50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada cok mutluyum, bu sabah tartildim; 54,8 h.sonu kilo almamis ve 100 gr vermis olmam superrrr

cok cok sevindim.

Son düzenleme:

pinar beyaz ne??
Bir de gece son arani asla ama asla bir muzla yapma...... Canin cok istiyorsa yarim muz ye..Bir butun muz ara ogunlerde tavsiye edilmez pek, hele ki son gece arasinda. Gun ici aralarda belki kabul edilebilir. Ana ogunlerin guzel. Sen baslamadinmi corek otuna?? Ben basladim bu hafta

Son düzenleme:
kizlar fotolara yorumlariniza sagolun;
saclarimi begenmenize sevindim.

truf canim fotografin birinde hakikaten kilolu cikmisim; ben de begenmedim o fotoyu , yine de yukledim ama.

lachesis benim gercekten gobisim yoktur, oturunca da pek cikmaz ama o foto kahvaltidan sonraydi ve o kadar cok yemistim ki, gobis isyan etti fiskirdi ))
allik icin de baska renkler denicem cnm sagoll

spatz, begenmissin saclarimi cnm. ama renk henuz oturmadi, tecrubeyle sabit, renk 2-3 yikamadan sonra asil kendini buluyor. simdi fazla kizil gibi duruyor, 1 hafta sonra o fazla kizillik gidecek, daha dogal olacak.

canim gece cok acikmistim; esim cayla kek vs. biseyler yedi, ben de daha zararli seyler yememek icin muz yedim; beni muz tok tutar, diger meyveler aciktirir )

yani muz yemesem baska seylere saldiracaktim.

pinar beyaz beynir, minicik kaplarda olur ya, ondan almistim yanima. (2 tatli kasigi kadar)

basladim basladim; unuttum yazmayi..

aksam yemeginden yarim saat once 1 cay kasigi agzimda iyice cignedim; sonra da 1-2 bardak suyla yuttum..

peppercim süper menu. anchusa'nın söylediği gibi muz yerine başka bir meyve daha iyi olurdu. ya da en azından yarım muz veriyorlar ara öğün olarak. tabi kekten filan çok daha iyidir ama aklında olsun diye söylüyorumkaydirigubbakcemile5

bu arada cok mutluyum, bu sabah tartildim; 54,8 h.sonu kilo almamis ve 100 gr vermis olmam superrrr
cok cok sevindim.

yaa pepper ben de bu sabah 54.7 çıktım biliyo musun ? accaip mutlu oldum. ben cuma günü 55.1'dim, 400 gr vermiş görünüyorum yani. sora bugun aynada da pek bi ince göründüm kendime.oleyy oleyyy oleyyyy!hihoyyyt

evet eminim daha da güzelleşir yıkandıkçabuyrunnnnnnnnn

klik canim sagol, sac rengim; kumral kahve+bakir karisimi. 2 rengi karistirdi kuafor.
sana da yakisir bu renk..

ben de denemek istiyorum aslında bu rengi, ama saç rengi deneme konusunda pek cesaretli değilim. bir de saçım zayıflar diye korkuyorumeyvahedigeldismile

ben de haftasonundan bir kaç şımarık foto ekledimmmhihoyyyt

bugün hava kötü ve benimde psikolojim hiç iyi olmuyor böyle havalarda :sinifsinif:
nedense kendimi kötü hissediyorum . ama güneşli sıcak havalara baylıyorum. ah birde nisanıda atlatsakda şöyle sıcacık içimizi ısıtan havalr başlasa. cıvıl cvıl olsa etraf..
dün akşam yemeğine eltime gittik ve ben orda biraz abarttım gibime geliyor ama bilmiyorum belkide abartmamışımdır . yazayımda fikir verin arkadaşlar :
bir tabak tarhana çorbası - yarım tabak patates yemeği - 1 tabak tavuklu pilav - 4-5 kaşık yoğurtlu patlıcan kızartması - 5-6 kaşık salata - 1 dilim ekmek - 1 bardak kola
ya şimdi bakıyorumda gerçekten sınırı aşmışım :sinifsinif:

klava: klikcim abartmışsın gerçekten yaa! hadi patatesi yedin, üstüne tavuklu pilav nooluyor?yetmemiş üstüne patlıcan kızartma hem de 4-5 kaşık! kola da içmiş aman yarabbi! klikcim olmamış hiçÇok üzgünüm çoook cezalısın! sen leslie yapıyordun dimi? bu akşam 4 miles yapıyorsun. anlaştık mı?

ya bugünde kayınvalideme gidicez yine.kendisi hafta sonu tekirdağa taşınacakda.o yüzden gidicez. ben normalde her akşam 4-5 kilo verdirenden yürüyordum ama dün yapamadım maalesef. ve bugünde yapamayacağım gibi :kedi:
cezamı yarın akşam ödesem olurmu ? hem 4-5 kilo verdirenden yapayım hemde 4 mili yapayım ??
zaten bende o kadar şeyi yedikten sonra fena rahatswızlık hissetim

tamam canım olur, ama fırsatın olursa biraz yürü en azından olur mu? :1no2:

klava:klava:klava:klava:klava:klava:: bu menu benim pazar gunku menume benzemis.Kola zero muydu bari???

Son düzenleme:
klava:klava:klava:klava:klava:klava:: bu menu benim pazar gunku menume benzemis.Kola zero muydu bari???

ahhh kilk ahh, kolayi icmeyeydin bari..

ya da kizartmayi,, ya da pilavi;

ne bileyim herpsi birden cok olmus aksam vaktii

Evet suçluyum mafoldumben
ah klik ahhhhh klava: klava: klava: klava:
ben bu topiğin yüzkarasıyım :gitme:

spatz; 54.70 mi,
basabas gidiyoruz seninle ))

tebrikler canim..

tez zamanda 54.5 sonra 54 sonra da 53 oluruz insallaaaaahhhhhhhhhhh

kizlar ben cumaya kadar 54.50 hedefliyorum, bunun icin ne gerekiyorsa yapicam;
seytanin bacagini kiricam bu sefer, kendi rekorumu kiricam.

;-)

klik olsun cnm,
bugun telafi edersin;

tum gun sik aralarla cok az az ye,
aksam kayinvalidende de tabagina kendin al yemekleri, k.validene birakma doldurur, ayip olmasin diye tabakta da birakamazsin.

ok cnm,

bu benim taktigim; herseyden yer gorunuyorum, hmmh nefis olmus, sistm falan diyorum ama tabagima hepsinden minicik koyuyorum aslinda, biraz kandiriyorum insanlari ama olsun;
ozellikle annemde ve k.validem de boyle yapiyorum ;-)

evet saçlar güzel
ama kilo değişik çıkmış
ya da süper bi kahvaltı yapmışsın
afiyet olsun benim tatlıma yarasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…