anacım maşşşaaaallahhhh
steppeer 50 dk iyi dayanıyon vallaaaakannehir[/Q
.............................................
canlarrr su icmeyi unutmayalim olurmu sekeparelerim
ticer ı yaptım ama o üstteki 23 21 20 sayıları ne onu anlamadım ben
sağol bebeğimmmm temin hoşgeldin demiştim bölüm çok yoğundu arada kaynadım sanırsammmyerimseniben
canım stepper işe yarıomu? ben de almayı düşünüorm hatta buldum bi tane internetten de sepette duruo hala onaylamadım kararszmbilmiyorumkismile seninkinden memnunmusun? markası ne? son bi soru daha zorluk ayarı warmı? bitti bu kadarkaydirigubbakcemile3
hayatimmm gormedimm vallahiii canim sayfalar cabuk ilerliyo kaynio arada yazdiklarimizi ozur dilerim bitanemmmmm
hosbuldummm nasilsinnn???
lokumum nasill annesi?
olur bitanem seni hiç atlarmıyım ben
birde ne özürü yaaa yerimseniben
çok şükür iyiyim bitanem lokumda iyi şimdi wcdeohaoldumsmile
vücudun ölçüsüyle alakalı heralde canımmmmgamyoncuiremsu
canimsinnnn biricigimmm benimmm
allahh iyilik versinn iyi olmaniza sevindimmm tatlimm
lokumda wcde demek ohh rahatlasin kuzucukumm sonra misil misil uyurr kuzum
olabilir ama boşver ya önemli olan kilo oda doğru yazıyo
hhhmmm bu ara çok yamyamm insanın içine giriyoo halbuki hiç öyle değildii şimdi neredeyse sarılarak uyuyacakkfisfisfis
çokta tüy döküyor bende fazla yanıma almıyorum:jeyyar:
canimin ici annesi sefkate asiri ihtiyaci var demek ondan koynunuza giriooo hayatim tuyunden korkma eger parazit hapi ve ya ignesi olduysa tuyunden zarar gelmez aama yoksa tabi dikkat etmek lazim o zaman tuye gulum aslinda ttaratsa hergun tuy muy kalmazdi sizde koyunkoyuna yatardiniz ne guzel bitanem
yok hayatım aşısı hapınıda senden duydum ilk kez
lokum çok sağlıklı şu an 9 aylık yeni yeni tam anlamıyla tüy döküyo hapı nasıl bişey bilgin varmı bu konudabilmiyorumkismile
Simply_Dimple canım teşekkürler opuyorumnanaktan
hayatimm ben hem pamuga hem prensese yaptiriodumm parazit hapi bu yani tuyu yutarsak kist yapmasini engellio insanda once ignesi vardi simdi artik hapi var prensesim hapina yetismisti hapi yutturuolar aci macida olmuyoo hayatimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?