50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kemiklerim iri değil ..ağırlığı fazla sadece ...aklinialirimsmile

albüme resim koydum ..pek belli değil ama ordan bakabilirsiniz ... ufak tefek bir şeyim işte :kedi:

belin ince sanırm gördüğüm kadarıyla ne güzel ....basen var gibi duruyor ama gayet iyi görünüyorsun.....

belin ince sanırm gördüğüm kadarıyla ne güzel ....basen var gibi duruyor ama gayet iyi görünüyorsun.....

sağolasın ..idare ediyorum işte .. eşimle yanyana gelince çocuk gibi oluyorum..kendisi 180 boy 88 kilo da kaydirigubbakcemile3 :kedi: eşim belim çok ince evet .62 cm :kedi: .basenim yok belki resimde etek düşük bel ondan öyle durmuş olabilir ... kalçam 85 cm..göbüşüm çıkmıştı kilo alınca ..gerçi gaz sorunum var ..şişkinlik olmuştu ..bir de bacaklarım kalınlaşmıştı biraz .....belim ve popom hiç büyümüyor benim..ha bir de yüzümden çok kilo aldım ..suratım tombiş oldu kilo alınca ...şimdi heryerim dümdüz oldu kaydirigubbakcemile3 hayırlısı artık ...inş. böyle devam ederim de ...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

resim şimdiki halin mi canım yoksa eski bi resim mi yüzünü de gösterseydi kııııı
ay ben çok merak ediyorum hepinizi

şimdiki halim ...senin resmin yokmu tamam ekliyorum albüme ..arkadaş olalım önce ..ondan sonra diğerlerini de görebilirsin

kızlar ben kaçıyorum
kızım kudurdu ben oturcam pc ye diye KALKA diye bağırıp duruyo

mutfak robotum kaçtım canım
konuşuyoduk ama darılma canım bye bye
herkese bye bye

burcucum gelmis, ama kimseyi bulamayinca gitmis.

cnm, sen bizi dusunme, islerini hallet, nasil gidiyor hazirliklar? listeyi dertm etme, gerekirse biz kendimiz de yapariz.

optum seni cok..

tamam arkadaş olalım da canım olumunekankayizsmile
diğerlerini de görürsün??? anlamadım ???:uhm::uhm:

diğer resimleri görürsün demek istedimkaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçıyorum
kızım kudurdu ben oturcam pc ye diye KALKA diye bağırıp duruyo

mutfak robotum kaçtım canım
konuşuyoduk ama darılma canım bye bye
herkese bye bye

tamam görüşmek üzere .

achusa dun ebru salli pilatesin 4 partini indirdim; bir tane kaldi, onu da bu aksam indiricem bakalim..

Ben onu aksatmadan her gun yapiyorum. Eglenceli birsey cunku..Bu sabah kahvaltidan once nivea ile dinamik sabahlari denedim.O yuzden leslie yapmayacagim. Callan canimi okudu ama dun aksam.Dupeduz yamuldum... Zormus...Esim dun beni callan yaparken gordu. Bu da neyin nesi bir body building kaldi yapmadigin, ona da basla bari diye dalga gecti. Bir arada tae bo yapmistim da evde...

Son düzenleme:
ben yediklerime dikkat edyorum eskiden yediğimin 1/3 ünü yiyorum hatta 15 dakika bile olsa yürümeye çalışıyorum ama tık yok yaa Çok üzgünüm çoook

:roflol:
cok komik )))

21/04/10
Sabah
2 dilim tahilli ekmek
1 k.k.b.peynir
1 k.k. kasar peynir
Domates-salatalik-maydonoz
Yesil cay

Ara
Bitki cayi

Ogle

bugun cok aciktirdim kendimi,
su an fena acim.

oglen saldirmasam bari..

ben yediklerime dikkat edyorum eskiden yediğimin 1/3 ünü yiyorum hatta 15 dakika bile olsa yürümeye çalışıyorum ama tık yok yaa Çok üzgünüm çoook

aksam yemek hazirlanirken agzina attigin bir parca keki,
arkadasinin actigi paketten sana uzattiginda aldigin bir biskuviyi,
sinemada yedigin patlamis misiri,
salatana kattigin yagli soslari,
yemek piserken yaladigin kasigi
.
.
.
saymiyorsun muhtemelen.

a.s

burcucum gelmis, ama kimseyi bulamayinca gitmis.

cnm, sen bizi dusunme, islerini hallet, nasil gidiyor hazirliklar? listeyi dertm etme, gerekirse biz kendimiz de yapariz.

optum seni cok..

sağol hayatım sizleri çok özlüyorum ama hiç vaktim olmuyor koşuşturup duruyorum.sizler napıyorsunuz en son 2 haftadır liste cok az dı değişik bişeylermi deniyolar arkadaslar.bende pek size vakit ayıramıyorum bu aralar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…