ayy canım sorma yaa yogundum zaten fazlasıyla bi de yeni kurslara(kuaförlük ve hızlı yazma(on parmak f klavye) yazıldım daha baslamadılar gerçi ama bi türlü vakit bulamıyorum eskisi gibi.geçmise bile bakamaz oldum artık öyle fazla
bu yazdıgını gördüm ama :) rica ederim canım ne demek asıl ben size tesekkür ederim vendi açımdan da en iyi performansım koç oldugum haftaydı en çok da bana yaradı aslında:)
ayy cok icimden geldi nolur yaziyimmmm
bak mustafa sana bi carparim duvara yapisirsin lülülülülülü
tweeyt canım tarif bu eğer ödem fazla ise mısır püskülü takviyesi yapabilirsin bana çok iyi geliyor mısır püskülü bazen böbreklerim ağrır özellikle bahar dan yaza geçerken çok yardımcı banazemuszemus
Ticker ını değil kendini günceliyon yani aklinialirimsmile
TWEETY, burda güzel anlatıyo, kesin yaparsın bu sefer. Resimli anlatmış
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
kizlar iyigeceler ben geldimmm
bugun biraz kacamaklar yaptimm :sinifsinif:
bende bayaaa tembelim sağolsun buradaki canlarım beni topluyorlarsırnaşık şey
bende lesliye yeni başladım callana cürret edemiyorum indirdim beni bekliyooooaklinialirimsmile
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
cizelgemi yapıstırınca bu cıkıyo yapamadım bilen var mı
kizlar iyigeceler ben geldimmm
bugun biraz kacamaklar yaptimm :sinifsinif:
AY BENDE YAPTIĞIM SPOTU YAZıM BARıııı
30 dk leslie
50 dk stepper
kızlar günde 8 bardak su içmeliymişiz ve eğer 1 saat süre ile spor yapıyorsak buna 1 litre daha elemeliymişiz
yani 3 litre oluyor herhal aşağı yukarı dimi
bide az içersek vücut ihtiyç duyduğu suyu alamadığı için (mesela 3 bardak suyu da
tutup vücutta ödem yapıyomuş
nekadar ilginç dimi kızlar
bugün okodum net den ödem hakkında araştırma yaparken
sizede anlatim dedim
çok su için kızlar çok
Hee tabe tabe, hedefinden hiç şaşmadın, kız hafta önceki hatta ay önceki kilona gelmeye çalışıyon alsanaalsanasmileheee hedefimden şaşmadım yaniii nisan sonu en azından 57 li kiloları görüceemmm
Yaw detoks demeyin bana :sinifsinif: Hoşgeldin watercım, tez zamanda yoğunluğun bitsin de katıl aramıza kaydirigubbakcemile5tabı bu arada sporumu da aksatmadım sabah 8dakıka karın ve 5 dakıka leslıe yapıp ıse gıttım
aksamda 4 mıl leslıe
callenıct
tibet yaptım
@WATERIM SPIDERIM canim yaaaaaaaaaaaaaaa ne yaptin bakalim ben daha bi halt yapmadim haaa anca cene anca cene dur ama yapacagim insallah en azindan tibeti hehhee ama bugun yoruldum yaa o akdar tatilden sonra demi ama hem dulcineacigimin dedigi gibi azicik dinlensin vucudum hehe:))
@DULCINEA CADISI 3 etmis nerde 3 bayramlik cikolatasi diyorum disimin kavuguna sigmaz minnacik bi halta benzemiyor bugun senle gamis yawrim hatta bi de gunun en iyisi ve de gunun berbatini secsek cok sahane olur yaa o zaman ne diyoruzzzzz dulcinea ve gamis gunun en berbati odulunu alirsan yesa can yine gunun birincisi oluyorr odule doymuyor bu kiz hay masallah hay masallah
al benden de o kadar çok üşeniorm yaa mirmirmirmir beni de toparlayın be kızlar walla ne dua ederim sizesırnaşık şey
@WATERIM SPIDERIM canim yaaaaaaaaaaaaaaa ne yaptin bakalim ben daha bi halt yapmadim haaa anca cene anca cene dur ama yapacagim insallah en azindan tibeti hehhee ama bugun yoruldum yaa o akdar tatilden sonra demi ama hem dulcineacigimin dedigi gibi azicik dinlensin vucudum hehe:))
yesacım canım yukarı yazmıstım tekrar yazayım detoksa basladım 3 gunluk belkı 1 gunluk bıle olabılır kaydirigubbakcemile3 ama sabredecegım ınsaallah.sporlarımı senın yazdıgın gıbı yazayım
SPORLARIM
8dakıka karın
leslıe 500 adım
leslıe 4 mıl
callan
tıbet
Bende cmtsı dınlenmıstım kendımı cok saldım bu aralar yemek konusunda bakalım bu 3 gun benı toparlarmı sen neler yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?