50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya vermek istemediğin yerden vermeye devam ediyorsan aklinialirimsmile Boydan foton var mıydı senin, bi bakam da gelem hemen. Ama üst tarafının çok zayıf olduğunu biliyom.
İyi yaptın desem mi demesem mi, fast food yediysen: klava:

Lachesis senin boyun ile kilon arasındaaa 12 kilo varr ve sen rejim yapıyosun aferin aferin
benim boyumla kilom arasında sadece 7 kilo var delikafadulden

Tam 10 kilo var kuzum, aslında ideal kilo lakin benim kol bileklerim 14 santim, kalçam 97 santim, anla aradaki uçurumu :bbo:
Belirgin bir resim bulursam koyayım:)

Lachesis senin boyun ile kilon arasındaaa 12 kilo varr ve sen rejim yapıyosun aferin aferin
benim boyumla kilom arasında sadece 7 kilo var delikafadulden

afferin canim benimm o 7 kiloyu 10a cikar emi :))) benimde 1.57 boya 51 kilo diyelim biz:)) 6 kilo var 4 daha verirsem super olacak

scyllacigima cok dedik de bolgesel sorunum var diyor yine de kilo vermeye calismasina hic gerek yok kalca calistiran egzersiz yapacak cok super olacak zayiflamaya calismayacak ama tabii ki de herkesler kendisine bagli opuyorumnanaktan

@scyllacigim
canim benim uyarilar icin tesekkurler bakayim bi tatli menusune neleri varmis gecen tiramisusu nasilmis diye denemistim cok supermis:) ama bu sefer baska bi sey denerim artik:) cilek ye can yahuuu kalorisi ne ki 5 tane yesen mesela ya da10 :))))

Bugünlük sadece tibet yap yesacım cadıcım o zaman. Sonuçta dışarıda da enerji harcıcan baya. Gönüllerin şampiyonu :)) Kız şaka maka, ben ilk buraya geldiğimde daha zayıftın.

artik ole yapayim canim benim:))) evet canim yaa 49.2 en en en az gordugum kilo 49.5 de iki hafta kaldigim kilo sanirim ama bu aralar 50.5in altini gormedim hayirlisi bakalim boshayallersmile

Dur yazıyım,
sabah mayonezsiz sosili yedim 3 tane de etiform,
Öğlen yarım tabak kurufasulye yedim.
Arada bir dilim pasta.
Akşam da 1.5 tabak mantı yedim. kafamçokkarıştı

Resim bakıyorum şimdi

ya benimde göbeğimle popişim biras büyük bide göğüslerim hatlar çok yuvarlak bide kemikleriminde maşallahı var iice şişko oldum

kızlarrrrr....opuyorumnanaktan

2 gündür çok yoğun çalışıyorum size bakma fırsatım olmadı. ne biçim koçum ben yaaabilmiyorumkismile

güzel beslendiniz mi bakiim? kaçamak yapanlar vardır kesin, mantı, çikolatalı pasta, çikolata, bar kelimeleri seçtim arada ama alsanaalsanasmile bunları yiyenler kendilerini bi güzel cezalandırıyolar hemen.pilates mi yaparlar, leslie mi, callan mi naparlar bilmem artık..

ben de bugun öğlende bi tabak kuskus yedim:kedi: spor da yapmadım. ben de uyumadan önce mekik çekiyim en azından.

kızlar çalışıyım ben azıcık. arada laf atarım size fırsatım olursa. öptüm nanaklardannnzemuszemus

kocum benimmmmmmmmmmm calis sen calissssss hemen de secmissin kelimeleri yahuuu :))) operiz al yanaktan cezamizi cekeriz artik bi 20 mekik de ben ceksem tibetin yanisira cezami cekmis olurum deeel mi:)))

:roflol: :roflol: Kız sen kadar şeker bi insansın yaw kaydirigubbakcemile3 Sana standup neyin bişi yaptıralım, harcanıyon buralarda kaydirigubbakcemile3 Şeniz
Dur yazıyım,
sabah mayonezsiz sosili yedim 3 tane de etiform,
Öğlen yarım tabak kurufasulye yedim.
Arada bir dilim pasta.
Akşam da 1.5 tabak mantı yedim. kafamçokkarıştı

Resim bakıyorum şimdi
Bence gayet güzel bi menü kaydirigubbakcemile5
Buarada sen diyince üşenmeden ölçtüm, benim bilek 14.5 cm kalça 96 cm guclubacismile

Canım ben zaten pek diyet yapamıyorum gördüğün gibi:)
Maksat dikkat etmek işte, yiyim dimi çilek yiyim yiyim, sen de hafif tatlılardan seç beğen:)

ya benimde göbeğimle popişim biras büyük bide göğüslerim hatlar çok yuvarlak bide kemikleriminde maşallahı var iice şişko oldum

Orantılısın o zaman sen kuzum, o zaman güzel oluyor.

Hoşgeldin canım, callan yapcam ben:)

Bence gayet güzel bi menü kaydirigubbakcemile5
Buarada sen diyince üşenmeden ölçtüm, benim bilek 14.5 cm kalça 96 cm guclubacismile

Ehehe demek ki senle aynı dertten muzdaribiz:)

@dulcineacigimayyyyyyy cinimmmmmmmmmmmmmm ne guzel yazmissin kiymetimi bilmiyorlar valla ben napiyim hehhe:)) bu arada biz truflan :) buluscaz insallahhhhhhhhh o kadar takildim kiza bi tatli neyim ismarlayim diyorum:)) yazin olur sanirim siz de gelin yahuuu:) guldurur eglendiririm sizi:))

@scyllacigim canim benimmm yiyelim guzelleselim o zamannnn hehe

canlar ben kacarooo oper herkesleri en kocamanindan muahhhh:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kolay gelsin koçum spatz, bundan sonraki menülere cezaları bizzat kendim veririm izninle aklinialirimsmile

yuh benim bilekler bilek değil bildiğin odun 16 yı azcık geçiyo :)
:)) Kız niye öyle diyon, boyla alakası vardır belki de boshayallersmile Buarada menünü sordum, görmedin sanırım.

pardon görmedim

sabah 1 sigara böreği 1 minik mantarlı börek azcık penir ve domates
öğlen mercimek çorba 2 kaşık pilav cacık ve 2 dilim ekmek
arada çilenkkkli activia
akşam yarım tabak kabak yemeği yoğurt
biraz öncede garip bi çay şekersiz falan ıykkk

ayrıca sabah 15 dakika öğlende 15 dakika yürüdüm

yuh benim bilekler bilek değil bildiğin odun 16 yı azcık geçiyo :)

Sen kemikliymişsin ama canım, orantılı işte ne güzel.

Yiyelim kuzum, istanbulda buluşursanız bana da haber verin, hadi iyi eğlenceler çok öpüyorum Şeniz

ayak bileklerimde kütüükkk 24.5 :)

:)) Benim ayak bilekleri de çok kalın, şu an ölçemem ev müsait değil, ama ölçmeye de korkarım :)) Sabah kahvaltıın güzel değil ama kalori sabah aldığından problem de değil. Akşam çoooook az yemişsin, öyle yiyince hayatta doyduğumu hissetmiyorum ben. O yüzden aç olman çoook normal. Biraz ekmek yeseydin yanında. Bu saatten sonra süt iç bence

Son düzenleme:

süt yerine çilenke ne dersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…