50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oh oh afiyet olsun bakalım
sizi kaçamakçılar sizi
bende isterem.....cokacimcoook

ben beğenmedim ya çokonat yesem ya da cocostar daha mutlu olurdum
Ben demiştim boşuna yemeyin diye, yine benim sözümü dinlemedin ve pişman oldu şakkıdı sempatiksalakcinni :)))
Bilmiyordum canım nöbette olduğunu, o zaman ye bişiler, ama yerinde olsam ya leblebi tarzı şey yerdim ya da ılık süt içerdim.
Vay be, genelde güvenlik duvarları insanı çıldırtmaya yarardı, faydası da oluyomuş demek :))

bugün yediklerim

ve 3 litreye yakın su
az öncede 1 elma yedim
regl ıma 3 gün kalmasına rağmen hiç bir aburcubur kaçırmadan günümü tamamladım
çok mutluyumzemuszemus[/COLOR][/COLOR]
Akşam yemeğin az geldi ama diğer öğünler baya sağlam, dengelemişsin yani yerimseniben

pazar günü kaçırdıklarım yüzünden bir kaç gün akşam yemeğini hafif yiyim diyorum
ondan yani canım

pazar günü kaçırdıklarım yüzünden bir kaç gün akşam yemeğini hafif yiyim diyorum
ondan yani canım

En güzeli, akşam az yemek kilo vermeye çok yardımcı oluyor, zaten hiçbi zaman kahvaltıyı kısmamalıyız. Kesinlikle doymadan sofradan kalkmamalıyız.

Sana da ticker yapalım yahu, bilmiyom senin kilonu ben.

En güzeli, akşam az yemek kilo vermeye çok yardımcı oluyor, zaten hiçbi zaman kahvaltıyı kısmamalıyız. Kesinlikle doymadan sofradan kalkmamalıyız.

Sana da ticker yapalım yahu, bilmiyom senin kilonu ben.

57 kiloyum canım hedef 54 daha azı yakışmıyor hastamısın sen diye soruyo millet şimdi bile ay çok zayıfsın diyolar yaa

Son düzenleme:
57 kiloyum canım hedef 54 daha azı yakışmıyor hastamısın sen diye soruyo millet şimdi bile ay çok zayıfsın diyolar yaa

ıyyy sinir oluyom o tiplere benim bu halime yeter diyorlarr tabii çevre neredeyse obeze yakın genç kızların bile kocaman göbekleri varakannehir

nasıl bişey bu yaaalaelaelaelaelae

ayy canım iyi geceleeerrropuyorumnanaktan

iyiym canım okudum bu hafta kilo vermişsim tebriklerrrvereliniortak
umarım bende bu hafta toparlarım artıkkk:ecrin_bebek:

sağol canım

verirsin inşallah istemediğin butun kiloları

verdim vermesine de benim ödem sorunum oluyo
ona çareler arıyorum şimdi

Boyun kaçtı canım? Normalde aynaya göre derim ama biri hasta mısın diye sorsa hemen kilo alırdım, ona kulak ver cidden

Tickerı kafana göre yap, yapıştırmaya çalışıtığın kodu buraya yaz, doğrusunu yapıştırmana yardımcı olayım hemen

Yasemincim sen kaç kilosun?

az kaldı 6 kilo sonra sizin aranıza katılıcam azimliyim merak etmeyin az kaldı...kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

boyum 1.63 canım ya seninki ticer ı boşver kız beceremiyorum ya

Son düzenleme:
az kaldı 6 kilo sonra sizin aranıza katılıcam azimliyim merak etmeyin az kaldı...kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
Gel narotcum ya, ısınalım birbirimize, böyle daha iyi motive ederiz belki seni, katılım şartı yok kaydirigubbakcemile3 Aramızda 60 lı kilolar da var.

boyum 1.63 canım ya seninki
E bi zahmet 53 den aşağı inme sen zaten. Benim 1.58.

sağol canım

verirsin inşallah istemediğin butun kiloları

verdim vermesine de benim ödem sorunum oluyo
ona çareler arıyorum şimdi

şuleülkü nün ödem çayı tarifi verdi kendisi sürekli içyormuş kilo vermesinede yardımcı olmuş bende yarın yapıcam eksik malzememi aldım dur o tarifi arıyayım sanaboshayallersmile
Yasemincim sen kaç kilosun?

bu hafta sonu 58.5 hedefim olucak inşallah şu an öyleyimde değişiyor arada sabit değilim yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…