buyrunnnnnnnnn Boy kaçtı?
Yesacım cadıcım bence dünkü menünden daha güzel bu menü
1.58 aslında boyuma göre vermem gereken hala kilom var ama ben bu halimdende memnunum
pirinc lapasi yapan yapacak canim arkadasim :)) [/B]aaaaaa vakti zamaninda ben de yapmistim hic eksik kalirmiyim hehhe amaaaaaaa kesinlikle ve kesinlikle sut ve sut urunleri yasak bazi arkadaslar yogurtla yemislerdi pirinc lapasi oyle olmuyor ne yazik ki
Kız kaç haftadır yemiyorum ona niye bişi demiyon, aslında bitter yerdim de, 100 gramlık tobleronu yeme potansiyelimi görüp gofrete saldırdım, onu da 114 grama tamamladım ama :kedi:gofretleri goturen can dulcineacigim heheh artistlik yapiyodun zamaninda ev cikolata dolu yemiyorum diyeee noldu hehheh yemisken 13e tamamlasaydin tibet sayisi kadar hehehe
Aynı boyumuz canım, 58 kiloda da gayet düzgün oluyo fizik, bilirim yerimseniben1.58 aslında boyuma göre vermem gereken hala kilom var ama ben bu halimdende memnunum
yesacım menün çok güzel canım
kızlar ben çıkıyorum spor yapmaya karar verdim öpüyorum hepinizi
anammmm canim benim yaa ise basladim yaa ogle 2 dilime cikti artik hep boyle olur sanirim gibi ama iste ogle ile aksam arasi yedigim o cis olmasaydi daha da guzel olurdu demi canim benim ama birazdan sporuma baslayacagim insallah Şeniz
slm kızlar
bugünki menü
kahvaltı:1 domates 1 salatalık 2 zeytin bir dilim ekmek
ara: kırmızı biberli yoğurt
öğlen:1yumurta bir salatalık 1domates
ara: maden suyu
akşam: ızgara balık yeşillik
selam herkese....... az önce akşam yemeğimi yedim karnım şişti..... açtım hızlı yedim sanırım.. mideme oturdu......
2 küçük baget, 3-4 kaşık garnitürlü makarna yoğurt........
bi daha öğlen yemeğini iyi yicem yoksa evde herşeye saldırıyorum...
3.30 gibi eve geldim 1 tane anamur muzu, çeyrek çubuk kraker yedim.2-3 tatlı kaşığı krem karamel yedim oda kesmedi elma yedim......en son yemeğimi yedim gördüm günümü
Ben de bugün gayet güzel beslendim, az yedim ama akşam kapanışı öyle bi yaptım ki, buraya yazmaya utanıyorum bilmiyorumkismile Canım tatlı çekti tüm gün, kuru meyvelerim de bitmişti, önce 1 gofret yedim, nasılsa az yedim diye, sonra bi tane daha yedim, sonra iyice bıkam diye 1 tane daha yedim. (tamamiyle battı balık yan gider olayı, bi de cidden iyice bıkam ki başka yemeyem, ev çiko dolu çünkü) Ama spor yaptım baya:
1. Tibet
2. Nivea (4 setlik)
3. Callanetics
4. Kendim akşam yemeğinden sonra biraz leslie tarzı yaptım. Daha da spor yapcam. Ama valla billa başka abur cubur yemicem
arada oluyodu canım tabi ama eskite göre bayagı iradeliyim cnaım Allaha sükür pogaçalar simitler bayatladı gitti evde çik bisküvi nerdeyse 1 kocaman kutuyu dolduracak kadar var ama agzını bile açıp bakmıyorum sükrler olsun.
yöntemler geçrçkten ise yarıyo canım sonradan okuyorum yazdıkarımı ne çok yemisim diye egzersiz yapıyorum az da olsa.
aynen canım aynen bundan 3 ay önce 60 kiloydum ve aylardır da öyleydim deği vermk alıyordum devmlı. mesea geçen yıl ocakta 57 falandım hazirana kadar 54 oldum ama hazirandan bundan 3 ay öncesie kadar hep 57-60 arasında gidip geldim. devamı aldım ve uzunca bi süre 60 da kaldım
3 ay önce tiroit hapına basladım ayda 2 kioya yakın verdim egzersizle birlikte
ama buraya geleli aranıza kaltılaı Allaha sükür hiç almadım asldıysam bie hemen toparladım sükürler olsun gram gram da olsa her hfta gidiyo.burası süper bi ortam bende çok dikkat etmiyodum buraya gelmedeb önce. sporda yoktu hayatımda fazla
ama burada okuyorum yazıyosunuz iste sunu sunu yaptım az sonra da sunu yapcam diye ister isteme< insan motive oluyo battı balık deyip durmuyo
iyi ki burdayım sükürler olsunnnn ara ara az da olsa kaçamagım oluyo ama ben de karar verdim insallahh asırı derecede canım çekmedikçe bisküvi çik yemiycem çok canım çektiginde yulafılardan yiycem,illa diğerinden de çekiyosa haftada tek bir parçayı geçirtmiycem insallah en azından belli bi zamana kadar bu kararımda istikrar göstermem lazımmm mayısın 3.haftasına kadar özellikleeeguclubacismile
[/FONT][/B]
bu ana gelmnek hiç istemiyordum :sinifsinif:
ama yazayım sabah 1 dilim börek yedim orta büyüklükte ara falan yapmadım
öğlen arnavut cigeri 1 tabak pilav ve ayran arnavut cigerine asla hayır diyemem :jeyyar:
ikindi gibi 1 muz yedim akşamda 1 hamburger ve patates kızartması :kedi:
Ne güzel
Ay hiç menü gibi değil ondan yazmadım. Eşim iş gezisine gitti 10 gün yok gibi, erken gelemezse. Sabah 5 te kalkmamız gerekiyordu, onu 8 de yatırdım uyuyamadım sabaha kadar, sonra o giderken onunla kahvaltı yaptım.
3 dilim tam tahıllı ekmek, beyaz peynir, kaşar, zeytin, diet reçel bir de kek yedim, stresten baya bir yedim yani, bir de o sabahları pek yemez, onu gaza getirmek için. Neyse sonra 1.5 saat sonra yattım.
Kalktığımda 1 di. 2 gibi de
kendime cevizli ezme yaptım, 3 dilim tahıl ekmeğiyle yedim.
Sonra çilek yedim bir dahaki arada.
Şimdi de kuru kayısı yiyorum. Böyle garip bir menü işte.
selam kizlar;
pilates videosunu indiriyorum ama cok gec iniyor; bu geceye kadar ancak iner herhalde;
ben de bisiklet ceviricem simdi biraz;
iste aksam ki menum;
1dilim tam tahilli ekmek
1 domates
1 bardak nar suyu (59 kcal)
2 parca parmak balik (su hazir satilanlardan; parmak seklinde)
-- karnibahar haslamaya usendim.
kizlar bu aksam yemek yemeden once tartildim ve 54,8 geldim;
yarin daha az gelme ihtimalim yuksek diy mi.
yaa insallah Allahim cok mutlu olurummmmmmm
melabaaaaaaaaaaaaa ben geldimmmmmm kocummmmmmm menumu yazayim da iki gundur hep iyi seyler duyuyordum senden bugun pek oyle olmayacak gibi
sabah
kahvaltilik gevregi
soya sutu
ara
yesil cay
1 tane bayramlik cikolata:)
ogle
2 dilimm ekmek
kasar
elma
ara
140 kalorilik kotu bi sey
aksam
kiymali sebzeli mantarli bi yemek
patates haslanmis
brokoli
100 kalorilik kucuk bi sey
ara
sut (olacak daha olmadi:)
selam kızlarrr iyisiniz inşalah bugğn hiç gelemedim yeğenim ameliyat oldu daha 2 yaşında bebişim:asigim: dün sağlam diyet modundaydımda bugün sanki stresten cozuttum gibi fisfisfis
Hoşgeldim gamişcim, geçmiş olsun, herşey yolunda sanırım opuyorumnanaktan
Bugün 3 tane ülker çiko gofret ile rekor bende bilmiyorumkismile
dulci, lachesis, spatz sagolun kizlar, ins. yarin daha az cikarim..
bu aksam 32 dk. bisiklet cevirdim; 300 kcal yaktim;
+ 8 dk. stretch.
ama su an cok aciktim kizlar;
ne yapsam ki,
neyse neyse, meyve yerim yatmadan..
merhaba....... bende yediklerimi eritmek için yaklaşık 50 dk yürüyş yaptım hızlı tempoda..... gelince büyük bardak elma+ havuç suyu içtim......
şimdide callan yaptım...ama birşey sorcam şu bara tutunarak yapılan kalça egzersizinde belim ağrıyor hani bacak ileriye uzatılıyor kalça döndürülüyor ya işte onda kalçayı döndürünce belim ağrıyor acaba yanlış mı yapıyorum....bende tutunmayı bırakıyorum elimi yere koyuyuyorum yaparken
Belin ağrıyorsa canım dik yapma, yere yaklaş baya öyle yap. Bu arada şulecim senin bu çaydan yaptım soğudu şimdi ısıtıyım mı soğuk mu içiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?