50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anammm helecanlandım yarın hemen başlıyım delikafadulden

kızlar çalıştıgım hastaneye diyetisyen başlıyoıoo çok mutluyum bide dr tavsiyesi eşliğinde denicemmm ama bu defa olacakkkk kesin başarcam ( bu da yenilen menünün pişmanlıgını yaşayan kızın cümlesi:1no2: )

Çörek otunu çiğne en azından canım, yoksa pek bi işe yaramıyormuş. Sana sordum da görmedin sanırım. Burnun nasıl?

Akşam yemeği yemesen de saat 2 de en son yemek çok erken bence. 4 e falan alsan yine iyidir
yok cnm tek tip beslenmedim sağlıklı bişekilde 6 ayda verdim ama suaralar ödem den kurtulmak adına 2 günlük diyet yapıcam

Aman iyi o zaman canım, o kadar emek verip geri almandan korkarım çünkü, hedefine de az kalmış , spor yapıyor musun?

Menün güzelmiş canım kolay gelsin bisiklette:)

migrenim olmasa bende akşam yememyi denicem ama hem hipogilisemi hem de migren hastasıyım hep engelllllllllllllllllllleyvahedigeldismile

Uzun süre yapılcaak bişey değil zaten arada metabolizma şaşırsın dedim, arada kaıyısı kurusu falan yersen kan şekerini dengeleyebilirsin aslında.

kizlar bu aksam yemek yemeden once tartildim ve 54,8 geldim;
yarin daha az gelme ihtimalim yuksek diy mi.

yaa insallah Allahim cok mutlu olurummmmmmm

:)) Gamişcim fikir almak açısından güzel bişi de, öyle çok fazla da kendini kurallar içine sokacak bişiye başlama, çünkü öyle diyetlerin sonu genelde kötü oluyo. Bizim yöntem iyidir kaydirigubbakcemile5

Menün güzelmiş canım kolay gelsin bisiklette:)

Uzun süre yapılcaak bişey değil zaten arada metabolizma şaşırsın dedim, arada kaıyısı kurusu falan yersen kan şekerini dengeleyebilirsin aslında.

evet canım kayısı kurusu şeker ataklarım gelince tüketiyorum ya da şeker ihtiyacımı meyvelerden gideriyorum ama akşam yemeği yememek zor en azından 5 gibi falan yiyip sonrasında yememek daha iyi

Sen gidiyorsun arada olur öyle sıkma canını :teselli:

ayyy çiğnemeye çalıştım da direk çıkardım korkunç oluyor öyle.
Cavpladım ya kuzum sen görmemişsin, iyi şişlikler iniyor yavaş yavaş. Bugün 1 ay oldu, yarın üşenmezse foto çeker koyarım

Evet yarın da öyle yapıcam bugün böyle oldu artık napalım:)

Doğrudur :kedi: Sevindim canım a.s.

Sağol birtanecikim Şeniz

Kuzular ben kaçıyım dersler beni bekler, çok öpüyorum ve seviyorum hepinizi opuyorumnanaktan

Prensescim
doğum günün kutlu olsun yeniden kuzum karşılamazsak diye kutlayayım yeniden:) Şeniz olumunekankayizsmile

öpüyorummm tatlım bende seviyorum seniiii ŞenizŞeniz

Sevgi böcüğüm Şeniz İyi çalışmalar canım.

melabaaaaaaaaaaaaa ben geldimmmmmm kocummmmmmm menumu yazayim da iki gundur hep iyi seyler duyuyordum senden bugun pek oyle olmayacak gibi

sabah

kahvaltilik gevregi
soya sutu

ara
yesil cay
1 tane bayramlik cikolata:)

ogle
2 dilimm ekmek
kasar
elma

ara
140 kalorilik kotu bi sey

aksam
kiymali sebzeli mantarli bi yemek
patates haslanmis
brokoli
100 kalorilik kucuk bi sey

ara

sut (olacak daha olmadi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…