her sabah ve akşam yemeğinden önce açken yapıyorsun, ben ezemedim havanda, yutuyorum direk:)
Evet ya fırsat bu fırsat dedim, o yokken azcık bişeylerden kesiyim. Şulecim bir bitki çayı tarifi vermişti onu içiyorum arada baya bir iştah kapattığından aşırı aç da değilim.
Çörek otunu çiğne en azından canım, yoksa pek bi işe yaramıyormuş. Sana sordum da görmedin sanırım. Burnun nasıl?her sabah ve akşam yemeğinden önce açken yapıyorsun, ben ezemedim havanda, yutuyorum direk:)
Evet ya fırsat bu fırsat dedim, o yokken azcık bişeylerden kesiyim. Şulecim bir bitki çayı tarifi vermişti onu içiyorum arada baya bir iştah kapattığından aşırı aç da değilim.
yok cnm tek tip beslenmedim sağlıklı bişekilde 6 ayda verdim ama suaralar ödem den kurtulmak adına 2 günlük diyet yapıcam
selam kizlar;
pilates videosunu indiriyorum ama cok gec iniyor; bu geceye kadar ancak iner herhalde;
ben de bisiklet ceviricem simdi biraz;
iste aksam ki menum;
1dilim tam tahilli ekmek
1 domates
1 bardak nar suyu (59 kcal)
2 parca parmak balik (su hazir satilanlardan; parmak seklinde)
-- karnibahar haslamaya usendim.
migrenim olmasa bende akşam yememyi denicem ama hem hipogilisemi hem de migren hastasıyım hep engelllllllllllllllllllleyvahedigeldismile
kızlar çalıştıgım hastaneye diyetisyen başlıyoıoo çok mutluyum bide dr tavsiyesi eşliğinde denicemmm ama bu defa olacakkkk kesin başarcam ( bu da yenilen menünün pişmanlıgını yaşayan kızın cümlesi:1no2: )
Menün güzelmiş canım kolay gelsin bisiklette:)
Uzun süre yapılcaak bişey değil zaten arada metabolizma şaşırsın dedim, arada kaıyısı kurusu falan yersen kan şekerini dengeleyebilirsin aslında.
kızlar çalıştıgım hastaneye diyetisyen başlıyoıoo çok mutluyum bide dr tavsiyesi eşliğinde denicemmm ama bu defa olacakkkk kesin başarcam ( bu da yenilen menünün pişmanlıgını yaşayan kızın cümlesi:1no2: )
Çörek otunu çiğne en azından canım, yoksa pek bi işe yaramıyormuş. Sana sordum da görmedin sanırım. Burnun nasıl?
Akşam yemeği yemesen de saat 2 de en son yemek çok erken bence. 4 e falan alsan yine iyidir
?
kizlar bu aksam yemek yemeden once tartildim ve 54,8 geldim;
yarin daha az gelme ihtimalim yuksek diy mi.
yaa insallah Allahim cok mutlu olurummmmmmm
:)) Gamişcim fikir almak açısından güzel bişi de, öyle çok fazla da kendini kurallar içine sokacak bişiye başlama, çünkü öyle diyetlerin sonu genelde kötü oluyo. Bizim yöntem iyidir kaydirigubbakcemile5
evet canım kayısı kurusu şeker ataklarım gelince tüketiyorum ya da şeker ihtiyacımı meyvelerden gideriyorum ama akşam yemeği yememek zor en azından 5 gibi falan yiyip sonrasında yememek daha iyi
ayyy çiğnemeye çalıştım da direk çıkardım korkunç oluyor öyle.
Cavpladım ya kuzum sen görmemişsin, iyi şişlikler iniyor yavaş yavaş. Bugün 1 ay oldu, yarın üşenmezse foto çeker koyarım
kizlar bu aksam yemek yemeden once tartildim ve 54,8 geldim;
yarin daha az gelme ihtimalim yuksek diy mi.
yaa insallah Allahim cok mutlu olurummmmmmm
evet cnm yapıyorum sabah leslie ile 40 dk yürüyorum pilates ve nivea body dönüşümlü olarak yapıyorum
Doğrudur :kedi: Sevindim canım a.s.
evet cnm yapıyorum sabah leslie ile 40 dk yürüyorum pilates ve nivea body dönüşümlü olarak yapıyorum
Sağol birtanecikim Şeniz
Kuzular ben kaçıyım dersler beni bekler, çok öpüyorum ve seviyorum hepinizi opuyorumnanaktan
Prensescim doğum günün kutlu olsun yeniden kuzum karşılamazsak diye kutlayayım yeniden:) Şeniz olumunekankayizsmile
Sağol birtanecikim Şeniz
Kuzular ben kaçıyım dersler beni bekler, çok öpüyorum ve seviyorum hepinizi opuyorumnanaktan
Prensescim doğum günün kutlu olsun yeniden kuzum karşılamazsak diye kutlayayım yeniden:) Şeniz olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?