Kızlar ya, sağdaki videolu google reklamında benim gördüğümü sizde görüyor musunuz :1shok:
Tatlı rüyalar lachesiscim, saat 2 de yedin en son, bence de uyu kaydirigubbakcemile3
Hoşbuldum tontişkom, yanlış anlaşılmasın, sporuna efferin dedim lülülülülülü Devamını bekliyorum.hoşgeldiinn boncuğummmmopuyorumnanaktan
ammanın ammanın senden uzun zamandır eferin almamıştım yavvvvsempatiksalakcinni
kız delü sen sunun surasında 20 gün sonra falan kavuşcan ben daha herifimi 5 kasıma kadar beklicem :1no2: sağol bebeişim Şeniz
Kızlar ya, sağdaki videolu google reklamında benim gördüğümü sizde görüyor musunuz :1shok:
bugün benim yidiğim şey delikafaduldendelikafadulden
Afiyet olsun canım, senin o intense in kalorisi bilem yazmıyo bence benim 3 gofret senin intense e eşittir aklinialirimsmile
bugün benim yidiğim şey delikafaduldendelikafadulden
eşim şimdiden yapacagı kebabbı hayal ediyoooo bu haftasonu sözüm ona yapcak :smiley-cool:Hoşbuldum tontişkom, yanlış anlaşılmasın, sporuna efferin dedim lülülülülülü Devamını bekliyorum.
Biliyom yahu, ama 3 haftadır görmedim falan deme bana lülülülülülü 3 haftada 1 görüşcekseniz 5 kasımda çok çabuk gelir fıstığım, hemi de kilo vermek için kendine ayıracağın bol vaktin olur, malüm, kebaplarla kilo verilmiyo cokacimcoook
ne var orda canım :ecrin_bebek:
tüy temizleyicimi:uhm:
Sen bugün yiyeceğini yemişsin zaten, o reklam sana etki etmezdi zaten kaydirigubbakcemile3 Güzel bi hamburger vardı cokacimcoookne var orda canım :ecrin_bebek:
tüy temizleyicimi:uhm:
ama kalan 6 taneyi dağıttım onları da yiyebilirdim
harbiden baktım ama göremedim niye yazmıyoki kalorisi
Oh be yaw değişti reklam :sinifsinif: Ay gamişcim yaw, bu sıralar dışarılara çıksam önüme çıkan herşeyi yerim valla :kedi: Dün gece gece steakhouse planları yaparken kendimi yakaladım. Mcdonalds sevmeme rağmen o reklam içimi eritiyo valla eyvahedigeldismile
selam kızlar ne var ne yok
hoşgeldin canım
Valla ne kadar diyeti taksam da kafaya, hayatta kebabı geri çevirmem cokacimcoook Sen de ye o yüzden mis gibi... kaydirigubbakcemile5eşim şimdiden yapacagı kebabbı hayal ediyoooo bu haftasonu sözüm ona yapcak :smiley-cool:
selam kızlar ne var ne yok
kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi iyigecelerropuyorumnanaktan
Sen bugün yiyeceğini yemişsin zaten, o reklam sana etki etmezdi zaten kaydirigubbakcemile3 Güzel bi hamburger vardı cokacimcoook
Canım o kadar abur cubur yedim, onun kadar şeker deposu bayan bişi görmedim, zaten istesen de yiyemezdin peşpeşe onları. Bu sebeplerden dolayı yazmıyor kalorisi sanırım.
Senin yorumun nedir efsane yiyecek hakkında aklinialirimsmile
Buarada bu sıralar tatlımm a taktım, reklamları çok leziz cokacimcoook
Kız baya bişi yemişsin, hala mı açsın, ben senden az yemişim :1closedeyes: Mümkünse bu saatte yeme başka bişi.
Tatlı rüyalar lachesiscim, saat 2 de yedin en son, bence de uyu kaydirigubbakcemile3
kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi iyigecelerropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?