Sonradan yediğin yoğurdu da düşünerek çok az yemişsin diyorum kuzucum. Öğlen yediğin 2 adet börekcik ve kısırdan o kadar da korkma bence, iyice miden küçüldü ama aklinialirimsmile (benim son günlerde genişlerdi, küçültme çabası içindeyim)Slm kızlar bende menümü yazayım,
kahvaltı: 1 dilimekmek 1domates bir salata maydonoz 1dilim salam 2z eytin
ara: keten tohumlu yoğurt
öğlen 2 küçük börekcik 1avuç kısır:kedi:
ara yok
akşam: yeşil elma
sabah: 2 mil+karın hareketlri
birazdanda 3mil+karın hareketlerini yapcam
Yazmayı unutmuşum, yaptığım sporlar:
1. Tibet
2. Nivea (4 setlik, kahvaltıdan sonra)
3. Nivea (2 setlik, akşam yemediğinden sonra ama spordan sonra bi daha bişiler yedim :))) Süt aklıma gelseydi süt içerdim
vallaaa dulsim fenaaa beni azpaylamadı kendime getirdiiiiiiii canım benim ooooopuyorumnanaktan
İyiyim canım kaydirigubbakcemile3 Sen mantıları yemişsin, o yüzden sen de iyisindir diye tahmin ediyorum aklinialirimsmile Ama tabi ödev falan sıkıcı işler :sinifsinif:Napıyon bebeeeeeek
Kız o barlar acaip kalorili oluyor alsanaalsanasmile Yetmemiş bi de çiko yemişsin, kaç gramdı aklinialirimsmile Menün çok güzel bunlar ve kaşar dışında. Başka tatlı yeme. Senin menülerinde artık günde 2 cısı normal sayıyom ben kaydirigubbakcemile3ben de yediklerimi mi yazsam yahuuu pek iyi degil ama yazayim bari
yulafli balli bar??
bakkala ugradim ben yine 1 tane cikolata
ama birazdan disari cikacagim:))) anladin sen onu kocum:)
açımm aççç :)
@manti yiyen scyllacigim ohhh afiyet bal seker olsun canim benimmm
İyiyim canım kaydirigubbakcemile3 Sen mantıları yemişsin, o yüzden sen de iyisindir diye tahmin ediyorum aklinialirimsmile Ama tabi ödev falan sıkıcı işler :sinifsinif:
Şiş konusunda doğru diyo olabilirsin, bi süre dinlendir vücudu bakalım. Tüm menünü yazsan daha sağlam yorum yapabiliriz yerimseniben
@saglikli beslenip spor yapan dulcinea canim sen kimsin yaaa biz normal herzamanki dulcineayi istiyoruz hehheh:)) saka bi yana canim da afferin valla pek cok kutlarim:))
@acim ac diye dolanan oske canim git disini fircala acligi aliyormus :))) o da olmadi pencereyi ac sole kafani bi uzat derin nefes al 10a kadar say valla gececek bak soyleyim :))
ayy annem bi bitki çayı getirdi okadar tatsız tutsuzki eminim açlığı yatıştırır böğğ :sinifsinif:
Kız işte miniklere en enerjilisinden satıyorlar, çiko da sağlıklı bence hem aklinialirimsmile Sen daha iyi biliyon canım, hiç yemedim ben ondan. Doğru diyorsun cimcimem, kalori bağımında sorun olmaz kaşar, nitekim o yediğin bar da... sonuçta erken saatte yemişsin. Ben de iki günde peynir makarnayı sabah kahvaltısı niyetine yiyom :kedi:canim o bar saglikli yaaaaaaa kalorisi de az hani su k-bar lar var yaa onlardan bence cocuklara satiyoz biz onlari sagliksiz olsa satmayiz okulda :)))))
canim yaaaaaa 12.30da yedigim minnacik kasardan ne olacak deeemi ama:))
bak ya su laflara canim disari cikacagim gecen sadece bi sey icerim tatli yemem dedim ama olmadi o yzuden bi sey diyemiyorum valla yahuuu :)()())(()
Ay hiç menümü yazmıyım, her öğün facia:S
ayy annem bi bitki çayı getirdi okadar tatsız tutsuzki eminim açlığı yatıştırır böğğ :sinifsinif:
Ödev stresinden dolayı mı, ay bi de senin boyun 1,67 imiş, biliyordum ama unutmuşum. Sen zaten zayıfsın alsanaalsanasmile
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben sizleri yirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm scyllacigim yaaaaaaaaaaa tesekkur ederim balim menumu begendigin icin ben de senin burnunu cok begeniyorum yorum yapacagim yapacagim kaliyor burdan soyluyeyeim ahanda:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?