50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar
Sonradan yediğin yoğurdu da düşünerek çok az yemişsin diyorum kuzucum. Öğlen yediğin 2 adet börekcik ve kısırdan o kadar da korkma bence, iyice miden küçüldü ama aklinialirimsmile (benim son günlerde genişlerdi, küçültme çabası içindeyim)
Karın hareketleri nasıl oluyor bilmiyorum ama aerobik hareketleri eklersen sporuna daha güzel sonuçlar alırsın bence. Niveanın cdleri gayet güzel. Sen de zayıfla sitesinden linkleri bulabilirsin.

Bugün toplamda hep sağlıklı beslendim, ama hala çok iştahlıyım. Kuru meyve leblebi falan fayda etmeyince yaklaşık 2 dilim ekmekle beyaz peynir ve domates yedim. Spor yaparak karlı mı çıkıyom zararlı mı bilmiyorum :)) çünkü bu açlık krizleri hep spordan sonra oluyor. Normal acıkma saatlerinden farklı olarak spor yüzünden acıkıyom bariz :ecrin_bebek: Ama sağlıklı beslendikçe bunu sorun etmeme kararı aldım :sm_confused: Kilo veremesem de sporla güzelleşiyor vücudum diye kendimi teselli ediyorum.

(buarada sağlıklı beslenme çabalarım ve yaptığım sporla yüzüme yaradı, yüzümde bi hoşluk farkediyorum :kedi: , sanırım hiç meyve yemeyen bünyeye düzenli kuru meyve takviyesi yaradı)

Yazmayı unutmuşum, yaptığım sporlar:

1. Tibet
2. Nivea (4 setlik, kahvaltıdan sonra)
3. Nivea (2 setlik, akşam yemediğinden sonra ama spordan sonra bi daha bişiler yedim :))) Süt aklıma gelseydi süt içerdim

ben de yediklerimi mi yazsam yahuuu pek iyi degil ama yazayim bari

sabah
kahvaltilik gevregi
soya sutu

ara
yesil cay
yulafli balli bar??

ogle
2 dilim ekmek
kasar
1 domates
1 elma

ara

bakkala ugradim ben yine 1 tane cikolata

aksam

mantar
brokoli
patates
nuggetler olur ya onlardan kucuk 1 tane (hepsinden azar azar yenilmistir:))

ama birazdan disari cikacagim:))) anladin sen onu kocum:)

@manti yiyen scyllacigim ohhh afiyet bal seker olsun canim benimmm

@bilgisayarin karsisina gecip gulucukler sacan kuzu
heh canim bana da oluyor yaaaa bazen nasil guluyorum etrafimda biri olursa saf saf bakiyor bu kiz napiyor diye:))

@saglikli beslenip spor yapan dulcinea canim sen kimsin yaaa biz normal herzamanki dulcineayi istiyoruz hehheh:)) saka bi yana canim da afferin valla pek cok kutlarim:))

@acim ac diye dolanan oske canim git disini fircala acligi aliyormus :))) o da olmadi pencereyi ac sole kafani bi uzat derin nefes al 10a kadar say valla gececek bak soyleyim :))

Napıyon bebeeeeeek
İyiyim canım kaydirigubbakcemile3 Sen mantıları yemişsin, o yüzden sen de iyisindir diye tahmin ediyorum aklinialirimsmile Ama tabi ödev falan sıkıcı işler :sinifsinif:

Şiş konusunda doğru diyo olabilirsin, bi süre dinlendir vücudu bakalım. Tüm menünü yazsan daha sağlam yorum yapabiliriz yerimseniben

ben de yediklerimi mi yazsam yahuuu pek iyi degil ama yazayim bari

yulafli balli bar??

bakkala ugradim ben yine 1 tane cikolata

ama birazdan disari cikacagim:))) anladin sen onu kocum:)
Kız o barlar acaip kalorili oluyor alsanaalsanasmile Yetmemiş bi de çiko yemişsin, kaç gramdı aklinialirimsmile Menün çok güzel bunlar ve kaşar dışında. Başka tatlı yeme. Senin menülerinde artık günde 2 cısı normal sayıyom ben kaydirigubbakcemile3

canim o bar saglikli yaaaaaaa kalorisi de az hani su k-bar lar var yaa onlardan bence cocuklara satiyoz biz onlari sagliksiz olsa satmayiz okulda :)))))

canim yaaaaaa 12.30da yedigim minnacik kasardan ne olacak deeemi ama:))

bak ya su laflara canim disari cikacagim gecen sadece bi sey icerim tatli yemem dedim ama olmadi o yzuden bi sey diyemiyorum valla yahuuu :)()())(()

açımm aççç :)

Ayol sen de her akşam açsın, akşam yemek yemiyor musun kuzum?

@manti yiyen scyllacigim ohhh afiyet bal seker olsun canim benimmm

sağol birtanecik hoşgeldin, ben beğendim menünü, afiyet olsun sana da:)

Ay hiç menümü yazmıyım, her öğün facia:S

@saglikli beslenip spor yapan dulcinea canim sen kimsin yaaa biz normal herzamanki dulcineayi istiyoruz hehheh:)) saka bi yana canim da afferin valla pek cok kutlarim:))

Beni sizler varettiniz opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile Canım senin cısların olmasa esas süper beslenen sensin, spor konusunda ise zaten: buyrunnnnnnnnn

@acim ac diye dolanan oske canim git disini fircala acligi aliyormus :))) o da olmadi pencereyi ac sole kafani bi uzat derin nefes al 10a kadar say valla gececek bak soyleyim :))

ayy annem bi bitki çayı getirdi okadar tatsız tutsuzki eminim açlığı yatıştırır böğğ :sinifsinif:

Kız işte miniklere en enerjilisinden satıyorlar, çiko da sağlıklı bence hem aklinialirimsmile Sen daha iyi biliyon canım, hiç yemedim ben ondan. Doğru diyorsun cimcimem, kalori bağımında sorun olmaz kaşar, nitekim o yediğin bar da... sonuçta erken saatte yemişsin. Ben de iki günde peynir makarnayı sabah kahvaltısı niyetine yiyom :kedi:
O zaman şöyle yapalım, ihtiyacından fazlasını yeme boshayallersmile

Ay hiç menümü yazmıyım, her öğün facia:S

Ödev stresinden dolayı mı, ay bi de senin boyun 1,67 imiş, biliyordum ama unutmuşum. Sen zaten zayıfsın alsanaalsanasmile

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben sizleri yirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm scyllacigim yaaaaaaaaaaa tesekkur ederim balim menumu begendigin icin ben de senin burnunu cok begeniyorum yorum yapacagim yapacagim kaliyor burdan soyluyeyeim ahanda:)))

dulcineacigim yaaaa canim benimmm ne guzel demissin evet bu formun en iyisi benim hehhe yok yaa nerdeee bugun daha hic bi sey yapmadim kacta gelecegim bakalim yapabilecek miyim cevapsiz sorular hehhe:))

yeniden dulcineacigim
canim benim umarim oledir uzun bi aradan sonra dedim alayim demesinler miss. yesa :)) hic bi sey almiyor cimri mi ney diye dedim hehe:)) bence de saglikli canim yaa valla cok dogru dedin valla :))) tamamdir canim benim ihtiyac fazlasi yok :)))

annesinin cayindan icmek uzere olan oske:
) canim hadi kalk ic yahuuuu bi dikiste bitirirsin sen aslansin kaplansin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ödev stresinden dolayı mı, ay bi de senin boyun 1,67 imiş, biliyordum ama unutmuşum. Sen zaten zayıfsın alsanaalsanasmile

Benim bölgesel sorunum var kuzum ya, üstüm ince de, kalçaların maşşallahı var, orantısız oluyor yani, üstten vercek bişey yok, verirsem alttan veririm de orantılı olur diye umut ediyorum.

Ödev stresi değil bu arada, dışardaydım ya, arkadaşlar buluştuk falan ondan yani:S

Lachesis senin boyun ile kilon arasındaaa 12 kilo varr ve sen rejim yapıyosun aferin aferin
benim boyumla kilom arasında sadece 7 kilo var delikafadulden

Bugünlük sadece tibet yap yesacım cadıcım o zaman. Sonuçta dışarıda da enerji harcıcan baya. Gönüllerin şampiyonu :)) Kız şaka maka, ben ilk buraya geldiğimde daha zayıftın.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben sizleri yirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm scyllacigim yaaaaaaaaaaa tesekkur ederim balim menumu begendigin icin ben de senin burnunu cok begeniyorum yorum yapacagim yapacagim kaliyor burdan soyluyeyeim ahanda:)))

Sağol kuzum benim Şeniz Ben de bugün arkadaşlarla buluştum pasta yedim, sen de tatlı yiyecek olursan benim gibi çikolatalı pasta yeme olur mu, sütlü bişeyler ye. Nereye gideceksin bilmiyorum ama benim düştüğüm hataya düşme diye uyarıyım dedim:)

Ay canım şimdi de bir çilek istiyor bir çilek istiyor cokacimcoook
Yiyebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…