dulci naptınklava: klava: klava:
daha dün konuştuk bizim vaktimiz kısıtlı kaçamak yok diye daha ilk günden
olmadı kötükedihüso
ayrıca sporumu yaptım cnm sabah lesliyle 5mil
öğlen 40dk yürüyüş birazdanda 3mil yapıcam
Ne desen haklısın canım, resmen kendimi kaybettim. Ama inan bugün az yemek yedim. Bu sıralar iştahım da kabarık. Ama söz veriyorum. 16 Mayısa kadar 1 kez bile abur cubur yersem konuşma benimle. Pastayı saymazsak, Tam hatırlamıyorum ama yaklaşık 1 aydır ilk abur cuburum. :çok üzgünüm: Belki de stresten olabilir, çok düşünmüyorum ama bu hafta işle ilgili haber bekliyorum belki bu dengesizliğim o yüzden. 1 aydır bişiler çıkartıyolar hala sonuçlanmadı. 1 görüşme daha derlerse gitmem valla :umursamaz:
Tebrikler alkisalkisalkis
Buarada sen sakın bana bakma canım, ben baya kilo verdim, o yüzden şu an daha rahat davranabiliyom) Sen hele bi 56 gel bakalım kaydirigubbakcemile5
bu kadar gofretten sonra gözüm üzerinde :jeyyar: bidaha yok olursada sabah olsun ve bitane olsun lütfen..
inşallah olur işin cnm.. ahh bir geleyim 56 ya ne isterimki 3 kiloyuda düğün stresiyle veririm zaten. =) bende akşam yemeğinden doymadan kalktım valla yeşil çay yapıcam şimdi senin boyunda 160 dimi benim gibi?
Saolasın canım Şeniz Ama şöyle diyem, ben 4 te falan yatıyom en erken, ve başka hiçbişi yemicem o saatte kadar. Yeşil çayım bitti, bitmeseydi yeşil çay içerdim. Bi de bugün az yedim baya. (sebze yemeği yoktu, ne yiyeceğimi şaşırdım) Bi deeeyeme düzenimi aniden değiştiremiyom, son günlerde çok tatlı yedim ya, o yüzden de böyle olmuş olabilirim :ecrin_bebek:
O yüzdeeen, sen bana bakma sempatiksalakcinni Sana kötü örnek olmayı hiç istemiyom valla, daha dün bu yola başkoyduk birlikte, oklavayı çok haketttim benklava:
Amin kuzucum, olmazsa da erkek arkadaşım gelince bol bol tatil yaparım diye kendimi avutuyom yerimseniben Yüksek lisans yolu gözüküyo bana boshayallersmile
Benim boyum 1,58 sanırım, kendim ölçtüm, her ölçümde farklı bişi bulmayı başardım, o yüzden emin değilim. Ama işte 158+-1 cm sanırım ve buna rağmen şu anki kilomda fiziğimden çok memnunum, o yüzden sen haydi haydi fıstık gibin olursun aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile5
inanırmısın bende şu anki fiziğimden çok memnunum aslında. Daha öncede söylemiştim olduğumdan az gösteriyorum sıkı etim var.. 53 olmayı sırf beğendiğim gelinlik daha güzel dursun diye istiyorum. çünkü üst kısım sırf drape (katlama gibi oluyo) şişman gösterebilir oyüzden ekstra zayıf olmam lazım.. hafta sonu nişanlımla kot aldım 34 beden (likralı tabi)
selam kızlarrr iyisiniz inşalah bugğn hiç gelemedim yeğenim ameliyat oldu daha 2 yaşında bebişim:asigim: dün sağlam diyet modundaydımda bugün sanki stresten cozuttum gibi fisfisfis
Hoşgeldim gamişcim, geçmiş olsun, herşey yolunda sanırım opuyorumnanaktan
Bugün 3 tane ülker çiko gofret ile rekor bende bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3 Sevindim kuzucum, böyle kilo vermek daha keyifli, benim tek derdim süpriz olayı yoksa bi tek kafayı sporla bozardım guclubacismile
Kotda o tarz bedenleri bilmiyom nasıl oluyo canım, ben 38 giyiyorum ama gayet bol duruyo, zorlasam 36 ya girerim yani aklinialirimsmile Muhtemelen şu anki fiziklerimiz birbirine çok yakındır ama :))
Beğendiğin gelinliğin nette resmi var mıııııııı opuyorumnanaktan
Sevindim fıstık. Hee öyleherşey yolunda tatlım ameliyat uzun sürdü korktuk ama şimdi iyi çok şükür :1hug: 3 gofret mi maşalah gerçekten kaydirigubbakcemile3
yok cnm gelinlikçide beğendim.. ay sonu hedefime ulaşmak istiyorum 57,9 olsada 57 li bi rakam görmek beni acayip rahatlatacak.. zor ama başarmaya çalışıcam
Sevindim fıstık. Hee öyleYok bi de fire verseydin kaydirigubbakcemile Sen yarın 13 e geçiyon sanırım.
Bence hiç zor değil, özellikle başlarda kilo vermek daha kolay oluyor. Başaracaksın, hele ki bu telaşla çok da rahat başarırsın kaydirigubbakcemile5
evet canım yarın 13 oluyooo olumunekankayizsmile
Sevindim fıstık. Hee öyleYok bi de fire verseydin kaydirigubbakcemile Sen yarın 13 e geçiyon sanırım.
Bence hiç zor değil, özellikle başlarda kilo vermek daha kolay oluyor. Başaracaksın, hele ki bu telaşla çok da rahat başarırsın kaydirigubbakcemile5
katrececim uzuldum şimdi beni yanlış anlama sakın. önceki zamanlardan da aklımda kalmış olabilir, tahin, evde hamurişi filan yiyordun ya onun için dedim. doğru söylüyorsun zaten çok yiyor olsan spor da olsa veremezdin kilo.ama şimdi maşallah her hafta az da olsa veriyorsun. kendi kendine de güzell mi güzel yöntemler geliştirmişsin. hadi bakalım tam gaz devamalkisalkisalkis
hihoyyytolleyyy! çok sevindim bak şimdi!
54'e adım adımkaydirigubbakcemile2
ben buraya katılırken gerçekten çok umutlu değildim.ümitsizliğimin sebebi burası değil, kendimim aslında. ben hayatta ağzımı tutamam, kilo da veremem diyordum. şimdi adım adım verdikçe daha da gaza geliyorum. tabi sporun da etkisi büyük bu kilo verme ve şekillenmede.
benim kayinvalidemin de yemek kulturu cok farkli. Bir kere yemekleri bize gore cok yagli pisiriyor. Zeytnyagi koysa o kadar problem degil, tereyagi kullansa ona da eyvallah diyecegim. ama margarin kullaniyor. Ben keke borege bile margarin kullanmiyorum artik. Boyle olunca gercekten zor durumda kaliyorum. Hos kendisi de diyor ben guzel yemek yapamam diye ama her yemekten sonra elinize saglik cok guzel olmus demek durumunda kaliyorum gelin olarak...menu hazirlamada da bir problemi var. O kadar karbonhidrat agirlikli hazirliyor ki menuleri..Pilav ardindan borek onunden dolma yanina bol ekmek gibi.... Ben onu yemem bunu istemem sundan az koyun dedikce de sinirlerini bozuyorum kadinin. Cunku biliyorum ki bizim icin hazirliyor her seyi, bizi guzel bir sekilde agirlamak istiyor.Simdi biz de telefon acip kendinizi yormayin, biz yemek yedik, cay icmeye geliyoruz diyoruz. ama o zaman bile on tane mercimek kofte 2 tane dev gibi yagli borek, ve 4 baklavadan olusan bir bir tabagi cayla elimize tutusturuyor. 2 tane mercimekli kofte yiyip gerisini birakinca da bozuluyor. Bir de disaridan cok fazla yemek soyluyorlar. Ben ne kadar yogun olursam olayim evde pisirmeye calisiyorum. Sebze yemeklerini ya da sulu yemekleri ozlerim ben. Onlara gidince disaridan pideler kebaplar ismarlaniyor.E ben bunlari yemek istemiyorum, bana ismarlamayin salata yicem deyince de tuhaf oluyor. Yazik kadin belki oglunu bir tek haslanmis brokoli ile besledigimi dusunup oglunu besiye cekiyor biz gidince.. tam tiyatroyuz biz..
Ay çok fena, biz de öyleyiz. Su böreği yapıyor, herkes hayran böreğime falan diye, bir ısırık alıyorum yutamıyorum, öle bir takıntım vardır benim bir de, sevmediğim şeyi yutamam, bir de yağ kokuyorsa çok fena.Haliyle o da bana sinir.
Bu kayınvalideler sürekli bir kendilerini kanıtlama uğraşı içerisine geliyorlar, sanki sen oğlumu aldın ama asla benim gibi bakamazsına getiriyorlar.
Bizim kayınvalide bizim eve geldiğinde bile bana yemek yaptırmıyor şunu şöyle yapalım bunu böyle, bir bakıyorum işi o devralmış, kendi getirdiği halis mulis tereyağından da koyuyor gizlice, sanki ben tadından anlamıyorum, bir de üstüne süper alıngan,
ay çok fena hakkattan kayınvalidelerler uğraşmak, allahtan bizimki şehirdışında.
Neyse kızlar genel olarak bişey danışıcam size dışarı çıkmadan, şimdi benim yemek masamda sadece amerikan servis kullandığımdan herhalde, bazı yerlerde leke olmuş ve ben onları çıkaramıyorum, prontoyla falan sildim çıkmadı, yağ lekesi gibi duruyor, ışıkta belli oluyor, başka şeyler de çizer diye süremiyorum, çünkü sehpalarımı öyle çizmiştim, bardak lekelerini çıkarıcam diye.
Şimdi benim ne kullanmam lazım, ona göre çıktığımda alıyım, özel bişey varsa?
Menünü yazsana aklinialirimsmile
bende geldim arkadaşlar aranıza 10 kilo vererek döndümmkaydirigubbakcemile2 hedefe kaldı 2
bugün pirinç lapası diyetine başladım bakalım ne kadar verebilicem
Kuzucum harika beslemişsin, spordan haber yok ama aklinialirimsmile
Ben de bugün gayet güzel beslendim, az yedim ama akşam kapanışı öyle bi yaptım ki, buraya yazmaya utanıyorum bilmiyorumkismile Canım tatlı çekti tüm gün, kuru meyvelerim de bitmişti, önce 1 gofret yedim, nasılsa az yedim diye, sonra bi tane daha yedim, sonra iyice bıkam diye 1 tane daha yedim. (tamamiyle battı balık yan gider olayı, bi de cidden iyice bıkam ki başka yemeyem, ev çiko dolu çünkü) Ama spor yaptım baya:
1. Tibet
2. Nivea (4 setlik)
3. Callanetics
4. Kendim akşam yemeğinden sonra biraz leslie tarzı yaptım. Daha da spor yapcam. Ama valla billa başka abur cubur yemicem
Ne desen haklısın canım, resmen kendimi kaybettim. Ama inan bugün az yemek yedim. Bu sıralar iştahım da kabarık. Ama söz veriyorum. 16 Mayısa kadar 1 kez bile abur cubur yersem konuşma benimle. Pastayı saymazsak, Tam hatırlamıyorum ama yaklaşık 1 aydır ilk abur cuburum. :çok üzgünüm: Belki de stresten olabilir, çok düşünmüyorum ama bu hafta işle ilgili haber bekliyorum belki bu dengesizliğim o yüzden. 1 aydır bişiler çıkartıyolar hala sonuçlanmadı. 1 görüşme daha derlerse gitmem valla :umursamaz:
Tebrikler alkisalkisalkis
Buarada sen sakın bana bakma canım, ben baya kilo verdim, o yüzden şu an daha rahat davranabiliyom) Sen hele bi 56 gel bakalım kaydirigubbakcemile5
inanırmısın bende şu anki fiziğimden çok memnunum aslında. Daha öncede söylemiştim olduğumdan az gösteriyorum sıkı etim var.. 53 olmayı sırf beğendiğim gelinlik daha güzel dursun diye istiyorum. çünkü üst kısım sırf drape (katlama gibi oluyo) şişman gösterebilir oyüzden ekstra zayıf olmam lazım.. hafta sonu nişanlımla kot aldım 34 beden (likralı tabi)
selam kızlarrr iyisiniz inşalah bugğn hiç gelemedim yeğenim ameliyat oldu daha 2 yaşında bebişim:asigim: dün sağlam diyet modundaydımda bugün sanki stresten cozuttum gibi fisfisfis
sirkeyle silmeyi denedin mi canım? ise yarıyo diyolar ama bilmiyorum denemedim bende.
bu arada Allah yardımcınız olsun yaaa insallah öyle yaglı yuglu bol salçalı pisiren bi yerlere gelin gitmem.yesen bi türlü yemesen bi türlü. sofraya oturmadna bitki çayı için bari
Ay evet, hatırladım canım... Eğer ki son yılların ortalamasının artına düştüysen ne yazık ki yavaş kilo kaybı garanti oluyo. Bi de sana dedim mi bilmiyom ama kabızlık ve yavaş kilo kaybı gibi durumlarda tiroite baktırmak gerekiyormuş.. Sen yeşil çayı bol bol tüket, en büyük yardım o. Bi de ben senin genel menü çizelgeni hatırlamıyorum pek, bundan sonra daha çok dikkat ederim, böylelikle hatan varsa onu da tesbit etmiş oluruz. Tekrar diyorum yeşil çay çok yardımcı oluyor. Bi de akşam yemeğinde balık salata yiyince aşırı acıkıyorum ben, sanki doyurmaktan çok iştah açıcı.sorun orda işte.. ben başlarda değilim eyvahedigeldismile 65lerden düştüm bu kiloya :sinifsinif: oyüzden çok yavaşladı ama ben yinede var gücümle deniycem.
bu ana gelmnek hiç istemiyordum :sinifsinif:
ama yazayım sabah 1 dilim börek yedim orta büyüklükte ara falan yapmadım
öğlen arnavut cigeri 1 tabak pilav ve ayran arnavut cigerine asla hayır diyemem :jeyyar:
ikindi gibi 1 muz yedim akşamda 1 hamburger ve patates kızartması :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?