yok canim,
ben once 1 hafta 10 gun kadar bisiklet ceviricem, bel kaslarim zayifmis biraz guclensinler sonra baslicam callana.
zaten bel agrirken bu sporlar sakincaliymis, agrimadigi donemde yapicam.
sen?:uhm:
çok iyi edersin...önce tamir sonra bakım.......
ben cuma başlamıştım her yanım tutuldu kollarımı kaldıramıyordum..o yüzden 2 gün ara verdim dün başladım bakalım tekrardan.....bakalım sonuçlarını kaç günde görmeye başlıcaz
Ben dun basladim. Ama biraz tuhaf bir egzersiz. Yapabiliyom mu yapamiyom mu bundan bile emin olamadim. Dun kutuk gibi uyumusum, sabah genelde ben esimi uyandirmakta zorlanirim. Bu sabah o beni zorla uyandirdi. Callan in etksii mi acaba? Devam edip etkisini gozleyecegim
çok iyi edersin...önce tamir sonra bakım.......
ben cuma başlamıştım her yanım tutuldu kollarımı kaldıramıyordum..o yüzden 2 gün ara verdim dün başladım bakalım tekrardan.....bakalım sonuçlarını kaç günde görmeye başlıcaz
bu arada cok mutluyum, bu sabah tartildim; 54,8 h.sonu kilo almamis ve 100 gr vermis olmam superrrr
cok cok sevindim.
kizlar fotolara yorumlariniza sagolun;
saclarimi begenmenize sevindim.
truf canim fotografin birinde hakikaten kilolu cikmisim; ben de begenmedim o fotoyu , yine de yukledim ama.
lachesis benim gercekten gobisim yoktur, oturunca da pek cikmaz ama o foto kahvaltidan sonraydi ve o kadar cok yemistim ki, gobis isyan etti fiskirdi))
allik icin de baska renkler denicem cnm sagoll
spatz, begenmissin saclarimi cnm. ama renk henuz oturmadi, tecrubeyle sabit, renk 2-3 yikamadan sonra asil kendini buluyor. simdi fazla kizil gibi duruyor, 1 hafta sonra o fazla kizillik gidecek, daha dogal olacak.
Ay bana da biraz taktik verin...Sen bana gelince hic birsey yemiyorsun diye cok bozuluyor kayinvalidem...
Ben dun basladim. Ama biraz tuhaf bir egzersiz. Yapabiliyom mu yapamiyom mu bundan bile emin olamadim. Dun kutuk gibi uyumusum, sabah genelde ben esimi uyandirmakta zorlanirim. Bu sabah o beni zorla uyandirdi. Callan in etksii mi acaba? Devam edip etkisini gozleyecegim
evet bcanim aynen.
baslarda cok yorucu oluyormus bu egzersiz; birkac gune agrilar gecer bence.
ben aslinda dun soyle birseyde dusundum;
bu callan vucudu bastan sekillendirmeye yonelik bi program,
ben vucut seklimden memnunum yani ovunmek icin demiyorum; gogus , bel, kalca, orantilidir, popom dusuk ya da yana yayik degildir.. guzeldi benim vucudum, simdi uzerinde fazlaliklar var; benim ihtiyacim olan bu fazlalari vermek,
bikac kilo verdigim zaman alttan guzel bi vucut cikacak
(diye dusunuyorum)
o yuzden boyle cok agir egzersizlerle vucudumu yeniden sekillendirmeye calismama gerek yok, kardiyo ile kalori yakmaya ihtiyacim var benim.
sadece kendim icin degil; sizler icin de ayni sekilde ..
boyle birsey dusundum dun ;
sizce hakli miyim?
hani kiminin poposu yassidir, hic bombesi yoktur; ya da omuzlari cok dardir; beli kalindir vs. callan bu tipteki kisiler icin mi acaba?
yanlis mi dusunuyorum kizlar sizce
(kaytariyor degilim, yine de bir aklim yap diyor da, bir aklimdan da bunlar gecti iste)
lachesis canim Allah kavustursun.. esin islerini halleder cabucak doner, sen merak etme. 10 cabucak gecer. 30 nisan da mi geliyor ; biz spatz, klik ve ben 54 olucaz o tarihe, hadi sen de 57 ol.. esini zayif karsila he.
cnm 2-3 simidi sorma.
orda 150 yillik tarihi bir firin varmis, simitleri normal simitten biraz ufak. biz once 2 tane simit aldik; gittik cafeye, kahvalti tabagi da soyledik; o 2 simidi kahvalti tabagi gelmeden bitirmistik; esim sonra dediki gisip tekrar alayim bari, 4 tane daha almis, kahvalti bitene kadar ikimiz 6 simit yedik yani..
ben ne kadar yedim bilmiyorum.
ama ben normalde yarim simitten fazla hayatta yiyemem; cok zorlarsam belki bir tam yerim. ama bu siit degildi baska biseydi sanki,, citir citir oyle kolay yeniyordu ki.. oraya gidin o simitten yiyin derim.
Şimdi callan zor bir egzersiz, ihtiyacın yoksa yapmayabilirsin ama, vücutta hiç kullanmadığın kaslar var onları bu sayede kullanıyorsun, ilk ağrılar ondan zaten, bu kasları da kullanman sayesinde, vücudun sadece şekil almakla kalmıyor, sımsıkı oluyor, ben çok memnunum, ben de vücudumdan kalçalarımın büyüklüğü dışında memnundum, kalçalar için başladım ama mesela şimdi, sadece kalçamı değil, karnımı, bacaklarımı ve göğüslerimi daha çok beğeniyorum. Ki göğüs için hiçbirşey yapmadığım halde:) Bir de omurganın esnemesi için plates de callan da çok faydalı, esnek bir omurga daha az sakatlık ağrı demek.
Yalnız selülitlerime çare olmadı hala, onlarla başım dertte
bir de henüz beden düşmesi falan olmadı.
Bence de senin acelen yok canım, bel ağrıların geçtikten sonra bel kaslarını güçlendirmek için yapabilirsin ama plates callan falan.
lachesis canim Allah kavustursun.. esin islerini halleder cabucak doner, sen merak etme. 10 cabucak gecer. 30 nisan da mi geliyor ; biz spatz, klik ve ben 54 olucaz o tarihe, hadi sen de 57 ol.. esini zayif karsila he.
cnm 2-3 simidi sorma.
orda 150 yillik tarihi bir firin varmis, simitleri normal simitten biraz ufak. biz once 2 tane simit aldik; gittik cafeye, kahvalti tabagi da soyledik; o 2 simidi kahvalti tabagi gelmeden bitirmistik; esim sonra dediki gisip tekrar alayim bari, 4 tane daha almis, kahvalti bitene kadar ikimiz 6 simit yedik yani..
ben ne kadar yedim bilmiyorum.
ama ben normalde yarim simitten fazla hayatta yiyemem; cok zorlarsam belki bir tam yerim. ama bu siit degildi baska biseydi sanki,, citir citir oyle kolay yeniyordu ki.. oraya gidin o simitten yiyin derim.
Bu arada evet 57 olmalıyım, hatta 56.9 olayım, 57den sıkıldım, hedefimize çabuk ulaşalımda buluşup tatlı yiyelim olumunekankayizsmile
ol canim;
56,9 ol.. bu hafta bu guzel havalarda mutlaka iyi kilolar vermeliyiz kizlarrrrrr kaydirigubbakcemile
kızlarrrrrrr biricik sevgilim bana çiçek göndermişopuyorumnanaktan
içinden gelmiş şirkete göndermişşşş, çok güzellerrrrropuyorumnanaktan
ayyy bayılıciimmm sevinçtenzemuszemus
Kahveyi sekersiz icmeye calissan iyi olur.
Kahvaltida yedigin ekmek esmer ekmek miydi? Yoksa beyaz miydi?
Oglen yemegin cok guzel
Bence pogacanin da ziyani yok kucukse
Aksam yemegin ve aranda iyi...
Ustelik spor da yapmissin...
Aferin sana da...
Simdiye kadar yediklerim yaptiklarim kizlar
KAhvalti oncesi
2 adet kuru kayisi, filtre kahve ve corek otu
1 saat 5 mil leslie(lastikle yapilan program, Deli gibi ter attim)
Kahvalti:Yarim dilim cavdar ekmegi
Yarim kibrit kutusu peynir
1 tatli kasigi aci ezme
bir avuc maydanoz
Ceyrek domates
Ginkgolu yesil cay
Ara:
Yarim bardak tarcinli yagsiz sut
Ogle
2 kasik hic yagsiz pisirilmis eriste
1 adet izgara kofte(yagsiz kiymadan yapilmis)
Salata (Yag yok, balsamik sirkeli)
Ekmek yok
Kizlar az yememin sebebi canimin cok istememesi. ceza falan isin sakasi. Canim istese hayatta tutamam bogazimi.Galiba midemi kuculttum ben. Doydum sinyalini cok cabuk veriyor beynim artik...Tabi bu da iyi degil. Ama her turlu besini gun icine dahil etmeye calisiyorum.
benim su ana kadar yediklerim;
spatz bak bakalim
20/04/10
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
1 k.kutusu b.peynir (uzerine az z.yag,kekik,pul biber,nane)
Maydonoz
1 minik recel, yesil cay
Ara
Bir kuru kayisi,bir k. incir,bikac kuru uzum
Ogle
1 parca tavuk gogus izgara
2-3 kasik zyagli brokoli
1 kase casik
Ara
Bu arada ben yeni kalktım, çünkü eşim sabah 6 da gitti uyuyamadım bekledim 5 de ona kahvaltı hazırlamak için. 10 gün yok
Prensesim, birtaneciğim doğumgünün nasıl geçiyor, inşallah çok güzel geçiyordur, ben bugün 1 de kalktığım için mantı yapamıycam ama galiba, geçe sarkar diye hafif geçiriyim diyorum, sen yaptın mı acaba:)
kızlarrrrrrr biricik sevgilim bana çiçek göndermişopuyorumnanaktan
içinden gelmiş şirkete göndermişşşş, çok güzellerrrrropuyorumnanaktan
ayyy bayılıciimmm sevinçtenzemuszemus
alllah kavuştursun Lachesisciğim, çabucak geçsin günler de kavuş eşinehihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?