50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

heheh cok iyi demissin canim yaa gamisin menusunu kopyalayip yapistiralim her bi yere en kotu menu diyeee heheh kaydirigubbakcemile3 anammm yaa ne cok takildik kizaa yaw TRUFCUM NERDEE ben ona takilmayi da cok seviyorum yahuuuuu Şeniz

carp canim yaa carpan sen ol yeter ki lülülülülülü valla ben aklima koyunca bi isi kacmaz canim o benden o sinamekili karisimi okudum resimleri gordum aklima koydum yaa pijamali halimden hemen gecis yaptim aktar eczane aldim hemen kafamda olumunekankayizsmile

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

cizelgemi yapıstırınca bu cıkıyo yapamadım bilen var mı
Burda detaylı ve de resimli anlatmış
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

tıklıyorum sunucu bulunamadı diyo kııııııı
Alla alla neyin sunucusunu bulamıyon canım yaw. Site çalışıyo.

yaaaaaaaaaaaaaaaaa biri de beni gondersin su topikten de get bi git de spor yap da gel desin yahuuu herkesler ne bicim yapmisss hele oo waterrrr cik cik cik:)

Ben de çıkıyorum canım, bensiz duramazsın buralarda sen aklinialirimsmile
Hem nivea ve callan yaptım diyom, benim bildiğim yesa bunu duyar duymaz spora koşar kaydirigubbakcemile3

İyi geceler, tatlı rüyalar kızlar opuyorumnanaktan

canım stepper işe yarıomu? ben de almayı düşünüorm hatta buldum bi tane internetten de sepette duruo hala onaylamadım kararszmbilmiyorumkismile seninkinden memnunmusun? markası ne? son bi soru daha zorluk ayarı warmı? bitti bu kadarkaydirigubbakcemile3

@prensesim yaaaaaaaaaaaaa canim cekti haaaaaaaaaaaaaaa

@waterim spiderim
masallah canim yaaa seninle bugun birinciligi paylasabiliriz hehhe canim ben menumu yazmaktan ve de ortaliga laf atmaktan trufcugumla gamiscigime tabii de dulcineacigima takilmaktan bi halt yapamadim haaaaaaa aama gitcem valla yapacagim bi de yarin aksam disardayim o yuzden bugun yapayimm bi seyler deeeemikir

@dulcineacigim canimmm yaaa cok derinden geldin ama cok etkili oldu valla ben de callan ve de tibet yaparim artik insallah sen yoksan ben de yokum benim yerim senin yanin heheheh iyice sasirdim dur bakalim hayirlisi :)

herkeslere iyi gecelereeeeeeeeeeeeee yasemncigim sana ozel iyi geceler icimden geldi muahhhhhhhhhhhh:)

canimm benimmmmmmmmmm saollla hayatimmm:)ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

kizlar iyigeceler ben geldimmm
bugun biraz kacamaklar yaptimm :sinifsinif:
hoşgeldin bebeğiiiiimkaydirigubbakcemile
Hee tabe tabe, hedefinden hiç şaşmadın, kız hafta önceki hatta ay önceki kilona gelmeye çalışıyon alsanaalsanasmile

.
yaa ongünleri hatırlamak istemiyommm :kedi: kakma artık kafamaa yaaaa:1ninca:

Çıkmadan önce hemen yazam: İşte spora üşenen kişinin erteleme yöntemi, hemen alet arayışına girip, spor yapmadan günleri geçiştircen di mi aklinialirimsmile

İndir bi kaç video, baka baka yap, illa alet istiyosan su şişesi neyine yetmiyo kaydirigubbakcemile

(ben de buraya spor yapmıyom hiç diye gelmiştim, spor çok önemli yerimseniben)

ŞenizŞeniz Şeniz
:kedi: canimmm benimmm kiyamam sana kargoyla yollarimm yeterki ozenme senolumunekankayizsmile

@YESA
takıldım valla kendi kendime gülüp duruyorum :) annem delimisin kendi kendine ne gülüosun dio kaydirigubbakcemile3
hadi git sporunu yap tembel naniknanik
desemde bakma bende bi 3mil yapayım dedim üşendim
leslinin karın hareketlerini yaptım sadece yatıcam şimdi..

şeyy kemm kümm:kedi: bi de onu deniyim yaww belki hoşuma giderr sıkılıorm ben spor yaparken bunda müzikle fln hop hop yapılır yaaniguclubacismile

yaa canım ben bu ara pek giremedim bölüme yazdıysan kusuruma bakma senin boy ve kilo kaçç acabaa???
birde çalışıyormusun??

ayy tikıra dikkat etmemişimmmm

yok canım baya önceden yazıodum da sonra ew deiştirdim net gitti fln yeni bağlandı daha ben de hemen geri döndümmzemuszemus boyum 165 kilom 54.. ewet çalışıorm canım öğretmenm öğlene kadar dersim war öğleden sonra boşum yanii

sen yazın mı katılmıştın kk ya sanki hatırlıyorum:uhm:
canım ne güzel boyun uzunmuş benim 1.60 ne az ne çok işte
54 te fenaa değil aslındaa bence sadece sporla muhteşem olurkaydirigubbakcemile2

ewett canım doru hatırlıosun yazın yazıodum burayazemuszemus yaa üni de baya zayıftım sonra birden şiştim 3 4 ayda 10 kilo aldım 60 fln oldum şimdi eski halime dönmeye çalışıorm işte, 58le başladım şuan 54üm ama eskiden deli gibi spor yapardım pilates iki üç yıldır yapıorm zaten ama son zmanlarda acaip boşladım sporu, şehir deişkliği fln hepsi çarptı beni huyum suyum deiştikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…