opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
adin pepper olunca ben de acı seviyorsun sanıyordum canımkaydirigubbakcemile3
gelelim bu saate kadar yediklerime :
sabah : 3 s.zeytin-2 y.zeytin-1 haşlanmış yumurta-1 sivri biber-1 salatalık-1 çay kaşığı kadar beyaz peynir-2 dilim çavdar ekmeği-1 bardak şekersiz çay
ara : 1 avuç beyaz leblebi-1 bardak bitki çayı
öğlen : 5 kaşık pilav-1 kase tarhana çorbası-1,5 tane sivri biber-1 tabak pul biberli yoğurt
ara : 8 tane çilek
sonraya doğru bir avuç kuru üzüm yiycem
akşama kaynanamdayım.ne yiyeceğimi bilmiyorum.ama kesinlikle dünkü yanlışımı yapmayacağım.çok az yiyeceğim.
bu arada 1 lt de su içtim.
evettttt
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
)))
peppermint, nane yanii ... nerden sectim bu adi ben de unuttum valla.
aci hic yiyemem ben cnm,
anchusa bizde de ayi; annem ben beni bildim bileli diyettedir, o yuzden bizim evde yemekler, hep sivi yagla, az tuzlu piser, salatalara tuz atmayiz.... tereyag kullanmayiz.. baharat da kullanilmazdi bizim evde.
)))
peppermint, nane yanii ... nerden sectim bu adi ben de unuttum valla.
aci hic yiyemem ben cnm,
anchusa bizde de ayi; annem ben beni bildim bileli diyettedir, o yuzden bizim evde yemekler, hep sivi yagla, az tuzlu piser, salatalara tuz atmayiz.... tereyag kullanmayiz.. baharat da kullanilmazdi bizim evde.
klikcim güzel menu. öğlenden pilavın yanında başka birşey yok muydu? tavuk gibi, köfte gibi? işyerinde yiyorsun ya ondan soruyorum.
akşam da dikkat et lütfen canım, çünkü çok iyi gidiyorsun emeklerin boşa gitmesin.
bizim evde de yağ, tuz çok az konur, o yüzden ben de tuzsuz yağsız yemeye alışkınım. erkek arkadaşım benim her yaptığın yemeye tuz atar. gerçi aynı yerden oldugumuz için, mutfak kültürü aynı ama yine de böyle küçük farklar oluyor.
Daha iyi bosver..Kayinvalidem tel acti. Kolesterolu yuksek cikmis.Neden acaba , cok yag da kullanmam diyor?? Demekki vucudun bu kullandigini da tolere edemiyor dusureceksin yag miktarini dedim.
Peppermint diye bir yunan filmi var. Senin nicki gorunce ilk aklima o gelmisti benim de.
Kati yag kullanmam gerektiginde tereyag kullanirim ben margarin yerine. Margarinden bin kat daha iyi cunku.. Bazi keklere , ozellikle kurabiyelere mutlaka katiyag koyman gerekiyor cunku..Ama yemege hep zeytinyagi kullaniyorum. Boyle alismisim boylesi daha lezzetli geliyor. ama dogulu baska bir arkadasim var mesela. Abisi egeli bir kizla evlendi ve ege kulturuyle pisiriyor yemeklerini. O arkadasim da zeytinyaginin ne kadar agir oldugundan , abisinin esinin yemeklerinin midesine oturdugundan sikayetci. ve tereyaginin daha hafif oldugunu idda eder hep.. Demekki biz buyurken damat tadimiz da annelerimizin yemek kulturune gore bicimleniyor.
anchusa selam,
sen ebru salli plates2 dvdsini netten mi indirdin? satin mi aldin?
indirdiysen bana linkini atar misin? topum da var lastigimde bos durmasinlar; yeniden pilatese baslayayim; sirtima belime de iyi gelir..
keske burda da msn gibi titresim gonderilebilse;
anchusa ya bi titresim gondermek istiyorum su anda...
Ben de isterim ben de zemuszemus
Ne doyumsuzum ben böyle nan, her gördüğümü istiyorum, istemiyorum vazgeçtim, zaten ebruyu görünce o korkunç dudaklarını patlatma gibi bir gereksinim doğuyor ben de süprizzzzz
am kadin pilatesi hakikaten guzel ogretiyor.
bikmadan tane tane; tekrar tekrar anlatiyor bir hareketi.
Ne doyumsuzum ben böyle nan, her gördüğümü istiyorum, istemiyorum vazgeçtim, zaten ebruyu görünce o korkunç dudaklarını patlatma gibi bir gereksinim doğuyor ben de süprizzzzz
Hayır spattzım , ben yemeğe eve gidiyorum.işyerim evimin hemen arka sokağında. 45 dk yemek iznim var.evde ayarlayabiliyorum yani ne yiyeceğimi. o yönden şanslıyım anlayacağın.bugünde evde pilav vardı önceki günden.çorbamda vardı.onları yedim. bu sayede hemde evelsi günden kalan yemeklerimi değerlendirmiş oluyorum.
ya bu arada bu kuru üzüm ne kadar güzel oluyormuş böyle.önceden hiç yemezdim. şu an ara olarak yiyorumda bayağı hoşuma gitti.şekersiz çaylda süper gidiyor.1 avuç yedim şimdi.acaba diyetime olumsuz etki edermi? şekerli ya ?
anchusa selam,
sen ebru salli plates2 dvdsini netten mi indirdin? satin mi aldin?
indirdiysen bana linkini atar misin? topum da var lastigimde bos durmasinlar; yeniden pilatese baslayayim; sirtima belime de iyi gelir..
Ben de çıktım 1-2 kilometre yürüdüm, şuleciğimin verdiği çay için gerekli malzemelerle, saç yağı falan aldım, onlarla uğraşıyım gidip bakayım, eşim yokken, bunlarla zaman geçiriyim bari. bayanssulusmile
Bende cok antipatik buluyorum ama kadin gercekten iyi acikliyor haraketleri.Estetik mucizesi bir bayandan ben d epek birsey beklemezdim.Ama sasirtti beni Baska cd lere de baktim ama nefes sesinden baska bir sey yok... Kaburga kapanmasi ne, imprinting nasil bi poziyon? pelvis nasil yukari cekilir? Saskin saskin bakiyorsun. Bu cd de hatun tek tek acikliyor..Sezarin hakki sezara simdi. Pilateste iyi..
eve mi gidiyorsun? ne kadar şanslısın canım..
üzüm biraz şekerlidir, ama çok abartmadan yiyebilirsin tabiki dealkisalkisalkis
alkisalkisalkisben çok seviyorum pilatesi. hele topla yapılan hareketlere bayılıyorumopuyorumnanaktan
ben de istiyorum pilates linki ben deeeeeopuyorumnanaktan
anchusa pilissss buyrunnnnnnnnn
nasil bisey o cay canim?
aynen..
ben daha once kizlara anlatmistim cok gulmuslerdi bak sana da anlatayim;
bi pilates dvd si almistim ben de;
yabanci bi adam ama dublajliydi cd;
ceviri mi yanlis nedir;
adam bir diyor ki, bacagi kaldirirken nefes al indirirken ver,
hareketin ikinci tekrarinda bacagi kaldirirken nefes ver, indirirken al diyor;
napicagimi sasirdim;
tesbih bocegi gibi yerde yuvarlanip duruyorum baktim;
esim gordu guldu halime.
)
sonra ebruyu kesfettim;
ben tv programinin vdeolarini yapiyordum tv8 in sitesinden,
ama simdi dvd olursa daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?