50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Trufu resimlerle baştan çıkaramadım, biraz tatlıları ağzına sokup mu olaya el atcan aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
Öptüm seksi cimcimem aklinialirimsmile

Ehehe demek ki senle aynı dertten muzdaribiz:)
Ye canım çileği de ben memnunum kalçamın boyutundan :kedi: Bi de benim bileklerim gayet kalın, senin boyun uzun olduğu için mi ince geliyo sana. Ben parmak testine göre orta kalınlıkta kemikliyim.

Benimkiler bana baya baya ince geliyor yani, dalga geçiliyorum çocuk bilekli diye, orantısız diye göze batıyordur belki, bu arada yorumunu okudum resmi sildim,
dediğin gibi fazla kasmıyorum artık zaten görüyorsun, maksat kilo almayı önlemek.
Spordan sonra bana da kalçalarım güzel gelmeye başladı bu arada, zamanında baya bir sarkmışmış demekki:)

Kızlar ben çileğimi de yedim kaçıyım artık saat 10 olmuş, tonla ödevim var, sabaha kadar anca biter mola verdiğimde gelirim yine çok öpüldünüz opuyorumnanaktan

neeee pudra şekerimiiii ben yememm ben sadece çilenkk yerim :)

toniği aldım dün akşam kullanmaya başladım bakalım ne kadar işe yarayacak
ama sanıyorum daha cok sivilceler içinmiş bende sivilce regl dönemli öncesinde tek tük çıkar onun için çok etkili olmayabilir

Pardon kızlar, tel yüzünden aniden kaçtım yerimseniben

Boyla alakalı demek ki, benimki de bariz kalın, 0,5 cm çok bi fark değil bence. :) Aslında baktım da, normal benim bilek, çok kalın diyerek haksızlık etmeyem :)))))))
Çok sevindim bu kararına, oh be yaw :lepi: Cidden dediğin gibi bi orantısızlık yok, kimisi kendini över, sen kendini yeriyon ancak kaydirigubbakcemile Dediğin gibi sarkmadan dolayı yayık geliyordu gözüne, şimdi hoştur aklinialirimsmile Ben de spordan sonra ayna karşısında vücuduma bakıp duruyom :kedi:

ıyi dersler.

Son düzenleme:
opuyorumnanaktan Kız korkundan mı az giriyon yoksa sen kaydirigubbakcemile3

herkeze selaaammmzemuszemus

dulsimm canım korkmakmı sempatiksalakcinni kıs sen öcümüsün senden korkayımmmmlülülülülülü yaa bu hafta kociş gündüzleri evde bende geç kalkıyorum sonra yapıcağım işlere gün yetmiyo:1no2: sözde bugün erken kalktım :1ninca: 11.30 da şekerleme yaptım 1.5 saatkaydirigubbakcemile3 leslimide yaptım :bbo: işte bu kaaaaa

Ben de 12 den sonra kalktım, nolmuş yani lülülülülülü Güzelmiş sporun fıstık, o da bişi, zaten iş güç de ayrı bi spor, menün nasıl peki, çok yemedin di mi aklinialirimsmile
selam millett nasılsın bakem bugün??
Hoşgeldin sen de opuyorumnanaktan ben iyiyim, sen nasılsın, pirinç lapası olayın sonuçlandı mı :uhm:

Ana guzusu, iyiyim ben canım, senle dalga geçe geçe ben de obur oldum :kedi: Esas sen nasılsın??? kaydirigubbakcemile3

ii diilim ana guzusu dedin yaramı deştin mafoldumben anam gitti bugün regl oldum üzüntüden kendimi yemeğe werdim :gitme: niyeyse kötü oldum gelmeler iyide böle gitmeler kötü oluyo kaldım yine bi başıma pek bi duygusallaştım yarimide özledim yaww off offfff senağlama
sen ii gidiyodun canım hayırdır kendi kendine nazar mı değidirdin yerimseniben

Oy oy, zuzum benim, az kaldı yaz tatiline, hem anan yine gelir yanına, yeter ki sen iste Şeniz Geç saatlerde en azında daha hafif ye fıstık. Sonra türkü söyle: "urfalıyam eeeezelden urfaaalıyaaam e zelde...." :teytey: annadın sen aklinialirimsmile

Dediğin doğru olabilir canım, en son pasta yiye yiye bi hal olmuştum, dün de güzel bi menüden sonra 3 ülker çiko gofreti hüplettim :)))) Sanırım midemi genişlettim engin çabalarımla. Esas sebep ama spor, spordan sonra doyuramıyom kendimi artık sempatiksalakcinni Midem insin diye ekstra spor yapıyom, sonra tekrar acıkıyom sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…