bence ısıt ilk gün bende soğutmuştum soğuk soğuk içemedim.tadı kötü geldi.....şimdi artık termosa koyuyorum bitene kadar sıcak kalıyor.... bide çayı yaptıktan sonra süz.... karışık bitkilerin uzun süre suda birlikte kalması iyi değilmiş
evet canım doğru bildin 1 56 ile 157 arası değişen bi boyum varamaninnnnnnnn ne guzel forum burasi yaaaaaa canim gitme sakin bi yere daha birakmayiz seni valla darilirim hadi oturmaya mi geldik hobaaa :)
ne kadar cok 1.50liler var forumumuzda yahuu
ahanda liste :))
1-yesa
2-dulcinea
3-truf
4-sensewitch
5-katrece
6-Azuloscurocasinegro
7-lamekan
8-gamis (yawrim acep?)
tamamen kavuşma değil haftasonu eşim geliyo 3 haftadır görmüyorum bebişimiKavuşmaya 2 kala mı :uhm: aklinialirimsmile Kolay gelsin guclubacismile
geçmiş olsun canım
ne ameliyatı oldu
ne ne ne
ben de 18:00 gibi bi tane eti browni intense yedim
çok anlattınız
ama bi arkadaş 7-8 tane alıp yollamış
ben de nöbet arkadaşlarıma dağıttım
1 tane yidim.
tabiki sadece meyve ya da peynir (beyaz ve yağsız olması koşuluyla) yemelisin
bence ısıt ilk gün bende soğutmuştum soğuk soğuk içemedim.tadı kötü geldi.....şimdi artık termosa koyuyorum bitene kadar sıcak kalıyor.... bide çayı yaptıktan sonra süz.... karışık bitkilerin uzun süre suda birlikte kalması iyi değilmiş
merhabaaaaa nasılsınız kızlarr
ben süperim çok şükürr
bu akşam köftü pattes yidim :kedi:
napiimm başkada cısım yok
sporumu ve yürüyüşümü tam gaz yaptımmhihoyyyt
bir tek kol çalışmam lazım oda ağırlık hazırlamalıyım kendime o zaman rahat edicem kollar dert yaaalaelaelaelaelae
şulecim bende bugün tane karabiber aldım oda bir tatlı kaşığımı canım boshayallersmile
artı karanfilde katılıyormu bu çaya:ecrin_bebek:
yarın yapıcam canımyerimseniben
merhabaaaaa nasılsınız kızlarr
ben süperim çok şükürr
bir tek kol çalışmam lazım oda ağırlık hazırlamalıyım kendime o zaman rahat edicem kollar dert yaaalaelaelaelaelae
şulecim bende bugün tane karabiber aldım oda bir tatlı kaşığımı canım boshayallersmile
artı karanfilde katılıyormu bu çaya:ecrin_bebek:
yarın yapıcam canımyerimseniben
evet canım doğru bildin 1 56 ile 157 arası değişen bi boyum var
tamamen kavuşma değil haftasonu eşim geliyo 3 haftadır görmüyorum bebişimi
teşekkür ederim trufcum testis yukardaydı ve hareketliydi onu sabitledi dr kasık fıtıgı vardı bi de olmusken sünnet oldu kaanım :asigim:
aaa hemen süzeyim o zaman baya da kaldı ama napalım artık:S içmesem mi
a
Selam canım, hoşgeldin:)
hhhmmm yanii karabiberler bikaç parçaya bölünükboshayallersmileBen de bugün tane karabiber aldım başında değirmeni varmış, çıkaramadım parçalı attım ben de:)
hoşbuldum gamişçimmmzemuszemushoşgeldin canım
karanfilide kara biberide göz kararı koyuyorum 3-4 tane yeter......
yok canım bir şey olmaz...... zaten gece oldu en fazla 1 bardak içersin
hoşgeldin canım
Evet bir bardak içip yatıcam, 1 de kalktım ama uykum geldi, sabah da erken kalkıcaktım isabet oldu, çok sağol hayatım, çok öpüyorum hepinizi kızlar iyi geceler size opuyorumnanaktan
Yapabildiğin kadar yap, yaptığın kadar faydasını görürsünmrb kızlarrya şöle bi okudum son yazılanları da maşallah bu ne azim yaa ne güzel spor yapıosunuz ben acaip üşeniorm we on beş gün sonrası için bi boşluğm war o ara antalyaya gidicem 4 günlüğüne mafoldumben şu callan dediğinzi ben indirdim ama dorumu bilmiorm 10 saalik fln yazıo ama burda 21 gün dewam edilcek die okumuştum sanki yoksa yanlış mı hatırlıorm bilmiyorumkismile
Taam koçum bilmiyorumkismile Ama bundan sonra çok akıllı olcam valla sempatiksalakcinnidalsicim bana sıra gelene kadar herkes paylamış zaten seni. ben başka birşey demicem. iyi ki spor yapmışsınkaydirigubbakcemile3
Afiyet olsun canım, senin o intense in kalorisi bilem yazmıyo bence benim 3 gofret senin intense e eşittir aklinialirimsmilene ne ne
ben de 18:00 gibi bi tane eti browni intense yedim
çok anlattınız
ama bi arkadaş 7-8 tane alıp yollamış
ben de nöbet arkadaşlarıma dağıttım
1 tane yidim.
Patates kızartması sanırım cokacimcoook Bu sıralar çok lafını ediyom bu meretin, bakalım ne zaman yicem :1ninca:merhabaaaaa nasılsınız kızlarr
ben süperim çok şükürr
3 haftadır göremiyormuş, ben 3 ay 10 gündür göremiyom boshayallersmile Gözün aydın canım kaydirigubbakcemile3tamamen kavuşma değil haftasonu eşim geliyo 3 haftadır görmüyorum bebişimi
çok öpüyorum hepinizi kızlar iyi geceler size opuyorumnanaktan
gerçekten browni çok ağır aldıgın o kaloriye değmez aama menün fena değil bence salatalıktı falan o tarz şeyler ye canım bu saatte ekmek zeytin yemesenbugün
sabah
1 kepekli karışık tost (sucuk+kaşar)
ara yok
öğlen
2-3 çatal patlıcan yemeğinin patlıcanlarından ve etlerinden
1 kepçe yayla çorbası
1 porsiyon patates piyazı
ara 3 altınbaşak bisküvi
akşam
1 kepçe yayla çorbası
2-3 çatal et
patates piyazı
1 dilim kepek ekmek
ara cısım
1 adet eti browni intense (hayallerimde büyüttüğüm kadar güzel değilmiş beğenmedim)
birazdan belki zeytin ve kepek ekmek yiyebilirim acıktım
gamişçim canım geçmişolsunn küçüklere kıyamıyor insanın içi parçalanıyo
bugün
sabah
1 kepekli karışık tost (sucuk+kaşar)
ara yok
öğlen
2-3 çatal patlıcan yemeğinin patlıcanlarından ve etlerinden
1 kepçe yayla çorbası
1 porsiyon patates piyazı
ara 3 altınbaşak bisküvi
akşam
1 kepçe yayla çorbası
2-3 çatal et
patates piyazı
1 dilim kepek ekmek
ara cısım
1 adet eti browni intense (hayallerimde büyüttüğüm kadar güzel değilmiş beğenmedim)
birazdan belki zeytin ve kepek ekmek yiyebilirim acıktım
Y
Patates kızartması sanırım cokacimcoook Bu sıralar çok lafını ediyom bu meretin, bakalım ne zaman yicem :1ninca:
Efferin kaydirigubbakcemile5
Yapabildiğin kadar yap, yaptığın kadar faydasını görürsün10 saat olayı videonun çıkış sloganı, 21 gün olayı sa başka bi sitedeki arkadaşların planı guclubacismile
Sporsuz güzel fizik olmazlmaz:
Taam koçum bilmiyorumkismile Ama bundan sonra çok akıllı olcam valla sempatiksalakcinni
Afiyet olsun canım, senin o intense in kalorisi bilem yazmıyo bence benim 3 gofret senin intense e eşittir aklinialirimsmile
Patates kızartması sanırım cokacimcoook Bu sıralar çok lafını ediyom bu meretin, bakalım ne zaman yicem :1ninca:
Efferin kaydirigubbakcemile5
3 haftadır göremiyormuş, ben 3 ay 10 gündür göremiyom boshayallersmile Gözün aydın canım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?