50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

simply_dimple canım bence stepper gereksız bende bır ara heveslendım aldım sureklı zıncırı kırılıo kac kere garantıye gonderdım ayrıca bende basen yaptı gıbıme geldı bıraktım hemen anneme verdım onun yerıne leslıe daha super alacaksan kosu bandı al en zevklı ve herzaman ısıne yarayıcak alet o bence ama ınan leslıeyle tanısalı ben kosu bendınede cıkmıyrm

yesacım sana azım verdım canım heralde :) kolay gelsın tatlım kızlar ben cıkıyrm yarın erken kalkayım detoksa devam edeyım zaten kahvede yok yarın ayılamam ınan opuyorum hepınızıopuyorumnanaktan

hadi yaa bende basen yapar die düşünmüştüm çünkü merdiven çıkma hareketiyle aynı we merdiven çıkamnn basen yaptığını duymuştummeyvahedigeldismile ii geceler canımyerimseniben

canım o bmi yani vücut kitle indeksi, o orana göre kilon boyuna göre normal mi diil mi ona bakabilirsin google dan bulabirsinyerimseniben

sağol bebeğimmmm temin hoşgeldin demiştim bölüm çok yoğundu arada kaynadım sanırsammmyerimseniben

hayatimmm gormedimm vallahiii canim sayfalar cabuk ilerliyo kaynio arada yazdiklarimizi ozur dilerim bitanemmmmm
hosbuldummm nasilsinnn???
lokumum nasill annesi?

stepper işe yarıyor canım ama bacaklarda kas yapıyo
ayrıca bunları çok dayanıksız yapıyolar habirt tamir gerekiyo
sağolsun esim temir işlerini hallediyo ve benimki zincirli olduğundan zinciride hababam kırılıyo
yani uzun lafın kısası tamir ettircek biri varsa al derim
he bide bu benim 3. stepperım 8 senede ama
markası da
LTT lateral thigh trainer

hayatimmm gormedimm vallahiii canim sayfalar cabuk ilerliyo kaynio arada yazdiklarimizi ozur dilerim bitanemmmmm
hosbuldummm nasilsinnn???
lokumum nasill annesi?

olur bitanem seni hiç atlarmıyım ben
birde ne özürü yaaa yerimseniben
çok şükür iyiyim bitanem lokumda iyi şimdi wcdeohaoldumsmile

olur bitanem seni hiç atlarmıyım ben
birde ne özürü yaaa yerimseniben
çok şükür iyiyim bitanem lokumda iyi şimdi wcdeohaoldumsmile

canimsinnnn biricigimmm benimmm

allahh iyilik versinn iyi olmaniza sevindimmm tatlimm
lokumda wcde demek ohh rahatlasin kuzucukumm sonra misil misil uyurr kuzum

canimsinnnn biricigimmm benimmm

allahh iyilik versinn iyi olmaniza sevindimmm tatlimm
lokumda wcde demek ohh rahatlasin kuzucukumm sonra misil misil uyurr kuzum

hhhmmm bu ara çok yamyamm insanın içine giriyoo halbuki hiç öyle değildii şimdi neredeyse sarılarak uyuyacakkfisfisfis
çokta tüy döküyor bende fazla yanıma almıyorum:jeyyar:

hhhmmm bu ara çok yamyamm insanın içine giriyoo halbuki hiç öyle değildii şimdi neredeyse sarılarak uyuyacakkfisfisfis
çokta tüy döküyor bende fazla yanıma almıyorum:jeyyar:

canimin ici annesi sefkate asiri ihtiyaci var demek ondan koynunuza giriooo hayatim tuyunden korkma eger parazit hapi ve ya ignesi olduysa tuyunden zarar gelmez aama yoksa tabi dikkat etmek lazim o zaman tuye gulum aslinda ttaratsa hergun tuy muy kalmazdi sizde koyunkoyuna yatardiniz ne guzel bitanem

yok hayatım aşısı hapınıda senden duydum ilk kez
lokum çok sağlıklı şu an 9 aylık yeni yeni tam anlamıyla tüy döküyo hapı nasıl bişey bilgin varmı bu konudabilmiyorumkismile

yok hayatım aşısı hapınıda senden duydum ilk kez
lokum çok sağlıklı şu an 9 aylık yeni yeni tam anlamıyla tüy döküyo hapı nasıl bişey bilgin varmı bu konudabilmiyorumkismile

hayatimm ben hem pamuga hem prensese yaptiriodumm parazit hapi bu yani tuyu yutarsak kist yapmasini engellio insanda once ignesi vardi simdi artik hapi var prensesim hapina yetismisti hapi yutturuolar aci macida olmuyoo hayatimmmm

hayatimm ben hem pamuga hem prensese yaptiriodumm parazit hapi bu yani tuyu yutarsak kist yapmasini engellio insanda once ignesi vardi simdi artik hapi var prensesim hapina yetismisti hapi yutturuolar aci macida olmuyoo hayatimmmm

canım çok sordum ama fiyatı ne bu hapın ben alıp kendim yutturabilirmiyim:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…