klik olsun cnm,
bugun telafi edersin;
tum gun sik aralarla cok az az ye,
aksam kayinvalidende de tabagina kendin al yemekleri, k.validene birakma doldurur, ayip olmasin diye tabakta da birakamazsin.
ok cnm,
bu benim taktigim; herseyden yer gorunuyorum, hmmh nefis olmus, sistm falan diyorum ama tabagima hepsinden minicik koyuyorum aslinda, biraz kandiriyorum insanlari ama olsun;
ozellikle annemde ve k.validem de boyle yapiyorum ;-)
spatz; 54.70 mi,
basabas gidiyoruz seninle))
tebrikler canim..
tez zamanda 54.5 sonra 54 sonra da 53 oluruz insallaaaaahhhhhhhhhhh
kizlar ben cumaya kadar 54.50 hedefliyorum, bunun icin ne gerekiyorsa yapicam;
seytanin bacagini kiricam bu sefer, kendi rekorumu kiricam.
;-)
Tamam senin taktik güzelmiş bu akşam onu uygulayacağım.
ya zaten dün o kadar çok yememde bu taktiği bilmememden kaynaklandı. eltim tabakları doldurup doldurup getirdi. tabaktada bırakamadım.halbuki çok az koy diyede her tabaktan sonra belirtmiştim ama. hatta pilavdan hiç almayacaktım ama bayağı bir ısrar edince hadi bir-iki kaşık alayım dedim ama maalesef işte bir-iki kaşıkda değildi.
canım inşallah yaa! bugun düşündüm de ay sonuna kadar 54 olsam, mayıs sonu 53, haziran sonu 52 ohhh misssopuyorumnanaktanama sonra farkettim ki nisan sonuna 10 gün kalmış, 10 gunde 700 gr verilmez.mafoldumben olsun diğer hedeflerim gayet gerçekçi hatta biraz gaza gelirsem haziran sonu 51'e de düşebilirim.
sadece iyi beslenmeyi değil, kayınvalideye taktik yaomayı da öğreniyoruz bu topictekaydirigubbakcemile3
klikcim , gittigin yerde dersen ki ayy ben rejimdeyim az yicem falan, insanlar daha da cok israr ediyorlaR; "bugun rejim yapma, bugunluk ye, bi tabaktan bisey olmaz"
o yuzden rejim yaptigini caktirmaman lazim;
sanki yeme kapasiten o kadarmis, cok doymussun gibi yapacaksin.
daha yemek icin miden de yer oldugunu anlarlarsa yandin, karnini sisirene kadar yedirirler))
tabaklarini da kendin alirsan, arada kaynarsin; caktirmadan az yersin
guzel taktik demi
peppercim ben bi kere kızıl balyaj yaptırdım saçıma sadece, aslında yakıştı da sonra ondan dönmek çok zor oldu. o kızıl önce turuncu oldu, sonra çirkin bi sarımtrak oldu ıyy nefret ettim kendimden:sinifsinif: ama şimdiye kadar hiç saçımın tamamına boya yapmadım, o balyajı kapatmak için de hep o rengin üstünü boyattın yani. şimdi tamamen doğal. beyazım filan da yok hiç henuz, o yuzden değişiklik istesem de bi yanım hep ne gerek var diyor...
olabiliriz canim;
23 nisanda 54,5 olsak,
30 nisanda da 54
super
mayis sonuna kadar da 53 e ineriz ..
varmisin bu cumaya kadar 54,5; obur cumaya da 54 olmaya; napip edip basaralim bumu, he?
--- :roflol: valla sorma, taktikler super ama di mi
varımmmkaydirigubbakcemile5 rakibem benim yaaa! nası da gaza getiriyoruz birbirimizihihoyyyt
neden başaramayalım ki? evet evet kesin varım, 30 nisanda 54 olucammm:hooray:
bak hergun hatirlatalim birbirimize;
30 nisan da 54 olucaz diye..
cok hareketli olalim, cok iyi beslenelim.
10 gunluk kamptayiz tamam mi tatli rakibemmm
guclubacismile
klikcim , gittigin yerde dersen ki ayy ben rejimdeyim az yicem falan, insanlar daha da cok israr ediyorlaR; "bugun rejim yapma, bugunluk ye, bi tabaktan bisey olmaz"
daha yemek icin miden de yer oldugunu anlarlarsa yandin, karnini sisirene kadar yedirirler))
guzel taktik demi
bak hergun hatirlatalim birbirimize;
30 nisan da 54 olucaz diye..
cok hareketli olalim, cok iyi beslenelim.
10 gunluk kamptayiz tamam mi tatli rakibemmm
guclubacismile
guzel taktik demi
tamam anlaştık güzellikkaydirigubbakcemile5
peki bişi sorcam, ben şimdi koçum yaaa benim yediklerimi kim yorumlicak, hadi bi el atın dünküleri yazayım da...
uyanınca: 1 kuru kayısı + 1 bardak su
kahvaltı: 1 küçük sandviç ekmeği arasına beyaz peynir, domates, salatalık, yeşim biber + tek şekerli nescafe
ara: 2 kepekli biskuvi + yeşil çay
öğlen: ızgara tavuklu salata + 1 küçük dilim kepek ekmeği + ayran
ara:1 bardak yağsız süt
ara: küçük poğaca( spora gidicektim, çok acıkmıştım mecbur kaldım ama çok küçüktü)
akşam: 1 kaşık tavuk sote + 1 kaşık ıspanak yemeği + yoğurt (yemeklerden gerçekten 1'er kaşık yedim)
ara:250 gr çilek (çok mu olmuş bu? napiyim konu çilek olunca tutamıyorum kendimi)
1 saat pilates + 22 dk tempolu yürüyüş yaptım.
valla güzel taktik........bende az alıyorum doymazsam bir daha isterim diyorum.....geneldede doyuyorum zaten....önce gözüm doyacak
peppermint callana başladın mı?
bence cok guzel,
oglenki izgara tavuklu salatasiyla, ayraniyla, arada sutuylr aksam sebzesiyle, yogurduyla meyvesiye dort dortluk bir menu .
tek goze batan pogaca olabilir ama o da benim gozume batmadi, o kadar minik pogacadan hele de spor yapilacaksa bisey olmaz.
supperrr 10 verdim..
;-)
54 e az kaldiiiiiiiiiii
klikcim sen 54 un altina da inersin 30 nisana kadar cnm, misafirliklere dikkat edersen tabi.
ok.. katil bize
tamam anlaştık güzellikkaydirigubbakcemile5
peki bişi sorcam, ben şimdi koçum yaaa benim yediklerimi kim yorumlicak, hadi bi el atın dünküleri yazayım da...
uyanınca: 1 kuru kayısı + 1 bardak su
kahvaltı: 1 küçük sandviç ekmeği arasına beyaz peynir, domates, salatalık, yeşim biber + tek şekerli nescafe
ara: 2 kepekli biskuvi + yeşil çay
öğlen: ızgara tavuklu salata + 1 küçük dilim kepek ekmeği + ayran
ara:1 bardak yağsız süt
ara: küçük poğaca( spora gidicektim, çok acıkmıştım mecbur kaldım ama çok küçüktü)
akşam: 1 kaşık tavuk sote + 1 kaşık ıspanak yemeği + yoğurt (yemeklerden gerçekten 1'er kaşık yedim)
ara:250 gr çilek (çok mu olmuş bu? napiyim konu çilek olunca tutamıyorum kendimi)
1 saat pilates + 22 dk tempolu yürüyüş yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?