50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şulecim bende bugün tane karabiber aldım oda bir tatlı kaşığımı canım boshayallersmile
artı karanfilde katılıyormu bu çaya:ecrin_bebek:
yarın yapıcam canımyerimseniben

evet canım doğru bildin 1 56 ile 157 arası değişen bi boyum var
Kavuşmaya 2 kala mı :uhm: aklinialirimsmile Kolay gelsin guclubacismile
tamamen kavuşma değil haftasonu eşim geliyo 3 haftadır görmüyorum bebişimi

teşekkür ederim trufcum testis yukardaydı ve hareketliydi onu sabitledi dr kasık fıtıgı vardı bi de olmusken sünnet oldu kaanım :asigim:

aaa hemen süzeyim o zaman baya da kaldı ama napalım artık:S içmesem mi

Selam canım, hoşgeldin:)

şulecim bende bugün tane karabiber aldım oda bir tatlı kaşığımı canım boshayallersmile

Ben de bugün tane karabiber aldım başında değirmeni varmış, çıkaramadım parçalı attım ben de:)

hoşgeldin canım

karanfilide kara biberide göz kararı koyuyorum 3-4 tane yeter......

oyyy maşallah damat da olur inşallah

a
Selam canım, hoşgeldin:)

hoşbuldum canımmmzemuszemus
Ben de bugün tane karabiber aldım başında değirmeni varmış, çıkaramadım parçalı attım ben de:)
hhhmmm yanii karabiberler bikaç parçaya bölünükboshayallersmile
hoşgeldin canım
hoşbuldum gamişçimmmzemuszemus
karanfilide kara biberide göz kararı koyuyorum 3-4 tane yeter......

tamam canım sağolasınnnyerimseniben

yok canım bir şey olmaz...... zaten gece oldu en fazla 1 bardak içersin

Evet bir bardak içip yatıcam, 1 de kalktım ama uykum geldi, sabah da erken kalkıcaktım isabet oldu, çok sağol hayatım, çok öpüyorum hepinizi kızlar iyi geceler size opuyorumnanaktan

bugün
sabah
1 kepekli karışık tost (sucuk+kaşar)

ara yok

öğlen
2-3 çatal patlıcan yemeğinin patlıcanlarından ve etlerinden
1 kepçe yayla çorbası
1 porsiyon patates piyazı

ara 3 altınbaşak bisküvi

akşam
1 kepçe yayla çorbası
2-3 çatal et
patates piyazı
1 dilim kepek ekmek

ara cısım
1 adet eti browni intense (hayallerimde büyüttüğüm kadar güzel değilmiş beğenmedim)

birazdan belki zeytin ve kepek ekmek yiyebilirim acıktım

iyi geceler lachesisisim

mutlu yıllar prenses
nice yaşlara tatlıııııııııııııııııııııııım.

Evet bir bardak içip yatıcam, 1 de kalktım ama uykum geldi, sabah da erken kalkıcaktım isabet oldu, çok sağol hayatım, çok öpüyorum hepinizi kızlar iyi geceler size opuyorumnanaktan

iyi geceler şekercik tatlı rüyalar..............

Yapabildiğin kadar yap, yaptığın kadar faydasını görürsün 10 saat olayı videonun çıkış sloganı, 21 gün olayı sa başka bi sitedeki arkadaşların planı guclubacismile
Sporsuz güzel fizik olmaz lmaz:
dalsicim bana sıra gelene kadar herkes paylamış zaten seni. ben başka birşey demicem. iyi ki spor yapmışsınkaydirigubbakcemile3
Taam koçum bilmiyorumkismile Ama bundan sonra çok akıllı olcam valla sempatiksalakcinni

ne ne ne
ben de 18:00 gibi bi tane eti browni intense yedim
çok anlattınız
ama bi arkadaş 7-8 tane alıp yollamış
ben de nöbet arkadaşlarıma dağıttım
1 tane yidim.
Afiyet olsun canım, senin o intense in kalorisi bilem yazmıyo bence benim 3 gofret senin intense e eşittir aklinialirimsmile
Patates kızartması sanırım cokacimcoook Bu sıralar çok lafını ediyom bu meretin, bakalım ne zaman yicem :1ninca:
Efferin kaydirigubbakcemile5

tamamen kavuşma değil haftasonu eşim geliyo 3 haftadır görmüyorum bebişimi
3 haftadır göremiyormuş, ben 3 ay 10 gündür göremiyom boshayallersmile Gözün aydın canım kaydirigubbakcemile3

gerçekten browni çok ağır aldıgın o kaloriye değmez aama menün fena değil bence salatalıktı falan o tarz şeyler ye canım bu saatte ekmek zeytin yemesen
gamişçim canım geçmişolsunn küçüklere kıyamıyor insanın içi parçalanıyo

sağol canım evet gerçekten kıyılmıyor bebişlere gün boyu tansiyonum yüksek dolaştım ağlaması inlemesi mahvetti beni

Kız baya bişi yemişsin, hala mı açsın, ben senden az yemişim :1closedeyes: Mümkünse bu saatte yeme başka bişi.

Y

Patates kızartması sanırım cokacimcoook Bu sıralar çok lafını ediyom bu meretin, bakalım ne zaman yicem :1ninca:
Efferin kaydirigubbakcemile5

hoşgeldiinn boncuğummmmopuyorumnanaktan
ammanın ammanın senden uzun zamandır eferin almamıştım yavvvvsempatiksalakcinni

kız delü sen sunun surasında 20 gün sonra falan kavuşcan ben daha herifimi 5 kasıma kadar beklicem :1no2: sağol bebeişim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…