50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

prensesimmmmmmmmmmmmmmm dogum gunun cok cok cok kutlu multu olsun canim benimmm nice nice yillara yaslara hobaaaaa:)

pirinc lapasi yapan yapacak canim arkadasim :))
aaaaaa vakti zamaninda ben de yapmistim hic eksik kalirmiyim hehhe amaaaaaaa kesinlikle ve kesinlikle sut ve sut urunleri yasak bazi arkadaslar yogurtla yemislerdi pirinc lapasi oyle olmuyor ne yazik ki

gofretleri goturen can dulcineacigim heheh artistlik yapiyodun zamaninda ev cikolata dolu yemiyorum diyeee noldu hehheh yemisken 13e tamamlasaydin tibet sayisi kadar hehehe

her bi sey goturen gamis
can canimmmm has masallah ne kadar cok sey goturmussun oyleee beni de yeseydin oldu olacak

Yesacım cadıcım bence dünkü menünden daha güzel bu menü

anammmm canim benim yaa ise basladim yaa ogle 2 dilime cikti artik hep boyle olur sanirim gibi ama iste ogle ile aksam arasi yedigim o cis olmasaydi daha da guzel olurdu demi canim benim ama birazdan sporuma baslayacagim insallah Şeniz

1.58 aslında boyuma göre vermem gereken hala kilom var ama ben bu halimdende memnunum

amaninnnnnnnn ne guzel forum burasi yaaaaaa canim gitme sakin bi yere daha birakmayiz seni valla darilirim hadi oturmaya mi geldik hobaaa :)

ne kadar cok 1.50liler var forumumuzda yahuu

ahanda liste :))

1-yesa
2-dulcinea
3-truf
4-sensewitch
5-katrece
6-Azuloscurocasinegro
7-lamekan
8-gamis (yawrim acep?)

ciddenmi eyvahedigeldismile ama bende yoğurtla yaptım gün boyuda öyle yedim nasıl olması gerekiyor anlatabilirmisin canım

gofretleri goturen can dulcineacigim heheh artistlik yapiyodun zamaninda ev cikolata dolu yemiyorum diyeee noldu hehheh yemisken 13e tamamlasaydin tibet sayisi kadar hehehe
Kız kaç haftadır yemiyorum ona niye bişi demiyon, aslında bitter yerdim de, 100 gramlık tobleronu yeme potansiyelimi görüp gofrete saldırdım, onu da 114 grama tamamladım ama :kedi:
Ama işte böyle yedim ki kendimi sağlama alıp başka abur cubur yemiyim diye, ben birileri gibi hergün hergün tatlı yemiyom laelaelaelaelae
Göreceksin 16 Mayısa kadar 1 tane bile abur cubur yemicem, çiko zulama kilit vurup denize atmam gerekse bile yemicem laelaelaelaelae

1.58 aslında boyuma göre vermem gereken hala kilom var ama ben bu halimdende memnunum
Aynı boyumuz canım, 58 kiloda da gayet düzgün oluyo fizik, bilirim yerimseniben

anammmm canim benim yaa ise basladim yaa ogle 2 dilime cikti artik hep boyle olur sanirim gibi ama iste ogle ile aksam arasi yedigim o cis olmasaydi daha da guzel olurdu demi canim benim ama birazdan sporuma baslayacagim insallah Şeniz

Haklısın fıstık, insan çalışınca daha çok enerjiye ihtiyaç duyuyo.. Sen şu cısların adını koysana aklinialirimsmile

Buarada ben nivea ve callan yaptım bugün guclubacismile

mrb kızlarr ya şöle bi okudum son yazılanları da maşallah bu ne azim yaa ne güzel spor yapıosunuz ben acaip üşeniorm we on beş gün sonrası için bi boşluğm war o ara antalyaya gidicem 4 günlüğüne mafoldumben şu callan dediğinzi ben indirdim ama dorumu bilmiorm 10 saalik fln yazıo ama burda 21 gün dewam edilcek die okumuştum sanki yoksa yanlış mı hatırlıorm bilmiyorumkismile

slm kızlar
bugünki menü

kahvaltı:1 domates 1 salatalık 2 zeytin bir dilim ekmek
ara: kırmızı biberli yoğurt
öğlen:1yumurta bir salatalık 1domates
ara: maden suyu
akşam: ızgara balık yeşillik

kuzum ya bi kere daha söylüyorum çok az yiyorsun!!!lmaz:
öğle yemeği öyle geçirilmez. aradan maden suyundan başka bir şey de yemelisin.
ve meyve de yemelisin ilave olarak...

afiyet olsun şuleulkulmaz: sen kilo alma topiğine mi gidicektin? evet canım kendi problemini tespit etmişsin. öğle yemeğini daha iyi yapmalısın yoksa böyle herşeye saldırırsın...

dalsicim bana sıra gelene kadar herkes paylamış zaten seni. ben başka birşey demicem. iyi ki spor yapmışsınkaydirigubbakcemile3

iyi varız dimi katrececimmmopuyorumnanaktan gerçekten burası inanılmaz bir motivasyon kaynağı!

Gamiş sen naaaptın???Çok üzgünüm çoook kendine çok büyük kötülük etmişsin. asla hayır diyemem dediğin şeyleri tabi yiceksin ama 1 tabak pilav ne? 2-3 kaşık yersin yanına da ciğerini yersin abartmadan. hadi onu yedin akşamki hamburger ve patates ne?

ben sana vericek ceza bile bulamıyorum gamiş.:mymeka:

canım sen kendini çok iyi kontrol edebiliyorsun, menulerin güzel oluyor normalde.
bugun böyle saçma olmuş biraz ama senin de gördüğün gibiolumunekankayizsmile ekmeği çok yemişsin bir de. akşam yemeği yok mu?

pepperim her zamanki gibi harikasın:1hug:
o parmak balıklar yağlı olabilir biraz ama o kadarcıktan bişey olmazyerimseniben

kizlar bu aksam yemek yemeden once tartildim ve 54,8 geldim;
yarin daha az gelme ihtimalim yuksek diy mi.

yaa insallah Allahim cok mutlu olurummmmmmm

evet kesin 54.6 filan çkarsın canım. oleyyy süper bişey buhihoyyyt

yesacım evet bildin. bugun o diğerleri kadar çok beğenmedim. ama yine de çok fena değil.Gamiş'ten sonra herkesin menusu gözüme güzel geliyor kaydirigubbakcemile5

her sabah kahvaltılık gevreği ve sütle yapıyorsun galiba kahvaltını? onda biraz çeşitlilik gerekiyor bence. ama imkanın var mı bilemiyorum tabi?
oglendeki ekmek beyaz mı? değilse iyi.
aradaki 140 kalorilik şey ne ki? yani kalorisi bir yana içindeki yağ oranı filan da önemli.
akşam yemeğinden kaç kaşık ? bence haşlama patatese gerek yokmuş.
ayyy çok yazdımmmmbayanssulusmile sporların nerde sporların??? yazardın sen uzun uzunopuyorumnanaktan

kızlar iş getirdim eve, çok çalışmam lazımsempatiksalakcinni
uğrarım yine. öptüm sizi çok!

dulci, lachesis, spatz sagolun kizlar, ins. yarin daha az cikarim..

bu aksam 32 dk. bisiklet cevirdim; 300 kcal yaktim;
+ 8 dk. stretch.

ama su an cok aciktim kizlar;
ne yapsam ki,

neyse neyse, meyve yerim yatmadan..

selam kızlarrr iyisiniz inşalah bugğn hiç gelemedim yeğenim ameliyat oldu daha 2 yaşında bebişim:asigim: dün sağlam diyet modundaydımda bugün sanki stresten cozuttum gibi fisfisfis

geçmiş olsun canım
ne ameliyatı oldu

Hoşgeldim gamişcim, geçmiş olsun, herşey yolunda sanırım opuyorumnanaktan

Bugün 3 tane ülker çiko gofret ile rekor bende bilmiyorumkismile

ne ne ne
ben de 18:00 gibi bi tane eti browni intense yedim
çok anlattınız
ama bi arkadaş 7-8 tane alıp yollamış
ben de nöbet arkadaşlarıma dağıttım
1 tane yidim.

dulci, lachesis, spatz sagolun kizlar, ins. yarin daha az cikarim..

bu aksam 32 dk. bisiklet cevirdim; 300 kcal yaktim;
+ 8 dk. stretch.

ama su an cok aciktim kizlar;
ne yapsam ki,

neyse neyse, meyve yerim yatmadan..

tabiki sadece meyve ya da peynir (beyaz ve yağsız olması koşuluyla) yemelisin

merhaba....... bende yediklerimi eritmek için yaklaşık 50 dk yürüyş yaptım hızlı tempoda..... gelince büyük bardak elma+ havuç suyu içtim......

şimdide callan yaptım...ama birşey sorcam şu bara tutunarak yapılan kalça egzersizinde belim ağrıyor hani bacak ileriye uzatılıyor kalça döndürülüyor ya işte onda kalçayı döndürünce belim ağrıyor acaba yanlış mı yapıyorum....bende tutunmayı bırakıyorum elimi yere koyuyuyorum yaparken

Belin ağrıyorsa canım dik yapma, yere yaklaş baya öyle yap. Bu arada şulecim senin bu çaydan yaptım soğudu şimdi ısıtıyım mı soğuk mu içiyim?

Belin ağrıyorsa canım dik yapma, yere yaklaş baya öyle yap. Bu arada şulecim senin bu çaydan yaptım soğudu şimdi ısıtıyım mı soğuk mu içiyim?

bence ısıt ilk gün bende soğutmuştum soğuk soğuk içemedim.tadı kötü geldi.....şimdi artık termosa koyuyorum bitene kadar sıcak kalıyor.... bide çayı yaptıktan sonra süz.... karışık bitkilerin uzun süre suda birlikte kalması iyi değilmiş

merhabaaaaa nasılsınız kızlarr
ben süperim çok şükürr

bu akşam köftü pattes yidim :kedi:
napiimm başkada cısım yok

sporumu ve yürüyüşümü tam gaz yaptımmhihoyyyt
bir tek kol çalışmam lazım oda ağırlık hazırlamalıyım kendime o zaman rahat edicem kollar dert yaaalaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…