Ay evet, hatırladım canım... Eğer ki son yılların ortalamasının artına düştüysen ne yazık ki yavaş kilo kaybı garanti oluyo. Bi de sana dedim mi bilmiyom ama kabızlık ve yavaş kilo kaybı gibi durumlarda tiroite baktırmak gerekiyormuş.. Sen yeşil çayı bol bol tüket, en büyük yardım o. Bi de ben senin genel menü çizelgeni hatırlamıyorum pek, bundan sonra daha çok dikkat ederim, böylelikle hatan varsa onu da tesbit etmiş oluruz. Tekrar diyorum yeşil çay çok yardımcı oluyor. Bi de akşam yemeğinde balık salata yiyince aşırı acıkıyorum ben, sanki doyurmaktan çok iştah açıcı.
Bence senin menün, benimkinden kötü ve de daha kaloriliklava: Çünkü gofret dışında ben az yemiştim, sana spor şart oldu bence kaydirigubbakcemile
Tebrikler, ama sonrasında dikkat et, tam içeriğini bilmiyorum diyetin ama eğer tek tip beslenmeye yönelikse sonrasında kilo alınıyo diyorlar.bende geldim arkadaşlar aranıza 10 kilo vererek döndümmkaydirigubbakcemile2 hedefe kaldı 2
bugün pirinç lapası diyetine başladım bakalım ne kadar verebilicem
Seni gidi haylaz çocuk seni, gofreti yürüttün demek aradan aklinialirimsmile
İşin inşallah olur canım. olumunekankayizsmile
bu ana gelmnek hiç istemiyordum :sinifsinif:
ama yazayım sabah 1 dilim börek yedim orta büyüklükte ara falan yapmadım
öğlen arnavut cigeri 1 tabak pilav ve ayran arnavut cigerine asla hayır diyemem :jeyyar:
ikindi gibi 1 muz yedim akşamda 1 hamburger ve patates kızartması :kedi:
Saçları güzelleştirirken, fiziğini de elden bırakmıyon demek aklinialirimsmile Burnun nasıl oldu??????Ben de callan yaptım, sonra saçıma bakım yağı sürüp sardım, o sırada da bisiklette 100 kalori yaktım. Yoruldum baya
O zaman uzun bi süre çok dikkat et gamişcim. En azından tibet yapmışsın.evet o oklavayı hak ettim benklava: bugün o kadar yorgun hissediyorum spor yapacak hiç gücüm yokkk mafoldumben
Saçları güzelleştirirken, fiziğini de elden bırakmıyon demek aklinialirimsmile Burnun nasıl oldu??????
O zaman uzun bi süre çok dikkat et gamişcim. En azından tibet yapmışsın.
@lachesis
yok cnm yaa görüyosun kilomu sadece bacaklarım çok ince vucuduma göre bide et sıkı neye istesem giriyorum oyüzden..
:kedi: Kız haşla beni fırsat bu fırsat, ben senle az uğraşmıyordum kaydirigubbakcemile3
Teşekkürler lachesiscim opuyorumnanaktan Sen de yazsana menünü aklinialirimsmile
harika vermişsin canım tebrik ederimkaydirigubbakcemile5
Saçları güzelleştirirken, fiziğini de elden bırakmıyon demek aklinialirimsmile Burnun nasıl oldu??????
.
kızlarrr sirkeli su içip faydasını gören oldumu çok duyuyorum bunu elma sirkesi fisfisfis
Ne güzel
Ay hiç menü gibi değil ondan yazmadım. Eşim iş gezisine gitti 10 gün yok gibi, erken gelemezse. Sabah 5 te kalkmamız gerekiyordu, onu 8 de yatırdım uyuyamadım sabaha kadar, sonra o giderken onunla kahvaltı yaptım.
3 dilim tam tahıllı ekmek, beyaz peynir, kaşar, zeytin, diet reçel bir de kek yedim, stresten baya bir yedim yani, bir de o sabahları pek yemez, onu gaza getirmek için. Neyse sonra 1.5 saat sonra yattım.
Kalktığımda 1 di. 2 gibi de
kendime cevizli ezme yaptım, 3 dilim tahıl ekmeğiyle yedim.
Sonra çilek yedim bir dahaki arada.
Şimdi de kuru kayısı yiyorum. Böyle garip bir menü işte.
İyi gittikçe iniyor şişlikler.
İğrenç bişey bence hiç deneme, onun yerine katrecemin çörek otu mucizesini dene, ben denedim etkili bişey.
Ay hiç menü gibi değil ondan yazmadım. Eşim iş gezisine gitti 10 gün yok gibi, erken gelemezse. Sabah 5 te kalkmamız gerekiyordu, onu 8 de yatırdım uyuyamadım sabaha kadar, sonra o giderken onunla kahvaltı yaptım.
3 dilim tam tahıllı ekmek, beyaz peynir, kaşar, zeytin, diet reçel bir de kek yedim, stresten baya bir yedim yani, bir de o sabahları pek yemez, onu gaza getirmek için. Neyse sonra 1.5 saat sonra yattım.
Kalktığımda 1 di. 2 gibi de
kendime cevizli ezme yaptım, 3 dilim tahıl ekmeğiyle yedim.
Sonra çilek yedim bir dahaki arada.
Şimdi de kuru kayısı yiyorum. Böyle garip bir menü işte.
akşam bişey yemedin mi canım menün gayet iyi bünye meselesi ben ekmeği 1 dilimden fazla yiyim kilo alıyorum
Ben de normal de bir dilim yerim ama, akşam yemeyi düşünmediğimden çok yedim. Bir de tam tahıllı, tanesi 54 kalori mi ne, az yani.
Akşam yemiyorum, bu hafta öyle deniycem.
lingoşumda söylemişti sanki çörekotunu havanda ezip suyla içmek mi günde kaç kez yapıyoruz bunu
Ekmek çok yemişsin, bi de şu an baya bi aç olmalısın çünkü yiyeli baya olmuş. Süt iç en azından ki mide asitlerin midene zarar vermesin. Eşini özlemek için güzel fırsat, tabi diyet için de :))
Tebrikler, ama sonrasında dikkat et, tam içeriğini bilmiyorum diyetin ama eğer tek tip beslenmeye yönelikse sonrasında kilo alınıyo diyorlar
selam kizlar;
pilates videosunu indiriyorum ama cok gec iniyor; bu geceye kadar ancak iner herhalde;
ben de bisiklet ceviricem simdi biraz;
iste aksam ki menum;
1dilim tam tahilli ekmek
1 domates
1 bardak nar suyu (59 kcal)
2 parca parmak balik (su hazir satilanlardan; parmak seklinde)
-- karnibahar haslamaya usendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?