az kaldı 6 kilo sonra sizin aranıza katılıcam azimliyim merak etmeyin az kaldı...kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
sırnaşık şey:roflol:kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:roflol:kaydirigubbakcemile3
az kaldı 6 kilo sonra sizin aranıza katılıcam azimliyim merak etmeyin az kaldı...kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
şuleülkü nün ödem çayı tarifi verdi kendisi sürekli içyormuş kilo vermesinede yardımcı olmuş bende yarın yapıcam eksik malzememi aldım dur o tarifi arıyayım sanaboshayallersmile
bu hafta sonu 58.5 hedefim olucak inşallah şu an öyleyimde değişiyor arada sabit değilim yaniii
ciddenmi eyvahedigeldismile ama bende yoğurtla yaptım gün boyuda öyle yedim nasıl olması gerekiyor anlatabilirmisin canım
Kız kaç haftadır yemiyorum ona niye bişi demiyon, aslında bitter yerdim de, 100 gramlık tobleronu yeme potansiyelimi görüp gofrete saldırdım, onu da 114 grama tamamladım ama :kedi:
Ama işte böyle yedim ki kendimi sağlama alıp başka abur cubur yemiyim diye, ben birileri gibi hergün hergün tatlı yemiyom laelaelaelaelae
Göreceksin 16 Mayısa kadar 1 tane bile abur cubur yemicem, çiko zulama kilit vurup denize atmam gerekse bile yemicem laelaelaelaelaen
Haklısın fıstık, insan çalışınca daha çok enerjiye ihtiyaç duyuyo.. Sen şu cısların adını koysana aklinialirimsmile
Buarada ben nivea ve callan yaptım bugün guclubacismile
mrb kızlarrya şöle bi okudum son yazılanları da maşallah bu ne azim yaa ne güzel spor yapıosunuz ben acaip üşeniorm we on beş gün sonrası için bi boşluğm war o ara antalyaya gidicem 4 günlüğüne mafoldumben şu callan dediğinzi ben indirdim ama dorumu bilmiorm 10 saalik fln yazıo ama burda 21 gün dewam edilcek die okumuştum sanki yoksa yanlış mı hatırlıorm bilmiyorumkismile
yesacım evet bildin. bugun o diğerleri kadar çok beğenmedim. ama yine de çok fena değil.Gamiş'ten sonra herkesin menusu gözüme güzel geliyor kaydirigubbakcemile5
her sabah kahvaltılık gevreği ve sütle yapıyorsun galiba kahvaltını? onda biraz çeşitlilik gerekiyor bence. ama imkanın var mı bilemiyorum tabi?
oglendeki ekmek beyaz mı? değilse iyi.
aradaki 140 kalorilik şey ne ki? yani kalorisi bir yana içindeki yağ oranı filan da önemli.
akşam yemeğinden kaç kaşık ? bence haşlama patatese gerek yokmuş.
ayyy çok yazdımmmmbayanssulusmile sporların nerde sporların??? yazardın sen uzun uzunopuyorumnanaktan
bu hafta sonu 58.5 hedefim olucak inşallah şu an öyleyimde değişiyor arada sabit değilim yaniii
canim yaa birak 6 kiloyu aramizda lafi mi olur 6 kilonun bas atla gel yahuuuu alkisalkisalkis
bitki çayı yapıyoruz hafta içi hergün içiyoruz çok faydasını gördük.....funda biberiye kekik ısırgan mate yeşil çay karanfil karabibir vs..... 1 litre suya atıp demleyip içiyoruz. wc ye çok çıkmayı sağlıyor.
bu çay sayesinde her hafta yaklaşık 400-500 gr vermemi sağlıyor......
yaa canim birak yaaaa cok duyduk biz o laflari hehehe kaydirigubbakcemile3 hemen de mazaretler yok onu yemeseydim sunu yiyecektim yok kendimi saglama aliyim da hic yemeyim falan da filan da fesman da didinin didisi hehhe kaydirigubbakcemile3
amannn cis iste yahuu :)) biri cikolata biri tatli puding gibi bi sey heheh alsanaalsanasmile
KATRECE ex-koçum, azcık yazıp yazıp kaçıyon. Bi koçluğuna teşekkür ettirmedin.
ayy cok iyi diyosunda sekerim kendimi kotu hissederim ben daha 66 yımmm
ama azimliyim 5o li kilolarıma geri donucemkötükedihüso
gel gel yaza az kaldı buradakiler seni iğne ipliğe çevirirlerrrrrdelikafadulden
Ticker ını değil kendini günceliyon yani aklinialirimsmile
]
Ticker ını değil kendini günceliyon yani aklinialirimsmile
TWEETY, burda güzel anlatıyo, kesin yaparsın bu sefer. Resimli anlatmış
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
60 lı ahhhhh ahhhh düğünümde 57 kiloydum hey gidi günler
daha 7 ay gecti 14 kilo birden aldım
çocuk fln da yok ...
:roflol: walla doru,, ben kendi halcezimde diyetimi yapıordum anamm bi geldim buraya harıl harıl spor yapıolar ben yarım saat pilatesi binbir nazla yapıorm burdakiler hem nivea bide üstüne callan yapıo ohaoldumsmile ben de müthiş gaza geldim ebrucuuumla naturel naturel pilates yaptım callana yarın akşam başlıcam guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?