50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güle güle kullan canım:dance:

ben yine bugün 1 saat bindim steppera kulaklarda müzikle süper oluyo zaman nasıl geçiyor anlamıyorum:sm_cool:

güle güle kullan canım:dance:

ben yine bugün 1 saat bindim steppera kulaklarda müzikle süper oluyo zaman nasıl geçiyor anlamıyorum:sm_cool:

saol canımcımmopuyorumnanaktan bi saat mi:1shok: anammm nası yaptın kız o kadar millet 15 dakikada ölüomuş resmenkaydirigubbakcemile3 maşallah maşallahaklinialirimsmile

Slm kızlar bende menümü yazayım,

kahvaltı: 1 dilimekmek 1domates bir salata maydonoz 1dilim salam 2z eytin
ara: keten tohumlu yoğurt
öğlen 2 küçük börekcik 1avuç kısır:kedi:
ara yok
akşam: yeşil elma

sabah: 2 mil+karın hareketlri
birazdanda 3mil+karın hareketlerini yapcam

Son düzenleme:

yaa canım ben de şimdi şu leslie i indiricem de hangisini indirsem büsürü war anlamadım hangisi ne işe yarıobilmiyorumkismile bana 15 günde etkisini göstermsi lazım tatile gidicemeyvahedigeldismile

yaa canım ben de şimdi şu leslie i indiricem de hangisini indirsem büsürü war anlamadım hangisi ne işe yarıobilmiyorumkismile bana 15 günde etkisini göstermsi lazım tatile gidicemeyvahedigeldismile

ben bir çoğunu denedim en güzeli fast 4 mil......aralarda koşu da yaptırıyor tavsiye ederim.....

saol canım hemen indireyim onuboshayallersmile bu aerobik tarzı bişi sanırım eğlenceli olur bu inşallah dewamını getiririm bunun:Saruboceq:

çok eğlenceli.......severek yapacağın kesin......

saol canımcımmopuyorumnanaktan bi saat mi:1shok: anammm nası yaptın kız o kadar millet 15 dakikada ölüomuş resmenkaydirigubbakcemile3 maşallah maşallahaklinialirimsmile

ben alıştım artık yıllardır kullanıyorum ben
hep bununla kilo veriyorum
leslie de yapıyorum önce ama
20 dk leslie vücudu ısıtmak için sonra stepper a biniyorum 40- 50 -60 dk artık gücüm nekadar yeterse
sonra tekrar leslie 10 dk soğutma ve streç yapıp bitiriyorumopuyorumnanaktan
vücudu ısıtmadan direk stepper a binersen çabuk yorulursun canım

Son düzenleme:

ayyy hemen gelsin bnm stepper m da yawwhihoyyyt sennki nasıl bişi marka weremiorz sanırım burda bnm böle kocaman olanlardan, tutma yerleri war, bide 7 sewiyeye kadar ayarı warsengözlerimebaksanab

Yesil elmayla olmaz. daha da cok acikirsin.Dayanamazsin uyuyana kadar. Hafif baska bir sey dusun...Oglen bir borek yeseydin daha iyiydi ama olsun. Olan olmus..Ara da yapmamissin. Ama toplam 5 mil leslie yapmissin. Aferin sana...Bu arada fotografima yaptigin yorum icin tesekkur ederim.

Son düzenleme:

Ikinci ara biraz fazla olmusklava:klava:klava:klava:klava:klava:
ama sana da aferin spor yapmissin...

Selam kızlar nasılsınız, ben mantı yapıyorum pişiyor şimdi, sabahlıycam bugün, ödev yapıcam o yüzden akşamı sağlam yapıyım dedim:) Dün akşam yemeği yemeyince 10 da gözlerim kapanmaya başlamıştı çünkü, ama iyi oldu erken yatmam lazımdı zaten:)
Ayy bugün spor yapmasam olur mu hiç vaktim yok

Ikinci ara biraz fazla olmusklava:klava:klava:klava:klava:klava:
ama sana da aferin spor yapmissin...

akşam alışveriş merkezine gitcez orda yürüyş yaparım,,,,, bide callan yapacam......cezamı böyle çekeyim

ayyy hemen gelsin bnm stepper m da yawwhihoyyyt sennki nasıl bişi marka weremiorz sanırım burda bnm böle kocaman olanlardan, tutma yerleri war, bide 7 sewiyeye kadar ayarı warsengözlerimebaksanab

dün sorduğun da cevap atmıştım canım
markasını da yazmıştımama... hata mı yaptım bilmiyorum ki :uhm:
benimkinin tutma yerleri yok seninki farklı demek
tekrar güle güle kullan canım cım

selam canım cım
nasılsın
oh oh mantı afiyet olsuncokacimcoook

dün sorduğun da cevap atmıştım canım
markasını da yazmıştımama... hata mı yaptım bilmiyorum ki :uhm:
benimkinin tutma yerleri yok seninki farklı demek
tekrar güle güle kullan canım cım

kaçırmışım heralde sayfalar çabuk ilerlio,, tekrar teşekkr ederim canımmopuyorumnanaktan

selam canım cım
nasılsın
oh oh mantı afiyet olsuncokacimcoook

Sağol canım sen nasılsın? Mantıyı yedim mutluyum ben ehehe, nasıl yakcam bilmiyorum ama, sporu da bırakmam lazım galiba Burnumun şişleri olması gerekenden çok daha yavaş iniyor, 1 ay oldu ama hala şiş, resim koydum bakabilirsin:)

birde kırmızı biberli yoğurt yedim akşam.. öğlen başka alternatifim yoktu misafir vardı.:sinifsinif: hayır dediklerimi duysan beni tebrik edersin. oyüzden akşam yeter bu kadar karışık yeşil çay içerim o tok tutuyor beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…