Kız tembelim ben, senin gibi sabahın köründe 10 defa manava gidemem mesela.. dondurma da hala yemedim, çünkü canım çektiği zamanlar dışarı çıkıp almamıştım
yesa bi çarparım sana bi de duvar çarpar kaydirigubbakcemile3
Hee tabe tabe, hem mazeret hep mazaret bıdı bıdı sempatiksalakcinni Kız ben çok az yedim bugün, gamiş günün değil, ayın 1. si olur bu menüyle.
Burda detaylı ve de resimli anlatmışBu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
cizelgemi yapıstırınca bu cıkıyo yapamadım bilen var mı
Alla alla neyin sunucusunu bulamıyon canım yaw. Site çalışıyo.tıklıyorum sunucu bulunamadı diyo kııııııı
yaaaaaaaaaaaaaaaaa biri de beni gondersin su topikten de get bi git de spor yap da gel desin yahuuu herkesler ne bicim yapmisss hele oo waterrrr cik cik cik:)
AY BENDE YAPTIĞIM SPOTU YAZİM BARİİİİ
30 dk leslie
50 dk stepper
kızlar günde 8 bardak su içmeliymişiz ve eğer 1 saat süre ile spor yapıyorsak buna 1 litre daha elemeliymişiz
yani 3 litre oluyor herhal aşağı yukarı dimi
bide az içersek vücut ihtiyç duyduğu suyu alamadığı için (mesela 3 bardak suyu da
tutup vücutta ödem yapıyomuş
nekadar ilginç dimi kızlar
bugün okodum net den ödem hakkında araştırma yaparken
sizede anlatim dedim
çok su için kızlar çok
canim ne yapistiriyorsun buraya da bi yapistir baklaim olumunekankayizsmile
amaninnnnnnnnnnn dogum gunu cocuguuuuuuuuuuuuuuuu olur olurr happi do bortdey tu yu happi do borthdey tu hobaaa amaninnnnnn Şeniz
@KUZU canim yaaaaaaaaaaa sana da oluyor deemi aklina gelince guluyosun cok iyi yaa canim sikilinca aklima savas baldar abazasinin gelecegini hic dusunmemistim hehheh:))
hoşgeldin bebeğiiiiimkaydirigubbakcemilekizlar iyigeceler ben geldimmm
bugun biraz kacamaklar yaptimm :sinifsinif:
yaa ongünleri hatırlamak istemiyommm :kedi: kakma artık kafamaa yaaaa:1ninca:Hee tabe tabe, hedefinden hiç şaşmadın, kız hafta önceki hatta ay önceki kilona gelmeye çalışıyon alsanaalsanasmile
.
biraz buraya fazla takıl kaydirigubbakcemilebak görüceksin farkıııııııaklinialirimsmile
B
İyi geceler, tatlı rüyalar kızlar opuyorumnanaktan
anacım maşşşaaaallahhhh
steppeer 50 dk iyi dayanıyon vallaaaakannehir
canım stepper işe yarıomu? ben de almayı düşünüorm hatta buldum bi tane internetten de sepette duruo hala onaylamadım kararszmbilmiyorumkismile seninkinden memnunmusun? markası ne? son bi soru daha zorluk ayarı warmı? bitti bu kadarkaydirigubbakcemile3
vereliniortak artık her akşam burdayımm akşamları işim yok nasılsazemuszemus
Şeniz@prensesim yaaaaaaaaaaaaa canim cekti haaaaaaaaaaaaaaa
@waterim spiderim masallah canim yaaa seninle bugun birinciligi paylasabiliriz hehhe canim ben menumu yazmaktan ve de ortaliga laf atmaktan trufcugumla gamiscigime tabii de dulcineacigima takilmaktan bi halt yapamadim haaaaaaa aama gitcem valla yapacagim bi de yarin aksam disardayim o yuzden bugun yapayimm bi seyler deeeemikir
@dulcineacigim canimmm yaaa cok derinden geldin ama cok etkili oldu valla ben de callan ve de tibet yaparim artik insallah sen yoksan ben de yokum benim yerim senin yanin heheheh iyice sasirdim dur bakalim hayirlisi :)
herkeslere iyi gecelereeeeeeeeeeeeee yasemncigim sana ozel iyi geceler icimden geldi muahhhhhhhhhhhh:)
Çıkmadan önce hemen yazam: İşte spora üşenen kişinin erteleme yöntemi, hemen alet arayışına girip, spor yapmadan günleri geçiştircen di mi aklinialirimsmile
İndir bi kaç video, baka baka yap, illa alet istiyosan su şişesi neyine yetmiyo kaydirigubbakcemile
(ben de buraya spor yapmıyom hiç diye gelmiştim, spor çok önemli yerimseniben)
herkeslere iyi gecelereeeeeeeeeeeeee yasemncigim sana ozel iyi geceler icimden geldi muahhhhhhhhhhhh:)
şeyy kemm kümm:kedi: bi de onu deniyim yaww belki hoşuma giderr sıkılıorm ben spor yaparken bunda müzikle fln hop hop yapılır yaaniguclubacismile
yaa canım ben bu ara pek giremedim bölüme yazdıysan kusuruma bakma senin boy ve kilo kaçç acabaa???
birde çalışıyormusun??
ayy tikıra dikkat etmemişimmmm
yok canım baya önceden yazıodum da sonra ew deiştirdim net gitti fln yeni bağlandı daha ben de hemen geri döndümmzemuszemus boyum 165 kilom 54.. ewet çalışıorm canım öğretmenm öğlene kadar dersim war öğleden sonra boşum yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?