50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ee onlarda hakli.Ama bu pek cok meslekte boyle. Fizigini kullaniyor kadin biraz bu konuda. .Kadinin sinir bozucu bir yani da var..

havuç yerine aynısını kabakla yapsan ? kabakla daha hafif oluyor da ondan diyorum canımkaydirigubbakcemile2

havuc yuksek oranda seker icerir. Aksam yeme onu. Kabak varsa kabakla yapabilrisin ayni salatayi

genelde tum spor hocalari kiziyormus ona,
yanlis yaptiriyor hareketleri diyorlarmis.

ama bence hicbir riskli hareket yaptirmiyor; yavas yavas asama asama ilerliyor.
yok yok, baslicam yeniden ben de.
bu aksamdan tezi yok )
linkler cabuk yuklenir umarim.

sen bayag eskiymissin pilateste..

havuç yerine aynısını kabakla yapsan ? kabakla daha hafif oluyor da ondan diyorum canımkaydirigubbakcemile2

havuc yuksek oranda seker icerir. Aksam yeme onu. Kabak varsa kabakla yapabilrisin ayni salatayi

havuc 2 olumsuz oy aldi.
kabagim da yok,
baska bisey dusuneyim.. hah buldum,
karnibaharim var, onu haslayayim ben yogurtlu yerim.

slm kızlar
bugünki menü

kahvaltı:1 domates 1 salatalık 2 zeytin bir dilim ekmek
ara: kırmızı biberli yoğurt
öğlen:1yumurta bir salatalık 1domates
ara: maden suyu
akşam: ızgara balık yeşillik

selam herkese....... az önce akşam yemeğimi yedim karnım şişti..... açtım hızlı yedim sanırım.. mideme oturdu......

2 küçük baget, 3-4 kaşık garnitürlü makarna yoğurt........

bi daha öğlen yemeğini iyi yicem yoksa evde herşeye saldırıyorum...

3.30 gibi eve geldim 1 tane anamur muzu, çeyrek çubuk kraker yedim.2-3 tatlı kaşığı krem karamel yedim oda kesmedi elma yedim......en son yemeğimi yedim gördüm günümü

Son düzenleme:

saat daha erken canım, yakarsın sen onları, ben de senin çayından yaptım bugün, yalnız tane karabiber alıyım dedim, minik kavanoz gibi bişeydeydi, meğer başında değirmen varmış, top olarak atamadım, parçalı attım, fazla atmış olabilirim hafiften acı oldu ama yine de güzeldi tadı:)

afiyet olsun .......şifa olsun......

o değirmen çıkıyor.......kapak gibi döndürülerek...... içine birde limon sık yada dilim limon at..... bende az önce içtim.....

Yolladim ozeline. hatunun orta okul ogrencisi gibi minnacik basenlerini gorunce daha bir gaza geliyorsun..hatta sinir oluyorsun...ama ben sevdim. bazi haraketler zorlayici da onlari yapabildigim kadar yapiyorum...

ben de istiyorum o linkten lütfeeeeeeeeeen
her gördüğüm şeye atlıyorum ben de
bana da, bana da diye. güççük çoçuklar kibin

havuc 2 olumsuz oy aldi.
kabagim da yok,
baska bisey dusuneyim.. hah buldum,
karnibaharim var, onu haslayayim ben yogurtlu yerim.

ne güzel bir alternatif buldun sen böyle fıstık

slm kızlar
bugünki menü

bence süper bir menü

aç kalmamak lazım.

ellerine sağlık
şifa niyetine
ooooooooh.

slm kızlar
bugünki menü

Kuzucum harika beslemişsin, spordan haber yok ama aklinialirimsmile

Ben de bugün gayet güzel beslendim, az yedim ama akşam kapanışı öyle bi yaptım ki, buraya yazmaya utanıyorum bilmiyorumkismile Canım tatlı çekti tüm gün, kuru meyvelerim de bitmişti, önce 1 gofret yedim, nasılsa az yedim diye, sonra bi tane daha yedim, sonra iyice bıkam diye 1 tane daha yedim. (tamamiyle battı balık yan gider olayı, bi de cidden iyice bıkam ki başka yemeyem, ev çiko dolu çünkü) Ama spor yaptım baya:

1. Tibet
2. Nivea (4 setlik)
3. Callanetics
4. Kendim akşam yemeğinden sonra biraz leslie tarzı yaptım. Daha da spor yapcam. Ama valla billa başka abur cubur yemicem

dulci naptın klava: klava:klava:
daha dün konuştuk bizim vaktimiz kısıtlı kaçamak yok diye daha ilk günden
olmadı kötükedihüso

ayrıca sporumu yaptım cnm sabah lesliyle 5mil
öğlen 40dk yürüyüş birazdanda 3mil yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…