50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız yesaaa niye yazmıyon yavvvvvvvvvvvbilmiyorumkismile

yohsa bizi beğenmiyonmuuulülülülülülü

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıorm malum yarın okul war hadi siz de yatın gari düzenli uyumamak kilo aldırıo haberiniz olsuuuuuuunlülülülülülü

KUZUMMMMMMMMMM iki bakip cikacaktim yorgunum pek cok hemen yatacagim canimin ici

herkeslere iyi geceler bu arada yaptim callan ve de tibet yuppiiiiiii :))

Son düzenleyen: Moderatör:
KUZUMMMMMMMMMM iki bakip cikacaktim yorgunum pek cok hemen yazacagim canimin ici

herkeslere iyi geceler bu arada yaptim callan ve de tibet yuppiiiiiii :))

yavv bakıyom deminden beri aşağıdasın sempatiksalakcinni
hadi canım yat garii iyi geceleerrropuyorumnanaktan

canım çok sordum ama fiyatı ne bu hapın ben alıp kendim yutturabilirmiyim:ecrin_bebek:

hayatim ask olsun tabiki sorcaksin yardimci olabilirsem ne mutlu bana bitanemm
lokumm hissetmezse tavuk parcasinin arasina slklstlrabilirsinnn veya agzini acabilirsen yutturabilirsin gerci veterineler ensesinden tutup cimbizla hapi koyuolar ama sakin kediye sahiiperide veriomus bana oyle demisti fiyati burda 20 idi en son ama orda daha ucuz olabilir kuzummmm

iyiymiş fiyatı lokum yemek arsızı kesin halledebilirim birde bakayım veterinerlere olmassa alayım bende canım hadi iyi geceler bitanem bende yatayım artık sabah ayılamıyorum yoksaa sabahleyin unutmadan yeşil çay içicem dulsi öyle yapıyormuş benimde bu ara sabah uykum biraz ağır erken kalkmalıyım artık bahar işlerim var yoksa yetişemiyorum hiçbir şeye
öptüm bitanemmm Şeniz

Şeniz
tamam haayatimm benide gelislemelerden haberdar et olurmu sekercimm
insallah halledersinizde rahat rahat koynunuza girer lokumda :))))ikinizide cok opuyiorummmmm allah rahatlik versinnn caniminici tatli ruyalarrrrrŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

günaydın can uşlar
yoğun bi gecenin sabahında dökülüyorum vallahi
yağmurda yağıyo

Kizlar bunlar dun yediklerim/yaptiklarim
Kahvalti oncesi
2 adet kuru kayisi, filtre kahve ve corek otu
1 saat 5 mil leslie(lastikle yapilan program,genelde kollari calistiriyor ve deli gibi ter attim)
Kahvalti:Yarim dilim cavdar ekmegi
Yarim kibrit kutusu peynir
1 tatli kasigi aci ezme
bir avuc maydanoz
Ceyrek domates
Ginkgolu yesil cay
Ara:Yarim bardak tarcinli yagsiz sut
Ogle: 5kasik hic yagsiz pisirilmis eriste
1 adet izgara kofte(yagsiz kiymadan yapilmis)
Ekmek yok
Ara: 4 cilek 2 yesil erik
Yesil cay
1 saat pilates
Aksam :Yemekten yarim saat once 1 cay kasigi corek otu
1 tane kucuk etli biber dolmasi (1 tencereyi 1 tatli kasigi yag ile pisirdim)
2 kasik ispanak yemegi
1 kasik yogurt (yogurt light yogurt degildi)
Yemekten 1.5 saat sonra 40 dk callanetics.
Ara Biraz beyaz leblebi ve 4 cilek bir erik
Bugun her yerim tutulmus. Dun konusurken bile gobbegim aciyordu spordan. Sanirim lastikli 5 mil leslie, callan ve pilates agir geldi...

Son düzenleme:
günaydın can uşlar
yoğun bi gecenin sabahında dökülüyorum vallahi
yağmurda yağıyo

Bugun ben de dokuluyorum. Dun yaptigim sporlardan otururken bile canim aciyo.. O callan neymis oyle yaaaa..Canimi cikardi/ Bir de lastikli leslie bve pilatesle birlesince tam oldu....

anchusa canim;

gunde 3 saat spor cok fazla degil mi?

bi zarari yoktur diy mi canim?

bu arada cok guzel beslenmissin , tebrikler...

benim dun gece yine acayip belim agridi; uyuyamadim;
23 nisan tatilinde sapanca tarafinda termal otel varmis, belki 2 gunlugune gidicez ayarlayabilirsek

Bence de cok oldu bu sporlar...Zaten vaktim yokki hepsini birden yapmaya..Bir duzene koymam lazim...Olmazsa pilatesi haftada 3 gune mi indirsem.Callani iki gunde bir yaparsam alisamayacagim. Cok zor geldi callan yine dun. Her gun yapmak lazim alismak icin. Ne guzel gidin tabi iyi gelebilir beline.Bizde 23 nisan tatilinde eskisehire gidiyoruz annemelere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…