Ben de 12 den sonra kalktım, nolmuş yani lülülülülülü Güzelmiş sporun fıstık, o da bişi, zaten iş güç de ayrı bi spor, menün nasıl peki, çok yemedin di mi aklinialirimsmile
:
sağada selammmmmmm:teytey:
menüm bi acayipCADIARZU
sabah 2 normal dilim kızarmış ekmek
zeytin peynir vs çay
ara süt şulenin çayı
öğle 3 haşlanmış pancar akannehiryarım dilim ekmek
ara süt yine şulenin çayı
akşamda tarhana çorbası 2 dilim ekmek 1 porsiyon balık tavalaelaelaelaelae
Hoşgeldin sen de opuyorumnanaktan ben iyiyim, sen nasılsın, pirinç lapası olayın sonuçlandı mı :uhm:
Oy oy, zuzum benim, az kaldı yaz tatiline, hem anan yine gelir yanına, yeter ki sen iste Şeniz Geç saatlerde en azında daha hafif ye fıstık. Sonra türkü söyle: "urfalıyam eeeezelden urfaaalıyaaam e zelde...." :teytey: annadın sen aklinialirimsmile
Dediğin doğru olabilir canım, en son pasta yiye yiye bi hal olmuştum, dün de güzel bi menüden sonra 3 ülker çiko gofreti hüplettim :)))) Sanırım midemi genişlettim engin çabalarımla. Esas sebep ama spor, spordan sonra doyuramıyom kendimi artık sempatiksalakcinni Midem insin diye ekstra spor yapıyom, sonra tekrar acıkıyom sempatiksalakcinni
Menün bence güzel ama balığın tava olması olayı bozmuş alsanaalsanasmile Bi de leslie dışında da spor yap fıstık, bu aralar nivea yı seve seve yapıyom CADIARZU
Oh oh maşallah. garip olduğunu tahmin ettiydim canım, konusunu okumuştum)))
hb cnm bende iyiyim bugün son günümdü pirinç lapasında ama yarın görücem sonucunu işe yaramışmı diye umarım yaramıstır senin nasıl gecti günün
Selam kızlar
Sonradan yediğin yoğurdu da düşünerek çok az yemişsin diyorum kuzucum. Öğlen yediğin 2 adet börekcik ve kısırdan o kadar da korkma bence, iyice miden küçüldü ama aklinialirimsmile (benim son günlerde genişlerdi, küçültme çabası içindeyim)
Karın hareketleri nasıl oluyor bilmiyorum ama aerobik hareketleri eklersen sporuna daha güzel sonuçlar alırsın bence. Niveanın cdleri gayet güzel. Sen de zayıfla sitesinden linkleri bulabilirsin.
Bugün toplamda hep sağlıklı beslendim, ama hala çok iştahlıyım. Kuru meyve leblebi falan fayda etmeyince yaklaşık 2 dilim ekmekle beyaz peynir ve domates yedim. Spor yaparak karlı mı çıkıyom zararlı mı bilmiyorum :)) çünkü bu açlık krizleri hep spordan sonra oluyor. Normal acıkma saatlerinden farklı olarak spor yüzünden acıkıyom bariz :ecrin_bebek: Ama sağlıklı beslendikçe bunu sorun etmeme kararı aldım :sm_confused: Kilo veremesem de sporla güzelleşiyor vücudum diye kendimi teselli ediyorum.
(buarada sağlıklı beslenme çabalarım ve yaptığım sporla yüzüme yaradı, yüzümde bi hoşluk farkediyorum :kedi: , sanırım hiç meyve yemeyen bünyeye düzenli kuru meyve takviyesi yaradı)
ii diilim ana guzusu dedin yaramı deştin mafoldumben anam gitti bugün regl oldum üzüntüden kendimi yemeğe werdim :gitme: niyeyse kötü oldum gelmeler iyide böle gitmeler kötü oluyo kaldım yine bi başıma pek bi duygusallaştımyarimide özledim yaww off offfff senağlama
yerimseniben
Baya merak ettim sonucu :)))
Ben bu sıralar biraz oburum lamekancım ama yine de güzel besleniyorum, eskiden çok da sağlıksız beslenirdim, artık yüzüme yansıdı sağlıklı besleniyo oluşum, yanaklarıma renk geldi valla bayanssulusmile sempatiksalakcinni (normalde hiç meyve yemezdim, şimdi düzenli olarak kuru meyve fındık ceviz falan tüketiyom, bi de hiç kahvaltı da yapmazdım spor da..)
O yüzden keyfim yerinde, ama hiç kilo veremedim bu ay( Ayın 20 sine geldik. 500 gram falan verdim :gitme:
Kuzuyla birlikte sıkı yönetim şey ettik, sen de katıl bize canım kaydirigubbakcemile5yarın geçiş günü cumaya kadar toparlamış olmalıyım artık yeniden dikkat etmem lasım nisan bi girdi benim düzen bozuldu sadece spordan kurtardım sanırım ohaoldumsmile eyvahedigeldismile ii aklıma getirdin guzum o türküyüü Şeniz bitsin artık askerlik yafff kasıma da çok var akannehir keşke kısa çıksaydıı yaza ewleniyoduk :1ninca: yada tr de olaydıı ayda bir falan görürdüm çok dertlendim bugün bea-tatlicadiarzu-
dulcineacım hadi ben oburudumda sana noldu böle banamı özendin kıs :roflol: aslında spordan sora şişmiş gibi hissederim ben bi tokluk olur sende tam tersi demek kaydirigubbakcemile
şimdi vücudun et kırması kalmadı callana daha başlamadım biraz tırsıyorumda yarın izmirden yatılı misafir gelmezse kendimi callana adıyacamsempatiksalakcinni
balık fazla değildi allahtanboshayallersmile
şimdi vücudun et kırması kalmadı callana daha başlamadım biraz tırsıyorumda yarın izmirden yatılı misafir gelmezse kendimi callana adıyacamsempatiksalakcinni
balık fazla değildi allahtanboshayallersmile
oyyyy kıyamammmmm :1hug: benim kardeşimde öğretmen üniversiteye gideceği zaman baya uzak kendimi paralamıştım kaydirigubbakcemile3 kuzenim evlenirkende bayaa kötü olmuştum şimdi gülüyom yaptıklarıma
ama yanlızlık çok zorrrbilmiyorumkismile
1 porsiyon az mı geldi tontişkom, 1,5 mu olmalıydı kaydirigubbakcemile3
Bak buna da merak etmeye başladım, sizin sayenizde denemediğim şey kalmayacak kaydirigubbakcemile3 Kalça ve bacak için leslie yeterli değil ama canım, alternatifleri düşünmeni öneririm.karın hareketlerini lesliden yapıyorum canım ve acayip yaradığını hissediyorum.. mekik çekmeye alışkın olmama rağmen leslinin mekiklerini çekerken karnım yanıyo valla.. platesi bi süreliğine bıraktım 55lere inince tekrar başlıycam hep aynı şeyler sıkıyo ayrıca bugün belimi ölçtüm 5 cm incelme var iki haftada :sm_cool: bu arada iştahın açık olmasına rağmen kaçamak yapmadığın için tebrik ediyorum seni vereliniortak
oluyo canım arada belki metabolizman yavaslamıstır metabolizmanı hızlandıracak bişeyler yapabilirsin bende zor kilo verenlerdenim ayda 1 kilo zar zor veriyorum polikistik over yüzündenmişmafoldumben
Kuzuyla birlikte sıkı yönetim şey ettik, sen de katıl bize canım kaydirigubbakcemile5
Aynen benim de tek avuntum spor, senin tibetler ne alemde aklinialirimsmile
Canım ya, öyle düşüncelere dalarak kendini yıpratıyorsun ancak, baksana bizim de 18 saatlik yol, uçakla da gitmeye kalksan son anda alacağın bilet hem pahalı hem de yarım gün görüşme şansı var anca... anlatmıştım sana boshayallersmile O yüzden düşünme hiç kaydirigubbakcemile3
Valla hiç bilmiyorum canım, işte midem genişledi diye de olabilir. Normalde insan havalar düzeldikçe az yemek ister, bende durum ters. Geçici bi süreç diye umuyorum. Bi kaç gün böyle bocaladıktan sonra yine normale dönerim umarım sempatiksalakcinni
Kolay gelsin spor programına guclubacismile
Çoğu kişi callanda çok zorlandı ama canım benim için tam tersi, biliyorsun ben mekik çekemiyordum, callan sayesinden kaslarımı güçlendirdim ve onun sayesinde daha rahat mekik çekmeye başladım. Callan baya rahatlatıyo gibi geliyor. Hareketleri doğru yapmak çok önemli tabi. Belki sende de aynı etkiyi yaratır.
1 porsiyon az mı geldi tontişkom, 1,5 mu olmalıydı kaydirigubbakcemile3
bizdemi başlasak callan a yazdan bu yana hep istediğim kiloya gelince yapcam dedim ama 1 yıl olcak nerdeyse kaydirigubbakcemile
zor yasemincim cidden yaw eskiden sewerdim ama istemiyom artık :sinifsinif: ewerin beni güzellerim ya :kedi: Şeniz
yok canım şöyle sölimmmm balık dünden kalma pişirmemiştim kociş vurmuşşguclubacismile yarım kiloyu 4 kişi yidik işte ben öylesine 1 porsiyon didimmyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?