50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burcu hayal canim boyun ne guzel uzun benim kisa oyonden sanssiziz
senin suan kilon kac 50 mi olmak istiyosun anam sen ozaman bir deri bi kemil kalirsinya
benimde tam tersim ustum kalin altim ince, zayiflayinca hep altimdan gidiyo ,ne sinir bisi dimi

slm kızlar yaa nasılsınız bakalım=)) yaa bende 60 kloyum ama 55 olmak istyorummm hemdee coooookkk istyrummm cok cabuk alıp veriyorum ama şimdi final zamanı elime geceni yiyorum stresten bakalım nolcaaakkk

bende 50 olmayi cok istiyorumda ,iste olamiyorum ,kendi sucum ,buda
gerci spor falanda yapiyorum ama bi etkisi olmuyo
insallah verirsin ,canim

Meraba kızlarr ben artık diyeti bıraktım:1closedeyes:.Diyeceksiniz verdin mi bilmiyorum.Haftasonu sporada gitmedim.Bıktım artık ya zaten 1aydır eşimi göremiorum ve 1ay sonra görüşecez üffffffffffffffffffffffklava:.Herşeyden sıkıldım artık:çok üzgünüm:.Az az yiyeceğim keyfime bakacağım

ben de 57.7 kiloyum, 5 i biryerde ile birlikte yağ yakıcı sandaroz aldım,2 gündür kullanıyorum yanında akşamları yürüyüş de yapıyorum, tabi yediklerime dikkat ediyorum, umarım faydası olur hedefim 5 kilo vermek, boyum 1.63

170 bota 58 kilo gayet ideal hatta zayıf bile sayılırsın, bölgelsel zayıflama için hareket yapman lzm yediklerini çok abatrmadan yürüyüş yap düzenli ve basen eritici hareket faydasını görceksin :) bnm de tam tersi belim ve kollarım kilo alıyor verirken de bacaklardan veriyorum

bugun yediklerim
sabah klasik kahvaltı
ögün arası mercimek corbasıcokacimcoook
öglen bezelye yemegi ekmek yok ama
aksam hiçbirsey
ilerleyen saatlerde ekmek peynir ceyrek ekmek ama napiiiim cok acıkmıstım
birazdan da meyve yicem
evde de dondurma :icecream:var ama yemem insallahÇok üzgünüm çoook
3 kg gitse benden haziran sonuna kadar ne güzel olur dimizemuszemus

ya kızlar kilo vermem durdu gerçi diyet flm yapmıorum ama az yemek yiyodum ne yapmam lazımmm

yaa bendede öle oluyo ekmeği kesince direk 3 kilo falan gidio sonra duruyo ama ondan sonra abur cuburu azaltıyorum salata yemeye çalışıyorum bol bol o zaman devam ediooo ölee

Aynı vaziyet bende de mevcut bal-esmer.GEnellikle üstümden gidiyor kilolar ve göğüsleirm miniliyor. Tövbe tövbe diyorum. Kalça ve bacaklarda da erime var ama üst tarafım gibi olmuyor. Herhalde kalça ve bacaklar daha zor eriyor. Ben de spor yapıyorum, hocadan özellikle kalça ve bacak hareketi yaptrmasını istiyorum. sanrıım daha uzun sürede gidecek, arkadaşlarıma ve aileme sorarsan aslında süper olmuşum da işte sanırım kendime çok acımasız davranıyorum. DAha ince daha sıkı bir kalçamız olması dileğiyle

SAbah kahvaltı yapmışsın, öğün arasında çorba içmek yerine daha az kalorili mesela light küçük bir yoğurt yiyebilirsin ya da yarım su bardağı light süt ile beraber bir porsiyon meyva yiyebilirsin. Çorbanı da öğlen yemeğinde yersin. Hem yemekten önce çorba yiyince insan tıkanıyor ve istese de fazla yemek yiyemiyor. Akşam hiçbirşey yazmışsın ki bence bu çok yanlış. Bak akşam öğününü yemediğin geçiştirdiğin için daha kötü bir şey yapmış ve ilerleyen saatlerde yemek yemişsin ki ilerleyen saatlerde yenen yemeklerde metabolizma hızı düştüğünde kilo alma riskin daha fazla. Bunun yerine akşam yemeği yeseydin daha iyi olurdu. Hadi kolay gelsin sengözlerimebaksanab

günaydın şekerilerim nasılsınız bugün? canım zaten hedefine fazla bir kilon kalmamıştı fazla yiyip tekrar kilo alma ama olur mu dikkat et,listeden çıkarayım mı seni ?

thelake18 ve sbl.dnz hoşgeldiniz kızlar sefalar getirdiniz,hep beraber ideal kilomuza ulaşmaya ne dersiniz? peki bunun için neler yapar neler yersiniz? güngün bizle paylaşır mısınız? sizide listeme ekleyeyim mi?

damlacığım spor yapmamız ve az yemek değil düzenli yemek yememiz lazım canım kaydirigubbakcemile5

bal esmerciğim measın dediği ve yaptığı gibi sorunlu bölgelerimiz ile ilgili daha çok spor yapmalıyız. benim bel ince kalça ve göğüs bol olduğu için tüm bedeni çalıştıran sporlar yapıyorum ve göğüs için hareket yapmıyorum.zaten büyükler kaydirigubbakcemile3

montesori neden güzel güzel akşam yemeğini yemedin sonra çeyrek ekmeği götürdün klava: zayıflamak istiyorsak öğün atlamamalı ve kendimizi uzun süre aç bırakmamalıyız kaydirigubbakcemile

dünki yediklerim
sabah:klasik kahvaltı
ara:1 avuç erik
öğlen ; davette olduğum için mecburen 4 kaşık kısır ve 1 dilim börek yedim
ara:meyve salatası
akşam;1 tas sebze çorbası
ara; 2 adet kayısı

spor yapamadım ama sahilde 3 saate yakın tempolu yürüdüm,2,5 lt ye yakında su içtim

herkese kolaylıklar dilerim

Kızlar Günaydın

Haftasonu tahmin ettiğim gibi kilo almışım.. bir kaç dilim köy ekmeği ve makarna ( küçük bir tabak ) yedim sadece oysaki.. kilo vermek bu kadar zor iken kilo almak nasıl bu kadar kolay anlayamıyorum.Hemen +1.8 Kg... Ya benim bu haftasonu çoook zayıf olmam lazım.. aylar sonra ilk defa sevgilimi göreceğim....

Ne yapayım??:uhm:

canım benim sen ne zaman tartıldın sabah aç karnına wc ye gittikden sonramı? sen hiç moralini bozma diyet ve sporuna devam et hayatım. regl dönemin ne zaman yakınmı ? onun etkiside olabilir bende 2 kg farkediyor valla delikafadulden

gunaydin kızlar...

yoktum günlerdir, bitirme tezimle uğraşıyorum. bitmek bilmiyor meret. beynim uyuştu artık ya...tabi bu sırada pek diyet yapmak mümkün olmuyor. yine de dikkat etmeye çalıştım ama üstüne bir de regl olunca...gelsin tatlilar...bu sabah tartılmaya cesaret edemedim doğrusu.

hepimize iyi haftalar...ve fit vücutlar :)

bende 58 kiloyum 1.67 boyum var 5 kilo vermem lazım aburcubur olayı beni bitiriyo onları yemezsen hemen fark diyo bugünden itibaren sonverdim yemeye inşallah kararlı davranırım yürüyüşede başladım sabah akşam yürüyeceğim gece aç yatınca kesin kilo veriyorum akşamları bişey yemmiyeceğim gitmesi lazım bu kiloların çok rahatsız oluyorum bu 5 kiloyuda bu kış aldım böyle devam ederse 100 kilo olacam-tatlicadiarzu-

gunaydin kizlarrr
nasilsiniz bugun mooncum sen nasilsin ,ben hala hapsurup duruyorum sabahtan beri :)
diyetler nasil gidiyo kizlar

evet ya spor şart :1no2:geçen yaz diyet yapmadan sadece günde 30 dk pilates yaparak 5 kilo vermiştim çok işe yarıo resmen sıkılaştırıo duruşunu bile değiştirio insanın delikafadulden ama şimdi final haftam ödev ve sınavlarla uğraşıyorum malesef hiiç vakti yok inş. yazın yapıcam sporumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…