin bari..
ya da kizartmayi,, ya da pilavi;
ne bileyim herpsi birden cok olmus aksam vaktii
kizlar fotolara yorumlariniza sagolun;
saclarimi begenmenize sevindim.
truf canim fotografin birinde hakikaten kilolu cikmisim; ben de begenmedim o fotoyu , yine de yukledim ama.
lachesis benim gercekten gobisim yoktur, oturunca da pek cikmaz ama o foto kahvaltidan sonraydi ve o kadar cok yemistim ki, gobis isyan etti fiskirdi))
allik icin de baska renkler denicem cnm sagoll
spatz, begenmissin saclarimi cnm. ama renk henuz oturmadi, tecrubeyle sabit, renk 2-3 yikamadan sonra asil kendini buluyor. simdi fazla kizil gibi duruyor, 1 hafta sonra o fazla kizillik gidecek, daha dogal olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?