50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

O konuda çoooooook haklısın kuzum, ama işte insan ancak üzülüyor böyle :1hug: Netten görüşmeye odaklanın yerimseniben "gız ben saaaaa dimeeedim mi garşiki dağda jeeeeenderme jenderme....:teytey:"

Katıl zuzum, menünü sporunu herbişiyini yaz, bi de böyle sorumluluk duygusu da oluyor yerimseniben
Gelelim sana obur zuzu, hemen ani dönüş olmuyor. İlk başta yediğin şeyin çeşidine ve yemek saatine müdahale et, miktar da zamanla eskiye döner kaydirigubbakcemile5

3,5 yıldır canım kafamçokkarıştı üniyide dışarda okudum liseden sora ayrıldık işte ewden boshayallersmile ewet yasemincim normalde böle diildim ben ama oturup ağladım böğön yaw lülülülülülü :gitme: laelaelaelaelae kardeşinede hayırlı geçimler versin cnm allah bi yastıkta kocatsın darısı başımıza hehe sempatiksalakcinni

gel cnm gel ama gözüm üzerinde olur ona göre :jeyyar:

öle datlum ya saolasın opuyorumnanaktan Şeniz
bi an ewwel dönsem bari kötü hissediyom gendümüüü :ecrin_bebek:

Onu katrece ye sormak lazım kuzucum ama cidden süper bi gelişme alkisalkisalkis Bi de nasıl ölçüyon, şişkinlik falan da fark ettirebilir. Bi yerde okudum karnı içine çekip ölçmek lazım diye yazıyodu :sm_confused:

Sen daha iyi biliyon canım spor olayını.. ben sürekli değiştiriyorum sempatiksalakcinni, bi tibet sabit Bi tek kalça için dedim yoksa bel için yeterli diye anladım yazdıklarından.

Kuzucum buraya yazarken daha iyi farkettim, son haftalar hem yeme miktarım arttı, hem de son yılların ortalama kilosunun altındayım... e bi de pko da var. Çok hızlı kilo vermiyodum normalde de yani. Zaten sağlıklı olanı da bu, aç kalmaya dayanamam ben. O yüzden motivasyonum iyi bu konuda :lepi: Yeni bi enerji geldi bana sayende, teşekkürler kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan Linguist de katıldı bize :))

Ha buarada ben geçen hafta perşembeden bu yana ara verdim gibi bişi, o kadar ye pastayı, tabi veremem :tomato: (öncesinde de yavaş veriyordum ya, yeterince metabolizma şaşırdı yani kaydirigubbakcemile5 )

Ben de çok inanıyorum az çıkacağına, çünkü akşamları az yemek yemene rağmen dayanabiliyon. Ben hiç bi zaman aç kalmadım bu kilo verme sürecinde :kedi:

öle datlum ya saolasın opuyorumnanaktan Şeniz
bi an ewwel dönsem bari kötü hissediyom gendümüüü :ecrin_bebek:

Kalıbımı basarım, yarın çok güzel bi gün olacak sempatiksalakcinni (ay nasıl bi kalıp çıkcak ortaya acep :roflol: ) Canın tatlı çekince kuru meyve falan yicen. Ya da bitter çikolata azcık.

:lepi:

Evet, bana da doktor sivilce için vermişti o toniği.

ii dersler canım Allah zihin açıklığı versin

Mersi bebeğim.

Sağol kuzucum, ya ben eskiden çok şişkoydum bir de, eşim eski videolarımı resimlerimi görünce bana çok takıldım kompleks falan yaptım herhalde:S

kızlarr ii akşamlar nasılsınız?

herkeze selaaammmzemuszemus

selam millett nasılsın bakem bugün??

Hoşgeldiniz, kızlar nasılsınız bakalım, beni hiç sormayın çok ödevim var, hemen kaçıyorum, öyle bir bakıyım kafam dağılsın dedim, bol öpücükler hepinize opuyorumnanaktan

Hadi yaw, kaç kiloydun aklinialirimsmile
Ay sen ödev dedikçe benim burda içim sıkılıyo, hiç sevmem okulu ayıptır söylemesi sempatiksalakcinni :)))) Kolay gelsin.

ben geceleri hep açtım :roflol: :roflol: :roflol:

Kalıbımı basarım, yarın çok güzel bi gün olacak sempatiksalakcinni (ay nasıl bi kalıp çıkcak ortaya acep :roflol: ) Canın tatlı çekince kuru meyve falan yicen. Ya da bitter çikolata azcık.

:lepi:

tatlı bi guzu galıbı çıkardı heheh :1hug: inş güzel olacak alkisalkisalkis alkisalkisalkis tamamcanım çantamda taşırım ben hep zaten erik,kayısı,incir kurusu ceviz falan yerimseniben Şeniz

Buarada 53 hedefli grup arkadaşlarım, benim için tren kaçtığından kuzunun peşine takıldım, hala kalbim sizinle )

karnımı içinme çekmedim cnm. sabah aç karnına wc ye gittikten sonra ölçmek için reglimin bitmesini bekledim inceldiğini farkediyodum gerçektende baya incelmiş ama okadar çok şey yaptımki hangisinin daha çok etkisi var bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
bende bu sıkıyönetimden acayip motive oldum.. artık bir şeye elimi atarken daha çok tırsıyorum aklinialirimsmile aç kalma olayına gelince bende aç kalmıyorum alıştım sanırım akşam hafif yemeye saat 9 gibi bi acıkma geliyo hemen demliyorum karışık yeşil çayımı acayip doygunluk veriyo bana uykumuda kaçırıo o ayrı.. ay ne güzel dulcim ya hem zayıfladın hem güzelleştin sevgülün bayılacak seni görünce aklinialirimsmile bugün bize misafirler gelmişti herkesin ağzı açık kaldı ne kadar zayıflamışsın diye zemuszemus hepsi soruyo nasıl yaptın ne önerirsin diye ay ne zevkliymiş bunları yanıtlamak =) bidahaki ay nişanlımın memleketine gidicem müstakbel kaynanamın yanına en son 63 kiloyken görmüştü beni umarım oda şaşırır..

:roflol: :roflol: Delüüü kaydirigubbakcemile3 Bilmem mi o açlıklarını kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Ben hiç kuru erik yemedim, ona da mı dadansam CADIARZU

Hadi yaw, kaç kiloydun aklinialirimsmile
Ay sen ödev dedikçe benim burda içim sıkılıyo, hiç sevmem okulu ayıptır söylemesi sempatiksalakcinni :)))) Kolay gelsin.

Bir ara 67 idim, normal tartıda hassas da 70 falanımdır herhalde, kiloyu geçtim işin kötüsü yine alt taraftaydı ehehe
42 beden giyiyordum işte kafamçokkarıştı

Ben de hiç sevmiyorum ne yalan söyliyim, o yüzden kalmamak için uğraşıyorum, neyse kaçıyım yavaştan gelirim yine

Buarada 53 hedefli grup arkadaşlarım, benim için tren kaçtığından kuzunun peşine takıldım, hala kalbim sizinle )
benimde yalan oldu ay sonu 53 olma :sinifsinif: geş olsun güç olmasın gözü doydu anacım kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

benimde tam işte o saatlerde karnım acıkıyo buraya yazıyom saolsun kıslar beni doyuruyoo sempatiksalakcinni :roflol: kayınvalideni baya bi şaşırtcaksın desene :roflol:
bende ilk tanışmaya gittiğimde olduuğumdan daha kiloluydum son zamanlarda kilo almıştım -tatlicadiarzu- kafamçokkarıştı

Bence en çok verdiğin kilonun etkisi vardır aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile5
Ay zaten olay alışmak, alıştıysan ne mutlu sana :lepi: Ben o gün gofret yedim ya, sırf sana kötü örnek olduğumdan üzüldüm valla, bugün normalde hiç düşünmeden yiyeceğim kalorisi önemsiz şeyleri sırf seni düşündüğüm için yemedim yerimseniben
Cidden kilo vermenin en önemli sırrı akşam yemeğinden saklı, yeşil çayla birlikte olayı çözdün sen artık buyrunnnnnnnnn

Ay çok güzel yazmışsın valla delikafadulden Aynen dediğin gibi, sevgülü bi yana, kaynanaya göstermek ayrı bi zevkli olacak, çünkü beni en son hayatımın en kilolu halinde görmüşlerdi. 62 ya da 61 kilo sempatiksalakcinni Hem şaşırır hem de çok hoşuna gider zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…