bende katıliim 3 kuzu olsun opuyorumnanaktan
tibetlerimi yaptım canım bi bugün spor yok kaydirigubbakcemile
doğru diyon guzumda şimdi bu yedek subay oldu ya nöbet falan olmayına hafta sonları boş olurdu ayda birde olsa görürdüm :kedi: aman yaw askerlik bitip gitcek biz daha keşke kısa çıksaydı nie uzun oldu ........ muabbetimiz bitmicek sanırım aklinialirimsmile hayırlısı diyip konuyu kapatıyom opuyorumnanaktan
yaw ben bu ay bocaladım resmen öle bi kaç günde sürmedi :sinifsinif: ohaoldumsmile eski düzenime dönmek istiyom kurtarın benii:tomato:
benim yapmam şart artık kaçarım yokkkaydirigubbakcemile
kaç yıldır yanlızsın canım kardeşimde çok zorlandı en son mardinin bir köyündeydi bu yaz evlendi :teytey:
sabret canımmm bak zımbırtın var ondan şu çok hassassın yerimseniben
allah bi yastıkta kocatsın darısı başımıza hehe sempatiksalakcinni
Bak buna da merak etmeye başladım, sizin sayenizde denemediğim şey kalmayacak kaydirigubbakcemile3 Kalça ve bacak için leslie yeterli değil ama canım, alternatifleri düşünmeni öneririm.
5 cm inanılmayacak kadar iyi bi gelişme yaw akannehir TebriklerBen 4 nisanda ölçmüştüm, o zamandan bu zamana hergün spor yaptım, ama kilo vermedim sayılır. Çoook az fark var, ama etim bariz sıkılaştı.
19 da yediğim peynir ekmeği kaçamak saymıyorsak ne mutlu bana sırnaşık şey
acaba lahana yağımı etkili oldu bilmiyorumkismile 2 haftadır yapıyorum ama mekikte çekiyorum tabi ..
yeterli olmadığının biliyorum cnm ama bi ara okadar çok yaptımki biraz ara veriyim vucutta zaten hep aynı şeyleri yapınca bi süre sonra tepki vermiyo..
canım senin metabolizma durdu galiba 2 gün aramı versen acaba bilmiyorumkismile ben öyle yapınca yeniden vermeye başlıyorum.. geç yattığın için peynir ekmeğini kaçamak saymıyorum cnm. bende bu cuma tartıda daha az çıkacağımı hissediyorum inşallah 58li bi rakam görürüm.. ay sonundada 57li boshayallersmile
bende katıliim 3 kuzu olsun opuyorumnanaktan
tibetlerimi yaptım canım bi bugün spor yok kaydirigubbakcemile
doğru diyon guzumda şimdi bu yedek subay oldu ya nöbet falan olmayına hafta sonları boş olurdu ayda birde olsa görürdüm :kedi: aman yaw askerlik bitip gitcek biz daha keşke kısa çıksaydı nie uzun oldu ........ muabbetimiz bitmicek sanırım aklinialirimsmile hayırlısı diyip konuyu kapatıyom opuyorumnanaktan
yaw ben bu ay bocaladım resmen öle bi kaç günde sürmedi :sinifsinif: ohaoldumsmile eski düzenime dönmek istiyom kurtarın benii:tomato:
O konuda çoooooook haklısın kuzum, ama işte insan ancak üzülüyor böyle :1hug: Netten görüşmeye odaklanın yerimseniben "gız ben saaaaa dimeeedim mi garşiki dağda jeeeeenderme jenderme....:teytey:"
Katıl zuzum, menünü sporunu herbişiyini yaz, bi de böyle sorumluluk duygusu da oluyor yerimseniben
Gelelim sana obur zuzu, hemen ani dönüş olmuyor. İlk başta yediğin şeyin çeşidine ve yemek saatine müdahale et, miktar da zamanla eskiye döner kaydirigubbakcemile5
Bak buna da merak etmeye başladım, sizin sayenizde denemediğim şey kalmayacak kaydirigubbakcemile3 Kalça ve bacak için leslie yeterli değil ama canım, alternatifleri düşünmeni öneririm.
5 cm inanılmayacak kadar iyi bi gelişme yaw akannehir TebriklerBen 4 nisanda ölçmüştüm, o zamandan bu zamana hergün spor yaptım, ama kilo vermedim sayılır. Çoook az fark var, ama etim bariz sıkılaştı.
19 da yediğim peynir ekmeği kaçamak saymıyorsak ne mutlu bana sırnaşık şey
acaba lahana yağımı etkili oldu bilmiyorumkismile 2 haftadır yapıyorum ama mekikte çekiyorum tabi ..
yeterli olmadığının biliyorum cnm ama bi ara okadar çok yaptımki biraz ara veriyim vucutta zaten hep aynı şeyleri yapınca bi süre sonra tepki vermiyo..
canım senin metabolizma durdu galiba 2 gün aramı versen acaba bilmiyorumkismile ben öyle yapınca yeniden vermeye başlıyorum.. geç yattığın için peynir ekmeğini kaçamak saymıyorum cnm. bende bu cuma tartıda daha az çıkacağımı hissediyorum inşallah 58li bi rakam görürüm.. ay sonundada 57li boshayallersmile
gel cnm gel ama gözüm üzerinde olur ona göre :jeyyar:
olsun guzucum daha iyi olur delikafadulden
bende ne zamandır masaj yağlarımı kullanmıyom cumartesii başliim yeniden ya bayanssulusmile bence etkisi olmuştur ben inaıyom öle şeylere yerimseniben
öle datlum ya saolasın opuyorumnanaktan Şeniz
bi an ewwel dönsem bari kötü hissediyom gendümüüü :ecrin_bebek:
neeee pudra şekerimiiii ben yememm ben sadece çilenkk yerim :)
toniği aldım dün akşam kullanmaya başladım bakalım ne kadar işe yarayacak
ama sanıyorum daha cok sivilceler içinmiş bende sivilce regl dönemli öncesinde tek tük çıkar onun için çok etkili olmayabilir
ii dersler canım Allah zihin açıklığı versin
Pardon kızlar, tel yüzünden aniden kaçtım yerimseniben
Boyla alakalı demek ki, benimki de bariz kalın, 0,5 cm çok bi fark değil bence. :) Aslında baktım da, normal benim bilek, çok kalın diyerek haksızlık etmeyem :)))))))
Çok sevindim bu kararına, oh be yaw :lepi: Cidden dediğin gibi bi orantısızlık yok, kimisi kendini över, sen kendini yeriyon ancak kaydirigubbakcemile Dediğin gibi sarkmadan dolayı yayık geliyordu gözüne, şimdi hoştur aklinialirimsmile Ben de spordan sonra ayna karşısında vücuduma bakıp duruyom :kedi:
İyi dersler.
kızlarr ii akşamlar nasılsınız?
herkeze selaaammmzemuszemus
selam millett nasılsın bakem bugün??
Sağol kuzucum, ya ben eskiden çok şişkoydum bir de, eşim eski videolarımı resimlerimi görünce bana çok takıldım kompleks falan yaptım herhalde:S
Hoşgeldiniz, kızlar nasılsınız bakalım, beni hiç sormayın çok ödevim var, hemen kaçıyorum, öyle bir bakıyım kafam dağılsın dedim, bol öpücükler hepinize opuyorumnanaktan
ben geceleri hep açtım :roflol: :roflol: :roflol:Onu katrece ye sormak lazım kuzucum ama cidden süper bi gelişmealkisalkisalkis Bi de nasıl ölçüyon, şişkinlik falan da fark ettirebilir. Bi yerde okudum karnı içine çekip ölçmek lazım diye yazıyodu :sm_confused:
Sen daha iyi biliyon canım spor olayını.. ben sürekli değiştiriyorum sempatiksalakcinni, bi tibet sabitBi tek kalça için dedim yoksa bel için yeterli diye anladım yazdıklarından.
Kuzucum buraya yazarken daha iyi farkettim, son haftalar hem yeme miktarım arttı, hem de son yılların ortalama kilosunun altındayım... e bi de pko da var. Çok hızlı kilo vermiyodum normalde de yani. Zaten sağlıklı olanı da bu, aç kalmaya dayanamam ben. O yüzden motivasyonum iyi bu konuda :lepi: Yeni bi enerji geldi bana sayende, teşekkürler kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan Linguist de katıldı bize :))
Ha buarada ben geçen hafta perşembeden bu yana ara verdim gibi bişi, o kadar ye pastayı, tabi veremem :tomato: (öncesinde de yavaş veriyordum ya, yeterince metabolizma şaşırdı yani kaydirigubbakcemile5 )
Ben de çok inanıyorum az çıkacağına, çünkü akşamları az yemek yemene rağmen dayanabiliyon. Ben hiç bi zaman aç kalmadım bu kilo verme sürecinde :kedi:
Kalıbımı basarım, yarın çok güzel bi gün olacak sempatiksalakcinni (ay nasıl bi kalıp çıkcak ortaya acep :roflol: ) Canın tatlı çekince kuru meyve falan yicen. Ya da bitter çikolata azcık.
:lepi:
Onu katrece ye sormak lazım kuzucum ama cidden süper bi gelişmealkisalkisalkis Bi de nasıl ölçüyon, şişkinlik falan da fark ettirebilir. Bi yerde okudum karnı içine çekip ölçmek lazım diye yazıyodu :sm_confused:
Sen daha iyi biliyon canım spor olayını.. ben sürekli değiştiriyorum sempatiksalakcinni, bi tibet sabitBi tek kalça için dedim yoksa bel için yeterli diye anladım yazdıklarından.
Kuzucum buraya yazarken daha iyi farkettim, son haftalar hem yeme miktarım arttı, hem de son yılların ortalama kilosunun altındayım... e bi de pko da var. Çok hızlı kilo vermiyodum normalde de yani. Zaten sağlıklı olanı da bu, aç kalmaya dayanamam ben. O yüzden motivasyonum iyi bu konuda :lepi: Yeni bi enerji geldi bana sayende, teşekkürler kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan Linguist de katıldı bize :))
Ha buarada ben geçen hafta perşembeden bu yana ara verdim gibi bişi, o kadar ye pastayı, tabi veremem :tomato: (öncesinde de yavaş veriyordum ya, yeterince metabolizma şaşırdı yani kaydirigubbakcemile5 )
Ben de çok inanıyorum az çıkacağına, çünkü akşamları az yemek yemene rağmen dayanabiliyon. Ben hiç bi zaman aç kalmadım bu kilo verme sürecinde :kedi:
ben geceleri hep açtım :roflol: :roflol: :roflol:
tatlı bi guzu galıbı çıkardı heheh :1hug: inş güzel olacak alkisalkisalkis alkisalkisalkis tamamcanım çantamda taşırım ben hep zaten erik,kayısı,incir kurusu ceviz falan yerimseniben Şeniz
Hadi yaw, kaç kiloydun aklinialirimsmile
Ay sen ödev dedikçe benim burda içim sıkılıyo, hiç sevmem okulu ayıptır söylemesi sempatiksalakcinni :)))) Kolay gelsin.
benimde yalan oldu ay sonu 53 olma :sinifsinif: geş olsun güç olmasın gözü doydu anacım kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmileBuarada 53 hedefli grup arkadaşlarım, benim için tren kaçtığından kuzunun peşine takıldım, hala kalbim sizinle)
karnımı içinme çekmedim cnm. sabah aç karnına wc ye gittikten sonra ölçmek için reglimin bitmesini bekledim inceldiğini farkediyodum gerçektende baya incelmiş ama okadar çok şey yaptımki hangisinin daha çok etkisi var bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
bende bu sıkıyönetimden acayip motive oldum.. artık bir şeye elimi atarken daha çok tırsıyorum aklinialirimsmile aç kalma olayına gelince bende aç kalmıyorum alıştım sanırım akşam hafif yemeye saat 9 gibi bi acıkma geliyo hemen demliyorum karışık yeşil çayımı acayip doygunluk veriyo bana uykumuda kaçırıo o ayrı.. ay ne güzel dulcim ya hem zayıfladın hem güzelleştin sevgülün bayılacak seni görünce aklinialirimsmile bugün bize misafirler gelmişti herkesin ağzı açık kaldı ne kadar zayıflamışsın diye zemuszemus hepsi soruyo nasıl yaptın ne önerirsin diye ay ne zevkliymiş bunları yanıtlamak =) bidahaki ay nişanlımın memleketine gidicem müstakbel kaynanamın yanına en son 63 kiloyken görmüştü beni umarım oda şaşırır..
karnımı içinme çekmedim cnm. sabah aç karnına wc ye gittikten sonra ölçmek için reglimin bitmesini bekledim inceldiğini farkediyodum gerçektende baya incelmiş ama okadar çok şey yaptımki hangisinin daha çok etkisi var bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
bende bu sıkıyönetimden acayip motive oldum.. artık bir şeye elimi atarken daha çok tırsıyorum aklinialirimsmile aç kalma olayına gelince bende aç kalmıyorum alıştım sanırım akşam hafif yemeye saat 9 gibi bi acıkma geliyo hemen demliyorum karışık yeşil çayımı acayip doygunluk veriyo bana uykumuda kaçırıo o ayrı.. ay ne güzel dulcim ya hem zayıfladın hem güzelleştin sevgülün bayılacak seni görünce aklinialirimsmile bugün bize misafirler gelmişti herkesin ağzı açık kaldı ne kadar zayıflamışsın diye zemuszemus hepsi soruyo nasıl yaptın ne önerirsin diye ay ne zevkliymiş bunları yanıtlamak =) bidahaki ay nişanlımın memleketine gidicem müstakbel kaynanamın yanına en son 63 kiloyken görmüştü beni umarım oda şaşırır..
E
Hoşgeldiniz, kızlar nasılsınız bakalım, beni hiç sormayın çok ödevim var, hemen kaçıyorum, öyle bir bakıyım kafam dağılsın dedim, bol öpücükler hepinize opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?