Valla ne kadar diyeti taksam da kafaya, hayatta kebabı geri çevirmem cokacimcoook Sen de ye o yüzden mis gibi... kaydirigubbakcemile5
Ben genelde yağ deposu sağlıksız bişi yediğim için pişman oluyordum canım, çünkü göründüğü kadar leziz olmuyo. Evde patates kızartması yemek daha mantıklı oluyo
Gofretler, browni intenseler, hamburgerler... sempatiksalakcinni Senden?
kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi iyigecelerropuyorumnanaktan
Ben demiştim boşuna yemeyin diye, yine benim sözümü dinlemedin ve pişman oldu şakkıdı sempatiksalakcinni :)))ben beğenmedim ya çokonat yesem ya da cocostar daha mutlu olurdum
Akşam yemeğin az geldi ama diğer öğünler baya sağlam, dengelemişsin yani yerimsenibenbugün yediklerim
ve 3 litreye yakın su
az öncede 1 elma yedim
regl ıma 3 gün kalmasına rağmen hiç bir aburcubur kaçırmadan günümü tamamladım
çok mutluyumzemuszemus[/COLOR][/COLOR]
oh oh afiyet olsun bakalım
sizi kaçamakçılar sizi
bende isterem.....cokacimcoook
Ben demiştim boşuna yemeyin diye, yine benim sözümü dinlemedin ve pişman oldu şakkıdı sempatiksalakcinni :)))
Bilmiyordum canım nöbette olduğunu, o zaman ye bişiler, ama yerinde olsam ya leblebi tarzı şey yerdim ya da ılık süt içerdim.
Vay be, genelde güvenlik duvarları insanı çıldırtmaya yarardı, faydası da oluyomuş demek :))
Akşam yemeğin az geldi ama diğer öğünler baya sağlam, dengelemişsin yani yerimseniben
kız allah iyiliğini versin :roflol: sen göremiyon herhlde reklamı
hoşgeldinnn canımcımmmopuyorumnanaktanselam kızlar ne var ne yok
Kız delü, ibret al diye yazdım öylelmaz:
hee göremiyom bi ara ayarlarla oynarken bir baktım enfes lezzetler aman allahım anında eski haline getirdimlaelaelaelaelae
hoşgeldinnn canımcımmmopuyorumnanaktan
pazar günü kaçırdıklarım yüzünden bir kaç gün akşam yemeğini hafif yiyim diyorum
ondan yani canım
En güzeli, akşam az yemek kilo vermeye çok yardımcı oluyor, zaten hiçbi zaman kahvaltıyı kısmamalıyız. Kesinlikle doymadan sofradan kalkmamalıyız.
Sana da ticker yapalım yahu, bilmiyom senin kilonu ben.
kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi iyigecelerropuyorumnanaktan
iyiym canım okudum bu hafta kilo vermişsin tebriklerrrvereliniortakhoş bulduk hayatım nasılsın canım
57 kiloyum canım hedef 54 daha azı yakışmıyor hastamısın sen diye soruyo millet şimdi bile ay çok zayıfsın diyolar yaa
ayy canım iyi geceleeerrropuyorumnanaktan
iyiym canım okudum bu hafta kilo vermişsim tebriklerrrvereliniortak
umarım bende bu hafta toparlarım artıkkk:ecrin_bebek:
57 kiloyum canım hedef 54 daha azı yakışmıyor hastamısın sen diye soruyo millet şimdi bile ay çok zayıfsın diyolar yaa
ıyyy sinir oluyom o tiplere benim bu halime yeter diyorlarr tabii çevre neredeyse obeze yakın genç kızların bile kocaman göbekleri varakannehir
nasıl bişey bu yaaalaelaelaelaelae
Boyun kaçtı canım? Normalde aynaya göre derim ama biri hasta mısın diye sorsa hemen kilo alırdım, ona kulak ver cidden
Tickerı kafana göre yap, yapıştırmaya çalışıtığın kodu buraya yaz, doğrusunu yapıştırmana yardımcı olayım hemen
Yasemincim sen kaç kilosun?
Gel narotcum ya, ısınalım birbirimize, böyle daha iyi motive ederiz belki seni, katılım şartı yok kaydirigubbakcemile3 Aramızda 60 lı kilolar da var.az kaldı 6 kilo sonra sizin aranıza katılıcam azimliyim merak etmeyin az kaldı...kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
E bi zahmet 53 den aşağı inme sen zaten. Benim 1.58.boyum 1.63 canım ya seninki
sağol canım
verirsin inşallah istemediğin butun kiloları
verdim vermesine de benim ödem sorunum oluyo
ona çareler arıyorum şimdi
Yasemincim sen kaç kilosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?