iyide kemikli olan şişman gösterirki...daha iri durur.....
kemiklerim iri değil ..ağırlığı fazla sadece ...aklinialirimsmile
albüme resim koydum ..pek belli değil ama ordan bakabilirsiniz ... ufak tefek bir şeyim işte :kedi:
kemiklerim iri değil ..ağırlığı fazla sadece ...aklinialirimsmile
albüme resim koydum ..pek belli değil ama ordan bakabilirsiniz ... ufak tefek bir şeyim işte :kedi:
belin ince sanırm gördüğüm kadarıyla ne güzel ....basen var gibi duruyor ama gayet iyi görünüyorsun.....
resim şimdiki halin mi canım yoksa eski bi resim mi yüzünü de gösterseydi kııııı
ay ben çok merak ediyorum hepinizi
şimdiki halim ...senin resmin yokmu tamam ekliyorum albüme ..arkadaş olalım önce ..ondan sonra diğerlerini de görebilirsin
tamam arkadaş olalım da canım olumunekankayizsmile
diğerlerini de görürsün??? anlamadım ???:uhm::uhm:
kızlar ben kaçıyorum
kızım kudurdu ben oturcam pc ye diye KALKA diye bağırıp duruyo
mutfak robotum kaçtım canım
konuşuyoduk ama darılma canım bye bye
herkese bye bye
achusa dun ebru salli pilatesin 4 partini indirdim; bir tane kaldi, onu da bu aksam indiricem bakalim..
Ben onu aksatmadan her gun yapiyorum. Eglenceli birsey cunku..Bu sabah kahvaltidan once nivea ile dinamik sabahlari denedim.O yuzden leslie yapmayacagim. Callan canimi okudu ama dun aksam.Dupeduz yamuldum... Zormus...Esim dun beni callan yaparken gordu. Bu da neyin nesi bir body building kaldi yapmadigin, ona da basla bari diye dalga gecti. Bir arada tae bo yapmistim da evde...
ben yediklerime dikkat edyorum eskiden yediğimin 1/3 ünü yiyorum hatta 15 dakika bile olsa yürümeye çalışıyorum ama tık yok yaa Çok üzgünüm çoook
burcucum gelmis, ama kimseyi bulamayinca gitmis.
cnm, sen bizi dusunme, islerini hallet, nasil gidiyor hazirliklar? listeyi dertm etme, gerekirse biz kendimiz de yapariz.
optum seni cok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?