50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar nasılsınız bende bu aralar yogunum pek yaazamıyrm bugun detoksuma basladım ne zor bıseymıs bu detoks yaa zaten kahve ıcılmemesı benım ıcın cok zor gun boyu uyku halınde ve bas agrım vardı ama ıcmedım kahveyı dayandım bakalım yarın belkı 1 bardak içebilirim normalde kahve ıcmemek benı cok zora sokmazdı ama hem az yemek hem kahvesızlık bennı mahvettı.aksama kabak corbası yaptım yarım kase ancak ıcebıldım. aslında kotu yemek yapınca yemek yenmıyrmus kaydirigubbakcemile3 yarın bu corbaya dayanabılecekmıyım bılmyrm tabıkı

tabı bu arada sporumu da aksatmadım sabah 8dakıka karın ve 5 dakıka leslıe yapıp ıse gıttım

aksamda 4 mıl leslıe
callenıct
tibet yaptım

@WATERIM SPIDERIM canim yaaaaaaaaaaaaaaa ne yaptin bakalim ben daha bi halt yapmadim haaa anca cene anca cene dur ama yapacagim insallah en azindan tibeti hehhee ama bugun yoruldum yaa o akdar tatilden sonra demi ama hem dulcineacigimin dedigi gibi azicik dinlensin vucudum hehe:))

@DULCINEA CADISI 3 etmis nerde 3 bayramlik cikolatasi diyorum disimin kavuguna sigmaz minnacik bi halta benzemiyor bugun senle gamis yawrim hatta bi de gunun en iyisi ve de gunun berbatini secsek cok sahane olur yaa o zaman ne diyoruzzzzz dulcinea ve gamis gunun en berbati odulunu alirsan yesa can yine gunun birincisi oluyorr odule doymuyor bu kiz hay masallah hay masallah

@YASEMNCIGIM
nassin yahuuu :)

Hızlı yazmaya bence gerek yok ama kuaförlük çok zevkli olur bence :lepi: Çok severim saçlarla uğraşmayı. bayanssulusmile
Koçluk cidden kilo verdiriyo :))) Kilo verdikçe daha da iyileşir vücudunun orantısı canım ama tabi sporu aksatmadan yapmak çok işe yarıyor. Sen de benim gibi evdesin genelde, o yüzden kahvaltıdan 1 buçuk 2 saat sonra yapmanı tavsiye ederim sporu. guclubacismile

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

cizelgemi yapıstırınca bu cıkıyo yapamadım bilen var mı

iyiyimmmm canim yaa ne guzel bi carpisti o olee yirimmmmmmmmmmm

isten geldim ole bakindim iki sonra yemek yedik hepberaber sonra dizi neyim izledik simdi de buraya bakiniyorum insallah spor yapacagim daha:))

bende bayaaa tembelim sağolsun buradaki canlarım beni topluyorlarsırnaşık şey
bende lesliye yeni başladım callana cürret edemiyorum indirdim beni bekliyooooaklinialirimsmile

al benden de o kadar çok üşeniorm yaa mirmirmirmir beni de toparlayın be kızlar walla ne dua ederim sizesırnaşık şey

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
cizelgemi yapıstırınca bu cıkıyo yapamadım bilen var mı

canim ne yapistiriyorsun buraya da bi yapistir baklaim olumunekankayizsmile

kizlar iyigeceler ben geldimmm
bugun biraz kacamaklar yaptimm :sinifsinif:

amaninnnnnnnnnnn dogum gunu cocuguuuuuuuuuuuuuuuu olur olurr happi do bortdey tu yu happi do borthdey tu hobaaa amaninnnnnn Şeniz

@KUZU canim yaaaaaaaaaaa sana da oluyor deemi aklina gelince guluyosun cok iyi yaa canim sikilinca aklima savas baldar abazasinin gelecegini hic dusunmemistim hehheh:))

anacım maşşşaaaallahhhh
steppeer 50 dk iyi dayanıyon vallaaaakannehir

heee hedefimden şaşmadım yaniii nisan sonu en azından 57 li kiloları görüceemmm
Hee tabe tabe, hedefinden hiç şaşmadın, kız hafta önceki hatta ay önceki kilona gelmeye çalışıyon alsanaalsanasmile

tabı bu arada sporumu da aksatmadım sabah 8dakıka karın ve 5 dakıka leslıe yapıp ıse gıttım

aksamda 4 mıl leslıe
callenıct
tibet yaptım
Yaw detoks demeyin bana :sinifsinif: Hoşgeldin watercım, tez zamanda yoğunluğun bitsin de katıl aramıza kaydirigubbakcemile5

Kız tembelim ben, senin gibi sabahın köründe 10 defa manava gidemem mesela.. dondurma da hala yemedim, çünkü canım çektiği zamanlar dışarı çıkıp almamıştım
yesa bi çarparım sana bi de duvar çarpar kaydirigubbakcemile3
Hee tabe tabe, hem mazeret hep mazaret bıdı bıdı sempatiksalakcinni Kız ben çok az yedim bugün, gamiş günün değil, ayın 1. si olur bu menüyle.

yaaaaaaaaaaaaaaaaa biri de beni gondersin su topikten de get bi git de spor yap da gel desin yahuuu herkesler ne bicim yapmisss hele oo waterrrr cik cik cik:)

kizlar bugunku menumm
sabah bi dilim cavdar bi dilim light beyazz zeytinnn cay
ogle bi dilim tiramusu:))
ara ogun caramel latte:))
aksam domates sehrili corba etli taze fasulye cavdar ekmegi
35 gramlik ufak patlamis misir
gece sade activia
:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…