50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne desen haklısın canım, resmen kendimi kaybettim. Ama inan bugün az yemek yedim. Bu sıralar iştahım da kabarık. Ama söz veriyorum. 16 Mayısa kadar 1 kez bile abur cubur yersem konuşma benimle. Pastayı saymazsak, Tam hatırlamıyorum ama yaklaşık 1 aydır ilk abur cuburum. :çok üzgünüm: Belki de stresten olabilir, çok düşünmüyorum ama bu hafta işle ilgili haber bekliyorum belki bu dengesizliğim o yüzden. 1 aydır bişiler çıkartıyolar hala sonuçlanmadı. 1 görüşme daha derlerse gitmem valla :umursamaz:

Tebrikler alkisalkisalkis

Buarada sen sakın bana bakma canım, ben baya kilo verdim, o yüzden şu an daha rahat davranabiliyom ) Sen hele bi 56 gel bakalım kaydirigubbakcemile5

bu kadar gofretten sonra gözüm üzerinde :jeyyar: bidaha yok olursada sabah olsun ve bitane olsun lütfen..
inşallah olur işin cnm.. ahh bir geleyim 56 ya ne isterimki 3 kiloyuda düğün stresiyle veririm zaten. =) bende akşam yemeğinden doymadan kalktım valla yeşil çay yapıcam şimdi senin boyunda 160 dimi benim gibi?

Saolasın canım Şeniz Ama şöyle diyem, ben 4 te falan yatıyom en erken, ve başka hiçbişi yemicem o saatte kadar. Yeşil çayım bitti, bitmeseydi yeşil çay içerdim. Bi de bugün az yedim baya. (sebze yemeği yoktu, ne yiyeceğimi şaşırdım) Bi deee yeme düzenimi aniden değiştiremiyom, son günlerde çok tatlı yedim ya, o yüzden de böyle olmuş olabilirim :ecrin_bebek:

O yüzdeeen, sen bana bakma sempatiksalakcinni Sana kötü örnek olmayı hiç istemiyom valla, daha dün bu yola başkoyduk birlikte, oklavayı çok haketttim ben klava:

Amin kuzucum, olmazsa da erkek arkadaşım gelince bol bol tatil yaparım diye kendimi avutuyom yerimseniben Yüksek lisans yolu gözüküyo bana boshayallersmile

Benim boyum 1,58 sanırım, kendim ölçtüm, her ölçümde farklı bişi bulmayı başardım, o yüzden emin değilim. Ama işte 158+-1 cm sanırım ve buna rağmen şu anki kilomda fiziğimden çok memnunum, o yüzden sen haydi haydi fıstık gibin olursun aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile5

inanırmısın bende şu anki fiziğimden çok memnunum aslında. Daha öncede söylemiştim olduğumdan az gösteriyorum sıkı etim var.. 53 olmayı sırf beğendiğim gelinlik daha güzel dursun diye istiyorum. çünkü üst kısım sırf drape (katlama gibi oluyo) şişman gösterebilir oyüzden ekstra zayıf olmam lazım.. hafta sonu nişanlımla kot aldım 34 beden (likralı tabi)

selam kızlarrr iyisiniz inşalah bugğn hiç gelemedim yeğenim ameliyat oldu daha 2 yaşında bebişim:asigim: dün sağlam diyet modundaydımda bugün sanki stresten cozuttum gibi fisfisfis

kaydirigubbakcemile3 Sevindim kuzucum, böyle kilo vermek daha keyifli, benim tek derdim süpriz olayı yoksa bi tek kafayı sporla bozardım guclubacismile

Kotda o tarz bedenleri bilmiyom nasıl oluyo canım, ben 38 giyiyorum ama gayet bol duruyo, zorlasam 36 ya girerim yani aklinialirimsmile Muhtemelen şu anki fiziklerimiz birbirine çok yakındır ama :))

Beğendiğin gelinliğin nette resmi var mıııııııı opuyorumnanaktan

selam kızlarrr iyisiniz inşalah bugğn hiç gelemedim yeğenim ameliyat oldu daha 2 yaşında bebişim:asigim: dün sağlam diyet modundaydımda bugün sanki stresten cozuttum gibi fisfisfis

Hoşgeldim gamişcim, geçmiş olsun, herşey yolunda sanırım opuyorumnanaktan

Bugün 3 tane ülker çiko gofret ile rekor bende bilmiyorumkismile

Hoşgeldim gamişcim, geçmiş olsun, herşey yolunda sanırım opuyorumnanaktan

Bugün 3 tane ülker çiko gofret ile rekor bende bilmiyorumkismile

herşey yolunda tatlım ameliyat uzun sürdü korktuk ama şimdi iyi çok şükür :1hug: 3 gofret mi maşalah gerçekten kaydirigubbakcemile3

yok cnm gelinlikçide beğendim.. ay sonu hedefime ulaşmak istiyorum 57,9 olsada 57 li bi rakam görmek beni acayip rahatlatacak.. zor ama başarmaya çalışıcam

herşey yolunda tatlım ameliyat uzun sürdü korktuk ama şimdi iyi çok şükür :1hug: 3 gofret mi maşalah gerçekten kaydirigubbakcemile3
Sevindim fıstık. Hee öyle Yok bi de fire verseydin kaydirigubbakcemile Sen yarın 13 e geçiyon sanırım.

yok cnm gelinlikçide beğendim.. ay sonu hedefime ulaşmak istiyorum 57,9 olsada 57 li bi rakam görmek beni acayip rahatlatacak.. zor ama başarmaya çalışıcam

Bence hiç zor değil, özellikle başlarda kilo vermek daha kolay oluyor. Başaracaksın, hele ki bu telaşla çok da rahat başarırsın kaydirigubbakcemile5

evet canım yarın 13 oluyooo olumunekankayizsmile

sorun orda işte.. ben başlarda değilim eyvahedigeldismile 65lerden düştüm bu kiloya :sinifsinif: oyüzden çok yavaşladı ama ben yinede var gücümle deniycem.

arada oluyodu canım tabi ama eskite göre bayagı iradeliyim cnaım Allaha sükür pogaçalar simitler bayatladı gitti evde çik bisküvi nerdeyse 1 kocaman kutuyu dolduracak kadar var ama agzını bile açıp bakmıyorum sükrler olsun.

yöntemler geçrçkten ise yarıyo canım sonradan okuyorum yazdıkarımı ne çok yemisim diye egzersiz yapıyorum az da olsa.

aynen canım aynen bundan 3 ay önce 60 kiloydum ve aylardır da öyleydim deği vermk alıyordum devmlı. mesea geçen yıl ocakta 57 falandım hazirana kadar 54 oldum ama hazirandan bundan 3 ay öncesie kadar hep 57-60 arasında gidip geldim. devamı aldım ve uzunca bi süre 60 da kaldım

3 ay önce tiroit hapına basladım ayda 2 kioya yakın verdim egzersizle birlikte
ama buraya geleli aranıza kaltılaı Allaha sükür hiç almadım asldıysam bie hemen toparladım sükürler olsun gram gram da olsa her hfta gidiyo.burası süper bi ortam bende çok dikkat etmiyodum buraya gelmedeb önce. sporda yoktu hayatımda fazla

ama burada okuyorum yazıyosunuz iste sunu sunu yaptım az sonra da sunu yapcam diye ister isteme< insan motive oluyo battı balık deyip durmuyo

iyi ki burdayım sükürler olsunnnn ara ara az da olsa kaçamagım oluyo ama ben de karar verdim insallahh asırı derecede canım çekmedikçe bisküvi çik yemiycem çok canım çektiginde yulafılardan yiycem,illa diğerinden de çekiyosa haftada tek bir parçayı geçirtmiycem insallah en azından belli bi zamana kadar bu kararımda istikrar göstermem lazımmm mayısın 3.haftasına kadar özellikleee
guclubacismile

sirkeyle silmeyi denedin mi canım? ise yarıyo diyolar ama bilmiyorum denemedim bende.

bu arada Allah yardımcınız olsun yaaa insallah öyle yaglı yuglu bol salçalı pisiren bi yerlere gelin gitmem.yesen bi türlü yemesen bi türlü. sofraya oturmadna bitki çayı için bari

Menünü yazsana aklinialirimsmile

bu ana gelmnek hiç istemiyordum :sinifsinif:

ama yazayım sabah 1 dilim börek yedim orta büyüklükte ara falan yapmadım

öğlen arnavut cigeri 1 tabak pilav ve ayran arnavut cigerine asla hayır diyemem :jeyyar:
ikindi gibi 1 muz yedim akşamda 1 hamburger ve patates kızartması :kedi:

bende geldim arkadaşlar aranıza 10 kilo vererek döndümmkaydirigubbakcemile2 hedefe kaldı 2
bugün pirinç lapası diyetine başladım bakalım ne kadar verebilicem

Seni gidi haylaz çocuk seni, gofreti yürüttün demek aradan aklinialirimsmile

İşin inşallah olur canım. olumunekankayizsmile

34 mü, dalsın yavrum sen o zaman, hiç kasma bence:)

Çok geçmiş olsun canım.

Deniyim canım çok sağol tavsiyen için, sorma ya, baya bir sorun yaşadık bu yemek mevzusundan

sorun orda işte.. ben başlarda değilim eyvahedigeldismile 65lerden düştüm bu kiloya :sinifsinif: oyüzden çok yavaşladı ama ben yinede var gücümle deniycem.
Ay evet, hatırladım canım... Eğer ki son yılların ortalamasının artına düştüysen ne yazık ki yavaş kilo kaybı garanti oluyo. Bi de sana dedim mi bilmiyom ama kabızlık ve yavaş kilo kaybı gibi durumlarda tiroite baktırmak gerekiyormuş.. Sen yeşil çayı bol bol tüket, en büyük yardım o. Bi de ben senin genel menü çizelgeni hatırlamıyorum pek, bundan sonra daha çok dikkat ederim, böylelikle hatan varsa onu da tesbit etmiş oluruz. Tekrar diyorum yeşil çay çok yardımcı oluyor. Bi de akşam yemeğinde balık salata yiyince aşırı acıkıyorum ben, sanki doyurmaktan çok iştah açıcı.

Bence senin menün, benimkinden kötü ve de daha kalorili klava: Çünkü gofret dışında ben az yemiştim, sana spor şart oldu bence kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…