@dulcineacigimayyyyyyy cinimmmmmmmmmmmmmm ne guzel yazmissin kiymetimi bilmiyorlar valla ben napiyim hehhe:)) bu arada biz truflan :) buluscaz insallahhhhhhhhh o kadar takildim kiza bi tatli neyim ismarlayim diyorum:)) yazin olur sanirim siz de gelin yahuuu:) guldurur eglendiririm sizi:))
canlar ben kacarooo oper herkesleri en kocamanindan muahhhh:)
Ye canım çileği de ben memnunum kalçamın boyutundan :kedi: Bi de benim bileklerim gayet kalın, senin boyun uzun olduğu için mi ince geliyo sana. Ben parmak testine göre orta kalınlıkta kemikliyim.Ehehe demek ki senle aynı dertten muzdaribiz:)
süt yerine çilenke ne dersin :)
Her türlü meyve serbest yerimseniben Muz yeme ama, bi de çok yeme yerimseniben
süpperrr alkisalkisalkis
lachesis hadi yıkada gel çilekleri
Boyla alakalı demek ki, benimki de bariz kalın, 0,5 cm çok bi fark değil bence. :) Aslında baktım da, normal benim bilek, çok kalın diyerek haksızlık etmeyem :)))))))Benimkiler bana baya baya ince geliyor yani, dalga geçiliyorum çocuk bilekli diye, orantısız diye göze batıyordur belki, bu arada yorumunu okudum resmi sildim,
dediğin gibi fazla kasmıyorum artık zaten görüyorsun, maksat kilo almayı önlemek.
Spordan sonra bana da kalçalarım güzel gelmeye başladı bu arada, zamanında baya bir sarkmışmış demekki:)
kızlarr ii akşamlar nasılsınız?
opuyorumnanaktan Kız korkundan mı az giriyon yoksa sen kaydirigubbakcemile3
kızlarr ii akşamlar nasılsınız?
selam millett nasılsın bakem bugün??
Ben de 12 den sonra kalktım, nolmuş yani lülülülülülü Güzelmiş sporun fıstık, o da bişi, zaten iş güç de ayrı bi spor, menün nasıl peki, çok yemedin di mi aklinialirimsmileherkeze selaaammmzemuszemus
dulsimm canım korkmakmı sempatiksalakcinni kıs sen öcümüsün senden korkayımmmmlülülülülülü yaa bu hafta kociş gündüzleri evde bende geç kalkıyorum sonra yapıcağım işlere gün yetmiyo:1no2: sözde bugün erken kalktım :1ninca: 11.30 da şekerleme yaptım 1.5 saatkaydirigubbakcemile3 leslimide yaptım :bbo: işte bu kaaaaa
Hoşgeldin sen de opuyorumnanaktan ben iyiyim, sen nasılsın, pirinç lapası olayın sonuçlandı mı :uhm:selam millett nasılsın bakem bugün??
Ana guzusu, iyiyim ben canım, senle dalga geçe geçe ben de obur oldum :kedi: Esas sen nasılsın??? kaydirigubbakcemile3
slm a.s.selam millett nasılsın bakem bugün??
iyi akşamlar şekercimmm sende hoşgeldiinkaydirigubbakcemile
ii diilim ana guzusu dedin yaramı deştin mafoldumben anam gitti bugün regl oldum üzüntüden kendimi yemeğe werdim :gitme: niyeyse kötü oldum gelmeler iyide böle gitmeler kötü oluyo kaldım yine bi başıma pek bi duygusallaştımyarimide özledim yaww off offfff senağlama
sen ii gidiyodun canım hayırdır kendi kendine nazar mı değidirdin yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?