kızlar ben kaçıyorum gözlerim ağrımaya başladı
hepinize iyi geceler tatlı rüyalar
ALLAH rahatlık versin
kızlar ben çıkıorm malum yarın okul warhadi siz de yatın gari düzenli uyumamak kilo aldırıo haberiniz olsuuuuuuunlülülülülülü
KUZUMMMMMMMMMM iki bakip cikacaktim yorgunum pek cok hemen yazacagim canimin ici
herkeslere iyi geceler bu arada yaptim callan ve de tibet yuppiiiiiii :))
kızlar ben çıkıorm malum yarın okul warhadi siz de yatın gari düzenli uyumamak kilo aldırıo haberiniz olsuuuuuuunlülülülülülü
canım çok sordum ama fiyatı ne bu hapın ben alıp kendim yutturabilirmiyim:ecrin_bebek:
hayatim ask olsun tabiki sorcaksin yardimci olabilirsem ne mutlu bana bitanemm
lokumm hissetmezse tavuk parcasinin arasina slklstlrabilirsinnn veya agzini acabilirsen yutturabilirsin gerci veterineler ensesinden tutup cimbizla hapi koyuolar ama sakin kediye sahiiperide veriomus bana oyle demisti fiyati burda 20 idi en son ama orda daha ucuz olabilir kuzummmm
iyiymiş fiyatı lokum yemek arsızı kesin halledebilirim birde bakayım veterinerlere olmassa alayım bende canım hadi iyi geceler bitanem bende yatayım artık sabah ayılamıyorum yoksaa sabahleyin unutmadan yeşil çay içicem dulsi öyle yapıyormuş benimde bu ara sabah uykum biraz ağır erken kalkmalıyım artık bahar işlerim var yoksa yetişemiyorum hiçbir şeye
öptüm bitanemmm Şeniz
Şeniz
ruyalarrrrrŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
günaydın can uşlar
yoğun bi gecenin sabahında dökülüyorum vallahi
yağmurda yağıyo
günaydın can uşlar
yoğun bi gecenin sabahında dökülüyorum vallahi
yağmurda yağıyo
anchusa canim;
gunde 3 saat spor cok fazla degil mi?
bi zarari yoktur diy mi canim?
bu arada cok guzel beslenmissin , tebrikler...
benim dun gece yine acayip belim agridi; uyuyamadim;
23 nisan tatilinde sapanca tarafinda termal otel varmis, belki 2 gunlugune gidicez ayarlayabilirsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?