bizim spor salonundaki hoca sinir oluyor ebru şallı'ya. "biz burda kendimizi paralıyoruz üstelik bu işin eğitimini de aldık, hatun 2 günde pilates uzmanı oldu. bizim öğrenciler bana kızıyor ebru'nun hareketlerinden niye yaptırmıyorsun diye" diyor:roflol:
kizlar ben ara ogun olarak 1 bardak yagsiz sut ictim;
bir de minik kepekli b. peynir domatesli tost yedim.
simdi aksam az yemem laizm.
esim yok;
kendime ne yapsam da yesem acaba?
yogutrtlu havuc salatasi mi yapsam (hani yagda havuclar kavrulup yapiliyor ya) ??
ne dersiniz,
1 dilim de kepek ekmegi, bol bitki cayi?
olur mu?
kizlar ben ara ogun olarak 1 bardak yagsiz sut ictim;
bir de minik kepekli b. peynir domatesli tost yedim.
simdi aksam az yemem laizm.
esim yok;
kendime ne yapsam da yesem acaba?
yogutrtlu havuc salatasi mi yapsam (hani yagda havuclar kavrulup yapiliyor ya) ??
ne dersiniz,
1 dilim de kepek ekmegi, bol bitki cayi?
olur mu?
bizim spor salonundaki hoca sinir oluyor ebru şallı'ya. "biz burda kendimizi paralıyoruz üstelik bu işin eğitimini de aldık, hatun 2 günde pilates uzmanı oldu. bizim öğrenciler bana kızıyor ebru'nun hareketlerinden niye yaptırmıyorsun diye" diyor:roflol:
Ben de uzun sure winsor pilates i yaptim ama yanlis yapip duruyormusum..Sonra macaristanda iken spor salonuna yazildim pilates icin. Macarca hic bilmiyordum o zaman bir de. Herkes nefes aliyo ben veriyom, hherkes sag bacagi kaldiriyor ben solu.herkes lastigi cekiyo ben indiriyom falan....Birde bana bakip bakip guluyrolardi.. Kendimi o kadar aptal hissettim ki. Sonra bonie s pilates workout a gectim..Youtube dan 2 yil onu yapmisimdir. O kadinda cok sevklendiriyor....Baya gaza getiriyor. O hosuma gitti.Sonra bir arkadasim macaristanda power yoga sertifikasi almisti. O yoga dersleri verdi. Nefesleri orda anladim.En sonunda da ebruyu kesfettim. Tam benim gibi gec anlayanlara yonelik bir uslubu vardi. Ondan sonra ne yaptigimi biraz anlamaya basladim...
cok yasa emi. Ayni seyi yazmisiz.havuç yerine aynısını kabakla yapsan ? kabakla daha hafif oluyor da ondan diyorum canımkaydirigubbakcemile2
havuç yerine aynısını kabakla yapsan ? kabakla daha hafif oluyor da ondan diyorum canımkaydirigubbakcemile2
havuc yuksek oranda seker icerir. Aksam yeme onu. Kabak varsa kabakla yapabilrisin ayni salatayi
sen bayag eskiymissin pilateste..
havuc 2 olumsuz oy aldi.
kabagim da yok,
baska bisey dusuneyim.. hah buldum,
karnibaharim var, onu haslayayim ben yogurtlu yerim.
cok yasa emi. Ayni seyi yazmisiz.
havuc 2 olumsuz oy aldi.
kabagim da yok,
ben kactim kizlar.
byeeeeeee
optum cok
sagolun herseyy icinnnnnnnn
selam herkese....... az önce akşam yemeğimi yedim karnım şişti..... açtım hızlı yedim sanırım.. mideme oturdu......
2 küçük baget, 3-4 kaşık garnitürlü makarna yoğurt........
bi daha öğlen yemeğini iyi yicem yoksa evde herşeye saldırıyorum...
3.30 gibi eve geldim 1 tane anamur muzu, çeyrek çubuk kraker yedim.2-3 tatlı kaşığı krem karamel yedim oda kesmedi elma yedim......en son yemeğimi yedim gördüm günümü
saat daha erken canım, yakarsın sen onları, ben de senin çayından yaptım bugün, yalnız tane karabiber alıyım dedim, minik kavanoz gibi bişeydeydi, meğer başında değirmen varmış, top olarak atamadım, parçalı attım, fazla atmış olabilirim hafiften acı oldu ama yine de güzeldi tadı:)
Yolladim ozeline. hatunun orta okul ogrencisi gibi minnacik basenlerini gorunce daha bir gaza geliyorsun..hatta sinir oluyorsun...ama ben sevdim. bazi haraketler zorlayici da onlari yapabildigim kadar yapiyorum...
havuc 2 olumsuz oy aldi.
kabagim da yok,
slm kızlar
bugünki menü
kahvaltı:1 domates 1 salatalık 2 zeytin bir dilim ekmek
ara: kırmızı biberli yoğurt
öğlen:1yumurta bir salatalık 1domates
ara: maden suyu
akşam: ızgara balık yeşillik
selam herkese....... az önce akşam yemeğimi yedim karnım şişti..... açtım hızlı yedim sanırım.. mideme oturdu......
2 küçük baget, 3-4 kaşık garnitürlü makarna yoğurt........
bi daha öğlen yemeğini iyi yicem yoksa evde herşeye saldırıyorum...
3.30 gibi eve geldim 1 tane anamur muzu, çeyrek çubuk kraker yedim.2-3 tatlı kaşığı krem karamel yedim oda kesmedi elma yedim......en son yemeğimi yedim gördüm günümü
saat daha erken canım, yakarsın sen onları, ben de senin çayından yaptım bugün, yalnız tane karabiber alıyım dedim, minik kavanoz gibi bişeydeydi, meğer başında değirmen varmış, top olarak atamadım, parçalı attım, fazla atmış olabilirim hafiften acı oldu ama yine de güzeldi tadı:)
slm kızlar
bugünki menü
kahvaltı:1 domates 1 salatalık 2 zeytin bir dilim ekmek
ara: kırmızı biberli yoğurt
öğlen:1yumurta bir salatalık 1domates
ara: maden suyu
akşam: ızgara balık yeşillik
Kuzucum harika beslemişsin, spordan haber yok ama aklinialirimsmile
Ben de bugün gayet güzel beslendim, az yedim ama akşam kapanışı öyle bi yaptım ki, buraya yazmaya utanıyorum bilmiyorumkismile Canım tatlı çekti tüm gün, kuru meyvelerim de bitmişti, önce 1 gofret yedim, nasılsa az yedim diye, sonra bi tane daha yedim, sonra iyice bıkam diye 1 tane daha yedim. (tamamiyle battı balık yan gider olayı, bi de cidden iyice bıkam ki başka yemeyem, ev çiko dolu çünkü) Ama spor yaptım baya:
1. Tibet
2. Nivea (4 setlik)
3. Callanetics
4. Kendim akşam yemeğinden sonra biraz leslie tarzı yaptım. Daha da spor yapcam. Ama valla billa başka abur cubur yemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?