50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

insallah gidebiliriz canim yaaa.. biyere gitmek bisey degil bu sefer evde ki islerim kalicak onu dert ediyorum; bir gun de k.validemlere gitmemiz lazim. zaten 3 gun bitiyor.

ya da isi gucu bosverip dusunmemem lazim.

canlarım nasılsınız benim işler cok yogunlaştı lsteyi yapamadım daha bugun foruma gırebıldım evde de yok ınternet kızmayın bana olurmu

selam herkese ....geçen salı tartılmıştım ..56 idim ..bugün itibari ile 54,8 im... :))) eşim 55te bırakacaktın gizli hedefin kaç diyor bana :))) bir iki hafta daha devam edeceğim ..ne kadar verirsem vereceğim ..ondan sonra bırakacağım inş.

insallah gidebiliriz canim yaaa.. biyere gitmek bisey degil bu sefer evde ki islerim kalicak onu dert ediyorum; bir gun de k.validemlere gitmemiz lazim. zaten 3 gun bitiyor.

ya da isi gucu bosverip dusunmemem lazim.

Isler bitmez bosver isleri. Biraz kendini dusunmen lazim..Yoksa parcalaniyor insan..

Günaydınlar herkeseee
dün akşam yemeğe kayınvalideme gittim ve iradem ve pepperin taktiği sayesinde sadece;
2 kaşık şehriyeli pilav-1 kase tarhana çorbası ve 1 tane tavuk pirzola yedim..üzerinede bir bardak şekersiz çay içtim.eve gelincede 1 tane minik kremalı bisküvi yedim.

maşallah kız ya çabucak verdin fazla kilolarını
darısı bizim de başımıza

günaydın kızlar
bu sabah başım ağrıyo nasıl yapıcam sporumu ya
bi ağrı kesici alcam mecburen hiç sevmem ağrı kesici içmeyi de

evet canım biraz fazla spor yapmışsin

ben de pilates i çok severim ama istediğim kilo ya düşünce yapmayı düşünüyorum
sıkılasırması için

oooooh süper
ayarlarsınız inşallah:icecream:

maşallah kız ya çabucak verdin fazla kilolarını
darısı bizim de başımıza

sağolasın ..nazar değecek diye korkuyorum aslında .:kedi:..birden 10 kilo alıyormuşum kaydirigubbakcemile3
inş. darısı isteyenlerin başına ...34 beden pantolonlarımın içine girmeye başladım ..çok mutluyum çok ..bir de bu hafta gram spor yapmadım işin ilginci de o ..spor yapsam 2,5-3 kilo verirdim demekki..

sabahları yoğurt meyve öğlen tavuk ızgara akşamları meyve salata .. bu şekilde beslendim bu hafta ...az az sık sık yedim ...sonuç bu ...inş. böyle devam ...

inşallah canım inşallah sağlıkla verirsin kilolarını
nazar da değmez inşallah
boyun kaç dı canım senin ?

bu arada yoğurdu herkese tavsiye ediyorum ..ben faydasını çok gördüm ..özellikle göbek bölgesi için birebir ..mekik çekip spor yapıp yoğurdu da her gün 2 kase tüketirseniz göbek eritmede işe yarıyor ...

günaydın herkese..................

sabah bol yeşillik domates salatalık biber,greyfurt+portakal suyu ile kepekli ekmekten yapılmış tost yedim.....sonra temizlik yaptım biraz (1 saat kadar) ve okula yürüyerek geldim (45 dk)

ara olarak bir kutu süt 2 tane tahıllı burçak yedim...... şimdi de hava nasıl kapandı yağmur yağacak gibi sanırım yürüyerek gidecemicem eve....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…