slm kızlar yenı gelen arkadasımızada hos geldın dıyorum.bal esmer bende senınle aynı dertten muzdaripim.ustunm ınce ama hepte ordan gıdıyor.popoda lopez gıbı napcaz bılmıyorum.daha 8 kılom var nasıl gıttcek ya.boyum 170 kılomu cok gostermıyorum ama cogu alt kısımda.kendımı 50 klıo nezaman gorucem.bana bıraz moral ve onerı verın kızlaropuyorumnanaktan
kızlar hepinize kolay gelsin öncelikle. ya benim bu koca popom nasıl eriyecek bilmiyorum valla aylardır uğraşıyorum. zayıflasam da hep üstten zayıflıyorum. kalça aynen yerli yerinde. hatta biraz fazla kilo alırsam üst bacaklar şişmeye başlıyor. spor da yapıyorum ama ne biliyim olmuyor sanki. ince bacaklı kızlara o kadar özeniyorum ki.
bugün biraz ipin ucu kaçtı. arkadaşımla buluşmuştum. bakalım haftaya yeni bir egzersiz programı deneyecem reglim de bittikten sonra biraz daha veririm diye düşünüyorum.
bugun yediklerim
sabah klasik kahvaltı
ögün arası mercimek corbasıcokacimcoook
öglen bezelye yemegi ekmek yok ama
aksam hiçbirsey
ilerleyen saatlerde ekmek peynir ceyrek ekmek ama napiiiim cok acıkmıstım
birazdan da meyve yicem
evde de dondurma :icecream:var ama yemem insallahÇok üzgünüm çoook
3 kg gitse benden haziran sonuna kadar ne güzel olur dimizemuszemus
Meraba kızlarr ben artık diyeti bıraktım:1closedeyes:.Diyeceksiniz verdin mi bilmiyorum.Haftasonu sporada gitmedim.Bıktım artık ya zaten 1aydır eşimi göremiorum ve 1ay sonra görüşecez üffffffffffffffffffffffklava:.Herşeyden sıkıldım artık:çok üzgünüm:.Az az yiyeceğim keyfime bakacağım
Kızlar Günaydın
Haftasonu tahmin ettiğim gibi kilo almışım.. bir kaç dilim köy ekmeği ve makarna ( küçük bir tabak ) yedim sadece oysaki.. kilo vermek bu kadar zor iken kilo almak nasıl bu kadar kolay anlayamıyorum.Hemen +1.8 Kg... Ya benim bu haftasonu çoook zayıf olmam lazım.. aylar sonra ilk defa sevgilimi göreceğim....
Ne yapayım??:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?