50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay çok sağol canım
sabahları 1 kase maydanoz da vücutta su toplamasını engelliyomuş ama ben maydonozu hiç sevmem hele çiğ maydanoz hiç

ciddenmi eyvahedigeldismile ama bende yoğurtla yaptım gün boyuda öyle yedim nasıl olması gerekiyor anlatabilirmisin canım

canim yaaaaa eski gunlerimi hatirlattin bana bayaa oldu yapali ama

simdi gun icerisinde meyve serbest 1 cay bardagi pirinc su da haslanip yenilecek bol su icilecek kesinlikle sut ve sut urunleri yok en buyuk yanlis o zaten detoxda sut ve sut urunleri olmazmis yahuu boshayallersmile ben yaptigim zamanlar pirinc lapaasini haslardim yanina domates salatalik neyim dogrardim bi guzel yerdim olumunekankayizsmile

yaa canim birak yaaaa cok duyduk biz o laflari hehehe kaydirigubbakcemile3 hemen de mazaretler yok onu yemeseydim sunu yiyecektim yok kendimi saglama aliyim da hic yemeyim falan da filan da fesman da didinin didisi hehhe kaydirigubbakcemile3

Haklısın fıstık, insan çalışınca daha çok enerjiye ihtiyaç duyuyo.. Sen şu cısların adını koysana aklinialirimsmile
Buarada ben nivea ve callan yaptım bugün guclubacismile

amannn cis iste yahuu :)) biri cikolata biri tatli puding gibi bi sey heheh alsanaalsanasmile

canim basligi 10 saat callanetics ama bence hergun duzenli yapilirsa bi 15 gun sonra etkisini gosterir 1 ay sonra cok daha guzel olur ama tabii hem duzenli hem de bayaa bi yapmak lazim opuyorumnanaktan

canim yaaaaaaaaa dulcineacigimla gamiscigim begenmislerdi ama :sinifsinif: yine de saolasin can kocum opuyorumnanaktan
1- var canim imkanim o zaman yarin da kahvaltilik gevrekle yapiyim da sonraki gun sabah 2 dilim ekmek oglene corba gelsin yoksa gunde 4 dilim ekmek yemeyim diyorum :kedi:

2-oglenki ekmek beyaz sanirim canim yaa bizim burda bi beyaz alinsa bi kemeklimsi gibi bi ekmek cozemedim valla

3- 140 kalorilik sey twix canim cikolata albeni gibi valla :kedi:

4-isteeeeeeee aksam fix canim benimmm kaydirigubbakcemile5

5- sporlar da birazdan gelecek canim kocummmmmmmmmm ohaoldumsmile

az kaldı 6 kilo sonra sizin aranıza katılıcam azimliyim merak etmeyin az kaldı...kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

canim yaa birak 6 kiloyu aramizda lafi mi olur 6 kilonun bas atla gel yahuuuu alkisalkisalkis

60 lı ahhhhh ahhhh düğünümde 57 kiloydum hey gidi günler

daha 7 ay gecti 14 kilo birden aldım

çocuk fln da yok ...

tweeyt canım tarif bu eğer ödem fazla ise mısır püskülü takviyesi yapabilirsin bana çok iyi geliyor mısır püskülü bazen böbreklerim ağrır özellikle bahar dan yaza geçerken çok yardımcı banazemuszemus

Kız görürsün, yemicem işte. Evde pişen şeyleri yerim ama Sadece paketteki şeyleri yemem.

Benim 3 gofretime laf ediyon ama sen de 2 tatlı yemişsin, aa pardon sabah bi çiko daha yemiştin etti 3 lülülülülülü

KATRECE ex-koçum, azcık yazıp yazıp kaçıyon. Bi koçluğuna teşekkür ettirmedin.

ayy canım sorma yaa yogundum zaten fazlasıyla bi de yeni kurslara(kuaförlük ve hızlı yazma(on parmak f klavye) yazıldım daha baslamadılar gerçi ama bi türlü vakit bulamıyorum eskisi gibi.geçmise bile bakamaz oldum artık öyle fazla

bu yazdıgını gördüm ama :) rica ederim canım ne demek asıl ben size tesekkür ederim vendi açımdan da en iyi performansım koç oldugum haftaydı en çok da bana yaradı aslında:)

fena uykum gelmisti azcık uyudum simdi gerçi hala var ama su koca popomu küçültmem lazım callan a madem basladım yarım bırakmıyım hemen baslıycam ben de insallah devamında da sandalyeye danayarak yapılan kalça hareketlerinden ve diğer egzersizlerden biraz yapıcam ve tibet insallah

bi sekilde oranlamam lazımm su görüntümü yaaa bel inceldi sükür biraz kalçanında yanlar gitti biraz ama hala büyükkk ve tam istediğim kalkıklıkta değilll

AY BENDE YAPTIĞIM SPOTU YAZıM BARıııı

30 dk leslie
50 dk stepper
kızlar günde 8 bardak su içmeliymişiz ve eğer 1 saat süre ile spor yapıyorsak buna 1 litre daha elemeliymişiz
yani 3 litre oluyor herhal aşağı yukarı dimi

bide az içersek vücut ihtiyç duyduğu suyu alamadığı için (mesela 3 bardak suyu da
tutup vücutta ödem yapıyomuş
nekadar ilginç dimi kızlar
bugün okodum net den ödem hakkında araştırma yaparken
sizede anlatim dedim
çok su için kızlar çok

ayy cok iyi diyosunda sekerim kendimi kotu hissederim ben daha 66 yımmm

ama azimliyim 5o li kilolarıma geri donucemkötükedihüso

sekerim niye kotu hissedesin yahuu biz de bi zamanlar 60li kilolardaydik hem de ufacik boyumuzla bilmiyorum senin boyun kac ama opuyorumnanaktan

kuzum bak valla daha cok sevke gelirsin anam hemen 59 olayim da grubuma layik olayim dersin o ne demekse alsanaalsanasmile canim ama anladin sen benim ne demek istedigimi deeeeel miii o zaman ne diyoruz hosgeldin narot gitme sakin bi yere :mymeka:

ayy cok icimden geldi nolur yaziyimmmm

bak mustafa sana bi carparim duvara yapisirsin lülülülülülü

gel gel yaza az kaldı buradakiler seni iğne ipliğe çevirirlerrrrrdelikafadulden

:roflol: walla doru,, ben kendi halcezimde diyetimi yapıordum anamm bi geldim buraya harıl harıl spor yapıolar ben yarım saat pilatesi binbir nazla yapıorm burdakiler hem nivea bide üstüne callan yapıo ohaoldumsmile ben de müthiş gaza geldim ebrucuuumla naturel naturel pilates yaptım callana yarın akşam başlıcam guclubacismile

60 lı ahhhhh ahhhh düğünümde 57 kiloydum hey gidi günler

daha 7 ay gecti 14 kilo birden aldım

çocuk fln da yok ...

ay benim en büyük korkum bu yaa bilmiyorumkismile
evlenince hep kilo alıo bayanlar.eyvahedigeldismile
bi arkadaşımda 2,5 ayda 10 kilo aldı

bende bayaaa tembelim sağolsun buradaki canlarım beni topluyorlarsırnaşık şey
bende lesliye yeni başladım callana cürret edemiyorum indirdim beni bekliyooooaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…