50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ya, sağdaki videolu google reklamında benim gördüğümü sizde görüyor musunuz :1shok:

Tatlı rüyalar lachesiscim, saat 2 de yedin en son, bence de uyu kaydirigubbakcemile3

hoşgeldiinn boncuğummmmopuyorumnanaktan
ammanın ammanın senden uzun zamandır eferin almamıştım yavvvvsempatiksalakcinni
Hoşbuldum tontişkom, yanlış anlaşılmasın, sporuna efferin dedim lülülülülülü Devamını bekliyorum.

kız delü sen sunun surasında 20 gün sonra falan kavuşcan ben daha herifimi 5 kasıma kadar beklicem :1no2: sağol bebeişim Şeniz

Biliyom yahu, ama 3 haftadır görmedim falan deme bana lülülülülülü 3 haftada 1 görüşcekseniz 5 kasımda çok çabuk gelir fıstığım, hemi de kilo vermek için kendine ayıracağın bol vaktin olur, malüm, kebaplarla kilo verilmiyo cokacimcoook

bugün benim yidiğim şey delikafaduldendelikafadulden

Oh be yaw değişti reklam :sinifsinif: Ay gamişcim yaw, bu sıralar dışarılara çıksam önüme çıkan herşeyi yerim valla :kedi: Dün gece gece steakhouse planları yaparken kendimi yakaladım. Mcdonalds sevmeme rağmen o reklam içimi eritiyo valla eyvahedigeldismile

eşim şimdiden yapacagı kebabbı hayal ediyoooo bu haftasonu sözüm ona yapcak :smiley-cool:
ne var orda canım :ecrin_bebek:
tüy temizleyicimi:uhm:

kız allah iyiliğini versin :roflol: sen göremiyon herhlde reklamı

ne var orda canım :ecrin_bebek:
tüy temizleyicimi:uhm:
Sen bugün yiyeceğini yemişsin zaten, o reklam sana etki etmezdi zaten kaydirigubbakcemile3 Güzel bi hamburger vardı cokacimcoook

ama kalan 6 taneyi dağıttım onları da yiyebilirdim
harbiden baktım ama göremedim niye yazmıyoki kalorisi

Canım o kadar abur cubur yedim, onun kadar şeker deposu bayan bişi görmedim, zaten istesen de yiyemezdin peşpeşe onları. Bu sebeplerden dolayı yazmıyor kalorisi sanırım.
Senin yorumun nedir efsane yiyecek hakkında aklinialirimsmile

Buarada bu sıralar tatlımm a taktım, reklamları çok leziz cokacimcoook

yeme kızzzz ben yedim ve çok pişmanımmm o kadar emeğime yazık oldu diye düşünüyorum hep annemle teyzemin gazına geldim artık onlarla takılmıcam aklinialirimsmile

eşim şimdiden yapacagı kebabbı hayal ediyoooo bu haftasonu sözüm ona yapcak :smiley-cool:
Valla ne kadar diyeti taksam da kafaya, hayatta kebabı geri çevirmem cokacimcoook Sen de ye o yüzden mis gibi... kaydirigubbakcemile5

Ben genelde yağ deposu sağlıksız bişi yediğim için pişman oluyordum canım, çünkü göründüğü kadar leziz olmuyo. Evde patates kızartması yemek daha mantıklı oluyo

selam kızlar ne var ne yok

Gofretler, browni intenseler, hamburgerler... sempatiksalakcinni Senden?

ben beğenmedim ya çokonat yesem ya da cocostar daha mutlu olurdum

Kız baya bişi yemişsin, hala mı açsın, ben senden az yemişim :1closedeyes: Mümkünse bu saatte yeme başka bişi.

yaa nöbetteyim hem de blok dün de nöbetçiydim
bilmiyorum 2 saat sonra yatmayı düşünüyorum sanırım
ama açımda salatalık domates varsa yerim de yoksa zeytin ekmek napiiiiim
uyuyamam yoksa açlıktan
akşam yemeğini 5 te yedim bu arada

Kızlar ya, sağdaki videolu google reklamında benim gördüğümü sizde görüyor musunuz :1shok:

Tatlı rüyalar lachesiscim, saat 2 de yedin en son, bence de uyu kaydirigubbakcemile3

bizim hastanede güvenlik duvarı engelliyo
göremiyorum ne güzel

kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi iyigecelerropuyorumnanaktan

iyi geceler tatlışım.

bugün yediklerim

sabah 3 dilim kepek ekmeği
3 tane köz biber az labne bir tane salatalık
biraz fıstık ezmesi ve portekal reçeli ve 1 tane haşlanmış yumurta
ve büyük bir bardak çok az şekerli çay

öğlen bir kase süylü nesfit
ara biraz amerikan salatası var dı onu yedim ama çok az mayonezli

akşam 2 adwt kabak ve 1 adet havuç fırında pişmiş sıfır yağlı ve yanında biraz yarımsaklı yoğurt ve biraz rende kırmızı lahana
ve bir bardak şekersiz yeşil çay tarçın ve karanfilli

ve 3 litreye yakın su
az öncede 1 elma yedim
regl ıma 3 gün kalmasına rağmen hiç bir aburcubur kaçırmadan günümü tamamladım
çok mutluyumzemuszemus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…